- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaTika
tag
válasz
runner 125
üzenetére
@(#2636) aizen92: Nincs laptop, ha lenne egyértelmű lenne, hogy a mini.

@(#2637) runner 125: A kérdés tökéletes, a válasz nem meggyőző. Mindkét helyzet teljesen elképzelhető, órán jegyzetelés asztalon, tokban, órák között padon kézben, tömegközlekedésen soha!
Itthon meg ahogy esik úgy puffan ágyban akárhol. Szóval az ilyenek miatt nem tudom.
Volt már a kezemben mind a kettő, és a mini 8 coljára is rámondom, hogy tökéletes lehet, csak aztán megfogom az air-t, és arra is rá tudom mondani. Igazából a baj ott van, hogy nehéz eldönteni életszerűen előre, hogy az előnyök és hátrányok hogy viszonyulnak egymáshoz. Pl ha a mindennapokban 10col kezelhetetlenül nagy, de a 8col nem túl kicsi, akkor egyértelmű. Csak nem tudom, hogy ez mennyire van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itthon meg ahogy esik úgy puffan ágyban akárhol. Szóval az ilyenek miatt nem tudom.