Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz Jano_023 #23499 üzenetére
Az apple pencilt én tuti nem tudnám kihasználni, ezért keresek olyan alternativát, amit nem kell tölteni se csatlakoztatni, kvázi egy kapacitiv felületű pálca, amivel már lehet jegyzetelni. Kár, hogy abszolút nem találok ilyet még alin se, ami nem ilyen bumpszli végű hanem normális "hegye" van.
Viszont ezt nagyon nehéz megmondani látatlanban, első tabletem lesz, fogalmam sincs mennyire lesz szükséges vagy mennyire működne jól (mondjuk palm-detection szinten).
BTW: hol érdemes megvenni? azt tudom, hogy az ár majdnem ugyanaz az ARP-kben is. Kérdés, hogy van valami előny (az ingyenes graviroztatáson kivúl) a hivatalos honlapról történő rendelés esetén vagy totál mindegy?
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple IPad Pro 11, M2, 4.gen, Folio és AppleCare+ 25.04.
- Huawei T3 10 MediaPad 48Gb újszerű, hátlap/kijelző hajszál karcmentes, mágneses tokkal, tartozékai
- Lenovo Tab M11 tablet
- Logitech Combo Touch billentyűzet iPad Pro-hoz 11" (1., 2. és 3. genhez)
- Apple iPad Pro M1 11" 256GB WiFi+Cellular + Apple Pencil 2 + ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest