Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
válasz
üzenetére
Miért keresgélnék rossz helyen? Szeretek megbizonyosodni a boltról, ugyanis a 14napos elálláskor(webes vásárlás) nem kapod vissza azonnal a pénzed, 30 napjuk van rá. 30 nap (+ 14 nap ha az elállási időt is figyelembe vesszük) simán eltűnhet a cég, vagy csak szimplán rádverik hogy elrontottad a gépet és azért akarod vissza küldeni, a 72 órás bevizsgálásnál pedig szintén bármit megtehetnek. Valamint ismét leírom, nem kerestem fel webshopot, tehát nem kerestem fel webshopot... Természetesen mindenki spórolni akar, de egyenesen baromságnak tartom a legolcsóbb, legmegbízhatatlanabb webshoptól való vásárlást a későbbi problémákra való tekintettel. Ha a pénzemről van szó, sosem bízok semmit a véletlenre. Főként,hogy szinte egymás mellett vannak a boltok pl a körúton. A linkelt aqua megbízhatóbb helyekre tartozik természetesen, a cég hosszú életét is figyelembe véve, de a plusz garancia sok esetben nem garancia.
-
D4ni
őstag
válasz
üzenetére
Mint írtam, webshopok nálam nem játszottak. Leírom ismét, 8-ból 8 gsm bolt, melyet (mostmár kiemelem) SZEMÉLYESEN felkerestem, a közölt árban nem volt benne a 27% áfa. ÁSZF ide vagy oda, az árgépen és árukeresőn is nagyszámban fordulnak elő hasonló boltok, a 0 perces használt készülékek, melyet csak (ahogy mondtad) utánajárással tud az ember kiszűrni. Valótlant állítanék? Kérlek, akkor járd végig pl. Ferenc körutat, de akár néhány elszórt szimplán pesti üzletbe bemehetsz ennek igazolására. Azt meg végképp nem állítottam,hogy cégesként vásárolj az istyleban. Süvi hozzászólásásra visszatérve, a 2 év szavatosság járni fog ugyan úgy a cégnek, viszont a garancia nem fog újraindulni.
-
D4ni
őstag
válasz
Ádám16
üzenetére
Igen , az iSTYLE-osok mondták. Mikor át lett véve az új készülék külön ki lett hangsúlyozva az 1+1 év . Később történt egy kis galiba a 7-esemmel és az icentre nem akarta elismerni az újraindulós garit, végül sikerült bebizonyítanom főleg hogy az egyik EU által üzemeltetett "fogyasztóvédelmi " weboldalon konkrétan le lett írva hogyan kell eljárniuk. Ha valaki gariztatni akarja a készülékét kizárólag az iSTYLE-t ajánlom ezek után .
-
D4ni
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Én az edigitalnál azért nem venném meg mert ők sem hivatalos apple foralmazók, bármennyire is nagy cég. Ahol venném: media, istyle,icetre, szolgáltató. Főként a 2. év szavatosság miatt. Nemrég kaptunk telefon cserét 21 hónapos iphone 6s-re alaplaphiba miatt, és újraindult a 2 év gari+szavatosság.
-
D4ni
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ha 27%-számla kell róla szerintem az áru kereső háromnegyede kiesik, mert 0 perces használtként árulják 0%-os számlával max, amit meg csak költségnek lehet elszámolni . Nem is olyan régen végigjártam ezt az utat. Már csak az a kérdés hogy jó-e a nullás számla .
-
D4ni
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Attól az oldaltól ami egy konkrét típust árul abszolút nem azonos névvel én elfelejteném őket. Profi cég lehet 😀
-
D4ni
őstag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Lehet nem volt egyértelmű a forumtárs és én korábbi hozzászólásainkból,de a számítógépet szereténk elkerülni , úgymond direkt ipadre tölteni külső beavatkozás nélkül az icloudból.
-
D4ni
őstag
Tud esetleg valaki a 2017-esre valami tokot? Sima háthapra gondoltam, de nem igazán találtam normális, akár bőr, műbőr hátlapot .
-
D4ni
őstag
Szevasztok! Érdeklődnék, aki vásárolt az új ipadból (5gen) annak is van por a kijelző és az érintő között? Nekem konkrétan egy fehér pötty, por vagy nem is tudom mi van ott.. Eléggé megöli az új készülék varázsát..
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest