- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánikbetegség, szorongás
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jss
aktív tag
Ha x201 geppel talakozok es nincs rajta touchpad akkor biztosan az s modell, vagy az alap modelt is szereltek touchpad nelkul?
-
-
-
cadeyrn
aktív tag
Elméletileg a HX121WX1-110 panel AFFS és LED de hogy belemegy-e az X201-be, azt nem tudom.
Forrás: http://forum.tabletpcreview.com/threads/the-definitive-x200-tablet-lcd-panel-resource.31644/ -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #73084 üzenetére
Köszi
-
xcds
őstag
-
-
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #73076 üzenetére
Nekem a W520-on el sem indult.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #73076 üzenetére
Nagyon úgy néz ki.
Emlékeim szerint XP alól TV gombbal lehetett előhívni a Lenovo szoftverek zömét.
-
-
törölt tag
-
-
Lui82
tag
Vett már valaki t400 hoz utángyártott akksit? Ha igen meddig bírja?
-
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #73063 üzenetére
Ha majd a Xiaomi is betoppan a laptoppiacra, akkor ott is megmutatja, hogyan kell irányvonalat húzni.
-
-
Tikakukac
titán
Hölgyek/Urak íme a lehetőség.
Írni kéne kérdéseket, lehetőleg angolul és elviekben fel lesz téve a TP atyaúristennek. Szinte nem is tudom hol kezdjem
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki, hogy honnan szerezhetnék be emberi áron T430-ba backlites magyar billentyűzetet? Néztem ebayen, amazonon, meg magyar aukciós oldalakon, találtam is de eléggé aranyárban. Ami meg olcsóbb lenne az meg nem backlites. Vagy van esetleg valakinek elfekvőben?
-
válasz
#43301120 #73055 üzenetére
Repedt hőcső elég ritka, szerintem simán a paszta lesz gáz, vidd vissza oldják meg a hőfokok amiket írtál elég magasak ahhoz, hogy gariba meg kelljen csinálni.
Még az is lehet, hogy újra volt pasztázva és rosszul sikerült, velem is volt már, hogy rosszul csináltam valamit és beteges hőfokokat produkált terhelés alatt.
-
törölt tag
válasz
Chaser #73047 üzenetére
Ma délelőtt vettem a Laptopsystemnél. Én nem nyúltam hozzá, holnap visszaviszem és majd ott okoskodunk, hogy mi lehet a probléma.
Ha megrepedt a hűtő, akkor pasztázás és tisztítás után is ez lesz a helyzet? Szóval utána is észrevehető lesz, vagy elbújik a probléma? Vagy hogy van ez?
-
Akos1994
aktív tag
Gyári akksi akkor csak 25-30 ezerért van? Honnan lehet egyáltalán beszerezni, csak lenovo-tól? Mert ebayen minden második kínai (vagy nem kínai) beírja,hogy genuine, de abban nem nagyon hiszek..
Szerk.: Chaser: Köszi,annak örülnék,bár a laptoppal még csak szemezgetek..
De 90% hogy t510 lesz,csak az akksi miatt vajúdok..
-
-
Chaser
legenda
válasz
#43301120 #73041 üzenetére
Ha samsung volt és 1280-as akkor biztos sokkal csúnyább. T500/W500 1680-as samsungban van jobb is, de függ a gyártási dátumtól. Lehet nem jól érintkezik a hűtő a maggal. Ha kikapcsolt telepítés közben ott komoly gond van valahol. Ha már volt pasztacsere elképzelhető az is, hogy a hűtő sérült. Kívülről nem feltétlen látszik, kis hajszálrepedés elég a hővezető csövön.
-
Akos1994
aktív tag
válasz
soldi3r #73045 üzenetére
x201-em van szóval szeretem őket nagyon, de T410s-nél még nem hallottam olyan darabról amelyiket huzamosabb ideig használtak és ne kellett volna rajta vagy 3× kijelzőt vagy integrált vga-t cserélni.. Nem tudom ott mi volt a gebasz csak azt, hogy becsíkozódott a kép.. meg javítás után is újra 3-4 hónap múlva..
Viszont az akksit témát nagyon nem találom keresővel se..Pedig még októberben meg volt amikor vettem az x201-et..
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Valaki itt régebben emlegette, hogy lehet olcsóbban is szerezni új gyári akksit thinkpadekhez (kb. 15k) csak nem találom,hogy ki emlegette ezt és mi volt ez a forrás..
az tuti,hogy nem itthonról..
T510-et venne magának apám, hirdetés szerint 2-3 órás akku, de csak úgy venné meg nyugodt szívvel, ha tudja, ha esetleg kell akkor van hozzá akksi értelmes áron és nem csak 30-40k-ért..
Típushibája/rákfenéje van valami esetleg ennek a sorozatnak? -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #73042 üzenetére
Jóó, jóó. De van rajta még garancia.
Megkérem majd Alfát, hogy kenjék meg MX-4-el
-
-
törölt tag
válasz
Chaser #73039 üzenetére
Igyekszem
Amúgy szerintem szebb ennek a képe, mint a T400-nak volt, nem tudom milyen panel volt abban
Szerintem ezzel a hűtéssel valami nem okés. Alul van feszelve a proci, most csak a legkisebb szorzó van engedélyezve és így is 60 fokos
Az Inteles vga aktív jelenleg, szóval az Ati sem fűt. Amikor vettem a Laptopsystemnél néztem, hogy a hűtőbordák nem olyan vörösréz színűek hanem halványabbak, olyan sárgák, hozott a srác nekem is egy másik W500at és annak is ugyanolyan színe volt. Amikor telepítettem a windows és aktív volt az Ati plusz nem nyúltam még a procihoz akkor ki is kapcsolt olyan meleg volt
Amúgy jó, egyben van az egész, csak a hőmérséklettel nem vagyok kibékülve. Írok is Alfának, remélem gariban kap új pasztát.
-
-
-
törölt tag
Kinek mennyire melegszik a gépe Ati vga-val, alulfeszelve, max terhelésen? Pl. aidában a stabilitás teszttel?
-
-
agonatic
csendes tag
válasz
#43301120 #73031 üzenetére
Az LG és a Philipset dicsérték itt a fórumon, én is most keresek T500-at. Egy helyen néztem van elég sok, csak op. rendszer nélkül árulják, nem tudok feldobni rá egy aidát. Egy bios képéből le tudom szűrni vajon melyik a jobb kijelző? Talán ha egymás mellé teszek többet, vagy kicsi a bios képének felbontása a teszteléshez? Vagy van valami bootolós tesztprogi amivel meg lehet nézni a panel típusát?
-
Tim82
félisten
válasz
#43301120 #73031 üzenetére
LG-Philips a jobb, szebb. Nagyobb fényerő, jobb betekintési szögek, szebb színek. A Samsung sem ótvar, nincs nagyon durva különbség szerintem. (Aztán nyilván másnak más a véleménye.
)
Nem is tudom, ki pedzegette valamikor (talán Scarbantia fórumtárs?), hogy jó pár W500 átment a kezei között, de mindegyikben Samsung panel volt.
-
törölt tag
Még csak pár órája használom, szóval még nem tudok sok mindent mondani.
Először is: nagyobb. Nehezebb is. Teljesítményben csak azért jobb, mert van benne külön videókártya. T9400 volt az előzőben, ebben T9600 van, na ebben nem érzem a különbséget. A kijelzője 1680x1050, ehhez is könnyen hozzá lehet szokni, viszont utána mindent nagynak látsz
Nem bántam meg a cserét. A proci alulfeszelése majd később jön, de írták már korábban nekem, hogy nem egy melegedős gép, szóval hőmérsékletben szerintem pár fokkal lesz több mint a T400. Majd meglátjuk
-
válasz
#43301120 #73023 üzenetére
Végül milyen géped is lett? Mert anélkül nehéz lesz
W500-ra ezt találtam.
Szerk.: Vagyis ezt. -
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #73021 üzenetére
Nem azt mondom hogy eladó
Csak hogy másik topicban van egy ThinkPad ami beárazásra vár
-
-
YumeD
tag
Hali...
Beárazós topicban a W510-em, ha valakit érdekel esetleg... -
Tikakukac
titán
Nincs, a jobb felbontású IPS származékok majd X240-től vannak. Ja és nem, az életben nem faragható át, képarány miatt sem.
Ezt mire x201-be rakod fényes lesz amit matt fóliával mattíthatsz vissza, akár mintha gyári plexis lenne csak üveglap nélkül. Vagy van gyári matt is. Ára annak horror. Géped ára kb.
Jha és kell majd inverter és szalagkábel is, mert ez nem ledes.
-
jss
aktív tag
Az x201-hez kaphato affs kijelzorol szeretnek kicsit tobbet tudni.
Van olyan affs hozza amit jobb felbontast tud mint az 1280 x 800?
Ez egy tukrozodo ips panel? -
Poo
senior tag
-
donjohnson
addikt
válasz
Gondwana #73009 üzenetére
4. generációs nem jó?
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #73010 üzenetére
Azért féloff, mert ahogy néztem, az aktuális ThinkCentre kínálat jelentős része laptopbelű barebone, ezek viszont irodába lesznek, laptop+dokkoló nem opció, ezt kihangsúlyozták.
-
-
Gondwana
addikt
Féloff kérdés: szükségem lenne 4db fekvőházas ThinkCentre gépre, lehetőleg 2.gen. i procival (lehetőleg W7Pro licensszel/cimkékkel). Google valahogy nem volt a barátom.
-
jss
aktív tag
Van egy oreg de megbecsult ThinkPad T61 laptopom, C2D processzorral, Santa Rosa platform. Az volna a kerdesem, hogy bele tudok -e tenni egy modern legujjabb kiadasu SSD-t?
Tehat gondolok itt a csatlakozasra meg hogy tamogatja -e egy ilyen full modern SSD teljes sebessegu mukodeset az idosebb gepem? Ha esetleg nem fog teljes sebsseggel mukodni, akkor hol lessz a szuk keresztmetszet?
Tehat nem az a kerdes, hogy tudok -e bele SSD-t tenni, mert azt tudom, hogy lehet. A kerdes az, hogy egy legujjabb kiadasu modern SSD-t erdemes -e bele tenni, fog -e az mukodni, illetve hogy teljes ertekuen fog -e mukodni? -
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #72937 üzenetére
Visszaraktam a Realtek-drivert és ez a videó váratlanul úgy elkezdett üvölteni 80% hangerőn, hogy megijedtem. Úgy látszik, hogy a felvétel minőségén is sok múlik.
-
törölt tag
Mennyire melegedős a W500?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest