Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
A gyári magic keyborard-ra illetve esetleg smart folio keybordra.
A logitech féle silm folio pro-ról nem tudom elképzelni, hogy gyorsan szerelhető, lévén az ipad keretét is beburkolja alul felül, ami további mozdulatokat igényel.
A mostani ipad-emhez szintén logitech billentyűzetem van, amin gépelni jó, menő a világítás, de benne tartani a gépen nagyon nem szeretem. Brutálisan nehéz tőle, ha nem gépelni akarok, akkor nagyon zavaró a használatban a ki/be szerelés bepattintós módját meg kimondottan utálom.Az új ipad pro 11 gen2 hamarosan megjön, amihez csak jobb volna szintén valami beviteli eszköz, viszont olyan, ami jobban használható és hordozható.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10.Gen Eladó Újszerű!!GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest