- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
buvartacsko #41799 üzenetére
sajnos vannak programok, amik csak ezen indulnak el, öregebb gépeket is javítok, sőt valamelyiken még NT fut
emulálgatni meg nincs kedvem -
audi100td
nagyúr
válasz
soldi3r #41795 üzenetére
Nem ismerem a típust, ha 6Gb/s mSATA slot van benne, elvileg majdnem, hogy mindegy, csak egy ennek megfelelő SSD-t érdemes választani. Pl. az mSATA Samsung 830 alig lassabb a SATA3-as verziónál, legalábbis a gyártói adatok szerint, de soha nem használtam még mSATA meghajtót, így erről inkább nem nyilatkoznék.
-
JAGER 10
tag
Sziasztok!
ThinkPad W510 támogatja a SATA3-at vagy csak SATA2?
Érdemes beletenni a SATA3-as SSD-t?Üdv!
-
soldi3r
veterán
valaki keresett a múlt héten egy x200 ultrabase-t, lesz egy feleslegesem, igény esetén íróval, ultrabay-jel
-
Tikakukac
titán
Nos, zöld utat, pontosabban apai ági pénzmagot kaptam, így mehet a T60 IPS.
Hétfőn elviekben megnézek egyet és lehet el is hozom, T5600-as prockó, 2 giga ram, 80 giga vinyó, 2 órás 9 cellás akksi. Állapota elviekben csodálatos. Ha tényleg az, akkor ez igencsak jó vételnek indul.
paramedic: Most nézem
Szerintem jó lett, és lényegében ezzel a képgyártók sem szívtak, mondtak volna egy méretet, 5 perc alatt összedobom én is.
-
Tikakukac
titán
válasz
hunderbörd #41773 üzenetére
x300 halott út. x200 majdnem minden szempontból jobb.
-
Tikakukac
titán
válasz
hunderbörd #41771 üzenetére
Nekünk akciósan, 10-ensokan rendelve, gyárilag is létező opciós panelt (tablet az mondjuk picit más, de a lényeg ugyanaz) hoztak le 12,5k körül. Amúgy az IPS panelek 35-40k-ban simán vannak, ha lesz egyáltalán. Szvsz nem raknék abba a gépbe ilyet, akkor inkább csere valami x200/x201-re.
-
mustang28
tag
válasz
hunderbörd #41768 üzenetére
szerk!Linkeltem!
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Egy elképzelésem szerint Thinpad Edge gépembe a garancia lejárta után új panelt raknék (nagyobb felbontás, esetleg ips). Lehetséges ez? Hogy tudnám megnézni hogy milyen panelek valók bele? Hol lehet paneleket nézni?
Üdv: HB -
Tikakukac
titán
válasz
mustang28 #41765 üzenetére
Pillanatnyi elmezavar.
Amúgy BIOS ventiszabályzás lehetett buta. Örülj neki, hogy nem Inspironod van a régebbiekből, másik szobában van 1 lakótársnak, 3 másodpercig sivít, aztán kuss, aztán megint. Irgalmatlan rossz. Gondolkoztam, hogy megírjuk mi valahogy a vezérlőt, mert ez iszonyat.
-
Tim82
félisten
válasz
Mezga Aladár #41757 üzenetére
Nincsen ismert, tömegesen előforduló inkompatibilitási probléma. Én a sokak által szidott OCZ Vertex 2-vel használom (amiről előtte olyat is olvastam, hogy valaki szerint a T60 által használt 945GM/PM chipset nem szereti) és nem tapasztaltam semmilyen problémát.
A szokásost fogja mindenki mondani: Intel, Samsung SSD-kkel nem lőhetsz mellé, meg a legtöbb Kingston-nal sem.
-
Mezga Aladár
veterán
Üdv mindenkinek.
T60-as notiba melyik az optimális ssd 64-128 GB méretben -
RnJ
tag
W500 lett az utód. Alig várom, hogy megérkezzen és szétkapjam.
-
cadeyrn
aktív tag
fél-off: ha valakinek lenne T400-ba 7in1 card readere magában eladó, az kiabáljon át nekem pls. ( Ha linket küld valaki értelmes szállítási díjjal Angliába vagy Magyarországra, az is OK, de amit találtam, ott 40$ a cucc és 100$ a szállítás... )
-
RnJ
tag
Sziasztok, végül bontásra ítéltetett hőn szeretett Lenovo Thinkpad R500-am.
Alaplapon, HDD-n kívűl minden eladó.2732-A28-as típus volt. Az alaplapon kívűl minden egyéb alkatrésze tökéletesen működött. ATI 3470 VGA-val szerelt változat (a hűtés miatt írom csak).
- komplett kijelző (1680*1050 matt + ThinkLight + 1,3Mp Webcam) tökéletes állapotban
- proci: Core 2 Duo 2530 Mhz T9400 (6Mb)
- 2x2 GB 1333 Samsung RAM
- hűtő (nem berreg, tisztított - ATI VGA-val szerelt lapokhoz)
- Wi-Fi modul (Intel 5100 AGN)
- Tápcsati
- billentyűzet (szlovák kiosztás /nagy enteres, magyarosítható/, jó állapotban)
- palmrest (touchpaddel, ujjlenyomatolvasóval) kopásmentes, nem használtam, ki volt mindkettő kapcsolva
- ULTRABAY DVD-RW
- az a műanyag takaró, amiben a hangszórók is vannak (nem tudom, mi a neve), tökéletes állapotban
- a gép alja (WIN Vista business matricával)
- jó ár esetén 160GB (7200) HDDAjánlatokat várok privátban, itt, vagy mailben.
-
btudos
nagyúr
válasz
audi100td #41743 üzenetére
Az aljára szerelhető(dokkcsatin keresztül) is 9 cellás, a kérdés főleg az, hogy inkább használjam a 6 cellásat is, vagy megéri elrakni hogy esetleg 1-2-3 év múlva, ha a helyére vett 9 cellás megdöglik, akkor legyen.
(Árban megegyezik a két konstrukció, a különbség ugye főleg az, hogy a slice akkuval kiegészítem a 6 cellásat, míg a 9 cellással helyettesítem. De az ebből fakadó különbség kevésbé érdekel, mint az akku használaton kívüli élettartama.
)
-
btudos
nagyúr
válasz
franc0 #41740 üzenetére
Hozzám a megbízhatóság és a súly miatt jön most Samsung. Gondolkodtam mSATA SSD-n a T430-ba, de aztán maradtam a normál SSD+HDD Caddy kombinációnál, sebesség és ár szempontok miatt. Így viszont a súly ami tényezővé vált, az OCZ-k ezért estek ki, mindegyik nehezebb a Samsungoknál.
Egyébként T430 akkubővítésre milyen megoldást választanátok? Vegyek egy 9 cellás normál akksit a 6 cellás helyére, vagy inkább az aljára vegyek akksit, és hagyjam meg a 6 cellásat? Mennyi ideig tudja megtartani használaton kívül az akksi a teljesítményét? Ha mondjuk elöregedik a 9 cellás akksi 2 év múlva, van esély hogy a 6 cellás még érdemben jobb állapotban lesz?
-
franc0
őstag
Egy dologra felhívnám a figyelmet SSD választás kapcsán: ez pedig a súly.
Nálam azért repült a 180 gigás Vertex2, mert érezhetően nehezebb lett tőle az X200-am.Amikről tudom hogy könnyűek, azok az Intelek és a Samsungok. Érdemes utánanézni.
-
mustang28
tag
Nálam bevált az OCZ Vertex
3-as a T500-ban! Repül a gépem! -
Sziasztok!
Meg lehet oldani, hogy Windows 7 alatt a másodlagos kijelzőn (Mini DisplayPort jelen esetben) FullHD felbontáson mennyen ki a jel , a notebookon pedig HD+ -on? Optimusos a gép!
Köszi!
mobal,
-
brekiisti
tag
válasz
amargo #41721 üzenetére
DC in cable a neve típusonként változhat !
Ill szerintem csak akkor lesz az a baj ha nagyon (üresen) jár benne a csati és többnyire ha belerúgnak a kábelbe akkor fordulhat elő. amennyiben volt ilyen esemény sanszosha nem ilyen akkor alaplapra több az esély
meg nézd meg nem e az akksi zárlatos és meg bolondít.
-
amargo
addikt
válasz
brekiisti #41718 üzenetére
ez jó hír
Abban tudsz segíteni, hogy mi a bánat lehet ennek a neve? Ilyet találtam: [link] ebayen
Tim82: Lehet Neked már friss firmware-ed van vagy nem allergiás a chipre, nálam a munkahelyemen 4 gépbe került ilyen ssd és 3 ból folyton hibát adott altatáskor, a 4.-nél nem volt altatás
Utána mi se tettük meg..
Szerk:
audi100td: Igen a chiptől is függ, de nálunk megoldódott a probléma, igaz azóta nem kapcsolom ki a gépet.. -
amargo
addikt
A táp környékén hibás valami, ma megpróbálom elhozni a gépet és kipróbálom a régi tápegységemmel, lehet csak ott van a gond, hogy nővérem megtörte a kábelt..
Bedugom a töltőt és nem tölt, ebben az esetben szerintem két lehetőség van, vagy maga a tápegység a hibás vagy a gépben a táp dugasznál valami - ha így hívják egyáltalán, ahova bedugod a töltőt.
Tehát a probléma az, hogy a gép nem kap feszültséget.
De előre érdeklődni akartam, hogy egyáltalán foglalkozik-e valaki ilyen javítással? Ha a gépnél keresendő a probléma..audi100td: OCZ Vertex2-m nekem is alvó állapotból kék halált adott, a megoldás egy firmware frissítés hozta meg. Azóta nincs ilyen.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Tankréd #41713 üzenetére
Nekem eddig a Samsung vált be a legjobban, volt 470-esem, most 830, eddig egyikkel sem volt semmi gond és a teljesítményükre sem lehet panasz. Crucial M4 hajlamos volt Opera böngészőnél néha laggolni. 120-as OCZ Vertex2 meg random időközönként szeretett kék halállal visszatérni alvó állapotból, arról nem beszélve, hogy W8 alatt iszonyat lassú volt. Kingston V+200-at használtam még asztali gépben, amire szintén nem lehet panaszom, notiban viszont nem próbáltam. A lényeg, hogy OCZ-t szerintem ne, eléggé megoszlanak a vélemények a gyártóról.
-
Tankréd
csendes tag
Sziasztok!
T400-as kis barátomba szeretnék ssd-t tenni, a mostani vinyó az utolsókat rúgja.30GB elég lenne, mert mindent kimentek hetente külső tárolóra, sosem volt a mostani hdd-n sem több adat húsz gigánál.
Milyet javasoltok? -
amargo
addikt
Sziasztok!
Tudtok mondani szerelőt, aki foglalkozik régebbi TP-el is? Egy R52 vélhetően táp hibás lett, nővérem haza hozta a gépet így megnézem egy másik töltővel mit produkál, de ami nála volt azzal egyáltalán nem töltötte a gépet, még a led-ek sem gyulladtak ki.
köszönettel!
-
cellpeti
nagyúr
üdv
T500ban milyen magas az ODD? Illetve, ha kiveszem, be lehet "falazni" a helyét, amíg nem jön meg a beépítőkeret a hdd-hez?
-
Tikakukac
titán
válasz
btudos #41706 üzenetére
Köszöntem, Szárnyfülű Zoknipóc avatar nem kicsit zsírság
Most épp listát írok, hogy mennyiből lenne meg egy legógép. Nincs nekem bajom az ilyesmivel, ilyen korban előttem már elég sok gépet megreparáltak valamilyen módon. Valamilyen gépet tuti veszek, a kérdés a milyet? továbbra is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark (2013) eredmények
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Google Pixel topik
- Everest / AIDA64 topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest