- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
válasz
SidCorky #82796 üzenetére
Lenovo honlapján sztem ott vannak, powermanager lehet zizis.
szerk: de system update gondolom legtöbb dolgot felpakolja, 500-asra is felment a 10 pedig az régebbi, igaz kb 10 bekapcsolás után többé nem volt kép de addig működött
dying_star Az valami magnesium ötvözet volt ha jól rémlik és csak a fedlap.
-
-
SidCorky
őstag
Egy X201-re felmenne a W10 vagy legalább a 8.1? Mennyire találnék rá drivereket?
-
Chaser
legenda
Ne vadássz, vedd meg a 75k-s ips fullos verziót, ssd, fpr, i7-usb3. Nem lehet linkelni, megtalálod
Pszihonaranc Boltból újan 30k körül, de lehet az több is. Kéz alól meg ki kell fogni erősen.
szerk: donjohnson Ezüst TP nem vészes? Nem is, csak akkor azt HP-nak hívják
Tudom nem szégyen a jobbtól másolni de ez már erősen flame keltő a lenovo részéről
elérhető lesz ez még pinkben is ha így haladunk
-
SNor
tag
válasz
donjohnson #82788 üzenetére
Szerintem 1 lesz benne, viszont DDR4, és abból van 16Gb-os modul (jó DDR3-ból is van talán, de ritka mint a fehér holló). Kb mint a yoga 260-ban.
-
vikcsi
senior tag
válasz
1amarr #82790 üzenetére
Nekem az előzőek is már kevésbé tűnnek masszívnak képek alapján, habár nem volt hozzájuk szerencsém. A jó kis gumis bevonat meg a van benne anyag érzés azért kell... most az, hogy akár 20 dekával nehezebb lenne, nem tudom kit zavarna, hisz annyi fícsör van benne...
Szomorú hírek
-
1amarr
tag
válasz
donjohnson #82785 üzenetére
X260: Borzalmas... Ezek a kerekített vonalak elveszik az élét (sic!) a jól ismert Thinkpad formanyelvnek. Nem sugározz elpusztíthatatlan munkagép-külsőt, inkább tűnik egyszerű netbooknak, a hatalmas kijelzőperem miatt is.
Eközben: http://www.dezeen.com/2016/01/04/richard-sapper-industrial-designer-dies-aged-83-obituary/
-
válasz
donjohnson #82783 üzenetére
Most vadászok 220-ra
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #82787 üzenetére
ne már srácok, szerintem ennyire nem vészes azért.
x260: 16 giga ramot támogat, akkor csak 2 memory slot van benne már. -
-
btudos
nagyúr
válasz
donjohnson #82785 üzenetére
Ezüst Thinkpad, na ne...
X260-ban vajon sikerült két csatornára forrasztani a memóriát, vagy nyakon csapják ezt is, mint az elődöt?
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #82783 üzenetére
bocs, inkább ezt a linket rakom be: notebookcheck-en több az infó az új gépekről.
-
Tim82
félisten
Ha érdekel valakit, a korábban emlegetett Quectel EC20 mini PCI-e LTE modul megy X220-ban a német Thinkpad fórum szerint. Fn + F5-tel persze nem kapcsolgatható, de működik.
-
donjohnson
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #82780 üzenetére
5 éves sony akku, örülj hogy eddig ment. A li-po meg ha jól rémlik hamarabb is hal mint a li-ion.
-
daddy9
tag
válasz
levente88 #82766 üzenetére
Szüleim gépére próbaképp feltette bátyám. Szépen besötétíti, a szemedet kíméli este, de nagyon csúnya lesz a színe (szerintem). A másik, hogy nekem sehogy sem sikerült leirtanom a gépről (uninstall hibával elszáll).
Próbáld ki, lehet, hogy nálad ilyen anomáliák nem lesznek... -
^Clown
addikt
válasz
Pszihonaranc #82778 üzenetére
Mikori gyártású? Gondolom SANYO akku lesz.
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Az ODD helyére bedugható másodlagos akksiknak mennyi az átlagos élettartamuk? Az enyém nemrégiben töltötte a 150. ciklusát, és szomorúan vettem észre, hogy kb. halott.
Az esetek 99%-ban töltőről használom, nemrégiben levettem, és azonnal nullára esett. Visszadugás után jó lassan "feltölt", de aztán megint, mint ha mi sem történt volna nulla, mihelyst kihúzom töltőről.Ideje nyugdíjba vonulni, vagy esetleg meghibásodás lehet az oka?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #82772 üzenetére
Fekete műanyag, alatta-felette alu. De az bőven jó úgy, a ledeket kellene meghackelni...
ez az ezüst-fekete design egyáltalán nem rossz. Ha num nélküli billzetet tesznek bele és mellé kerülnek a hangszórók akkor lenne még igazán ütős, korrekt kijelző mellé korrekt hangzás. De minden nem lehet tökéletes.
-
Gergő_
őstag
Hali
A Power Managerrel éppen mi történik Windows alatt? Ki fogják nyírni? Sokat fagy, általában kifagy, Minden átmegy a Lenovo Settings-be? Vagy csak az én gépemmel van gond?
x230, win10 64 -
whited
addikt
Akkor lehet en voltam a banga de nem lattam a hatoldalon hogy szet lehetne csak azt a reszt is kapni
(Lehet a sok matrica miatt...user error)
Ha a beepitett chdsk nem fut le 0%nal megall es a win telepito is 20 perc utan 0%on all akkor ez hdd baj lesz ugye?
Memtestet meg csinaltam de annal nem volt gond, alapvetoen pedig hianyzo bootmng a hiba amivel hozzam kerult -
-
Tim82
félisten
válasz
whited #82769 üzenetére
Megfogod a kis fekete kihúzókát és kihúzod a kerettel és gumibakokkal együtt... Majd leveszed a gumibakokat, kicsavarod a keretből a négy csavart, ami benne tartja a vinyót és máris cseréled.
Amúgy ehhez miért kellett ennyire szétkapni? Ez egy X60 vagy X61 amúgy, ha jól látom - elég lett volna levenni a HDD fedelet hozzá, azt egy csavar tartotta a helyén (bár ezen már túl vagy).
Itt van hozzá Hardware Maintenance Manual (pdf, kattintásra letölti), a téged érintő rész a doksi saját oldalszámozása szerinti 61. oldalon van.
-
whited
addikt
Udv emberek!
Adott a kepen lathato ibm thinkpad
Hogy tudom ebbol gyorsan es hatekonyan kivenni a hddt mert sajna tonkrement es ki kellene cserelnem -
tozso76
aktív tag
Sziasztok!
Adatmentéshez keresnék egy ASM P/N 42T1567 FRU P/N 42T1461 számú hdd-t. Hitachi 7K320-160 a típus.
Az aprón nem találtam, de hátha porosodik valamelyikőtök fiókjában egy ilyen Thinkpad alkatrész. -
levente88
csendes tag
Sziasztok,
Ezzel a programmal vannak valakinek tapasztalatai?
https://justgetflux.com/
Elore is koszi! -
SidCorky
őstag
Sziasztok!
A napokban tervezek venni egy X201-et a laptopsystemnél. Ha jól tudom ez egy 5 éves gép, ez lesz az első használt gépem. Mire figyeljek a vásárlásnál, és utána használat előtt/után?
Leginkább böngészésre és filmnézésre kéne addig, amíg jövőre veszek egy új notit, gondolom ilyen felhasználással kibír egy évet.
Még annyi kérdésem lenne, hogy egy GTA San Andreas-al elboldogul kb közepes beállításokon? Tudom hogy nem játékgép, de havi 1-2 elővenném ha futna valamennyire -
Chaser
legenda
válasz
Bluesummers #82738 üzenetére
9 cellás 9x %-os panával SSD-vel 4-5 óra akku idő is megvan ha cpu be van szabályozva meg nem yt-ot nézeget az ember
Napokban kicsit ledöbbentem..ugye átálltam most az ezüst színű sötét oldalra - 8540p - és mxm-es vga van benne
T510 ellenében:
USB3
MXM vga - ami alapból erősebb 128 bites nvs5100 -
PWM nélküli nagy színterű LG-P kijelző...nem mindben de majdnem mindben amivel találkoztam.
8 cellás nem kilógós akku 70-75Wh körül
Sztem a HP egyik legjobb újkori gépe.
Billzet uo. jó, sőt, pilács is, design szubjektív de nagyon tankegyedül ez a buta karácsonyfa design ne lenne...de egyelőre inkább együtt élek vele.
-
dugo_
veterán
-
fpeter79
csendes tag
Sziasztok!
Ha a gépemhez(T420s) veszek egy 9,5 mm Caddy bay-t, abba tudok rakni 9,5mm magas hdd, vagy csak a 7mm magas lesz jó bele?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Kube
senior tag
Most gyorsan win10 alatt csináltam egy 99% max CPU-t az energiagazdálkodásnál, így a turbo kikerült a képből és az alapból számolja a százalékot, 2.5-2.6 körül döcög normálisan, a teljesítmény nekem elég, megnézzük így mit produkál hosszabb ideig, de szerintem ez már megoldja a problémát.
Pasztázást majd megcsinálom, szerintem is már ráfér, Turbót hosszabb ideig nem is tudja tartani, egy idő után lemegy az órajel, proci 94 fok körül pörög olyankor.
-
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni, hogy honnan és milyen akkumulátort érdemes vásárolni. Barátnőmnek van egy T410-es gépe, aminek a gyári akksija már csak mutatóban van benne, mivel 5-10 percig bírja csupán, ezt szeretnénk cserélni.
Néztem egy [utángyártott] és egy [gyári] akksit is, amelynek az ára éppen duplája az előbbinek. Mindkettőre 12 hónap garancia van. Megérheti ennek ellenére a gyárit venni?
Esetleg tudtok más boltot vagy bármi tanácsot ezzel kapcsolatban?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Tim82
félisten
Turbo be van kapcsolva ez biztos, a kikapcsolása segítene a problémán? Kipróbáltam volna, ha tudnám, hol is kellene keresgélnem, BIOSban elsőre nem találtam hasonló funkciót. Egy i5-2540M lenne szó.
Win 7-es Power Manager-ben a Power Plan fülön, az általad használt energiasémánál a System Settings alatt állítsd a System Performance opciót Balanced-ra. Win 8-asnál nem tudom, hogyan van, de gondolom, ott is hasonló.
Amúgy ja, nagyon nem ártana egy tisztítás, újrapasztázás sem.
-
Dhampir
félisten
válasz
donjohnson #82751 üzenetére
Nem tudom pontosan, hogy milyen volt (80 vagy 90 Watt?), de amit láttam, azzal meg se mozdult. A saját tápjával simán elindult.
-
Dhampir
félisten
-
-
Kube
senior tag
Üdvözlet!
Van egy T420-as csodamasinám. Jó tudom munkára van, de azért egy 720p 60fps közben elég durva throttling következik nála. Turbo be van kapcsolva ez biztos, a kikapcsolása segítene a problémán? Kipróbáltam volna, ha tudnám, hol is kellene keresgélnem, BIOSban elsőre nem találtam hasonló funkciót. Egy i5-2540M lenne szó.
Erősen gondolkodom, hogy újra kellene pasztázni, nem tudom esetleg még más hűtési megoldás vagy kiegészítés van?
-
-
metal01
őstag
BÚÉK tisztelt fórumtársak!
-
válasz
tothjozsi96 #82743 üzenetére
Amikor úgy érzem, hogy nem annyit bír, amennyit ír. Panával még nem volt ilyen, csak Sony-val.
-
metal01
őstag
válasz
tothjozsi96 #82743 üzenetére
Amennyi időnként fontosnak gondolod, hogy a valós kalibrálási értéket lásd. Amúgy nem sok értelme van.
-
tothjozsi96
addikt
Ha így szóba jött az akku téma, egy kérdés.
Mennyi időnként szoktatok battery resetet csinálni?? -
Dhampir
félisten
válasz
Egy W510 még manapság is jó választás.
-
-
Francia91
veterán
válasz
Nálam a T500-as 9 cellás Panasonic (eredeti) akkuval 3 órát bír ki netezgetve, az integrált grafikát használva
-
válasz
Chaser #82736 üzenetére
Ja hogy azért keres másik, kisebb T500-ast, mert nem tudja szeretni azt?
Amúgy nekem is az egyik kedvencem a T500, de inkább W500-as volt (van!!). Hiába van P9500-as (25W TDP) processzorom, az akkuidő (utángyártott akkumulátor, mást nem találtam) nem bírja tovább 1,5-2 óránál
Megéri Ultrabay-jel plusz akkumulátort? Mennyire sikerült valakinek kitolni az akku időt? Még anno W510/W520-ashoz volt olyan akkumulátorom, amit közvetlen a dock portba kellett bedugni, az jó erős volt, emlékszem -
Chaser
legenda
válasz
Bluesummers #82735 üzenetére
Konkrétan T500-ról volt szó. Nem minden igaz a többi utódra sőt egyre kevesebb. Van ott olyan is amiben már ram is forrasztott, lehet ssd is, de már elég sok gyártónál előfordul ultra gépek esetén. T500-ba speciel nehéz belekötni, persze nem full tank de még bőven korrekt.
-
válasz
totron #82728 üzenetére
"Illetve világosítsatok fel, hogyan kell szeretni ezt a masinát." - első körben ezt olvasd el: [link]
Amiért szeretem:
- egyáltalán nem melegszik,
- nem egy ólomtáska, nem nehéz,
- könnyű benne cserélni mindent (itt értem azt, hogy mindent, akár Wi-Fi/WWAN kábelt is, LCD-t, olyan mint egy jópofa lego - profi hardware maintenance-kkel minden egyes típushoz),
- a garanciáztatás elég gyors (bár itt megoszlanak a vélemények, xy ember szerint nem, bár tény, mostani 3-4 év alatt nem kellett szervizeltetnem semmit sem, ami elég jó jel!),
- minden op.rendszerrel kompatibilis (itt remélem nem mondtam hüleséget, Linuxosok is meg vannak elégedve)Amiért nem lehet szeretni:
- eltűnt a kék enter ... s ezzel egyetemben bejött a Chiclet-es billentyűzet háttérvilágítás miatt
- a "vékony" modellekben ahol "U"-s processzorok találhatóak, ott forrasztott a CPU, s GPU mindenhol, azaz komolyabb upgrade kizárvaNagyjából ennyi, röviden, gyorsan.
-
Chaser
legenda
válasz
totron #82728 üzenetére
Ezt nem értem, hogy kell szeretni egy T500-ast? Első körben ne úgy mint egy nőt...
Ha meg nem szereted hát bumm. Kis gép kell most van még x220 ips fullos konfig aprón 75-ért. De jó a 2560p is meg E6220 is, előbbibe biztos nem lehet ips-t hackelni, pedig ütős lenne vele.
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #82715 üzenetére
tessék, megcsináltam 100-assal is
azbest: ok, világos. nem futott a háttérben semmi.
-
kstcsk
tag
T420 W8/W10 telepített magától.
-
totron
addikt
T500 után, heyett keresek valami kisebbet, nem feltétlenül márkán belül. Illetve világosítsatok fel, hogyan kell szeretni ezt a masinát.
-
jss
aktív tag
Amennyiben bele teszek egy uj SSD-t a T420s-be es feltolok ra egy W7-et, es meg semmilyen drivert nem telepitettem, akkor fogom tudni hasznalni a WiFi-t, hogy azon keresztul toltse le maganak a gep a szukseges drivereket?
-
buca84
őstag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok! Gépcsere előtt állok. Az alábbi három gép a kiszemelt. Otthon lenne használva főleg dokkolón. elementary OS lenne rajta a fő rendszer, virtualbox-ban pedig windows.
- Dell Latitude E6430
- ThinkPad T420
- ThinkPad T520Eddig csak TP gépeim voltak, de kacsintgatok már a Dell irányába is.
A TP-khez van idehaza dokkoló, monitorállvány+dokkolótartó és pár kellék. A Dell-hez semmi.
Dell Latitude E6430-ból a NVS 5200M 1024MB verziót tudnám szerezni. Garancia 2016.11. Ajánlott lenne?
A hűtése jó ennek a gépnek? Volt NV-s TP-m és nagyon melegedett. BIOS-ban ki lehet kapcsolni?Köszi a válaszokat előre is! Érv ellenérv is érdekelne.
-
azbest
félisten
válasz
Feenyx #82722 üzenetére
nálam az sd kártyaolvasó volt trükkös, mert a letölthető driver pakk (lenovo oldalán g1s902ww.exe) alapból nem tartalmazta a hardverid-jét. De erőből hozzárendelve teljesen jól működik. Neten meg valami régi pakk keringett.
Ricoh PCIe SD/MMC Host Controller, 06/10/2013, 6.21.11.46
PCI\VEN_1180&DEV_E822&SUBSYS_21F317AA&REV_07 -
azbest
félisten
válasz
donjohnson #82720 üzenetére
a több adat pontosabb értéket ad, de nem nagy különbség van közte, ha a háttérben nem használja más a gépet nagyon. Szóval hasonló értéket kell kapni 100 és 500 vagy több adattal is.
-
donjohnson
addikt
válasz
akkor később lövök egyet úgy is.
-
-
azbest
félisten
válasz
Feenyx #82717 üzenetére
milyen gép, milyen oprendszer?
az ismeretlen eszközön jobb klikk, tulajdonságok és részletek tabon a hardverazonósítók értéke tud információval szolgálni
(#82719) Tikakukac:
nem biztos, hogy értem milyen metódusról beszélsz
Az igaz, hogy hétköznapi használatban már kb mindegy melyik ssd. Most is csak azért linkeltem, hogy a problémával küzdő kolléga lássa, hogy egy hasonló eszköznél mit lehet mérni. Csak hogy lássa nagyságrendileg mi az elvárt.
Persze van ahol számíthat, pl vm-ek vagy más nagy adatmozgatást igénylő feladat. -
Feenyx
aktív tag
-
azbest
félisten
válasz
csak hogy ne koptassam feleslegesen, a több adattal lehet picit pontosabb átlag jön ki, de 10-20 mega ide vagy oda nem sokat számít itt már
azt nem tudom, hogy a mostani samsungok is tömörítetlenül tárolnak-e vagy már azok is trükköznek ezzel
-
válasz
donjohnson #82714 üzenetére
Nem állítottad 100-ra.
Én úgy csináltam, mint azbest.
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #82713 üzenetére
x240, samsung 850 evo:
-
-
metal01
őstag
Esetleg próbáld meg a Francia91 kolléga által feltöltött driver pack csomagból a ThinkVantage Toolbox szoftvert feltenni. Hasonló, mint a Solution Center. Abban is van full system teszt. Nekem a Solution Center a vinyót látja hibásnak, de minden tesztszoftver (HDS, HD Tune, WD teszt szoftver) és a ThinkVantage Toolbox is hibátlannak teszteli. Lehet, hogy a Solution Center szarakodik neked is.
-
Tikakukac
titán
Gyári rendszerről megvan a véleményem többek között, de az nem tűr nyomdafestéket.
Hát passz. Ha minden jó akkor a gép kuka. Szakihoz elvisz és megmondja. Hidd el jobban jössz ki, mert a fórumon az iylen szintű gépdiagnosztika az tíz évente hoz sikert, ide sajnos már kicsit komolyabb arzenál kéne.
-
jss
aktív tag
válasz
Tikakukac #82708 üzenetére
A drivereket nem a win7 tette fel. A gyari Recovery particiorol csinaltam rendszer vissza allitast, aztan a
Lenovo ThinkVantage Tools-on keresztul probaltam drivereket frissiteni, de az a valasz jott, hogy nem talal ujabbakat.
Nekem ugy tunik, hogy a driverek fent vannak. -
-
Tim82
félisten
Milyen router? Esetleg nem dual band-képes?
Azért kérdezem, mert nekem 5 GHz-en sokkal jobb az X220-amban lévő 6205 az általad mérteknél, azbest kollégához hasonlóan szintén (vargalex-féle) OpenWRT-s routerrel (TP-Link TL-WDR3600). A net UPC-s, 120/10 Mbit.
Nálam ilyeneket mutat:
Router szerint:
- RX sebesség (tehát upload): 300.0 Mbit/s, MCS 15, 40MHz (persze ez nem konstans érték, láttam már egy-egy pillanatra leugrani 6.0 Mbit/s-re)
- TX sebesség (tehát download): 300.0 Mbit/s, MCS 15, 40MHz (néha leugrik akár 162 Mbit/s-re is)Mondjuk a router által mutatott értékekben nem vagyok egészen biztos, hogy mérvadóak...
Speedtest.net szerint:
- upload: 10.41 Mbit/s
- download: 100.21 Mbit/sA 6205 driver verziószáma 15.15.0.1 az X220-amon.
Hozzáteszem, hogy torrenten eddig az általam látott legnagyobb letöltési sebesség 24 Mbit/s körül volt, az is csak azután, hogy 45/5-ről megtörtént a felfelé váltás 120/10-re az UPC-nél.
-
azbest
félisten
wr841 openwrt router szemszögéből (tehár a router számára rx az a fel és a tx a le)
így kapcsolódnak fel a gépeim:t430 6205 v15.18.0.1
RX: 144.4 Mbit/s, MCS 15, 20MHz
TX: 72.2 Mbit/s, MCS 7, 20MHzt61 4965agn
RX: 144.4 Mbit/s, MCS 15, 20MHz
TX: 144.4 Mbit/s, MCS 15, 20MHza gépen 120/10-es telekomos net, speedtest.net telekom bp szerverrel mérve:
6205 le 46Mbit és fel 11Mbit
4965agn le 61Mbit és fel 11MbitMintha a felfelé irányban csak fél gőzzel menne a 6205.
Egyébként wifi terhelt környezetben a 40Mz mód többet árt mint használ. Próbáld 20Mz módban.(#82700) tototos
arra érdemes figyelni, hogy sok ssd tömörítést is csinál, hogy gyorsabb legyen. Ezért azok véletlenszerű adattal a marketingnél gyengébb értékeket adnak, ha a settings/test-data/random helyett csupa 0 van állítva, akkor hozzák a reklámban foglaltakat. A régi samu nem tömörít, így ott kb mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest