- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Chaser #73039 üzenetére
Igyekszem
Amúgy szerintem szebb ennek a képe, mint a T400-nak volt, nem tudom milyen panel volt abban
Szerintem ezzel a hűtéssel valami nem okés. Alul van feszelve a proci, most csak a legkisebb szorzó van engedélyezve és így is 60 fokos
Az Inteles vga aktív jelenleg, szóval az Ati sem fűt. Amikor vettem a Laptopsystemnél néztem, hogy a hűtőbordák nem olyan vörösréz színűek hanem halványabbak, olyan sárgák, hozott a srác nekem is egy másik W500at és annak is ugyanolyan színe volt. Amikor telepítettem a windows és aktív volt az Ati plusz nem nyúltam még a procihoz akkor ki is kapcsolt olyan meleg volt
Amúgy jó, egyben van az egész, csak a hőmérséklettel nem vagyok kibékülve. Írok is Alfának, remélem gariban kap új pasztát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest