- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz985
újonc
Sziasztok! Megfogadtam ha megérkezik a telefonom és tesztelem 3-4 hónapot megírom mi a véleményem a készülékről. Mielőtt megrendeltem sokat olvastam itt a tapasztalatokat , szerintem alap ha hozzá teszem én is a sajátomét. Életem első Kínai készüléke. Gyakorlatilag 2 héten belül megérkezett. A Coolicool-ról rendeltem mert akciós volt. Későn vettem észre, hogy van europai raktár és én a kínából rendeltem. A végén jól sült el a dolog, mert nem kérte a postás az áfá-t. Lényegében 37 ezer forintomba került a készülék, így olcsóbban megúsztam. Folyamatosan használom hónapok óta. Miskolc- Siófok távon Sygic gps alatt egyszer sem dobott jelet. Budapesten sem, pedig ott valamiért a régi Sony-m dobált. Teljesen gyári nálam minden nem nyúltam hozzá. Kamera szerintem az árához képest hihetetlen szuper. Akku nálam egy napot bírt legnagyobb terhelésem egy fél napos folyamat fényképezés a városban. Lehetne jobb, de minden esetben az ára ami mosolyt csal az arcomra. A negatív dolog ami engem idegesít a hátlap. Teljesen jól illeszkedik mindenhol de recseg kicsit. Ennyi
3G tökéletesen megy. NFC tökéletesen működött Galaxy S4 mini és Nexus tablettel egyaránt. Azoknak ajánlom akik nem tehetik meg, hogy sokat kiadjanak egy telefonra. Jelenleg azt mondom nagyon örülök, hogy a tulajdonosa lehetek egy ilyen egyszerű de erős készüléknek. Szerintem a következő telefonom is Kínából fog landolni ha ezt elküldöm nyugdíjba. Ja igen és a dobozban volt még egy füles, egy extra fólia és egy flip tok a töltő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- 6 hónap garancia - Samsung Galaxy A32 5G 4GB RAM / 128GB
- Gyári Garanciás Samsungtól vásárolt 12GB/512GB Titanium Yellow S24 Ultra
- iPhone 13 128GB Független Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4732
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- iPhone 14 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4733
- Samsung Galaxy A13 /64GB/Független/Számlával/
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3G tökéletesen megy. NFC tökéletesen működött Galaxy S4 mini és Nexus tablettel egyaránt. Azoknak ajánlom akik nem tehetik meg, hogy sokat kiadjanak egy telefonra. Jelenleg azt mondom nagyon örülök, hogy a tulajdonosa lehetek egy ilyen egyszerű de erős készüléknek. Szerintem a következő telefonom is Kínából fog landolni ha ezt elküldöm nyugdíjba. Ja igen és a dobozban volt még egy füles, egy extra fólia és egy flip tok a töltő mellett.