Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• krisz985

újonc

Sziasztok! Megfogadtam ha megérkezik a telefonom és tesztelem 3-4 hónapot megírom mi a véleményem a készülékről. Mielőtt megrendeltem sokat olvastam itt a tapasztalatokat , szerintem alap ha hozzá teszem én is a sajátomét. Életem első Kínai készüléke. Gyakorlatilag 2 héten belül megérkezett. A Coolicool-ról rendeltem mert akciós volt. Későn vettem észre, hogy van europai raktár és én a kínából rendeltem. A végén jól sült el a dolog, mert nem kérte a postás az áfá-t. Lényegében 37 ezer forintomba került a készülék, így olcsóbban megúsztam. Folyamatosan használom hónapok óta. Miskolc- Siófok távon Sygic gps alatt egyszer sem dobott jelet. Budapesten sem, pedig ott valamiért a régi Sony-m dobált. Teljesen gyári nálam minden nem nyúltam hozzá. Kamera szerintem az árához képest hihetetlen szuper. Akku nálam egy napot bírt legnagyobb terhelésem egy fél napos folyamat fényképezés a városban. Lehetne jobb, de minden esetben az ára ami mosolyt csal az arcomra. A negatív dolog ami engem idegesít a hátlap. Teljesen jól illeszkedik mindenhol de recseg kicsit. Ennyi :D 3G tökéletesen megy. NFC tökéletesen működött Galaxy S4 mini és Nexus tablettel egyaránt. Azoknak ajánlom akik nem tehetik meg, hogy sokat kiadjanak egy telefonra. Jelenleg azt mondom nagyon örülök, hogy a tulajdonosa lehetek egy ilyen egyszerű de erős készüléknek. Szerintem a következő telefonom is Kínából fog landolni ha ezt elküldöm nyugdíjba. Ja igen és a dobozban volt még egy füles, egy extra fólia és egy flip tok a töltő mellett.

Új hozzászólás Aktív témák