Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kis segitsegre szükségem!Vettem a feleségemnek 2 éve egy inew v3-at ami jol is birta,ma simet cseréltem benn egy másikra és kivettem az akksit,mikor visszatettem mar a gyári idő volt rajt 2013 01 17.mivel sosem volt flasselve teljesen gyári amiben sosem volt jó a beállitásokban az idő dátum beállitása nem tudom átállitani,namost ebból adódóan megprobáltam a google fiokot törölni mert nem frissitett soha,gondoltam ha ujra megadom mahd lefrissül az idővel együtt,de sajnos nem tudom ujra megadni a fiokot mert azt irja ki hogy a tanusitvány nem megfelelő és nem csatlakozik a googlehoz,mivel a dátum régi a tanusitvány dátuma pedig 2016-os.Valaki megmondaná mi a f.....tudok vele kezdeni hogy újra jó legyen?se net se semmi olyan nem működik ráadásul a telefon számok sincsenek!Válaszokat és segitséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Orionix 32 GB (2 x16 GB) DDR4 3600MHz CL18 ram kit
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest