Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BxL
csendes tag
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
Ha érdekel, tudnék egy tartós tesztet írni az eggyel kisebb testvérről

HPQ 8710P (gc100ea)
2007 októbere óta nyúzom, elvittem a világ végére - szó szerint (Paraguaytól Svédországig
) - és nagyon jól szolgált. Most a harmadik év végére azért el kell vinnem szervízbe, de ingyen megcsinálják a tisztítását és a hűtőbordák alatti újrapasztázást... (HP Business Class 3 years warranty) Amúgy nekem is az expresscard slot hiányzott, de a dokkolón van, és az optikai meghajtó nekem ultrabay II-s -
adm
őstag
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
de itt vettem.
dehogynem! tételesen megmutatták a gépet és az alkatrészeit. aztán leteszteltük pixelhibára. akkor szúrtam ki. mivel péntek délután volt, és egyik raktárban sem volt másik, ezért úgy döntöttem, hogy elhozom. felajánlották, hogy 3 munkanapon belül cserélik a kijelzőt, megírták a szervízlapot és elhoztam. (nem lett volna rá semmi garancia, hogy a csere kijelző vagy a cserelaptop nem pixelhibás. 1 pixelhiba messze nem meríti ki a pixelgarancia feltételeit.)
vasárnap azt vettem észre, hogy nem látszik a pixelhiba. annak tűnt, mert oldalról nézve a felület mögött volt, és bármelyik irányból azonos helyen látszott.
az üzletben fel vannak készülve pixelhiba és a fontosabb komponensek tesztelésére. ha jól láttam a szokásos tesztprogramokon kívül live linux és freedos is van.
-
adm
őstag
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
üdv
csak szűk 3 hetes a tapasztalatom, de talán segíthetek.
szubjektív a külső, de mindenképp minőségi. (egy toshiba p100-ast használtam előtte, attól anyagaiban és összeszereltségben is jobb). 3,4 kg-tól indul, táppal, tokkal, táskával, egérrel 5kg alatt megáll.
a belső felépítése/felszereltsége adott. tavaszig egy e6600-as c2d volt az asztali gépemben. érzésre nem lassabb ez sem a T7700-el. gyárilag 1db 2 gb-s modullal jön, ez bővíthető 4gb-ig, illetve cserélhető 8gb-ra. az n-es wlan-t nem tudom kipróbálni de a g-s routerrel sokkal jobb, mint az eddigi eszközeim. megvan a második mini pci csatlakozó helye az alaplapon, de maga a foglalat hiányzik. ez érthetetlen számomra
csatlakozók: több, mint bőséges. talán a vga helyett lehetett volna dvi, de hdmi-vel is használható. és talán smart card olvasó helyett jobb lenne egy második express card foglalat.
akksi: egy 1,5 órás társtervezői konzultációt letudott a héten, ami közepes intenzitású cad használatot jelent.
kijelző: vásárláskor 1 teljes "halott" pixelt vettem észre, de ez 2 napon belül életre kelt.
még a wuxga felbontás sem túl nagy. aki rajzol vagy modellezik rajta annak ideális. (kevés helyet foglalnak el a menük, de ha szükség van rá nagyobb területet átláthat.) a kijelző 180°-ig dönthető, betekintési szögei elfogadhatóak, nem lilul inkább sötétedik és világosodik. a környező fény érzékelő szokás kérdése. aki rendszeresen használja annak praktikus lehet.vga: (felső)közép kategóriás létére jól használható. nem volt időm részletesebb tesztekre, de abban a pár támogatott programban lazán hozza az asztali 9800gtx-em teljesítményét. vista-hoz még nincs quadro performance driver és maxtreme, így ha ezek fontosak akkor csak az xp marad.
hűtés: normál asztali használat mellett szinte észrevehetetlen. 100% proci kihasználtsággal is elviselhető marad a hangja és a melegedés is, viszont kicsit megemelve javul a szellőzés, tehát folyamatos teljes terhelésnél nem árt egy hűtőpad vagy állvány. böngészésnél, filmnézésnél akár ölben is elviselhető.
az egyetlen nagyobb hiányosság, hogy nem multibay-es az optikai meghajtó, néha jól jönne egy plusz vinyó.
én renew-ként vettem. nem találtam pontos gyártási időt(a biosok mind a legfrissebbek), de új kütyü illata volt vásárlás után még két héttel is, tehát nem tölthetett túl sok időt a dobozán kívül.
ha maradt kérdésed arra szívesen válaszolok.
ezeket átolvastam vásárlás előtt:
teszt németül
teszt angolul
felhasználói teszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forrmell.enn
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) - és nagyon jól szolgált. Most a harmadik év végére azért el kell vinnem szervízbe, de ingyen megcsinálják a tisztítását és a hűtőbordák alatti újrapasztázást... (HP Business Class 3 years warranty) Amúgy nekem is az expresscard slot hiányzott, de a dokkolón van, és az optikai meghajtó nekem ultrabay II-s

Pyttawrx