Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
válasz
CrAzY88
üzenetére
Tegnap este óta van meg, szóval sokat még nem tudtam tesztelni.
Ki próbálok akkor másik játékot is, melyik játékkal lenne érdemes tesztelni? Nem annyira ismerem ipadre mik vannak. Lehet futtatok pár geekbenchet is, vagy mi a neve bár abból sok nem derül ki. Mivel lehetne még tesztelni? -
-
válasz
CrAzY88
üzenetére
Szia, igen lekezeli. Nem fog felvenni többet mint amennyit az Apple megadott neki.
Én is a monitorommal töltöm az iPad Air 4-et pedig “kicsit” többet tud leadni, a 2020-as MacBook Pro-m is erre van alapból kötve.

A fontos az, hogy jó minőségű töltő legyen, szerintem a kiszemelted teljesíti amit kell.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ki próbálok akkor másik játékot is, melyik játékkal lenne érdemes tesztelni? Nem annyira ismerem ipadre mik vannak. Lehet futtatok pár geekbenchet is, vagy mi a neve bár abból sok nem derül ki. Mivel lehetne még tesztelni?
igaz,én szinte tényleg csak telefonálásra használom, meg kis netezés melóban(kb1 óra) nincs agyonhasználva