- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #83798 üzenetére
Thinklight a király, nem kell fancy gombvilágítás.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #83797 üzenetére
En a 40-esnel huztam meg a hatart. Addig boven vallalhatok a gepek. Legalabbis az X es a W szeria.
-
Speeedfire
félisten
válasz
FoxiestFox #83797 üzenetére
Kb a t430 is az volt. Akkor ezek szerint a t420-ban volt még anyag, ez biztató. Este majd kiderül, ha jó állapotban lesz, akkor hozom is el.
Köszi mindenkinek az infókat.
Szerk.: Esetleg nem tudtok valami diy megoldást a bill világításra? Ez az egy dolog, ami kicsit zavar. Sajna a t430-ban is csak felső világítás volt.
-
válasz
Speeedfire #83795 üzenetére
T420 és T430 között is már bőven van anyagminőségben különbség az előbbi javára, de a T430 és T440 között még durvább a kontraszt (ezt a kettőt nyomogattam is egymás mellett). A T440 a rollcage-ből származó merevséget leszámítva budiműanyag Asusokat idéz.
-
válasz
Speeedfire #83795 üzenetére
+1, -1
-
Speeedfire
félisten
2 évig volt nálam, de a hátam közepére kívántam már. Vicc kategória, nem laptop. Nyöszörgött, nyekergett. Ótvar egy gép, és a munkatársak is kb ezeket mondták róla. Vatta újan kaptuk őket.
Emiatt is kérdeztem, hogy a t420s is ez a feeling vagy inkább a régebbiekre hajaz. -
Tikakukac
titán
2 órásan vettük azt a gépet, szerintem jobban meg volt vigyázva, mint a családi ezüst. Ez van ami szemét az szemét. Anno már aki T530-at akart venni egyből HP-ra kellett rakni, mert 4/4 visszaküldés után mindenkinek elege volt a "kicsi hibák"-ból. 350k+ szinten oltári gáz atom ragasztósan meg nyikorogva nyitni a gépet, valljuk be.
-
válasz
Speeedfire #83789 üzenetére
Ez érdekes, az enyém most lesz 4 éves és semmi ilyen baja. Azért lehet vigyázni is a gépekre!
-
Tikakukac
titán
Egy kicsi itt egy kicsi ott és kész is a recsegős gép. Laktárs megmondja, most jött vissza hollandoktól, megy a gép garira, foltos kijelzős, HDD kezd lehalni és úgy ropog a palmrest, mintha szárazkenyér lenne alatta. Meg kopik is. Konzumer Asus volt eddig neki és mit ne mondjak, nem verte magát hanyatt a géptől.
-
Speeedfire
félisten
Pont ezt kérdeztem én is, csak fordítva.
A T430 ultra gagyi volt, kb mint egy olcsó kínai. Ettől függetlenül legalább masszív volt. A zsanérjai se bírták sokáig, igaz nem tört szét, de a monitor rész kb lötyögött. A teteje simán benyomható volt kisújjal is.
Illetve 2 év alatt 3 lett szervizbe küldve tőlünk.Ilyenek nem voltak T400/T410 alatt. Emiatt érdekelne, hogy a T420s hova rakható.
-
válasz
Speeedfire #83787 üzenetére
T430 anyag minősége miben más (90%-ban azonos a 420-szal)?
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok!
T420s vásárlásán gondolkozok. T400/410/430 már megfordult a kezemben.
A t400/410 anyagminőségét szerettem, de a 430-ét már kevésbé. A t420s kb hova tehető? Mennyi para van vele? -
Francia91
veterán
Manuálisan tudsz váltani a két grafikus hardver között, itt még nincs automatikus váltás. Ha ez az ötleted, hogy elszállt a Radeon, akkor keresd meg KillHates kollegát, Ő mestere ezeknek, és a javításuknak, a bevizsgálásért pedig nem kér díjat. Lehetséges, hogy meg tudja csinálni.
-
t256
őstag
Sziasztok!
Van egy T500-as laptopom.
A következő a problémám vele: OS boot (Win7) után a kijelző kikapcsolt. A rendszer megy, de nincs kép.
Külföldi fórumokon olvastam a jelenségről. Az integrált Intel VGA mellett van egy PCIE Radeon HD3650.
Az OS automatikusan vált a kettő között. Úgy tűnik a HD3650 elszállt. BIOS-ban beűllítottam, hogy ne váltson csak az integráltat használja. Most működik.Javítható a hiba? Érdemes vele foglalkozni a további meghibásodás miatt?
-
Francia91
veterán
válasz
donjohnson #83781 üzenetére
Persze! Eleve egy inaktív SIM volt benne eddig, azzal működött is a GPS része rwndesen. Amióta elkezdte ezt az anomáliát, próbáltam a telefonom SIM kártyájával is, ami előfizetéses és mobilnetes, de azzal is ugyanezt csinálja.
-
katzy86
csendes tag
Udv Urak!
X61S-be valo a 42X3804 hutes, vagy a sima X61be?
T420 dockrol Lan-on kapja a netet, mikor leveszem rola csak Fn+F5-el tudom wifire visszakapcsolni. Ez ilyen vagy lehet valahogy automatizalni?
Valaszotokat elore is koszonom!
-
Francia91
veterán
Üdv!
Következő a problémám, de nem tudok rájönni, hogy hol lehet a hiba:ThinkPad T500 és Ericcson F3507G WWAN modem, Windows 7 Ultimate x64
Feltelepítve a driver, és a hozzá tartozó ThinkVantage szoftverek. Idáig semmi gond, de ahogy SIM kártyát teszek a gépbe, onnantól csak "Hardver hozzáadása" majd "Hardver leválasztása" hang egymást követve folyamatosan.
Feltettem a ThinkVantage által felkínált drivert is, valamint később (uninstall után) feltettem a Driver Genius által felkínált drivert is. Aztán a Windowst is újratettem, azt hittem, azzal van a gebasz, de mégsem...
A modemet látja, de ha benne van a SIM kártya, akkor folyamatos a hozzáadás-leválasztás Windows hang, valamint a SIM-et nem látja, de a modemet igen. A SIM olvasó szarhatott be? -
morzsa
aktív tag
Sziasztok!
Akinek van dokkolója, annak triviális kérdés lesz: a Lenovo x201/x220 dokkolóval úgy is használható, hogy nem nyitom ki (és persze külső bill/egér/monitor van rákötve), vagy csak kinyitva megy a dolog?
Köszönöm
-
SNor
tag
válasz
Szevam #83758 üzenetére
Szia, szerintem jó gépek. A 30-as szériák váza közel azonos a 20-as szériáéval. Minimális eltérések vannak. Az újabb billentyűzet kiosztása bénább, de alap az usb3. A többi a szokásos intel +1 generációs teljesítménykülönbség. És még egy fontos lemaradt: a 30-as szériára a whitelist mentes biost nehezebb felhúzni (pl. AC-s wifi upgrade miatt).
-
soldi3r
veterán
válasz
westlake #83769 üzenetére
Szoval akkor eleg az FRU-ra hivatkozni.
Az adatokat nezve talan egy FHD AUO lenne a legjobb valasztas. Erdekes, hogy LGP-t nem ir a 530-hoz, pedig az 520-amban az volt.
Mit jelent egyebkent, hogy LCD ASM FHD AUO for CS? Ez valami gamer panel?(#83768) Tikakukac, Talan innen konnyebb, egyszerubb visszakuldenem az alkatreszt.
-
westlake
félisten
válasz
soldi3r #83767 üzenetére
Az van, ami Tikakukac írt. Ha a Lenovo-tól rendeled, akkor az FRU mindig ugyanazt az alkatrészt takarja. Ha viszont bárhonnan máshonnan (például eBay), akkor megvan az esélye, hogy az eredetivel kompatibilis modellt kapsz. Inkább úgy fogalmaznék, hogy ahol drága az alkatrész, ott biztosan az eredeti alkatrészt kapod, ahol viszont olcsó, ott meg nagy valószínűséggel kompatibiliset.
Egyébként minden esetet egyedileg kell vizsgálni. Nem lehet általánosítani. -
totron
addikt
válasz
FoxiestFox #83764 üzenetére
és akkor én most miben higgyek?
Még ma reggel is nyüstöltem, az ominózus rádugásig minden flott volt. Annyi, hogy az elosztót kapcsoltam be magát és úgy indult az asztali az géppel egyszerre, másra nem tudok gondolni. Aztán lehet, hogy pont egybeesett más gonddal. Meg itt rendesen megsoroz az ethernet vége, vagy ha bedugtad a topba, bármilyen fémrész, firewire is, tisztességgel, emiatt állt előkelő helyen ez az elmélet. Hát, már mindegy, úgy néz ki. Az asztali fémházán egyébként nem jelenik meg kósza áram.
-
westlake
félisten
válasz
soldi3r #83760 üzenetére
Nem értem a kérdést. Az FRU listában meg lehet bízni, ha valaki teljes bizonyossággal megmondja, hogy milyen FRU-jú kijelző van valakinek a gépében. De ilyet megint csak nem lehet csinálni.
Egyébként már kitárgyaltuk a dolgot lezso6-tal. Az ID alapján LG, de valójában majdnem biztos, hogy AUO kijelző van a gépben. Érteni nem értem, de ez van. -
-
totron
addikt
válasz
FoxiestFox #83761 üzenetére
Ja. Ez olyan, mint az "ez a kutya nem harap" - az első alkalomig. Akár winyó nélküli, netezős gépre vevő vagyok, max. 15e.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #83761 üzenetére
Fuji meg Toshi mai napig így tolja default.
-
-
soldi3r
veterán
válasz
westlake #83744 üzenetére
Az FRU listaban sem lehet megbizni?
04W0430 N CMI 15.6"HD
04W1544 N AUO 15.6FHD
04W3260 N SEC 15.6"HD
04W3339 N LGD 15.6"HD AG
04W3341 N AUO 15.6"HD AG
04W3345 N BOE 15.6"HD AG
04W3346 N Samsung 15.6"HD+ AG
04W3471 N AUO 15.6"FHD AG
04W6848 N LCD ASM HD+ SEC for CS
04W6849 N LCD ASM HD+ LGD for CS
04W6850 N LCD ASM HD+ AUO for CS
04W6851 N LCD ASM FHD AUO for CS
42T0743 N LGD 15.6 HD+
42T0763 N AUO 15.6 HD+ -
totron
addikt
Kisebb probléma támadt. T500 földeletlen konnekorból táplálódott, most nem indul. HDD-hang van, kép nincs, LED-ek tekintetében a Capslock és Numlock együttesen felvillan a szokásosak mellett, illetve után. Többször volt már ezen a hálózaton, eddig nem volt (következményekkel járó) gond, erős a gyanú, hogy a föld hiánya a mostani halál(?) oka. Indukálhatott valami akkora löketet, hogy abból besokalljon? Gondolok itt olyanra pld., hogy előbb dugom be a táp szekunder (20Volt) oldalát, mint a konnektorba az oda eső felét és fordítva. Más változás igazán nem volt. Valaki egyszer írta, hogy az alaplapra mehet az ilyen, de levezetése nem következett, ha ezt megtenné valaki, hálás lennék, még ha játékon kívül is, de jó vón' tudni. Egyéb tipp, orvosság is jöhet.
-
Szevam
senior tag
Sziasztok! Kérdésem, hogy mi a véleményetek az x220 illetve T420- as szeriáról? Mennyire jobb vagy rosszabb ezeknél egy 30-as széria? Előre is köszönöm a válaszotokat, segítségeteket
-
jjeahh
nagyúr
válasz
FoxiestFox #83756 üzenetére
Ha jól értem lezso6 kollégánál vannak kalibrált ips-ek, amihez hasonlíthatja a thinkpad-et, de te csak úgy szemre ne is próbáld meg megítélni, hogy pocsék vagy sem
Ha évekig kalibrálatlan tn panelt használtál akkor nagyon-nagyon fura lehet egy rendesen kalibrált kijelző, az én szemem is nehezen szokta meg, első blikkre én is elképedtem, hogy hűdesz*r, meg full sárga az egész, szal a szemedben ne bízz
Aztán persze megszoktam és ma már elképedek amikor visszaállítom a gyári icm-et, mennyire gáz
-
-
válasz
westlake #83746 üzenetére
Igazad van, utánanéztem.
EDID dump progit is leszedtem, aszerint is LG. De én ezt abszolút nem értem, hogy akkor miért a másik profil jó hozzá, az LG színprofillal rosszabb, mint alapállapotban. Az AUO-sal pedig jó a kép, a kalibrált asztali monitoromhoz hasonlítva. Már azt is el tudom képzelni, hogy valamiért rossz EDID infó van a LCD-ben. Egyszer majd szét fogom kapni.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #83748 üzenetére
Na ezért foglalkozom csak X-es TP-vel
Kis szerencsével eleve klasszik törött és akkor kárt már nehezen teszek benne.
Jó, mondjuk ez esetünkben nálad nem hiszem opció lehet, de hát ilyen a popszakma. Egyébként volt T530 ami zsír újonnan volt ügyfél előtt és szét kellett kapni, majd utána lett "gyárias", alapból elcsusszant egy picit a helyén a panel. De ritka eset, az is kérésre volt, egyébként küldjük vissza, azt' majd megoldjá(to)k
-
westlake
félisten
válasz
lezso6 #83745 üzenetére
De mi az, hogy nincs honnan kiolvasnia? Ha nincs honnan kiolvasnia, akkor nincs a gépben kijelző.
A kijelző gyártóknak sem érdeke, hogy a kijelzőik ne árulják el magukról az azonosítójukat. Semmi értelme nem lenne."Ha nincs honnan kiolvasni, akkor csak tippelni tud szériaszám, stb alapján."
Na ez az, amit az AIDA sosem fog csinálni.A profil dologra nem tudok mit mondani sajnos.
-
-
westlake
félisten
válasz
lezso6 #83742 üzenetére
Most komolyan. Szerinted az AIDA honnan tudná egyébként, hogy milyen kijelző van egy gépben?
Azt mondod, hogy a gyártónak jobban hiszel. Én meg mondtam, hogy még a száriaszámos beazonosítás sem 100%-os. A típusszám szerinti meg fabatkát sem ér.
Elárulom, hogy több program is ki tudja olvasni a kijelző típusát. Bármilyen meglepő, a panel "elárulja" az azonosítóját.#83743: Minden hardver (igy a kijelző is) "szórja" az azonosítóját. Megfelelő programmal ezek az azonosítók kinyerhetőek. Minden kijelzőnek van azonosítója, még a legújabbnak is. Lehet, hogy az AIDA nem tudja, hogy egy új azonosító valójában pontosan milyen típust takar, de akkor ismeretlen eszközként detektálja. Az azonosítóját akkor is ismeri. Van egy hatalmas adatbázis, amit Fiery folyamatosan frissít. Ha talál bővebb információt az ismeretlen azonosítóról, akkor berakja az adatbázisba, és nagy valószínűséggel a következő béta verzióban már benne lesz.
-
válasz
westlake #83741 üzenetére
Hát én a gyártónak azért jobban hiszek, mint egy 3rd party programnak. Egyébként nem hiszem, hogy tudja a gép, hogy milyen kijelző van rákötve, ha csak a képet küldi neki. Persze legjobban a szememben bízom, az LG-s kalibrációs fájlokkal rendellenesen rózsaszínt képet kaptam, az AUO-s meg (egy TN-hez képest) nagyon jó.
-
westlake
félisten
válasz
lezso6 #83736 üzenetére
Type alapján nem lehet biztosra mondani, hogy egy gépben milyen panel van. A szériaszám sokkal biztosabb, de az sem 100%. Az AIDA a kijelző típusát olvassa ki. Ha azt mondja, hogy Samsung, akkor az Samsung.
#83740: Én most egy T450-es gépben láttam jóféle IPS panelt. Gyönyörűek voltak a színei.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
lezso6 #83738 üzenetére
De kell sajnos, ezt a dispcalgui-ban lehet megnézni, de csak azokkal az icm fájlokkal műkszik amit te kalibráltál otthon saját hardverrel dispcalguival. Amúgy most sem tökéletesek a görbék, de a gyárihoz képest... khmmm...
Gyári vs gyors kalibrálás, a kék durván el volt mászva, gyakorlatilag mindent kékben láttam amíg be nem kalibráltam
-
válasz
jjeahh #83737 üzenetére
Semmivel nem nézem, nem is tudom. Gamma csak szemre volt rossz, azért említettem. Egy Dell U2713H-t használok 90%-ban, illetve a T420 előtt egy X220 tabletem volt. Így több év only IPS után a TN nagyon bántotta a szemem, rögtön láttam a hibákat. Ez van ha hozzászokik a jóhoz az ember.
Ezt a lefedettséget hogy lehet megnézni? Nem kell hozzá hardver?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
lezso6 #83730 üzenetére
Bocs a dupláért már nem fért bele: hol nézed meg ezekkel a profilokkal a gammát amúgy? Az oldalon linkelt pdf-ekben a t520-asok mellett elég durva srgb értékeket mutat, 85%, de van egy 100%-os is
, nekem 73%-ot sikerült előcsalogatni belőle colormunki display-el, ami elvileg jobb a spyder-eknél, lehet ennyivel sz*rabb ez a panel?
szerk: én dispcalgui kalibrátor progiból másoltam ki a panel nevét, remélem nem téved -
-
szaszyka
senior tag
válasz
lezso6 #83730 üzenetére
Nagyon hülye kérdés: Ezeket a színprofilokat, hogyan kell használni? Mit kell csinálni a letöltött fájl-al? Sosem csináltam ilyet, igazából nem is tudtam, hogy van ilyen, de ha már ennyire belementetek, gondoltam rákérdezek
Közben meg is néztem a linket, bocsi, hogy olvasás nélkül kérdeztem -
soldi3r
veterán
T530/W530 kijelzo felbontasok mennyire atjarhatok szalagkabel csere nelkul?
-
Wow, itt találtam egy raklap ICC kalibrációs profilt thinkpadekhez, próbát megér mindenkinek akit érdekel.
http://thinkwiki.de/Farbkalibrierung
szerk: kipróbáltam a T420-as profilokat. Elvileg (aida szerint) LG panel van az enyémben, de az AUO-s profil jó hozzá. Legalábbis nagyon keményen durván odabasz, kiegyenesíti a TN szar gammáját, stb.
-
-
válasz
MrSealRD #83725 üzenetére
Nemrég vettem tőle én is 3 db T420-at, ha 1600x900-as, akkor van hozzá ICC színprofil, s egész jó. Ezen az oldalon lehet letölteni. Nekem mindhárommal első ránézésre egyforma, s kísértetiesen hasonlít a kalibrált U2713H-mra, bár persze annyira azért nem szép, de ég és föld a gyárihoz képest.
-
válasz
Bluesummers #83724 üzenetére
Hú
Nagyon köszönöm a segítséget és a felajánlást.
Tegnap végül MC_Roland fórumtárs készletét mentem el megnézni és találtam egy T420-at amire rábólintottam. -
szaszyka
senior tag
válasz
FoxiestFox #83721 üzenetére
Nekem van 1db, ha csak egy kell, sosem volt használva
-
(#83703) tototos: Köszi. Sajnos elég gyorsan kell. Már 1 hete küzdök a hazai piaccal. Az idő elfogyott és már kedden szükség lesz rá.
Jelenleg amúgy van vihető gépe ebay-en? Elküldheted megnézem. Később még jól jöhet... Párom gépét is cserélni kellene már. Azért a T61 már néha kevés.(#83704) Wolfskin : Köszi. Most kicsit megnyugodtam, ez viszonylag egyszerűen orvosolható.
Találtam ma egy jó T420-at. Ha minden jól megy akkor jövő héten kiszállítják és céges vásárlás miatt kb 57e-ből meg is úsztam.
-
-
-
Ok, köszönöm mindenkinek, erre voltam kíváncsi.
Egy másik kérdés, de ez már kevésbé komoly. WWAN modemmel valaki próbálkozott hívást kezdeményezni / fogadni?
Csak a kíváncsiság vezérel, mobilnet meg SMS (külső progival) már megy vele, de hanghívásról nem találtam a neten semmit.
-
szaszyka
senior tag
válasz
lezso6 #83712 üzenetére
Ebay. Anno volt szerencsém kifogni egy 10-es pakkot 3db-os szettekből (össz 30db volt) 4000-ért, és semmi különbség nem volt a gyárihoz képest, persze ha utángyártott volt egyáltalán(USA-ból jött). Nem kell félni az ebay-es verzióktól, jóknak tűnnek, csak tasakost kell venni, nem ömlesztettet
sz.v.sz
-
Trackpointot hol lehet / érdemes venni? Nem egy darab kéne. Alin találtam, de nem tudom, hogy mi közük van a gyárihoz. Tudom gumi-gumi, de azért abból is biztos van gagyi. Ezzel valami tapasztalat?
-
válasz
donjohnson #83706 üzenetére
Sima hatost vettem. Gyári új, 23 volt. Amúgy szerencsém volt, de horror áron megy...
-
azbest
félisten
A t430 vajon megeszi a sandy bridge i7-es qm-es procikat is? Ahogy nézegettem elég gyér a felhozatal az aprókon a 4 mag 8 szálas procikból. Az tudom, hogy ivy-ből belemennek, de sandyből i3-akról olvastam csak. Nem lenne rossz egy olyan i7-es, ami négy valódi magos és vt-x + vt-d is támogat.
-
Megvettem az új akkut a T430-ba. LG gyártmány, remélem kibír ez is 3 évet. Most megint ~ 6 óra körül saccolom a túlélést.
mobal,
-
Wolfskin
őstag
válasz
MrSealRD #83699 üzenetére
Der Lüfter des T420s greift bei manchen Modellen trotz eines sparsamen Energieschemas sehr aggresiv ein und verursacht sowohl Lärm, als auch einen hohen Verschleiß des Lüfters. Seitens Lenovo wurden mehrfach BIOS-Updates ausgeliefert, die das Problem beheben sollten. Trotzdem sind noch einige Modelle davon betroffen. Hier hilft der Einsatz von ThinkPadFanControl. Wie man dieses Programm einrichtet und benutzt, lässt sich hier nachlesen.
Néhány modellen venti a takarékos energia séma ellenére is " túl agresszíven avatkozik be", ezzel zajt és túlzott kopást eredményezve. Többszöri bios frissítéssel próbálta megoldani a Lenovo, de egyes modellek ennek ellenére érintetek maradtak. Ilyenkor a TPFancontroll segíthet.
kb ennyi. többet én sem tudok róla.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Dhampir #83700 üzenetére
A T520-am hd+ kijelzője hardveresen kalibrálva csak 75%-ban fedi le az srgb színteret, ettől függetlenül haverok konzumer laptopja mellett én is mindíg ledöbbenek mennyivel szebb a Thinkpad kijelzője. Bele sem merek gondolni egy mezei laptop kijelzője kalibrálva milyen értékeket dobhat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest