Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ccc nem használom. Csak a meghajtó és az is az eszközkezelő vga jobb klikk frissítés.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
7-ig bezárólag lehet a driversel próbálkozni. Nekem a t60-as vista meghajtója ment a 10-en
Ati x1400 -
Mezga Aladár
veterán
Megtörtént.
Azért gyanús a dolog, mert ha ahci-n volt az opció, akkor a gyári win drivers-el és linux alatt nem lehetett újraindítana a notit, elakadt amikor a bios kereste a lemezeket, majd hibaüzi jött nem talál lemezt.
Ha kinyomtam, vagy leállítottam a notit akkor utána semmi gond. Intel drivers-el rendben volt.
Egy nagyon elb@szott vezérlő van benne.
-
Mezga Aladár
veterán
Adott egy t60-as noti és egy ssd. Egyéb okokból átkapcsoltam a sata vezérlőt ahci-röl compatibily-re.
Létezik h., itt is müxik a trim? A hdsentinel ezt mutatja. Win7 x64 -
Mezga Aladár
veterán
Üdv Szaktársak!
Egy T60-as notira melyik linux disztrót érdemes felrakni?
Felraktam a debian utolsó stable kiadását, nincs vga driver, és nem megy a wifi.
Most semmi kedvem a netet túrni, csak egy rendszer kellene. -
Mezga Aladár
veterán
Üdv. Valaki segítene. t60 white list bios letöltés és használatával kapcsolatban?
-
Mezga Aladár
veterán
Üdv mindenkinek.
T60-as notiba melyik az optimális ssd 64-128 GB méretben -
Mezga Aladár
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Bocs a közbeszólásért.
A t60 win7x64 pont 3 gb lát 4gb ramból, a bios látja.
Minden drivers megvan, nálam csak az ati vista x64 drivert kellett külön felrakni.
A infra drivers a win update-röl szaladt le. -
-
Mezga Aladár
veterán
Valami olyat olvastam, kicsi az eprom mérete ezért a white lista mellett már nem fért el a memória megcímzés. Az intel945-ös chip maximum 4 gb kezel és ebben benne van a hardwerek memóriája. Ergó kb 3,3-3,5 környékém kellene mutatnia, de csak 3 gb mutat.
És ráadásul mind a bios mind a win7 mutatja a telepített mem. méretét, 4gb. -
Mezga Aladár
veterán
Hali
T60-as notihoz létezik mod bios?? -
Mezga Aladár
veterán
Jó reggelt szaktársak.
Tegnap egy érdekes hibával lehelt a t60-as notim. A win update után újraindult és megjelent a win asztali összeállítás frissítése, és innentől megállt a gép.
Ha valaki találkozott ilyen hibával, segítsen!! -
Mezga Aladár
veterán
Üdv mindenkinek.
Egy olyan problémám volna,hogy egy T60-as noti, és a monitor szalagkábeléről letört az a kis műanyag, ami védi a kábel a fedél nyitásakor zárásakor. Vajon lehet ilyet külön szerezni valahol, vagy csak a szalagkábellel együtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest