Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes az iShutdown HD iPadre
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz Tenager18 #1850 üzenetére
Nem kell a jailbreak.Akkor ha fel van telepítve és ráteszed a ipadot akkor a job oldalon megjelennek a információk a ipadodról. Bal oldalon vannak a lehetöségek. Itt ha rámész a Applications-ra akkor a jobboldalon megjelenik a összes aplikáció ami fel van rakva ipadre. Mindegyiknél van három kisablak- uninstal-backup és végul browse. Ha filmet akarsz tenni a VLC- re akkor válazd a browse lehetőséget. Megnílik a VLC és a Documents mappába teszed a filmed. Majd amikor törülni szeretnéd akkor a Delete.
-
Tenager18
senior tag
Ha töltés közben használom a gépet, az nem rontja az akksit, ugye ?
(#1852) univerzita : Köszi, közben sikerült megoldani. Sokkal egyszerübb iTools-al kezelni a gépet
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
válasz vadászcsiga #1854 üzenetére
Na, attól nem kell tartani
-
univerzita
addikt
válasz Tenager18 #1853 üzenetére
Örülök hogy sikerült.Nemtudom van e már valami file kezelö app a ipaden. Nagyon sok van a sztorban. Én a Documents 5 ( Readlle) hasnálom. Ingyenes és tudja azt amit a fizetösek. Ezzel wifin tudod letölteni a képeket, documentumokat, magazinokat ipadre anélkül hogy usb- vel öszekötöd.
-
Tenager18
senior tag
válasz univerzita #1856 üzenetére
-
Chereiose
addikt
Ipad Air-hez milyen tokot ajánlotok? Olyan kéne, ami nem csak a kijelzőre simul rá, hanem az egészet védi és ki is lehet támasztani, ha filmet néznék stb.
Amúgy ősszel lesz új Ipad? Milyen árban szoktak mozogni a megjelenés után 1 hónappal?
-
Alex91
félisten
válasz Chereiose #1858 üzenetére
Milyen árban szoktak mozogni a megjelenés után 1 hónappal?
Mint a megjeleneskor, sot fel evvel a megjelenes utan is a megjelenesi aron aruljak...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Chereiose
addikt
válasz univerzita #1861 üzenetére
De ezek a kínai 5€ ebay tokok sokszor láttam, hogy rosszak és nem voltak megelégedve vele a felhasználók
-
-
Tenager18
senior tag
válasz univerzita #1801 üzenetére
Előre láthatólag mennyi ideig elég az Ipad 4 hardvere ? Valahol olvastam, hogy lehet már az iOS 8 is megfogja a vasat. Bár személy szerint én ezt nem hiszem el, de sajnos nem értek annyira hozzá, szóval érdekelne más véleménye is
-
Tenager18
senior tag
válasz univerzita #1868 üzenetére
Remèlem èn is. Nem akarok mèg Air-t venni Ami tuti biztos amugy, hogy ha tàblagèp, akkor csak is Ipad! Beleszerettem
-
Tenager18
senior tag
Ha már normálisan működik az iTools, lehet uninstalállni a gépről az iTunes-t ?
-
Tenager18
senior tag
válasz univerzita #1872 üzenetére
Akkor marad
-
Szabikaa20
őstag
Én még 1x sem használtam az iTunes-t... Azt se tudom mit lehet kezdeni vele...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
vadászcsiga
félisten
Nem kötelező, icloud-al ugyanez elvégezhető. En sem használtam már évek óta
-
univerzita
addikt
válasz vadászcsiga #1875 üzenetére
Én senkit nembíztatnák hogy uninstalája. Ugyanis ha komojabb probléma adódhat a iPaddel akkor iTunes segédségével lehet életre kelteni. Megértem hogy sokan azért nem szeretik használni mert komplikátnak tűnik és pár appal ezt könyebben meg lehet oldani.
-
vadászcsiga
félisten
válasz univerzita #1876 üzenetére
10 perc újratelepíteni
-
univerzita
addikt
válasz vadászcsiga #1877 üzenetére
Most őszintén olyan sok helyet foglal a gépünkön? Merem álítani hogy sokunknak sokkal több haszontalanabb dolog van a gépünkön. Én például nem bankártyán keresztül fizetek hanem GIFT kártyával ést csak iTunes-al tudom felrakni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz univerzita #1878 üzenetére
Az iTunes nem, de az a töméntelen app amit leszinkronizál nálam több gigára rúg
-
univerzita
addikt
válasz vadászcsiga #1879 üzenetére
Megértem hogy ez bosszantó lehet, de belehet álítani hogy pl.a videókat és zenét neszinkronizáljon.
-
vadászcsiga
félisten
válasz univerzita #1880 üzenetére
Nincs sem videó, sem zene. Ez a több giga csak alkalmazás. Igo europe pl, stb
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz vadászcsiga #1881 üzenetére
Nekem még olyan sok nincs fent, de lehet hogy egyszer eljutok ide és fog kelleni venni + néhány gigát iCloud-ból.
-
bandus
veterán
válasz Chereiose #1866 üzenetére
én full case-t vettem samsonite boltban a minire 11k-ért, nem sokkal drágább a nagyobb méret sem. ennyiért official kiegészítők közül csak covert kapsz. de pont tegnap láttam a corvin plázában egy bőrdíszmű boltot, ahol szintén árulnak samsonite tokokat, és jelenleg 50% kedvezménnyel. jó mérges is voltam magamra
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
azt jól értelmezem, hogy ez az icloud dolog semmire nem jó, csak biztonsági mentésekre? tehát különböző doksikat itt nem tudok tárolni és elérni, erre marad a dropbox, ugye?
-
Ádámsegitseg
újonc
Segítség!
Az ipodomra nem tudok filmet felrakni, nem ismeri az itunes a számítógépen lévő filmeket és minden áron a itunes store akar fel vinni.
Mit csináljak S.O.S ben kell a segitség -
bandus
veterán
válasz Chereiose #1888 üzenetére
ezért írtam, hogy megkapható féláron
igen, amúgy marha drágák ezek a tokok, de mivel én hordozom magamma, inkább invesztáltam egy jó minőségű tokba, ami rendesen megvédi a gépet a táskámban. megéri ezekre a cuccokra vigyázni, mivel ahogyan néztem nagyon jól tartják az árukat, szép állapotban könnyen eladhatók ha mégsem jönne be, vagy váltanál az új kiadásra.
vadászcsiga:
köszi az infót. sok pdf-em van, de akkor ezeket nem icloudon, hanem majd dropbox-on keresztül fogom elérni, végülis olyan mindegy. egyébként irodai alkalmazások terén az apple vagy a microsoft alkalmazásai a jobbak ipadre?[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz Ádámsegitseg #1887 üzenetére
Mert olyan filmet akarsz feltenni amit a iTunes nem támogat. ( avi,mkv) Ha felteszel valami média playert( VLC ingyenes) abba be tudod másolni a filmet.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
Tenager18
senior tag
Nem tudtok jó ( és ingyenes ) képeket, témákat Ipad 4-re ? Letöltöttem tegnap kettőt, de borzalom volt.
-
Tenager18
senior tag
Ha JB-zem az Ipadot, utána vissza lehet állítani szűz állapotba, ha esetleg úgy adódna ?
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
válasz Szabikaa20 #1897 üzenetére
Szuper, köszi
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Sikerült megvennem az eddigi legjobb minőségű kijelzővédő fóliát. Nem olyan olcsó, de bátran ajánlom.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest