Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caprice
csendes tag
Sziasztok! Nagyon tetszik a kicsike, és gondolkozok rajta, hogy beszerzek egyet... Két kérdesem lenne... az egyik, hogy telenoros sim-el mennyi problémája van a készüléknek (itt is, máshol is olvastam, h a telenoros kártyákkal van vmi macera), a másik, hogy a kínából beszerzett telefonokat mindenképp szükséges-e rootolni? (Abszolút kezdő felhasználó vagyok, soha nem csináltam még ilyet. A telefont egyszerű célokra használom, nem szoktam hiper-szuper játékokat nyomatni rajta (legkomolyabb eddig az angry birds volt, amitvel játszottam
), nem szoktam 80 alakalmazást feltelepíteni és semmi egyéb. Szóval ha megrendelem (tinydeal-en gondolkozom), kézbe veszem, akkor tudom-e használni úgy, mint akármilyen itthonról megvett készüléket, vagy ahhoz h problémamentesen minden működjön, és úgy ahogy én szeretném, ahhoz mindenképp szükséges ez a rootolás?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), nem szoktam 80 alakalmazást feltelepíteni és semmi egyéb. Szóval ha megrendelem (tinydeal-en gondolkozom), kézbe veszem, akkor tudom-e használni úgy, mint akármilyen itthonról megvett készüléket, vagy ahhoz h problémamentesen minden működjön, és úgy ahogy én szeretném, ahhoz mindenképp szükséges ez a rootolás?)