Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xdongo567
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudom találkozott e már valaki hasonló problémával, nekem elég furcsa. Van egy iNew v7 telóm. (tudom hogy nem V3, de nem találtam hozzá élő topikot).
A probléma a következő. A kijelző egyszer csak fogja magát, és nem reagál az érintésekre. Factory reset után megjavul, tökéletesen működik. Viszont amint telepítek rá egy alkalmazást play storeból, hol működik, hol nem.
Találkozott már valaki hasonló problémával?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Gitáros topic
- Crimson Desert
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest