Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:10

LOGOUT.hu

Amit a Coffee Lake-ről tudni érdemes!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8638) Darth_Revan


Darth_Revan
veterán

Megnéztem ezt a legújabb videót a Hero XI kivesezeserol és picit elbatortalanodtam.

Kitartok a mellett hogy a teljesítménye jó, viszont az elemzés alapján pont a legfontosabb részeknél spórolt ki az Asus pár száz forintos alkatrészeket...

Illetve most olvasom hogy itt lévő visszajelzések alapján is a Gigabyte Aorus Master osszerakas szempontjából is minőségibb...

Fentiek miatt inkább vissza viszem én is.

Rossznak nem rossz, de ha már prémium áru alaplapot veszek, akkor ne spóroljon már a gyártó alap dolgokkal, meg az Asus hozzáállása a dolgokhoz is vicces. Postolnak oszcilloszkopos merést hogy milyen jó az ő megoldásuk, de az a baj hogy a példa amit mellé tettek az egy olyan összeállítás hogy mintha az lett volna a cél hogy direkt érezhetően rosszabb eredmény legyen azbovekhez képest ... azóta még mélyen hallgatnak és semmi kommentet nem adnak a vevők lenyugtatasa céljából.

Asus-nal van a legjobb BIOS az tény, de ahogy az egyik videóban mondtak: " meg lehet tanulni kezelni a Gigabyte hulladék BIOS -at, de vrm-et az Asus-nal nem tudsz cserélni".

Becserelem en is a Gigabyte -ra...gyűlölöm a bios-at, de magán a lapon legalább tényleg jobb iparos munkát végeztek .

Jah és infó azoknak akik a Giga Aorus Master lapot akarják venni: perpillanat országos keszlethiany van a magyar nagykerben és csak az Alza-nal lehet kapni (árban drágább de FC5-ot adnak hozzá).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.