Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolly87
tag
Sziasztok!
Mivel viszonylag új a telefonom lenne pár kérdésem.
1.
T-mobilos vagyok, elég sokszor nincs térerőm.van h 3g van de térerő nincs illetve olyan is előfordul, hogy egyik pillanatban 3 csík van utána leugrik 0-ra úgy h meg se mozdulok a telóval.A net szintén akadozós(ennyire vidéken lakom h nincs jel? mások telómmal semmi gond nem volt).(Wifi mellett nincs baja)2.
Hol tudom beállítani, hogy bekapcsolásnál ne legyen hang?Illetve fényképezésnél?az audio-beállítások-hangerő résznél keveslem a csengőhang-ébresztés opciót..a rendszer hangoknál kivettem az összes pipát.3.
Gps problémára van orvosság? feltettem a gpsfix alkalmazást plusz az IGO-t használnám, de nagyon sokat kell várni a jelre, még így is, ráadásul menet közben többször megakad, illetve azt jelzi h nem az úton megyek hanem az erdőbe...szóval használhatatlanGyárilag :
build:
1.0.8
kernel:
3.4.5Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Snowboard topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így építsd a billentyűzeted!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest