Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
őstag
válasz sebgutkopf #29191 üzenetére
Melyikre gondolsz? Nekem logitech van ott elég erős a mágnes nem esik le és mindig a helyére ugrik.
-
_flamer
aktív tag
Azért tetszene nekem is. Minőségre egyébként milyen? Kibírna több év aktív használatot? Ismerem a Logitech-et, használtam sok terméküket és meg voltam elégedve de még ilyen billentyűzetüket sose tapiztam és láttam élőben.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
30z.Samu
félisten
válasz _flamer #29204 üzenetére
Azok pontosan hogy működnek? Sosem volt ilyenem, fogalmam sincs. Vastagabb tok volt rajta először, de nem tetszett a színe. Vettem egy másikat, amivel nagyon mutatós ugyan a telefon, de nagyon vékony. Végül is megbékéltem már vele, mert jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
sid87
senior tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat hogy a bluetooth egérnél olyan mintha állandóan le lenne nyomva a bal klikk? Használat során nem lehet rendesen kattintani. Beragad a scroll, vagy kijelölés, stb.
Korábban jó volt pedig, nem állítottam semmit. Egy frissítés zavarhatott be?
Köszi
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
kalanchoe
senior tag
Ezt az egeret sokan dicsérték, szerintem feketében és fehérben csodaszép és letisztult.
Billentyűzet + touchpad kombinációk között még van a Logitech egyik olcsó ajánlata, annyi, hogy ez USB-s. [link] Akinek nem fontos a hordozhatóság, ez is egy jó alternatíva lehet.[ Szerkesztve ]
-
sebgutkopf
őstag
válasz tradeelek11 #29198 üzenetére
Köszi! Ez azért fontos és ezek szerint gondoltak rá, hogy valaki fel/le szedegetné.
-
sebgutkopf
őstag
A gyári magic keyborard-ra illetve esetleg smart folio keybordra.
A logitech féle silm folio pro-ról nem tudom elképzelni, hogy gyorsan szerelhető, lévén az ipad keretét is beburkolja alul felül, ami további mozdulatokat igényel.
A mostani ipad-emhez szintén logitech billentyűzetem van, amin gépelni jó, menő a világítás, de benne tartani a gépen nagyon nem szeretem. Brutálisan nehéz tőle, ha nem gépelni akarok, akkor nagyon zavaró a használatban a ki/be szerelés bepattintós módját meg kimondottan utálom.Az új ipad pro 11 gen2 hamarosan megjön, amihez csak jobb volna szintén valami beviteli eszköz, viszont olyan, ami jobban használható és hordozható.
-
tl-x
őstag
válasz sebgutkopf #29225 üzenetére
Hát ezeket nem arra találták ki, hogy kiszedegesd belőle. Én egyszer beleraktam soha többé nem veszem ki. Ha csak néha kell akkor a gyári vagy külső a nyerő.
-
kalanchoe
senior tag
válasz 30z.Samu #29223 üzenetére
Ez is igaz, én gondolkodtam ezen a változaton is mostanában, de hordozhatóság szempontjából nagyon rossz, meg hát nem adja vissza azt a laptop replacement hangulatot. Ilyen külső billentyűzetet szerintem inkább akkor érdemes venni, ha ritkán lenne útközben használva, vagy nem elsődleges cél a gépelés.
-
tl-x
őstag
válasz sebgutkopf #29230 üzenetére
[link] Akkor neked is ez lenne jó talán.
-
tl-x
őstag
Szép elegáns!
-
_flamer
aktív tag
válasz vadászcsiga #29232 üzenetére
Jól néz ki. Azt lehet esetleg tudni, hogy honnan rendelted?
-
tl-x
őstag
válasz vadászcsiga #29235 üzenetére
Tok Secret!
-
_flamer
aktív tag
válasz vadászcsiga #29235 üzenetére
Valóban könnyű volt rátalálni! Amennyiben te csináltad, nagyon szuper munkát végeztél
-
qqq
tag
Sziasztok! Ha szeretném az ipad air 3 képét tévére tenni, milyen eszközt ajánlotok? Nem akarok Apple TV-t, hanem valami egyszerűbb eszközt, ami tudja venni az "adást". Az egyik lehetőség persze a HDMI átalakító, de lehet, hogy jobban használható egy hasonló árú vevőkütyü. Köszönöm szépen!
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Ha ipadOS-en megnyitok egy lapot külön ablakra, azt hogy tudom egyesíteni a már meglévő fő ablakhoz, tehát a többi lap mellé?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
lkristóf
senior tag
válasz norbertoth #29248 üzenetére
Safariban ha a lapok nézetben megfogod magát az oldalt akkor át tudod húzni a fő ablakba.
-
30z.Samu
félisten
Most 120-ért van iPad 10.2 a MM-ban, gondoltam hátha érdekel valakit.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest