- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
yorka
tag
válasz spyduck #7697 üzenetére
Otthoni használat esetén semmire. Válallati környezetben lehet értelme.
INTEL AMT Overview
Röviden: a rendszergazda távolról tudja vezérelni a számítógépet operációs rendszertől függetlenül, még akkor is ha az ki van kapcsolva, vagy netán épp összeomlott a rendszer vagy épp nincs benne disk.
Én kikapcsoltam BIOS-ban. -
yorka
tag
Sziasztok!
14"-os wxga+ notebookot akarok venni. Megérkeztek az első renew darabok, és így már versenyre kelhet árban a T400-asokkal.
Mivel győznétek meg, hogy ne Thinkpad-et vegyek?A versenyzők:
Thinkpad T400
229.000, nincs számla, 2011.10 hó világgarancia, usa származékHP Elitebook 6930p (még nincs pontos infó)
wxga+
P8600
HD 3650
7200 RPM HDD280.000 számlával, és gyaníthatóan 1 év garival
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Mire jó az INTEL AMT?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Nem homályos a kijelző, csak a kíndóz ClearType funkció be van kapcsolva, ez homályosítja el mesterségesen a betűket, stb.
A win7-ben már lehet állítani a CT-t, egész jóra is, de pl. a Vistában még nem. Érdemes kikapcsolni, ha zavar, az "Ablak színe és megjelenése"-ben, a "Speciális" alatt.
Ha nem megy, küldök screenshotot.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Jeromoss
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm az infokat!! Hálistennek elég pozitívak..
Már meg is rendeltem a gépet -
Mania
senior tag
Nekem is 512-nek ismeri fel az Everest,de a Catalyst-is.Tehát valószinü ennyi is van benne mivel ezt az adatot a VGA BIOS-ból nyeri.Játékot még nem próbáltam, viszont nálam a kijelzö nagyon tiszta ,tehát tényleg beállitási hiba okozhatja.
összeszerelsi hibát nem találtam, a hütésével is meg vagyok elégedve.
Ami nem tetszik hogy tehettek volna bele nagyobb HDD-t de ez relativ.
Csak ajánlani tudom.Szerk: Bocs ezt Jeromoss-nak akartam irni
[ Szerkesztve ]
-
Kácsa
aktív tag
válasz Jeromoss #7680 üzenetére
Az egyik ismerösöm vett ilyen gépet,a procija elég erös,a gép maga elég gyors,ami érdekes volt,hogy a videokártya elvileg 256 MB-os ,de a legújabb Everest szerint 512-es !Lehet,hogy egyedi esett volt.A srác NFS Undercovert próbálta ,gond nélkül ment.Ami nekem nem tetszett a monitorja mintha egy kicsit homályos lenne ,valoszínűleg nem volt jól beállítva az ATI kártya.A másik,az optikai lejátszó becsukva lötyögött,az egyik sarka.
Összességében nagyon jól felszerelt gép az árához képest(eSata,HDMI stb.).ZoLee
-
Jeromoss
csendes tag
Hello!
Laptopvásárlásban szeretnék segítséget kérni!
Kinéztem a HP Pavilion dv5 1120eh-t. Nagyon meg kell gondolnom hogy megveszem e mert eléggé nehezen jött össze rá a pénz és nem akarok zsákbamacskát venni.
Esetleg akinek ilyen van vagy ilyen volt tudna nekem részletes véleményt mondani? Mennyire megbizhato? Játékok hogy mennek rajta? Mennyire melegszik? Esetleg aki szervízben dolgozik hány ilyennel találkozott már és milyen problémákkal? És szerintetek hosszú távra jo befektetés e? Nagyon nagyon sokat segítenétek! A válaszokat elöre köszönöm mindenkinek!!UI:Szerintetek a PcLandról rendelem az jó? Megbízhatóak??
-
TayRol
nagyúr
válasz RoadRunnerNG #7675 üzenetére
12.kerben dolgozom, 4 perc alatt ott voltam Gizdareten. 4 emeletes panel alatt vannak.
Kis bolt, de rendelesre minden van.zoli62: HPShop, es szerintem az elmult par ev gepeihez van/rendelheto.
-
nova001
senior tag
hello
tudna valaki ajánlani nekem 150-200 között laptopot amiről tudják már hogy jo és bavállt.
játékra kicsit kellene...föleg céges dolgokra
köszönöm -
RoadRunnerNG
tag
Ez így van! Nekem is kedvező tapasztalataim vannak velük. Igaz, kicsit eldugott helyen vannak, de annyi baj legyen.
Piracy Filtert rendeltem, és gyakorlatilag egy órán belül felhívtak, hogy jó méretben rendeltem e. A 14-es méretű gépek mostanság nincsenek túl sokan...
A Windowsnak leke van, mint a nőknek, ezért szeretem...
-
TayRol
nagyúr
No, elhoztam az uj akksit a HPShop-bol, remelem egy evig ez is kibirja.
Egyebkent ajanlom a boltot mindenkinek, nagyon korrektek es rendesek az eladok.
-
veterán
-
veterán
válasz spyduck #7666 üzenetére
Az én gépeimre két év HP gari van, és ezt ki lehet bővíteni 3 évre is. Az itthoni szervizben nem próbáltam 6 éve egyszer sem, de a külföldiben soha nem volt probléma a garival vagy alkatészellátással. Nagyon rugalmasak és 1, hét alatt megcsinálják, ha gond van.
Nincs olyan magyarázkodás, hogy "Ez a gép itt nincs forgalomban, nálunk nem érvényes rá a HP világgarancia." Ezt már hallottam ügyfelektől, akik a magyar szervizbe vitték a renew gépet...
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
spyduck
nagyúr
eddigi tapasztalatok alapján, az összes renew (illetve 1-2 asis)
Az ASIS-on megmarad a gari a rendszer szerint, sehol nem jelez semmit csak ha alkatrészt akarnak hozzá rendelni küld egy hibaüzenetet a rendszer. Szóval tudtommal csak a renew "p,w"-nál hagyták meg a gyári garit.[ Szerkesztve ]
-
adm
őstag
az elsődleges slot az alaplap túloldalán, a billentyűzet alatt van.
táp és akksi ki, 3-4 csavarral oldható a bill rögzítése, a szalagkábelre figyelve óvatosan kipattintod a billentyűzetet és kész. ha ez alapján nem menne van fenn részletes szerelési útmutató.16core - 32thread - 64gb
-
Olajos
csendes tag
válasz SeniorTilla #7661 üzenetére
Szia Tilla,
a Vista magyar oldalán az alábbi tanácsot kaptam, a többit utána írom:
[I]A hangkártya vonalbemeneti csatlakozójának segítségével a számítógéphez különféle audioeszközök, például hordozható lejátszók, mikrofonok csatlakoztathatók.
A hangkártya vonalbemeneti csatlakozója az alapértelmezés szerint el van némítva. Ezért, az oda csatlakoztatott audioeszköz hangja mindaddig nem hallható a számítógépen, amíg nem engedélyezi a vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszást.
A hangkártyák általában legalább egy vonalkimeneti (Line out) csatlakozóval rendelkeznek a hangszórók számára, és egy vonalbemeneti csatlakozóval a hangbemeneti eszközök számára.
A vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszás engedélyezése
1. A Hangeszközök és hangsémák megnyitásához kattintson a Start gombra , kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Hardver és hang segédeszközre, végül kattintson a Hang fülre.2. Kattintson a Lejátszás lapra, majd a Hangszórók és a Tulajdonságok gombra.
3. Kattintson a Jelszintek lapra, majd a Vonalbemenet területen kattintson az Elnémítás gombra a vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszás engedélyezéséhez.
A vonalbemeneti csatlakozó az alapértelmezés szerint el van némítva[/I]
[B]A Probléma, hogy nekem Hang/Lejátszás/Hangszórók/tulajdonságok/"Vonalbemenet" nincs csak hangszórók és PC hangszórók. Az hogyan képzelhető el???, hogy a hangkártgya-kezelőn nincs olyan bemeneti panel, ami nekem kell??
Köszi: Olaj[/B]
-
Oracle
senior tag
Hi
Van egy compaq nc 6320-as notim 1gb ddr2 667mhz hynix memória van benne gyárilag, vettem mellé 2gb kingmax ramot és ha beteszem az egyetlen bővitő slotba nem áll fel a vin, sőt a bios is megfagy egy idő után Mi lehet a gond? hol van a gyári 1 gb ram, mert csak egy slotot látni a fedő alatt megpróbálnám úgy is hogy csak a 2gb vabn benne.
-
Olajos
csendes tag
válasz SeniorTilla #7661 üzenetére
Szia Senior Tilla,
köszi a választ, otthon este megnézem, de szerintem már ezt próbáltam.
Az nem lehet, hogy előbb a windows beszédfelismerőt kell rajta konfigurálni, egyfolytában ezt ajánlja
Mondjuk az is furcsa nekem, hogy az IDT kezelőfelületen eleve csak 2 db 3,5-ös be-ki menetet jelöl meg a panel a baloldalon - holott ezen a hp 1180 dv5-ön 1 bemenet és 2 kiemenet van 3,5-ösből - , és ha ezekből a külső mikrofon bemenet képére rákattintok, azt írja ki, hogy "más eszköz van bedugva ebbe a dugaszba" pedig semmi sincs persze bedugva!!
Egyébként hogy tudok ide a fórumbeírásba printscreen-t beillleszteni??, sokkal könnyebb lenne az általam látott kezelőfelülettel kapcsolatos információimat megosztani.
Köszi az eddigi segítséget is:
Olaj -
veterán
-
veterán
válasz Zoli1222 #7620 üzenetére
Szia, én hagynám a QuickPlay-t, mert a Vista és a Win7 is rendelkezik beépített mediacenter funkcióval, a QP is ezt látja el. Annyiból több csak, hogy a windóz beindítása nélkül is lehet vele zenét hallgatni, filmezni, stb.
A 7100-assal megy rendesen a QuickLaunch funkció is, régebbiekkel nekem nem működött.
Mivel tőlem vetted a gépet , szólj bátran, ha kérdésed van, segítek. Csak privátban gyorsabban elolvasom, mint itt.
Üdv: Attila
-
veterán
-
napocska2
senior tag
válasz koxkids #7649 üzenetére
Szia!
Nekem dv6810em-em van, kérdezz konkrétumot és megpróbálok válaszolni!
Leszámítva azt a kis apróságot, hogy a Wi-fim csak akkor hajlandó dolgozni, ha nem kikapcsolom a masinát, hanem hibernálom, vagy ha leállítottam, akkor újra kell indítani, különösebb probléma még nem volt vele az elmúlt bő hónap alatt... -
Brute
csendes tag
Sziasztok.
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy dv6650-m. Ugyebár van rajta hdmi és ez csak kimenet vagy lehet bemenetként is használni? Playstation3-at szeretnék rákötni.
-
-
evone
őstag
a 2510p-t probaltam, igazabol a vinyo lassusaga zavar, de nagyon durvan egyben van a gep, t61em van, de igazabol nem vagyok vele megelegedve, az osszeszereles minoseget illetoen. jo lenne renewba is, csak 3 ev gari mindenkeppen jo lenne
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi hetekben, mindig reggel amikor bedugom a tápkábeljét a laptomomnak (Dv5-1160) azt írja ki, hogy 93-95%-os a töltöttségi szint és elkezdi tölteni, csak az a probléma, hogy egész nap áramra van kötve és kikapcsolás után húzom csak ki...
Vajon mi lehet a gondja?
Van esetleg vmilyen metódus, h mit kell előbb kihúzni: a laptop csatlakozóját és utánna a konnektort vagy fordítva.Egyszer elkezdett vmi HP frissítést felrakni magától, nagyjából azóta kezdődtek el a problémák is...
Dojcse: nekem 1160-as van és ahogy vásárlásnál nézegettem nem számottevően jobb a 80-as, legalábbis szerintem nem ér 20 ezerrel többet...
[ Szerkesztve ]
-
Dojcse
csendes tag
Sziasztok!olyan kérdésem lenne h laptop vásárlás előtt lennék és erőteljesen megfogott a hp eddig egy toshibám volt hát... .na szóval a hp-ből a pavilion dv5 sorozatot nézegettem azon belül 1140 1160 1180 és nem tok választani! nem tom h tényleg meg éri e a legdrágábbat venni annyival jobb-e vagy ha tudok felszereltségben és árban hasonló hp-t laptopot pls segítsetek!előre is köszi
-
őstag
Sziasztok !
A dv6-os pavilionról van valakinek tapasztalata ?
-
adm
őstag
szál csiszolt fém a burkolat egy része, de kicsit nehezebb, mint az a 2510p. ha elég az LV proci és nem gond a 1,8"-os meghajtó akkor szuper. már csak az 500k+ árával kéne valamit kezdeni.
ha szóba jöhet a renew, akkor már emberi áron megkapható.
(pl renew 2730p 550k helyett 330k)16core - 32thread - 64gb
-
Sanyabá
senior tag
válasz RoadRunnerNG #7638 üzenetére
Végül is sikerült? Nem futottál ki az időből,vagy visszamenően bele számított az egy évbe?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
bala90
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a következő - nem csekély ideg- és hajtépést okozó - gondom van: van egy Pavilion dv5-öm (most a sorozatszámára pontosan nem emlékszem, de sztem az mindegy), és FRISS vista (önmagában is gond...) telepítés után (gyári) IS azt tapasztalom, hogy nem működik rendesen a hangkártya, vagy én nem tudom, hogy mi. Ugyanis időnként (tapasztalatom szerint ha a WiFi üzemel, illetve ha kikapcsolom, akkor nem csinálja ezt a hibát) a hang recseg, illetve akadozik. iTunes, Windows Media Player, BSPlayer, egyszóval tökmindegy, hogy mi alatt... Tettem már rá K-Lite, ACE, Vista-codec csomagot is (egyidőben csak egyet), de mindig eljátssza ezt velem...
Elvileg egy erőgép, de az asztali P3-as gépem jobban lejátssza a zenéimet, mint ez...
Valakinek van bármi ötlete, hogy ez miért lehet? Illetve, hogyan tudnám orvosolni ezt a problémát? Ugyanis nagyon nagyon zavaró, hogy akár filmet nézek, akár csak zenét hallgatok, időnként berecseg...
Köszönöm előre is a válaszokat, sokat segítene!
Bálint
-
evone
őstag
2530p-rol mi a velemenyetek? illetve van ilyen valakinek itt akivel tudnek rola beszelni?
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
Chris'o75
tag
Hali!
NX7400-as laptophoz keresek alsó nagy múanyag borítást!
Az enyém sajna eltörött!Kösz
Üdv C10 féle ember létezik a világon, aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem
-
őstag
Eladtam múltkor a HP 8710W-s notimat, de már hiányzik.
Ha veszek legközelebb notit, az is HP lesz.Üdv!
-
attila94
csendes tag
Hello, kerdezni szeretnek tolletek egy par dolgot... vettem egy jo laptopot de vannak par problemak.Ez az elso szoval nem nagyon ertek hozza... A fo problemam h nemtom mit csinaljak mikor lefagy. Hiaba csukom le az csak standby, ha kikapcs gombot nyomom az is. Mast meg nemtok mert nem reagal.. Elegge ketsegbe vagyok esve mert nemtok mit csinalni.. jo lenne ha segitenetek. thx elore
-
CimbiX
aktív tag
Hello,
van itt valaki, akinek dv5 1142eg-je van? A 9600-as NV kari DDR2-es vagy DDR3-as benne? Ill. a dv5-ös notikban altalaban melyket pakoljak?
Hoppa most latom egy korabbi hsz-ban, hogy csak DDR2-vel adjak öket.
[ Szerkesztve ]
-
adm
őstag
válasz Sanyabá #7635 üzenetére
mert kereskedő. nem mondhatja hogy nem. még ha a konkrét üzlet nem is sikerül az átlag vásárló akkor is visszamegy, mert segítőkésznek gondolja a boltot.
ha nincs írásos megbízás/megrendelés fix határidővel akkor semmi. mindenképp érdemes rászánni az időt, mert a vészmegoldás ~2x annyiba kerül (+1 év 35k).
lehet én tudom rosszul, de a garancia időn túl +1 hónapig még lehet hozzá normál bővítést venni nem?
mod: csak részben.
"A HP Care Pack szolgáltatás megvásárlására a garancia idő belül van lehetőség. A Post Warranty (garancia lejárta utáni)HP Care Pack szolgátatás megvásárlása legkorábban a garancia vagy a meglévő HP Care Pack lejáratát megelőző 90. napon, legkésőbb a garancia vagy az érvényes HP Care Pack lejáratát követő 30. napig tehető meg."
forrás[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
Sanyabá
senior tag
Sziasztok!
HP Compaq 6715b gépem 5-én lesz egy éves,eddig semmi baja nem volt.De szeretnék plusz 2-évre gari bővítést vásárolni.Egy hete voltam bent a debreceni Notebook.hu boltjában ahol felírták a gép adatait,de mivel szombat volt azt mondták hogy Pesten nem dolgoznak igy majd értesíteni fognak .Azóta egy hét telt el és semmi.Mi van ha az ők hanyagságukból nem tudom a gari bővítést megkötni? Ötlet ?A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Eszleny
aktív tag
válasz spyduck #7630 üzenetére
Feltetted a hangkártya driverét? Nekem akkor szokott valami hasonlót csinálni, hogy ha a Vista alapdrivere van fent, vagy ő talál frissebbet és azt felrakom.
Win7-tel ilyen gondom nem volt, igaz már nem emlékszem, hogy a HP driver volt fent vagy a win7 által telepített. -
adm
őstag
-
adm
őstag
meg kell tudnod vásárlás előtt, hogy meghagyták-e a hp garanciát. ha igen, akkor akár érdemes elgondolkozni rajta.
ha csak bolti garancia van rá, akkor felejtős. tisztelet a kivételnek, de egy zsebből kifizetett 100ezres alap nagyot tud változtatni a kereskedői hozzáálláson. nem rég volt szó egy asis-os 6510b-ről a milyen notebook-ot topikban. jóval kevesebbe kerül, de mégis elszomorító az ügyintézés.16core - 32thread - 64gb
-
yorka
tag
Sziasztok!
Szerintetek meg szabad venni a 6930p ASIS notikat? Elég új modell, nem lehetnek nagyon leharcoltak. Van már valakinek ilyen típus? Tapasztalat? -
kozyadam
tag
válasz Zoli1222 #7620 üzenetére
én is pont ilyen gondban vok. kedden ment fel rá win7 b7077 aztán vadászom hozzá a vista x64 drivereket, de már szerencsére nagy része megvan, ha gondolod ma délután, vagy este feltöltöm vhová őket. amúgy mindet a HP oldaláról szedtem, tehát onnan Te is le tudod húzni őket. videókályhához, hangkártyához Win7 töltött magának drivert, többi HPs.
-
Zoli1222
addikt
válasz kozyadam #7619 üzenetére
Most kezdem kiismerni a gépet, meg a programokat rajta. Nagyon úgy fest, h csak a quickplay nevű program sz@rakodik. A távirányító működik rendesen. Én vagyok a balfék. A quick button-okból is csak a quickplay indító gomb nem reagál. Most tettem fel win7 rc7100-at. Azért ez a galiba. Meg az is a probléma, h a hp-nál nincs olyan, h 1 rar-ban pl leszedje az ember az összes szükséges drivert egy adott típushoz. Ha jól tudom.
-
kozyadam
tag
válasz Zoli1222 #7618 üzenetére
a kis távirányító mennyire nem műxik? mert én nézegettem HPs drivereket és találtam 1 CIR EHE vagy vmi ilyesmi nevűt, ami megoldotta az én gondomat, hátha Neked is csak ez hiányzik Amúgy csak annyi volt a probléma, hogy nem működött minden gomb a két távirányítón, de már megy
a quick gombokkal mi a probléma? kicsit bővebben fejtsd ki plz
-
Zoli1222
addikt
Bocs kimentem az időből.
És persze működjön rendesen is. Nem müxik a kis távirányító se, meg a qiuck gombok se a notin.(Pavilion dv9575) -
Zoli1222
addikt
Vki megtudja nekem mondani,h win7 alatt, a QLBCTRL.exe-vel mit csináljak, h ne dobjon fel hibaüzenetet, jobban mondva a kompatibilitási segéd ne jelentkezzen?
-
javie
csendes tag
Egy olyan kérdésem volna a közösség felé, hogy aki esetleg Pavilion dv5el, vagy Compaq Presario CQ-60al rendelkezik, átlagban mennyit bírják a gépek aksival. Persze nem kőkemény megerőltetésre gondoltam, hanem net+msn+mp3. Csak pl anyám Fujistu-ja kiirta hogy 3 órát bír, belehalgattam egy zenébe (fülessel nem hangszóró) 2 percet és kiirta hogy ha nem teszem fel töltőre 2 perc és leáll... gondolom ez új HP-knál nem így van de azért jó volna tudni kb mennyit bírnak
"Time is a flat circle!"
-
kozyadam
tag
jah aztán nekem is leesett a tantusz. TV-tuner, webkamerára is gyanakszok amúgy, de azt még nem próbáltam meg, illetve ma figyeltem fel arra is, hogy a távirányítók rendetlenkednek kicsit. a leállítás gomb megy, a tekerés és a hangerő is, de pl a play/pause az nem szeretne működni egyik távirányítón sem sajnos :S azt melyik driverrel tudom orvosolni?
-
xcbiker
addikt
quicklaunch driver szokott felelni ezért.
Bár én mondjuk nem szoktam "kiugrani az ablakon", ha nem látom csilli-villi ábrán a képernyőn, hogy a fényerőt mennyire vettem le vagy föl, mert úgyis olyanra állítom ami megfelel.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
ati888
senior tag
Hello
Én most cseréltem le az eredeti angol XP Pro-mat magyarra, amit a HP küldött nekem. Működik a gép pár napja, de most vettem észre, hogy az Fn gombbal nem tudom a fényerőt állítani, helyesebben tudom csak nem jelenik meg a képernyőn az állapotsáv. Az angol XP-vel működött, szóval arra gyanakszom, hogy valamilyen driver a ludas, csak nem tudom melyik hiányozhat. Ötlet?
köszi.
ati
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Most olyan HP Compaq noti tulajokat kérdeznék akik Windows7-et használnak és olyan a gépük amin érintőgombos a némitó gomb! Eddig próbáltam 7057-el és a 7077-el is de mindkettővel önkényesen ki-be kapcsolgatja a némító gombot. Főleg netezésnél és kicsit idegesítő.
Most töltöm a 7100-ás állítólag RC verziót, ennél is jelentkezik ez a hiba? -
peredit
csendes tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a Pavilion dv5-1190 és az új dv7-2090 között milyen lényegi különbség van a méretén kívűl?
Mik az erősségek, gyengeségek?
Illetve lehet-e tudni, hogy jön-e még újabb, esetleg izmosabb dv7?
Köszi,
Tamás[ Szerkesztve ]
-
Olajos
csendes tag
válasz SeniorTilla #7586 üzenetére
Kedves Tilla,
köszi a tippet, külső mikrofonnal sem lehet semmit sem hallani a laptopon.
Ugyanakkor - ahogy azt korábban már írtam - a vezértlőpult - hangok - felvétel fül alatt a külső mikrofonnál látszik, hogy a gép hallja a mikrofont, csak azt nem tudom, miért nem hangosítja ki?
Szerintem valami beállítás kérdés lehet, vagy rosszul lett telepítve a hangkártya.Ha nincs más ötleted, vigyem be HP márkaszervízhez?
(hp 1180 dv5 , vista home)Köszi az eddigi segítséget is:
Olaj
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest