Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Összességében jó a rom, én ajánlom felrakni, bár nem volt alkalmam napokig tesztelni. A beállítási lehetőségektől többet vártam.
Tetszett, hogy automata fényerőn is van automata fényerő állítási lehetőség, úgy látom a telefon akk. kezeli a két simet és prediktív a keresés is. Valszeg a kb. 10% lejjebb vett fényerő miatt az akksi sem mert annyira, vagy csak helyes az akksi töltöttség kijelzése. Azt hittem lemerült pár óra használat után 94% alá, de 96%-ot mutatott.
Az induló ram 400 MB felett volt, amit kicsit keveslek, mert semmi app-ot nem tettem még fel.
2.8.4 recovery alól csináltam egy full backupot, majd wipe-ok után a cm rom+gapps. Kellett volna az nfcfix is, mert helyen nfc bug hibát dobott néhány alkalmazás. Fél(?) perc alatt felment a rom. Recovery alól simán, hibamentesre vissza tudtam tenni az 1.0.13-at.
Még kérdés? Tedd fel és írj egy részletesebb beszámolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 PRO MAX 512GB kék titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumulátor: 91% Fulldoboz!
- iPhone 14 128GB fekete KÁRTYAFÜGGETLEN! Nagyon szép állapot! Akkumulátor 84%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro, 99% akku, Garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest