Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Igazából mindenki pozitívan beszél az új ipad miniről az egyetlen dolog amit negatívként említenek a design. A nagy kijelző melletti szélek. Nem tudom hogy jó lenne e ha megkapta volna az új designt. Nyilván jobban nézett volna ki, de az új konstrukció nem annyira strapabíró könnyebben hajlik és azért ez igen is egy olyan eszköz amit hordozni fogsz ha megveszed. Két kérdésem lenne, akinek van mini 4 váltani fog? A másik kérdés szerintetek jövőre vagy két év múlva várható e ennek a meretnek az újra disegnolt változata? Kinek mi a véleménye? (Ja még egy személyes megjegyzés a 3Gb RAM szerintem nem kevés, ezen a kis kijelzőn ritka a multitasking bár lehet csak az én használati szokásom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest