Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beus33
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy tapasztalta e már valaki azt a hibát, ami nálam jelentkezett a tegnapi napon.
Az Inew V3 ugyebár dual SIM-es, tegnap ki lett próbálva a telefon micro SIM kártyával (Telenor Hálózat).Valamiért a térerő ikon narancssárgára változott, ami azt eredményezte hogy se hívni se hívást indítani nem tudtam... gondoltam semmi gond majd valamit utána olvasok és biztos könnyen meglehet oldani.
Persze visszatettem addig a normál méretű SIM kártyámat ami szintén Telenor-os és eddig semmi baja nem volt a hálózattal... itt ugyan ezt produkálta a telefon! Hálózati APN lekérve, beállítva, de valami még se jó!
Van mobilnetem, de mégse csatlakozik pedig ott a kis H betű, Wi-Fi-n is veszi a jelet, csatlakozik a hálózathoz, de mégsincs rajta net... a dátum és az idő sajnos nem állítódik be automatikusan és ha manuálisan akarom módosítani akkor meg ezt írja ki : "A beállítások alkalmazás sajnos leállt"
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest