Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz985
újonc
Sziasztok! Megfogadtam ha megérkezik a telefonom és tesztelem 3-4 hónapot megírom mi a véleményem a készülékről. Mielőtt megrendeltem sokat olvastam itt a tapasztalatokat , szerintem alap ha hozzá teszem én is a sajátomét. Életem első Kínai készüléke. Gyakorlatilag 2 héten belül megérkezett. A Coolicool-ról rendeltem mert akciós volt. Későn vettem észre, hogy van europai raktár és én a kínából rendeltem. A végén jól sült el a dolog, mert nem kérte a postás az áfá-t. Lényegében 37 ezer forintomba került a készülék, így olcsóbban megúsztam. Folyamatosan használom hónapok óta. Miskolc- Siófok távon Sygic gps alatt egyszer sem dobott jelet. Budapesten sem, pedig ott valamiért a régi Sony-m dobált. Teljesen gyári nálam minden nem nyúltam hozzá. Kamera szerintem az árához képest hihetetlen szuper. Akku nálam egy napot bírt legnagyobb terhelésem egy fél napos folyamat fényképezés a városban. Lehetne jobb, de minden esetben az ára ami mosolyt csal az arcomra. A negatív dolog ami engem idegesít a hátlap. Teljesen jól illeszkedik mindenhol de recseg kicsit. Ennyi
3G tökéletesen megy. NFC tökéletesen működött Galaxy S4 mini és Nexus tablettel egyaránt. Azoknak ajánlom akik nem tehetik meg, hogy sokat kiadjanak egy telefonra. Jelenleg azt mondom nagyon örülök, hogy a tulajdonosa lehetek egy ilyen egyszerű de erős készüléknek. Szerintem a következő telefonom is Kínából fog landolni ha ezt elküldöm nyugdíjba. Ja igen és a dobozban volt még egy füles, egy extra fólia és egy flip tok a töltő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
3G tökéletesen megy. NFC tökéletesen működött Galaxy S4 mini és Nexus tablettel egyaránt. Azoknak ajánlom akik nem tehetik meg, hogy sokat kiadjanak egy telefonra. Jelenleg azt mondom nagyon örülök, hogy a tulajdonosa lehetek egy ilyen egyszerű de erős készüléknek. Szerintem a következő telefonom is Kínából fog landolni ha ezt elküldöm nyugdíjba. Ja igen és a dobozban volt még egy füles, egy extra fólia és egy flip tok a töltő mellett.