Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
válasz
l.sebestyen
üzenetére
Ez engem is érdekelne de úgy tűnik hogy a gyári billentyűzet most ilyen. És én sem tudom megszokni hogy felcserélték a számokat és az emojikat. Küldeni kell reportokat, és talán engednek és egy következő frissítésben visszarakják.
-
Ragnar95
félisten
válasz
l.sebestyen
üzenetére
Sajnos JB nélkül nem.
-
maggi1886076
addikt
válasz
l.sebestyen
üzenetére
Emellé vettem egy sima ipad-et is, az normálisan is mükődik. Ipad mini-t is vettem anno, azzal sem volt probléma.
Megoldás van a fenti problémára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest