Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
nagyúr
Nektek megy a dock jobb oldala? A recent apps szekció? iOS 13 alatt az appok nem indulnak, nem történik semmi ha megérintem õket. Haptic toucra, pedig mindegyiknél ott van egy share (null) érték. Próbáltam mindent, de nem segített..
-
markknight
nagyúr
Most vettem észre, hogy kis badgetben a facebook ikonnál ott van az iPhone X ikonja, ha közben meg van nyitva a facebook a telefonon. Ez volt eddig is?
-
-
markknight
nagyúr
Van egy újabb problem, ami visszatér. Ha safarin lenyitom az elõzmények sidebart, akkor ha valamelyik elõzményre nyomok, akkor nem az jön be amire nyomtam, hanem más. Tapasztalt vki ilyet?
-
markknight
nagyúr
válasz
Atlantis
üzenetére
Akkor kifejtem. Ha egyszerre több appot akarsz bezárni, tehát 2-3 ujjaddal zársz még be appot, akkor az utolsó mindig bugzik és beakad, megtörik a layout. iPhoneon ez a funkió mûködik, amióta behozták ezt a kártyás multitaskot. Van 100 app nyitva, hadd ne egyesével zárogassam be õket. Ez idegesítõ. Próbáld ki te is, látni fogod. Az epilepszia ikon meg az, amikor a homescreenre érkezve, random egy ikon megjelenik egy pillanatban a bal felsõ sarokban majd eltûnik. Ez speciel az iOS 12 elsõ bétájától ott van, kétszer jeleztem az Applenek, de nem akarják kijavítani. Ez meg csak inkább zavaró. Szóval ezek alapján 0%-ban beszélhetünk user errorról. Van Apple tv, airpods, mac és macbook évek óta, iPhone meg lassan 10 éve. Hadd tudjam mirõl beszélek és ne fogd rám a flame keltést
Az utolsó gondolatod meg nem kommentálom. -
markknight
nagyúr
Sikerült egy iPad Pro-t vásárolnom magamnak és meglepődve tapasztaltam, hogy az iOS olyan bugos alatta mint állat. Videókat nem rak teljes képernyőre az appok bezárása rosszul működik, az utolsó tab mindig beragad. A random epilepszia ikon a bal felső sarokban itt is megvan mint iPhone-on.. Báhh.. Gondolkodtam, hogy visszaviszem, mert ez elég gyászos 300 ezerért.
-
markknight
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Kellett neki a nézettség. Mindegy, mert úgyis megveszi, meg bemutatja az újakat stb.
-
markknight
nagyúr
Nézem ezt az iOS 12-t és ahogy elhelyezkedik, meg ahogy kinéz, szerintem 100%, hogy lesz ott is notch.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VGA kibeszélő offtopik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- VR topik
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az utolsó gondolatod meg nem kommentálom.