- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkaroly73
csendes tag
válasz
laci laci #8561 üzenetére
Szia!
Na tehát, valószínű hogy nem fogalmazok tisztán. Rootolni nem tudtam, amikor még jó volt a készülék, mert semmivel sem engedte. Aztán automatikusan letöltött egy 7 Mb rendszer frissítést. Feltelepítette, majd kérte hogy indítsam újra. Újra indítottam, és innentől kezdve nem lép be. Vagyis hogy nem bootol be. Csak az iNew felirat olvasható, és egy idő után belép a gyári hitvány recovery menübe, de az android baba alá azt írja ki hogy hiba. Viszont sd kártyáról semmilyen gyári, sem custom romot nem tudok feltelepíteni rá. A számítógép meg sajnos nem látja, mivel ehhez a telefonhoz még nem volt időm USB drivert feltenni (nem is tudom hogy melyik lett volna jó), és mivel gyárilag nem volt benne a (beállítások/telefonról menü alatt hogy fejlesztői lehetőségek ami tartalmazta volna az USB hibajavítási lehetőséget ami ugye ahhoz kellene hogy driverként ismerje fel a telefont) így hiába dugom fel a telefonomat a gépre azt nem látja. Mivel nem látja így a kábeles SP Flash Tool rendszerrel nem tudom feltelepíteni a gyári romot, ami megoldás lenne. Tehát amíg ezt nem tudom megoldani, hogy elinduljon a telefon a gyári rommal, addig nem tudom rootolni, és majd csak utána tudom azt a fejlesztői lehetőséget levadászni valahonnan. lehet hogy ahhoz kell a root jogosultság, de az is lehet hogy gyári hibás a rom, és azért nincsen benne a fejlesztői lehetőség. Helyette távoli nyomtatás van. Na tehát első kőrben én abban kérnék nagy segítséget, hogy a fentiek tudatában hogyan tudnék a jelenleg be sem bootoló telefonomra használható romot feltenni ami működik is. És majd csak utána jöhet a többi. Tudsz ebben segíteni? Vagy valaki? Egyébként megnéztem azt a "szájbarágós" dolgot az szerintem működni fog, csak jussak el odáig. Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest