- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tradeelek11
aktív tag
Nem teljesen.
Macat és Windowst tudsz vezérelni iponeról vagy ipadről.
Saját protokollja is van ezt hívja ő Fluid-nak de tudja a VNC-ét illetve
az RDP-ét is. Ha akarod akkor akár a hangot is átviszi, (pl. a távoli gépen nézed a youtubot)
külön profilokat tudsz beállítani pl. ha billentyűzettel és egérrel használod az iPadat akkor hogy viselkedjen, vagy ha mondjuk pencillel akkor hogy.Mint írtam nekem ezzel a beállítással kiváltotta a laptopot.
De nem a Számítógépet!!!!
Tehát nekem van egy nevezzük "workstation"-nak (Hackintos+Win10, sőt ugyan az Win10 fut VMwareFusion-ban is) ez egy 43-as monitoron, ilyenkor mellette "fél monitorként az a 11es
Ipad pro.
Ha viszont el kell mennem akkor az Ipad prórol lépekbe a "workstation"-be.A távoli asztalok az appban:
[kép]
Macba belépve:
[kép]
Win10be:
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs