- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Híd alatt
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.tiborz
aktív tag
Füstből már egy ideje nem jósolok, mert azok mindig légből kapott baromságok!

A csontból ugyan pontosan lehet jósolni, de mióta azt mondta nekem egycigányvajákos asszony, hogy "ez csont hülye", azóta eldobtam a csontokat.
...persze ránéztem eldobás után, és nem tetszett amit láttam...
Pedig ha jósoltál volna füstből, láthattad volna, hogy az igazgató úr mellett áll két db "Jó napot kívánok, személyit, jogosítványt, forgalmit kérem!" típusú úr is.
Mondjuk füstből jósolni bármilyen elektronikai cucc kapcsán nem biztos, hogy szerencsés. -
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
Láma kérdés:
iPad Mini 4 LTE, előfizetéses sim kártya benne (mobilnet miatt). Tudok vele SMS-t fogadni?
Koszi -
d.tiborz
aktív tag
A gsm vevő mihez kell, van valami plusz funkció ami elérhető vele? Hétvégén egy kölcsön wifis ipaddal próbálta, azzal működött.
Folytassuk privátban.
-
d.tiborz
aktív tag
igen dji drónhoz fog kelleni, te hol vetted a mini 4-et és mennyiért?
Ment PÜ.
-
d.tiborz
aktív tag
ahoy
rokonnak kellene egy ipad, edigitalt nézte ez ipad air? [link]
hol érdemes venni amúgy? lehet jó ipad mini is ha az olcsóbb, drónhoz kell neki videózni, sajnos androiddal nem hajlandó működni. nem nagyon vágom ipad verziók hol járnak most, van air meg pro meg sima ipad is?
köszi ha segítetek
Ha drónhoz kell ( talán DJI-hoz? ), akkor "cellular" verziót vegyen, mert csak azokban van gps vevő. A wifi-s változatból az Apple kihagyta. Nekem Mini4 van, számomra az tökéletes méret.
-
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
Nem, ilyen lista tuti, hogy nincs. Soha nem kértek még tőlünk sem.
Meg aztán és ha valaki onnan jön Magyarországra...
Húgom úgy kapta a fényképezőt ajándékba, hogy sógornője aki kint lakik hozta neki Karácsonyra, és amikor haza utazott Amcsiba akkor meg azt nem vitte vissza, mert ide hozta. Ennyi erővel fordítva is megkérdezhetnék, hogy amit hoztál azt miért nem viszed vissza....
egész egyszerűen erre nem lehet szabályozást és ellenőrzést csinálni, mert lehetetlen nyomon követni.
Arról ne is beszéljünk, hogy ha egy 15fős csoport megy és pl. variálnak a csomagokkal, mert valakinek eléri a súlykorlátot a bőröndje a másiknak meg még sehol nincs akkor átpakolnak cuccokat ennek érdekében.
Szóval erre nincs semmi szabály.
Vehetsz te notebookot is és beleteszed egy laptoptáskába doboz nélkül. Lehet már hónapok óta kint vagy tönkrement a sajátod és vettél helyette egy másikat... és ez sehol nem érdekel senkit.Szóval ezt így simán meg lehet oldani, és még soha nem származott belőle baj (hozzáteszem tényleg csak 1db-ról van ilyenkor szó)
Azért az én emlékeimben él az, amikor (még az átkosban) bizony tételes listával mehettél Hegyeshalom túloldalára, visszafelé pedig ellenőrizte a finánc.
-
d.tiborz
aktív tag
Passz, azt hittem működik. Ezer éve csekkoltam már.

-
d.tiborz
aktív tag
Ez esetben nyomja meg a piros gombot, es nyugodjon békében

Komolyan, ez mit jelent?
Besz..ptam? -
d.tiborz
aktív tag
Van ilyen bontott bontatlan? Kézbe veszed, ugy úgysem tudnak csomagolni ahogy a gyárban, plusz a széria számot ide beírva látod hogy áll a jótállás állapota. Ha gyanús, nem érdemes vele foglalkozni.
És ha ezt a szöveget írja?
"Jelenleg sajnos nem tudjuk teljesíteni a kérést. Kérjük, próbálkozzon újra később."
Én bontottam ki, én aktiváltam. -
d.tiborz
aktív tag
Ez mondjuk nettó bullshit. Bőven marad még szufla az akkuban, amikor a szoftver 0%-ot ír ki, főleg, hogy sose 0%-nál kapcsol ki az iPad, hanem 2-5%-nál.
Ezek már nem NiCd akkuk, hogy vigyázni kelljen rájuk, hogy ne menjenek tönkre... A li-ion akkukat már az elektronika tökéletesen védi, a felhasználónak csak annyi a dolga, hogy használja őket...Mondjuk én sem akarom nézni azt, hogy mikor lesz 80% a töltöttség. Éjszakára bedugom a kábelt, reggel kihúzom és használom.
-
d.tiborz
aktív tag
Vettem én is egy hasonlót (nem innen).
Működik, automatikusan letöltötte a kezelő appot, ami kínai nyelvű.
Szétszedtem, és meglepődve láttam, hogy egy "egyszerű" kártyaolvasó van benne microSD kártyával (ami viszont cserélhető). -
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
iPad-en Chrome-ot használok és a könyvjelzősávban nem mindegyik oldalnak jelenik meg a kis ikonja,soknál az adott oldal kezdőbetűje van csak ott.Tudnátok segíteni,hogy miért van ez?Jó lenne mert úgy könnyebben találom meg az oldalt amit keresek.Vagy valamit be kell állítani külön?Köszönöm előre is a segítséget.
Frissítsd a Chrome-ot, van erre kiadott frissítés.
-
d.tiborz
aktív tag
Nekem NAZA M V2-vel épített hexám van, DJI GroundStationt próbáltam iPad Mini2-vel, teljesen jól működik vele.
-
d.tiborz
aktív tag
Milyen szinten akarod használni?
WiFi app-al irányítani, vagy Phantom3Adv-hoz FPV megjelenítésre, vagy GroundStation-ként (pl: DJI GS) koordinátarepülésre? -
d.tiborz
aktív tag
Majd ha beég az amoled akkor is írj be légyszi.
Don't feed the ...........

-
d.tiborz
aktív tag
Én direkt teszek oda egy post it-et

Vagy szigszalagot.

-
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
Nem fog működni nagy valószínűséggel, mivel a Camera Connection Kit nem net megosztásra van kitalálva, ráadásul maga az iPad nem valószínű, hogy képes így kapcsolódni az internetre.
Ha a wifi nem jó, kapcsolódj BT-on, bár nem tudom, milyen frekvencián megy a távirányító, lehet hogy a BT is bezavarhat.Bazz, köszi. Sajna a bt is kilőve, az irányítás azt használja. Tehát külső modemet sehogy nem tudok fizikailag csatlakoztatni?
-
d.tiborz
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne: adva van egy i-mini1 (16G, wifi).
Telefonról osztanám meg a mobilnetet, de nem wifin, hanem usb otg adapter-lightning kábelen keresztül. Bizonyos esetekben (rc modell irányítás) a wifit nem szerencsés használni, de az irányításhoz kell a net. Működik így a dolog? Most nem tudom kipróbálni, ezért kérdezlek Benneteket.
Köszi a válaszokat, és üdv
T. -
d.tiborz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Mini-m, 1-es verzió. Jelenleg 9.2.1 van rajta. Merjem ráengedni a 9.3.1-es frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A Legion Y70 (2026)-tal tért vissza a Lenovo
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 Tablet (6GB RAM/ 128 GB)
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi , üzletből, garanciával
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 4év Garancia
- Akció! Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 5070 / 32GB RAM / 512 SSD!
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest