- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Nem. Az androidos telefonomról lementettem a pc-re, és onnan próbáltam i-tunes-al, és itools-al is, de egyikkel sem tudtam megcsinálni. Hozzáteszem nem is nagyon értek ehhez az i-tunes-hoz, mert nem nagyon használom (leginkább emiatt, hogy számomra értelmezhetetlen, és semmi sem úgy működik ahogy várnám).
Pedig nem hinném, hogy idióta vagyok (persze lehet), mert használok linuxot, wint, androidot, és érdekes módon egyikkel sincs bajom. Az ipadet leginkább netezésre, és zeneszerkesztésre használom (főleg a zenei rész miatt vettem, mert ilyen progik nincsenek androidra), de ezt a körülményességét nem tudom megszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen videókártyát?
- Tenisz topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Formula-1
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BMW topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 Fighter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest