Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
üzenetére
Hali, nekem egy ipad mini 4 van és a páromnak adtam a air 2 mert nekem nagy volt. A gépelés és a tartása kényelmesebb a mininek szerintem. Szerintem amire használni szeretnéd arra bármelyik készülék jó. A mini 4 most lesz év végén 5 éves és vígan lehet használni. Nem érzem lassúnak és nincsen olyan video vagy tartalom amit nem jelentene meg. Szerintem a kérdés az hogy mennyi multi taskinget használ nyilván a több ablak a kisebb képernyőn kisebb méretben jelenik meg. De hardveresen szerintem a 9.7 ipad 2018 és a mini 5 is azokra a dolgokra jó lesz amire te szeretnéd használni. Menj el egy üzletbe vedd kézbe a készülékeket és az alapján dönts. A mini újabb drágább kicsit, de ha kell a nagyobb kijelző akkor a 9.7. Ha van kérdésed a minivel kapcsolatban kérdezz. (Ezt is arról írtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen routert?
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest