Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Jano_023
őstag
Vicces hogy csak a tok egy vagyon. Amazonrol lehet vezeték nélküli töltő tokot venni hozzá sokkal olcsóbban.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
markknight
veterán
Sikerült egy iPad Pro-t vásárolnom magamnak és meglepődve tapasztaltam, hogy az iOS olyan bugos alatta mint állat. Videókat nem rak teljes képernyőre az appok bezárása rosszul működik, az utolsó tab mindig beragad. A random epilepszia ikon a bal felső sarokban itt is megvan mint iPhone-on.. Báhh.. Gondolkodtam, hogy visszaviszem, mert ez elég gyászos 300 ezerért.
-
wm2
őstag
válasz markknight #23454 üzenetére
Az iOS Garageband csinál nekem olyat, hogy hosszabb melónál elmenti az anyagot ugyan, de lefagy. Szerencsére menteni ment és ezért nem bosszankodom annyira, bár picit idegesítő. Ahogy az is, amikor a lightning csatlakozókat kihúzom (tökmindegy mi van rajta, töltő vagy usb2 átalakító) és újraindul az iPad. Szerencséjére ritkán. Eladni nem fogom ezek miatt, de látszik, hogy ez sem egy 100%-ig tökéletes eszköz.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
hito
nagyúr
Miért kéne annak lennie? Te az vagy? Én az vagyok? Mi azok vagyunk? Akik megalkották azok? Tud-e egy eszköz tökéletes lenni, aminek a tervezője/alkotója nem az? Asszem mára befejeztem a gondolkodást, belekezdeni is kár volt
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
addikt
válasz timelord1987 #23462 üzenetére
Erre mindkettő jó. A Mini frissebb, erősebb. Cserébe kisebb. Ha elég a kis kijelző, akkor én a minit venném, ha már 5 évre akarod. persze ez csak az én véleményem, egyiket sem tapiztam még, és egy 12.9-és proval élek.
Mellé mondjuk simán jó lenne egy Mini, csak másodiknak kicsit drága lenne.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Atlantis
veterán
válasz markknight #23463 üzenetére
Pedig mond valamit a fórumtárs a "user error"-t tekintve...nálunk két iPad Pro van a családban, egyikkel sincs semmi gond, eleve nem is értem, hogy tud az "appok bezárása rosszul működni" vagy mit értesz "random epilepszia ikon" alatt...a hozzászólásod nem más, mint flame-keltés, érdemben reagálni, segíteni, tanácsot adni nem igazán lehet.
Tudod mit, vidd vissza / törd ketté / gyújtsd fel és vegyél egy droidos tabletet, az biztos sokkal jobb lesz...
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
markknight
veterán
válasz Atlantis #23465 üzenetére
Akkor kifejtem. Ha egyszerre több appot akarsz bezárni, tehát 2-3 ujjaddal zársz még be appot, akkor az utolsó mindig bugzik és beakad, megtörik a layout. iPhoneon ez a funkió mûködik, amióta behozták ezt a kártyás multitaskot. Van 100 app nyitva, hadd ne egyesével zárogassam be õket. Ez idegesítõ. Próbáld ki te is, látni fogod. Az epilepszia ikon meg az, amikor a homescreenre érkezve, random egy ikon megjelenik egy pillanatban a bal felsõ sarokban majd eltûnik. Ez speciel az iOS 12 elsõ bétájától ott van, kétszer jeleztem az Applenek, de nem akarják kijavítani. Ez meg csak inkább zavaró. Szóval ezek alapján 0%-ban beszélhetünk user errorról. Van Apple tv, airpods, mac és macbook évek óta, iPhone meg lassan 10 éve. Hadd tudjam mirõl beszélek és ne fogd rám a flame keltést Az utolsó gondolatod meg nem kommentálom.
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
válasz timelord1987 #23462 üzenetére
Hali, nekem egy ipad mini 4 van és a páromnak adtam a air 2 mert nekem nagy volt. A gépelés és a tartása kényelmesebb a mininek szerintem. Szerintem amire használni szeretnéd arra bármelyik készülék jó. A mini 4 most lesz év végén 5 éves és vígan lehet használni. Nem érzem lassúnak és nincsen olyan video vagy tartalom amit nem jelentene meg. Szerintem a kérdés az hogy mennyi multi taskinget használ nyilván a több ablak a kisebb képernyőn kisebb méretben jelenik meg. De hardveresen szerintem a 9.7 ipad 2018 és a mini 5 is azokra a dolgokra jó lesz amire te szeretnéd használni. Menj el egy üzletbe vedd kézbe a készülékeket és az alapján dönts. A mini újabb drágább kicsit, de ha kell a nagyobb kijelző akkor a 9.7. Ha van kérdésed a minivel kapcsolatban kérdezz. (Ezt is arról írtam)
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Noxy
veterán
válasz markknight #23463 üzenetére
Az app bezárás mióta probléma az iOs-n? Minek, miért?
Ez androidos beidegződött betegség.
Ha a Reddit a “bibliád” akkor kérdezd már meg ott, hogy be kell e zárni valamiért is az iOs-n futó appokat.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz markknight #23469 üzenetére
Bezárva is használják a netet:
ALKALMAZÁS FRISSÍTÉS A HÁTTÉRBEN.
Ezt kapcsold ki, és nem használja a netet.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
mohow
tag
Sziasztok!
iPad 2018-hoz tudtok ajánlani magyar billentyűzetes tokot?
15k környékén van angol, viszont magyart csak 30k környékén láttam.
Esetleg kicsit kevesebbért?
"Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is." Q (Star Trek Voyager)
-
KZP
őstag
válasz markknight #23466 üzenetére
Milyen epilepszia ikon?
Nekem ilyet még sosem csinált, de az appok bezárásával sincs gondom... -
-
KZP
őstag
válasz markknight #23474 üzenetére
Biztosan bennem van a hiba, de én ilyet nem tudok produkálni, akárhogy is próbáltam.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Asszem láttam, az egyik app nézet félig kilógva felcsúszik a jobb felső sarokba és kilóg, es ott marad, ameddig az összeset be nem zárod. Ha becsukod a nézetet, újra megnyitva tidod eltüntetni, amikor már csak az van. Közben nem folyamatosan látni, hanem fel-felvillan.
(Nem volt könnyű előidézni... De sikerült.)
http://www.arrayoflilly.com
-
wm2
őstag
Ha már bugok. Néha törölni szoktam 1-2 appot, mert sok “dokumentumok és adatok”-at használ. Ha “az összes kapcsolódó adat”-al törlöm, eltűnik a dock. Ha újra telepítem az appot, akkor megint ok.
Ozora <3
-
veterán
válasz markknight #23482 üzenetére
Egyébként nem kéne bezárni az appokat. Felesleges.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Mr.C
őstag
Na, kint vannak már yt-n az első mini review-ok.... 3 GB RAM került bele
sudo rm -rf /*
-
addikt
-
Opusnovure
újonc
Hello,
tudtok ajánlani a 2018 9.7-es ipadhez smart keyboardot billentyűzettel? Azt tudom, hogy az apple keyboardokkal nem kompatibilis szóval néztem párat de nem vagyok biztos benne, hogy azok kompatibilisak ezzel a verzióval.
Előre is köszönöm. -
Jano_023
őstag
Igazából mindenki pozitívan beszél az új ipad miniről az egyetlen dolog amit negatívként említenek a design. A nagy kijelző melletti szélek. Nem tudom hogy jó lenne e ha megkapta volna az új designt. Nyilván jobban nézett volna ki, de az új konstrukció nem annyira strapabíró könnyebben hajlik és azért ez igen is egy olyan eszköz amit hordozni fogsz ha megveszed. Két kérdésem lenne, akinek van mini 4 váltani fog? A másik kérdés szerintetek jövőre vagy két év múlva várható e ennek a meretnek az újra disegnolt változata? Kinek mi a véleménye? (Ja még egy személyes megjegyzés a 3Gb RAM szerintem nem kevés, ezen a kis kijelzőn ritka a multitasking bár lehet csak az én használati szokásom).
-
törölt tag
válasz Opusnovure #23489 üzenetére
Elsőre vettem valami noname pár ezer forintost, azzal nagyon rossz volt, állandóan megakadt. Aztán vettem magic keyboardot, az nagyon jó hozzá, nem látok semmi akadást, zavaró lagot. Persze az 38k, nekem azért érte meg, mert mac minihez is használva lesz. A lényeg, hogy 10 felett már találsz olyan bluetoothos, márkás billt, amivel jó lesz.
-
veterán
-
Jaded
őstag
Érdekes, mert pl az iPad, de még az iPhone is jobban merül, ha pl a Safari megnyitva marad (pár tabbal)..
Renault Megane IV Limited
-
Jano_023
őstag
válasz markknight #23491 üzenetére
Lehet, de igazából az a baj hogy az ipad mini 4 nekem még jól szuperál nem lassú szóval kb még egy évet biztos velem lesz. Aztán ki tudja mire cserélem le, csak attól félek ha nem fogy jól az új mini megint nem lesz frissítve jódarabig ami azért nagy kár lenne. Nem azt mondom hogy évente kellene de szerintem 2 évente vagy 2 és fél az már indokolt lenne. Ha jövőre megkapja az új formát vagy jövő év végére az nagyon jó lenne.
-
Mr.C
őstag
válasz Jano_023 #23490 üzenetére
hát nekem nincs minim, igy én venni fgok egyet... ezzel az A12-vel nagyon ütős lett kijelzőből meg nem kell nekem nagyobb, csak kényelmetlen lenne számomra. A design nem izgat, mert tök jól meg lehet fogni a készüléket, viszont erről is csak akkor tudok biztosabbat irni, ha már meglesz. Jövőre szerintem nem lesz frissités, max utána, mikor már nem a pro privilégiuma lesz usb-c és a formatervezés. Viszont az, hogy ez az eszköz jó lesz minimum 4 évig az elég valószinű
sudo rm -rf /*
-
Jano_023
őstag
-
Süvi
őstag
válasz Jano_023 #23495 üzenetére
A mini szerintem is akkor lenne tökéletes, ha kávamentes lenne és maradna a 8"
Ami miatt valószínű beszerzek most egyet:
4,5"-os telefonom van, amitől sokszor jobb lenne a nagyobb kijelző (email, doksit átolvasása stb.), sokszor pedig pont az a jó, hogy fizikailag nem nagyobb (sportolás stb.). A telóban kicseréltettem az aksit, így jó lesz megint vagy 3 évig, a mini pedig ott lesz mindig nálam nagyobb képernyőnek, jegyzetfüzetnek, öröknaptárnak, navigációnak stb.[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Süvi, Mr.C ha vesztek wifi modellt vagy lte verziót? A ceruzát hasznosnak találjátok egy ilyen kis méretű eszköznél?
-
Mr.C
őstag
válasz Jano_023 #23499 üzenetére
Az apple pencilt én tuti nem tudnám kihasználni, ezért keresek olyan alternativát, amit nem kell tölteni se csatlakoztatni, kvázi egy kapacitiv felületű pálca, amivel már lehet jegyzetelni. Kár, hogy abszolút nem találok ilyet még alin se, ami nem ilyen bumpszli végű hanem normális "hegye" van.
Viszont ezt nagyon nehéz megmondani látatlanban, első tabletem lesz, fogalmam sincs mennyire lesz szükséges vagy mennyire működne jól (mondjuk palm-detection szinten).
BTW: hol érdemes megvenni? azt tudom, hogy az ár majdnem ugyanaz az ARP-kben is. Kérdés, hogy van valami előny (az ingyenes graviroztatáson kivúl) a hivatalos honlapról történő rendelés esetén vagy totál mindegy?
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest