Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
-Skylake-
addikt
oszinte leszek, jo pillanatomban kaptal el ugyhogy vegiggorgettem az utolso 200hsz-t a fold 5 topikban (ami konkretan a teljes tema 10%-a).
az utolso 100+hsz lenyegeben netto javitas/gariztatas/ilyenek, az elotte levo 100 meg nagyjabol a "a hajtasnal feljott a folia/eltort/feher pottyok jelentek meg/milyen folia/ hol lehet venni foliat" es tarsai.szoval bar a vilagon semmi segito szandekot nem velek felfedezni a hozzaszolasodban, miutan konkretan bementem a topikba es beleolvastam sem derult ki SEMMI, arrol, hogy ezt igazabol mire lehet hasznalni.
kb egyetlen kep jott szembe, amin lathattam a vilag talan legelbaszottabb, legganyabb homescreen-jet, ami nagyjabol szo szerint ugy nezett ki, mintha az lett volna a cel, hogy ne legyen egyetlen negyzetcenti sem a kepernyon ahol nincs valami, annyira, hogy van rajta olyan szoveg ami 60 fokos szogben (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) van kint a kepernyon.
nekem oke ha azt mondod, hogy erre jo, vegulis ez is egy valasz.
-
-Skylake-
addikt
vilagositson fel valaki ha tevedek, de tudtommal az android nem differencial telefon-tablet kozott app szinten ugy mint az apple, tehat nincs kulon "mobile" es kulon "tablet" verzioja egy azon appnak. ergo 3x akkor kijelzon az android csak 3x nagyobban, de ugyan az.
szoval a kerdesem, hogy ennek akkor most mi ertelme ? kihajtod megnezni fullscreenben egy kepet, majd visszacsukod ? onmagaban azt sem ertem, hogy a droid tablet mire jo (hisz nincs hozza tablet app), de ezt meg mar vegkepp nem ertem, hogy mikor es miert hasznos (az egyetlen dolgot leszamtiva, amit fent is irtam, hogy egy kep/video kihajtva 2x akkora lesz).
akinek van ilyen (nem ez, a sima fold), az mit csinal mikor kinyitja ? akkor mi valtozik azon kivul, hogy az a 2 gomb ami addig 6 cm tavolsagra volt egymastol az kihajtva majd 12 cm tavolsagra lesz egymastol ? -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Akkor az mitől 25 watt? Jó tudjuk, h a 100 watt se mindig 100 watt de abból lehet egy kicsit engedni, de 25 ből?
-
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
A Samsung nevében kikérem magamnak, hogy a 25 wattos töltésüket "legyorstöltésezed". Az kérem szupergyors töltés, ez a hivatalos neve. Irigykednek is rá a kínaiak. Csinálnak mindenféle 66, 90, 120 meg 200 wattos töltéseket, de szupergyors 25 wattosat egyik se tud csinálni
-
bollokcs80
Korrektor
Remélem innovatív lesz a 12 megapixeles, fixfókuszos ultraszélessel, meg a 25 wattos gyorstöltéssel másfél-két milláért.

-
-
milkabrams
őstag
Szerintem lenne ennek értelme, jóval több mint a négyzet alakú kijelzőnek, helyettesítene egy 10 colos tabletet, használható képaránnyal, így nem kellene 2 eszköz. De míg ilyen drága és sérülékeny, veszi a fene.
-
Ez maximálisan réteg termék lesz. Ezt már nem szükség miatt fogják venni, pusztán hetvenkedésből.
-
prolad
addikt
Ennek még kell 2-3 év mire kinövi a problémáit, de jó látni, hogy a Samsungnak is van ilyenje. Ha azt nézem, hogy a Fold téma gyakorlatilag megoldódott 5-6 év alatt, akkor itt már közel sem a 0-ról indulunk, még akkor se, ha a Samsung elég konzervatívan áll a hardverhez.
-
adamklark
senior tag
Már a sima fold is nehezen védhető (bár használom és szeretem) de ez a tripla móka tripla áron nem tudom hogy fog működni. Ugye mindig jönnek az emberek hogy minek vegyen az ember foldot mert olcsóbb egy telefon és tablet kombó, na itt ez erősebben fog előjönni. Kíváncsi leszek mit alkot a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest