Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Szerintem nekem is megy vissza. Nagyon vártam, de már az első pillanatban sem jött a wow érzés, sokat hallgattam és próbáltam keresni, hogy talán jó lesz. Tény, hogy összességében tekintve nagyon erős minden fronton a hasonló árú fülhallgatókhoz képest, de nekem nem tetszik ez a hangzás.
Soha nem használtam 2-t, de szerintem sokan pont azt fájlalják, amit én is érzek. Lehet, hogy az új akusztika miatt van, de egyes zenék gyönyörű tiszták, mély, éles basszussal, de mégis nagyon jó a szeparáció, aztán jön a következő szám, ahol a hangzása nagyon olyan, mintha egy szórakozóhelyen hallgatnám a zenét: erős basszus, éles magas, de összemosott közép nem túl jó szeparációval. Először azt gondoltam, hogy biztos a dal miatt van, rossz mixelés, aztán meghallgattam azokat a dalokat másik fülesen, ahol ezeket nem tapasztaltam. Szóval nekem jobban bejön mondjuk egy Technics AZ100 kimértebb, de tisztább hangzása, mint az AP3-nak. Látom, hogy az Apple a frissítésekkel most is finomhangolt, de van egy olyan érzésem, hogy maradnak ennél a hangzásnál, mert ezt jobban szeretik az emberek, izgibb, de nekem úgy látszik inkább a steril, stúdió hangzás jobban bejön. -
Linkin1994
senior tag
Megjött a füles de valami botrányos a hangja egy Nothing ear-hez képest. Ezt leszámítva minden tök király lenne.
-
Piotor
tag
Megtörtént élesben, ami miatt kolléga aggódott. Podcastot hallgattam adaptív ANC-vel. Kereszteződés előtt sor, mintha hallanék valamit. Aztán egyre jobban kivehető volt a sziréna és kb. 15 mp múlva jött is a mentő. Szal emiatt ne aggódjon senki. Nyilván más kérdés, ha üvölt a zene a füledbe.
-
xsjado93
senior tag
Ja, csak pont hogy a jármű tulajdonságai miatt nekik kéne körültekintőbben közlekedniük, mert ámbár ők jobban védve vannak, de sokkal nagyobb sérülést tudnak okozni a többi (sokszor teljesen vétlen) közlekedésben résztvevőnek. Főleg ha még telefonoznak is mellette, ami manapság sajnos eléggé jellemző.
-
Oliverda
félisten
-
xsjado93
senior tag
Én városi biciklizés közben mindig használom. Szerintem tökre életszerű, hogy úgy veszek részt a közlekedésben, hogy képes vagyok észlelni a környezetem. Vannak ugye nyitott kialakítású fülesek is. Azoknak a használata is életszerűtlen ennyi erővel, mert kb ugyanazt az eredmény. Tudsz a háttérben zenét / podcastet hallgatni, de nem engedés teljesen kizárni a környezeted. Nekem van egy csontrezegtetéses fülesem is, ami futáshoz / úszáshoz tök jó, de ha kicsit is gyorsabban tekersz (plusz esetleg fúj a szél is mellé) akkor a menetszél szinte érthetetlenné teszi a hallgatott produktumot (kivéve az OpenRun Pro 2, amit már direkt úgy terveztek, hogy ezt a problémát is áthidalja.
-
xsjado93
senior tag
Mondjuk ha transparency módban nem vesz észre egy vonatot, az erősen user error, szerintem. Nem az eszköz hibája elsősorban, hogy a használója képtelen azt felelősségteljesen használni. Ennyi erővel senki ne utazzon autóval, mert a közlekedésnek egy olyan formája, ahol a legtöbb a halálos kimenetelű baleset, a többi járművel összevetve.
-
Tompie
őstag
Alza Apple termékek tekintetében mennyire megbízható, gondolok itt arra, h eredeti, nem újra csomagolt vagy mit tudom én 😊illetve garancia szempontjából is milyen?
Mert ott most jó áron van 89.990Ft.
Köszönöm -
Tompie
őstag
Köszönöm a megnyugtató válaszokat
-
xsjado93
senior tag
Lecseréltem én is a kettesemet, hát ég és föld. Valószínű az is közrejátszik, hogy a kettes nem illeszkedett rendesen a fülembe még memóriahabos haranggal sem, így a basszus tartomány szinte teljesen eltűnt, most meg fura, hogy van
megérte 50€-t ráfizetni. -
Piotor
tag
8B25a firmware ANC adaptív mód érezhetően változott, jobban szűr autóban és zajos helyeken, de a beszéd is kevésbé jön át, mint eddig.
-
Piotor
tag
Érdekes a kolléga kérdése, de gondoltam megnézem neki, mert hátha csak úgy tud elaludni, ha ez a fülében van és pont van mindkét típus itthon. De ha ez számít neki, inkább tapasztalatból ajánlom a Sony, Sennheiser, Bowers & Wilkins felső polcos termékeit. Azokkal süketszoba van az airpodsokhoz képest bekapcsolt ANC-nél.
-
Piotor
tag
Nekem van AP2 és AP3 is. Meg egy B&W Pi8. Ezt csak azért írom, mert a két airpods pro pont ugyanúgy hozza azt a minimális sistergest, amiről kérdezel. Én nem hallok köztük ebből a szempontból semmi különbséget, ellenben a Pi8-al, mert abban ilyet nem hallok. Mondjuk abban meg adaptív mód nincs többek közt. Szal ne ez alapján dönts a két airpods között.
-
pmatthew
tag
Sziasztok. Más is tapasztalja ezt a konstans fehér zaj problémát amiről már több forumon is lehet olvasni pl ? Én is észre vettem az új AP3-ason: nem hangos, de úgy lehet legkönnyebben validálni ha csendes környezetben Off-ra teszed az ANC-t, aztán bekapcsolod. Megjelenik egy állandó, alig hallható sistergés ami elég idegesítő a teljes csendhez képest. Nekem nem volt előtte másik Airpods-om, de azt írják, hogy korábbi modelleknél ez nem volt jelen. Tanácstalan vagyok, hogy cseréljem-e AP2-re, vagy várjak,r remélve hogy újabb fw javítani fogja.
-
Tompie
őstag
Azért majd ha már megszűnik ez a zaj probléma írjátok meg h már nincs halkabb stb illetve h mitől, firmware frissítés vagy mi volt miután jobb lett.
Köszönöm
-
Piotor
tag
Van keréknyomásszenzor, radar előre, oldalra, hátra, keresztirányú forgalomfigyelo hátul, állóra fékez, ha valaki útban van, belekormányoz, ha mellettem van valaki és neki akarok menni, sávtartó, dugóautomatika, évi 50000 km rutin és figyelmeztet a fagyveszelyre. Csak nem lesz gond 😀
-
Piotor
tag
Miért dudálna rám bárki? Adaptív módban használom kocsiban, a mentőt is meghallom, ha jön, már messziről. Akkor a dudával se szabad, hogy probléma legyen. Viszont fele annyira se fárasztó a vezetés, mint nélküle. Nem zúg a fejem nap végére.
Nem rétegprobléma, hiszen ha gyalogolsz is hasonló utodesek jönnek, csak nem a kerék, hanem a lábad felől. Ez nem is hang, hanem inkább a test közvetít rezgéseket, amit mintha felerősítene az ANC nem pont jól illeszkedő haranggal.
-
Piotor
tag
Kezdi megszokni a fulem. Most a bal fáj kicsit, a jobb elmúlt. De 6 órát benne volt, abban vezetek/dolgozom.
A dobogas: bár az illeszkedési teszt azt írta ok, autóban van egy olyan érdekes ANC működés, hogy amikor uthibára megy a kerék, akkor azt nem szűri ki a füles, mikor nem 100% az illeszkedés és hallani ezt a dobogást. Minden mást kiszűr, ezért full idegesítő. Próbálgatni kell a harangokat, valamelyikkel elmúlik.
-
Piotor
tag
Nekem iszonyúan elkezdte nyomni a fülem belülről, meglepő, de az S-es szilikonharang megoldotta.
Olcsó Spotify:
https://www.sharesub.com/hu/join/c086bda -
pzstm
titán
Üdv Urak!
Nagyon jó áron sikerült Pro3-ast vennem, Pro1 volt előtte.
Ég és föld a különbség, még beállításokat át kell néznem telefonon. Vana valami amire extrán érdemes figyelni esetleg?
ma érkezett ez hozzá, nagyon patent kis tok:
https://eu.esrtech.com/products/black-airpods-pro-3-magentic-case-cyber-tough
-
Nem, amikor megjött a 3, még egy ideig meg volt a kettő, direkt, hogy össze tudjam hasonlítani őket, az alapján írom, amit írok. De ez van, ahány ember, annyi vélemény, nekem nem célom ráerőltetni bárkire is a véleményem, de pont ez a jó az egészben, hogy több eltérő tapasztalat gyűlik össze.
-
Azért én árnyalnám a képet, nem sokkal, csak egy kicsivel. Mint artam is, bár a 2-es kevésbé állt stabilan a fülben, számomra bőven elfogatdható volt még edzés alatt is, cserébe messze kényelmesebb volt, mint a pro 3.
A hang pedig nyilván attól is függ, mit hallgatsz, Trance irányzatokat nézve bár jobb, dinamikusabb a hármas, de nem sokkal. Észrevehetően jobban szól, de nem kiemelkedően.
Az ANC meg elég sok zajt tesztelve azt mondanám, hogy kb. 20%-al jobb, de hogy messze nem annyira, mint ahogy az az Apple reklámozza, az is biztos. -
Piotor
tag
A 3 úgy áll a füledben, mint Katiban a gyerek. Nekem a 2-höz képest annyi a különbség, hogy ezt érezni, hogy ott van. Viszont a kettő annyival van alatta hangminőségben és átengedő módban mintha nem lenne a fulemben, hogy most kb. a kettessel kedvem lenne kacsazni a tóban. Flexeleshez zajszurni megmarad. Volt Sony WF-1000XM4, Sennheiser momentum 4 tws, most Bowers & Wilkins Pi8, LDAC, aptx Lossless használtam őket adapterrel, a Pro 3-at melléjük lehet tenni hangzásra. Igaz ez a Pi8-hoz képest baltával van faragva és le kell húzni EQ-ban az összes potit annyira túl van vezérelve, de szépen beállítva meglepően kurvára jól és részletesen szól. Dinamika, magasak nincs úgy patikára kimérve, mint a B&W, de az állam leesett, hogy ezt tudja ma az apple AAC-n. Egy zongorát hallgatva azonnal kijön a különbség egymás után hallgatva, szobában, nyugiban. Amire ezt használni fogja az átlag, út közben, ott a szolgáltatásokkal, zajszuressel, én most ennyiért nem tudnék jobbat mondani márkán kívül se.
-
Tompie
őstag
sziasztok!
Azt akarom kérdezni mitől van az h valakinek egy álom az Airpods pro 3 kényelmi szempontból valakinek nem?
Akinek nem az nem várt vele h megszokja vagy előtte pro 2 volt és ahhoz hasonlítja?
Akinek első airpods proja lesz érdemes 3-at venni úgyis megszokja? Vagy 2-t? 🤔
Köszönöm a tippeket.
-
Oldman2
nagyúr
Vagy a "nagy" Apple Watch topikban, ami a legjobban pörög máig is.
-
s.Oliv3r
őstag
Ez lesz a pro 3 topikja?
-
Oliverda
félisten
Az, hogy szétválik a kemény, rögzítésért felelős műanyag a szivacstól, illetve tisztítani sem könnyű, ami azért fontos, mert a szivacs sokkal könnyebben és gyorsabban koszolódik, mint a szilikon. Szerencsére úgy fest, ezt is megoldotta az Apple a szóban forgó új Próval, úgyhogy egy gonddal (és kiadással) kevesebb.
-
Oliverda
félisten
válasz
nylontacsko
üzenetére
Szerintem nem éri meg. Ráadásul nem is túl tartós.
-
gliskard
senior tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
sajnos a set (s/m/l) drága – pláne azért, mert csak egy párt használ az ember...
Ha van ismerősnek és be tudod lőni, hogy neked melyik a megfelelő, akkor lehet rendelni egyetlen méretet is. (negatívum, hogy nincs fehérben) -
gliskard
senior tag
válasz
beholder00
üzenetére
inkább a pro, mert az jobban a fülben marad. Elvileg a Pro3 már nem "sima" gumi harangokat kap hanem szivacs is van benne amitől jobban a hallójáratban marad.
Én a pro2höz Comply szivacs dugókat vettem, kényelmesebb és jobban tart.
-
Oliverda
félisten
válasz
beholder00
üzenetére
Inkább a Pro. Sporthoz, futáshoz pláne.
-
válasz
beholder00
üzenetére
Futáshoz én tuti nem vennék mást, mint pro-t, legyen az kettő vagy három.
-
beholder00
tag
Szerintetek inkább egy új airpods pro 3 vagy 4 anc-vel? Utóbbi most akciós a helyi boltban, 170eur. Sose volt ilyen fülesem és órát használok a futáshoz.
-
xsjado93
senior tag
válasz
Felesbandi
üzenetére
Szerintem ez csak urban legend, sehol nem lehet hiteles információt találni az esetről. A media markt egy elég nagy nemzetközi üzletlánc, szóval biztos bejárta volna a sajtót, ha valóban hamisítványokkal kereskednek. Vagy csak egy kurva jól megrendezett összeesküvés

-
gliskard
senior tag
yep... az elején – amikor kijött az AP Pro2 még lightning csatlakozóval az ANC jobban elnyomta a külső hangokat, viszont ez erősen a zene rovására ment – ezt kezdték 'optimalizálni'.
A mérnökök utólag már nem tudnak változtatni a AP Pro2-nek a mikrofonok érzékenységén és elhelyezkedésén illetve a gumi harangok hallójáratba illeszkedésén. Valószínűleg az SW-ből kihozták azt amit lehetett – de ahogy te is észrevetted az ANC mértéke változott mert ez is egy iteratív folyamat aminél próbálják megtalálni a "megfelelő" kompromisszumot.
Bose QC esetében az ANC kevésbé "nyúl bele a zenébe" mert a füles jobban és szorosabban illeszkedik a fülhöz és zárja le a hallójáratot (az egy másik kérdés, hogy sokaknak ez a kialakítás nem kényelmes).
AP Pro3 esetében gondolom az 5 gumiharang is azért része csomagnak, mert ezzel is tudják javítani az illeszkedést. Arról nem beszéltek (vagy én nem láttam) hogy mi változott a mikrofonok számával és elhelyezkedésével kapcsolatban, illetve a HW mennyivel erősebb. Bár ez nem tudja feloldani azt, hogy bekapcsolt ANC mellett romlik/torzul a lejátszott hang minősége, ez mindenkinél egy kompromisszum amit eltérően próbálnak 'feloldani'. -
gliskard
senior tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
a kormány Trump-on keresztül lobbizhatna az apple-nél, hogy legyen magyar nyelv támogatás

-
válasz
nylontacsko
üzenetére
A hiszti nem is feltétlen neked szólt

Tényleg volt előzetesben fekete AP? -
válasz
nylontacsko
üzenetére
Mármint a telefonnál, mert AP sose volt fekete.
Amúgy nem annyira értem ezt a fekete szín hiánya hisztit ami megy a neten. -
Ez így van szerintem is, annyi kiegészítéssel, hogy az elején nagyon durva volt, utána lett "rossz", majd azért alakult vissza a jó irányba. Én most megrendeltem a 3-at,holott a 2vel is nagyon elégedett vagyok, de mivel sokat használom, és főleg fontos nekem az ANC, így nem volt kérdés.
-
mad823
őstag
Leszámítva, hogy maga a füles ugye semmit nem fordít az ég világon, csak hangszórót és mikrofont játszik, mint bármelyik másik. A pulzusmérés legalább ilyen fontosnak tűnik, ha sportolsz, amúgy lesz rajtad egy óra (amiről mondjuk a zene szól), az meg eleve mér.
No offense kedves Apple, de mindezeket hasznos újításnak beállítani... -
sipi83
aktív tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Azt én is nagyon vártam, de ahogy a fejlesztő team-et elnézem, örüljünk, hogy nem Swarovski kristállyal van kirakva.
Ettől függetlenül én is veszek egyet. Lypertek Soundfree S20-at és egy EarFun Air Pro 4-et fog váltani.
Hát kiváncsi vagyok…. -
nylontacsko
senior tag
Nagyon vártam a fekete színt belőle.
Finoman fogalmazva is, rohadtmocskosmódcsalódottvagyok
-
julien72
csendes tag
Hello!
Az a Hearing Aid funkció akar a hallókészülék funkció lenni?
Használ valaki ilyet? Mennyire működik jól?
Tudtok esetleg olcsóbb headsetet, ami tud ilyet?
Köszi! -
janeszgol
félisten
"Más kérdés hogy csak nekem tűnik fel, miszerint valaki kényszeresen beböfög valami kommentet majd minden cikk alá"
Sosem értettem ezeket a megjegyzéseket, nem csak tőled. A te kommentelési szokásod miben felsőbbrendű az enyémétől?
Böfögni pedig te szoktál, lásd az offod. Én írok. -
d@vee
őstag
Ez a fordító dolog nagyon király, kipróbálnám mit tud.
A mostani apple cuccok közül az egyetlen érdekesség szerintem.
Más kérdés hogy csak nekem tűnik fel, miszerint valaki kényszeresen beböfög valami kommentet majd minden cikk alá
-
sajo13
senior tag
Emlékezzünk csak, hogy indult az Airpods Pro 2 is, szuper ANC volt, aztán szép lassan visszább vették a firmware frissítésekkel, most már csak középszerű.
-
A Molyember
tag
Ez a negyszeres ANC mit jelent a gyakorlatban? Mert mar az Airpods 4 ANC-hez kepest is negyszeres ANC-et kinal az Airpods Pro 2, ez meg megint negyszerest kinal ahhoz kepest.
Lassan mar suket lesz az ember minden alkalommal, mikor beteszi a fulest, a zenet se fogja hallani. -
gliskard
senior tag
Nekem a Pro 2-höz képest nem tűnik olyan nagy előre lépésnek, bár az új ANC-re kíváncsi vagyok.
Airpods Pro 2 mellett van egy Bose QC Earbuds II is aminek érezhetően jobb az ANC-je, de otthon, irodában és kevésbé zajos helyek az airpods praktikusabb az auto connect és az auto switching miatt. -
janeszgol
félisten
Az egész bemutatóból ez volt a legérdekesebb termék számomra. És nem lett drága. Fogok venni egyet.
A nem eredeti helyről óvatosan vennék Apple fülest. A forgalomban lévők több, mint 90%-a hamis. Még a Media Markt is hamisítványt árult egy időben. (Lehet most is.)
-
-
csizo13
tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
110k, de Hardveraprón meg lehet majd venni 102k-ért.
-
-
roli543
őstag
Ez a fordítás dolog baromi menő, bár magyarul ez majd 2100ban tud majd
Ellenben a hangzás meg a sport tevékenységek kiatt jövőre lehet lecserélem a sima Prot erre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Szemüveges topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Bestbuy játékok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Soha nem használtam 2-t, de szerintem sokan pont azt fájlalják, amit én is érzek. Lehet, hogy az új akusztika miatt van, de egyes zenék gyönyörű tiszták, mély, éles basszussal, de mégis nagyon jó a szeparáció, aztán jön a következő szám, ahol a hangzása nagyon olyan, mintha egy szórakozóhelyen hallgatnám a zenét: erős basszus, éles magas, de összemosott közép nem túl jó szeparációval. Először azt gondoltam, hogy biztos a dal miatt van, rossz mixelés, aztán meghallgattam azokat a dalokat másik fülesen, ahol ezeket nem tapasztaltam. Szóval nekem jobban bejön mondjuk egy Technics AZ100 kimértebb, de tisztább hangzása, mint az AP3-nak. Látom, hogy az Apple a frissítésekkel most is finomhangolt, de van egy olyan érzésem, hogy maradnak ennél a hangzásnál, mert ezt jobban szeretik az emberek, izgibb, de nekem úgy látszik inkább a steril, stúdió hangzás jobban bejön.
megérte 50€-t ráfizetni.

(csak, hogy mire számítsak

Lassan mar suket lesz az ember minden alkalommal, mikor beteszi a fulest, a zenet se fogja hallani.