Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gene
csendes tag
Igen. Néha elfogyott a 2gb memória az iPad 2018 ban, a 4gb az nagyon jól fog jönni, illetve a 120 Hz es képfrissítés, Mega 4 hangszóró. ezek nagyon feltűnően jók lesznek de remélem hogy így Összességében is fog hozni egy új élményt, mint mikor megvettem anno az első ipaden. Ezek mellett Úgy gondolom mai nap ez a legjobb befektetés egy tabletbe két évig biztos hogy marad illetve úgy hallottam hogy az iOS 13 mal kapcsolatban javítani fogják az iPad élményt, de hogy ez mit takar pontosan Az jó kérdés de örüljünk neki hogy ilyen céljai vannak éppen az Apple nek.
-
.bTr
tag
Sziasztok!
Van egy 2017-es 12" iPad Pro ás olyat produkál elég sokszor, hogy a képernyő bizonyos részein véletlenszerűen megszűnik az érintés érzékenység. Olyankor azon a területnem hiába érek hozzá nem történik semmi.
Ilyenkor megoldás szokott lenni, hogy lezárom, de volt hogy újra kellett indítani.
Volt olyan, hogy appot nem tudtam váltani, mert 1 másodpercig érzékrelte csak hogy hozzáérek a kijelzőhöz.aEsetek 90%-ban tollal használom és jegyzetelek rajta.
Lehet valami szoftveres gond?1-2 hasonló jelzett problémát olvastam külföldi oldalon. Ott az volt a konklúzió, hogy csak akkor jelentkezik ez ha a toll kapcsolat aktív.
Valakinek valamilyen tapasztalat?
-
markknight
veterán
-
Gene
csendes tag
válasz markknight #23611 üzenetére
Kinek mi ér meg mennyit. Ha azt nézem hány százezrek a mai telefonok, egyáltalán nem drága a 2018 ipad pro.. Akkor se drága ha csúcs laptopokhoz viszonyitom, azok 2x 3x olyan drágák mint ipad pro ugyan azzal vagy közeli teljesítményel. Ios sem volt bugos nekem utóbbi fél évben.
[ Szerkesztve ]
-
Motogp57
csendes tag
válasz Anonimouse #23586 üzenetére
Szia ezt próbáld https://www.easeus.com/iphone-data-transfer/how-do-i-transfer-ibooks-to-computer.html
Joker
-
ruarua
tag
Új ipad air mikortól lehet kapni? Sehol nem találok infót, csak apple-től lehet egyenlőre rendelni?
-
válasz ruarua #23621 üzenetére
Az árukeresőn már több boltot is ír.
Nem is olyan rég voltam itt érdeklődni az Ipad 2018 LTE típusáról ,de azt javasolták hogy várjam meg az újdonságokat.
De nem jött neki utód, helyette az AIR nagyon elgondolkodtató (tudom hogy nem egy liga) ,csak nagyon magas még az induló ára, Itt már a 2017 10,5"PRO is képbe kerül részemről.Így még át kell rágnom hogy melyik legyen. AIR vagy 2017 10,5 PRO
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
norbertoth
senior tag
Sztem 2017 Pro, hasonló erőben es a ram is több benne, és még 120Hz-es is. Én is ezen vakarózok Air 2-ről, de az az igazság hogy még tökéletes lenne nekem.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Mr.C
őstag
válasz Luck Dragon #23622 üzenetére
szerintem is a 2017-essel jobban jársz. +1 GB ram-ot jobban meg fogod köszönni a későbbiekben, mint az A12 nagyobb teljesitményét, kivéve, ha nagyon videókat akarsz vágni pl. ráadásul ott van a pro motion (sokaknak nem akkora durranás mondjuk) meg a sztereó hangszóró is.
sudo rm -rf /*
-
ruarua
tag
válasz Luck Dragon #23622 üzenetére
Igen, de mindenhol rendelésre 10 nap. Már boltokban kint vannak?
-
Oliverda
félisten
Pontosan milyen töltőt adnak a legújabb iPad Próhoz? Type-C aljzata van és cserélhető a villája?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
tomi5244
őstag
Üdv!
A 11-es Prohoz Smart Folio tokot vennék (bill. nélküli kivitel). Viszont a 30k-s ára elég durva Van itt olyan aki esetleg rendelt replikát Kínából? pl.: [link]
-
krx21
nagyúr
válasz tomi5244 #23646 üzenetére
Miért nem beszel akkor például ilyet:
https://stylebolt.hu/bolt/kiegeszitok/ipad-kiegeszitok/aiino-roller-case-for-ipad-pro-11-2018-fekete.html
https://stylebolt.hu/bolt/kiegeszitok/ipad-kiegeszitok/spigen-smart-fold-ipad-pro-11-tok-11739.html[ Szerkesztve ]
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz tomi5244 #23646 üzenetére
Ebben a topikban van sok:
MacRumors Fórum: iPad Pro 11 (2018) Cases/Sleeves ThreadEz az, amire sokan esküsznek, szerintem érdemes körülnézni, hogy hol a legolcsóbb:
Ztotop Case for iPad Pro 11http://www.arrayoflilly.com
-
tomi5244
őstag
Köszi, köszi! Körülnézek ez a Ztotop jónak tűnik. Olyat szeretnék, amiből gyorsan és könnyen ki lehet venni a tabot, és az apple megoldása ilyen, csak hát méreg drága. (szerintem)
-
addikt
válasz tomi5244 #23649 üzenetére
Szia,
Én rendeltem egyet gearbest-ről, az oldalt is védi, ezáltal nehezebb kiszedni belőle, de masszív és jók a mágnesek. Kb 3000 Ft
Egy másikat ebayről, ez az Apple féle utánzata, kb 4000 Ft volt kínából. Ez kinézetre jó, tapad eléggé hozzá, csak a hajtogatott háromszög egy picit laza, de lerakva nem dől el, használható. Másik hibája, hogy ha hátrahajtod teljesen és kicsit jobbra eltolod az előlapot(ami a gép hátuljának van hajtva) akkor hajlamos lezárni a tabletet mágnesesen. Együtt tudok élni ezekkel a hibákkal, így ezt használom a mindennapokban. + kaptam hozzá egy fóliát is grátisz. sima puha cucc, nem matt vagy üveg.Linkek:
[gearbest]
Az eBay-es már nincs fent, de van már elég sok helyről.
Tuti nem olyan királyak mint a gyártói, de tizedannyiba kerülnek.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...