Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
válasz
CrAzY88
üzenetére
Tegnap este óta van meg, szóval sokat még nem tudtam tesztelni.
Ki próbálok akkor másik játékot is, melyik játékkal lenne érdemes tesztelni? Nem annyira ismerem ipadre mik vannak. Lehet futtatok pár geekbenchet is, vagy mi a neve bár abból sok nem derül ki. Mivel lehetne még tesztelni? -
-
Sapphi
aktív tag
válasz
CrAzY88
üzenetére
Szia, igen lekezeli. Nem fog felvenni többet mint amennyit az Apple megadott neki.
Én is a monitorommal töltöm az iPad Air 4-et pedig “kicsit” többet tud leadni, a 2020-as MacBook Pro-m is erre van alapból kötve.

A fontos az, hogy jó minőségű töltő legyen, szerintem a kiszemelted teljesíti amit kell.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ki próbálok akkor másik játékot is, melyik játékkal lenne érdemes tesztelni? Nem annyira ismerem ipadre mik vannak. Lehet futtatok pár geekbenchet is, vagy mi a neve bár abból sok nem derül ki. Mivel lehetne még tesztelni?
igaz,én szinte tényleg csak telefonálásra használom, meg kis netezés melóban(kb1 óra) nincs agyonhasználva