Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz spyduck #5965 üzenetére
Szia!
DV5 szériát ismered?
1140eh és 1180eh-val szemezgetek. Tárgyalásról tárgyalásra hurcolásra kellene; netezéssel, táblázatok nézegetésével eltöltött hosszú üzemidő lenne a fontos.
A 6510b 4.5 órás akkuideje szimpi, a DV5 széria viszont csodaszép .
Mondjuk egy belső HSDPA modem sem lenne rossz, hogy ne kelljen állandóan rádugdosni a mobilnetet.Kíváncsi lennék a véleményedre.
Üdv: G.
-
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
válasz spyduck #6047 üzenetére
Kezdem feldolgozni a sok információt.
Ezek szerint egyáltalán nem ajánlott a T-mobilnál akciós 6730s, mert csak 's', nem túl strapabíró. Anyagi szempontból nem rossz ajánlat, a mobilnet előfizetés úgyis kell, Vista Businessel nem hangzana rosszul 80 vagy 100e forintért, csomagtól függően.
A Renew-eket nézegetve viszont még mindig kínban vagyok, ugyanis kb ugyanazon az áron vannak az alap 6510b-k, 6710b-k, sőt még a 6910p-k is.
Az eltérések viszont olyan minimálisak (legalábbis nekem), hogy nehéz a döntés. -
zetecR
addikt
Köszi mindkettőtöknek!
-
zetecR
addikt
válasz karesz501 #6050 üzenetére
6910p GH717 lett belőle. Gyönyörű és írtó minőségi.
Lassan megszokom az alacsony betekintési szögekből fakadó kellemetlenséget (alapvetően CRT-s vagyok), egyébként nagyon tetszik.
2GB RAM bővítéssel, spanyol Vista Businessel .
A Brain Investnél a roopant kedves eladó srác lebeszélt a Vistáról, sokkal inkább a XP prof downgradet javasolta. Viszont a Vista csodaszép!
Azon gondolkozok, hogy a vinyót kicserélem egy 32GB-s SSD-re, gondolom az tovább növelé az akkuidőt + a CHS-ben láttam nagyon olcsó (15e+áfa) belő PCI Expresses HSDPA kártyát, csak azt nem tudom, hiogy a Lenovo-féle kártya megy-e a HP notiban?
Ugyanis külföldi fórumon olvastam, hogy volt olyan Sierra-chipes WWAN kártya, amit egyszerűen nem fogadott el. (valami BIOS lockot emlegetett egy szaki)Ja, és a T-mobile-os Web'n'walk stick állandóan elveszti a netet, többször is újra kellett telepíteni, hog visszakapjam a kapcsolatot. Egyenlőre nem tudod, hogy miért.
Szóval köszi a segítséget, remélem, hogy a napi használat mellett is megmarad a pozitív szájíz.
-
zetecR
addikt
válasz xcbiker #6104 üzenetére
De jó...
Novatel 7.2Mbites kártyán akciósan 40e+áfáért tennének bele.
Kicsit pazarlónak tűnik ahhoz képest, hogy a T ingyen adja az USB-s modemet, sőt a notiban a SIM előkészítés is meg van.Szét kellene buharálni a W'nW sticket és beleműteni a gépbe.
Egyébként egy ilyen belső kártya tényleg jobb (hogy kényelmesebb/elegánsabb nem vitás) mint a külső USB-s társai?
Mert a mobilx a következőt írja róluk: "egyedülálló Diversity vevőt és Equlizer chipsetet tartalmaz, melyek a helyenként zavaros jeleket képesek felerősíteni a stabil vétel érdekében. A Diversity és Equalizer technológiáknak köszönhetően maximálisan élvezhetjük a mobil szélessáv erejét, függetlenül az épületek árnyékolásából vagy egyéb körülményekből adódó, gyengülő rádiójel erősségétől"Ezt a szolgáltatók által adott USB-s stickek vajon nem tudják?
-
zetecR
addikt
válasz xcbiker #6104 üzenetére
Még mindig a WWAN-kártyával szenvedek.
Egy laptop-alkatrészes cégnél találtam 30e-ért egy dv 2500 Pavilionból kioperált kártyát, az tuti jó lenne bele, de csak 3.6/384-et tud. Nem mintha most nem lenne elég, viszont a 3G-s világ is rohamosan fejlődik.
Az e-bay-en pedig kb.18e-ért találtam Option GTM380-as HSUPA kártyát, Dell és Asusokban tuti megy, Thinkpad-edben viszont nem; úgyhogy megint ott tartok, hogy mi lenne nálam.
Hol lehetne ennek utána nézni, ill. mitől függ az, hogy az egyik megy benne, a másik pedig nem?Ja meg még valami. A beépített hangszórók sztereók, vagy csak nálam szól féloldalasan?
-
zetecR
addikt
válasz SeatZola #6269 üzenetére
Én is pont dokkolót keresek.
Mindenképpen szükségem van soros és/vagy párhuzamos portra; az USB-s átalakítókban meg valahogy nem bízok, a dokkoló tuti: elegánsabb , tölt is + még egy halom egyéb ki- bemenet rajta.
Vasárnap csúsztam le egy Vaterás Basic dokkolóról 12e-ért...
Néztem E-bay-t is, viszont a Brain Investnél vadi új Basic dokkoló bruttó 20e, az Advanced is csak 24e. Áfás szla-val, sőt még ScienNet partnerek is.Egyébként e-bay-en kitől és milyen átfutási idővel jött a cucc?
-
zetecR
addikt
1. Szerintem az összes driver beszerezhető.
A Brain Investesek is az XP-t favorizálják a Vista helyett; ott mondta a srác, hogy a 3DDriveGuard drivere is letölthető frissítés formájában a Microsoft-től. Ha az van, akkor szvsz bár.
Szerezd be az összes drivert, és utána gyalulj.2. A HP-t nem nagyon érdekli, hogy XP vagy Vista; az enyémről is le akarták szedni a Vistát - az XP-vel ugyanúgy megmaradt volna a garancia.
Különben ajánlom őket gépvásárlás esetére - ha szeretnétek, ott helyben lecserélik a Vistát és nincs gond a driverekkel.
Ja, és ScienNet partnerek! -
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
válasz xcbiker #6204 üzenetére
WWAN kártyáról még nincs hír?
Nagyon szemezgetek egy unlockolt Option GTM 380-nal, az eladó szerint tuti, hogy menne a notimban, ha nem, visszaadja az árát.
Mondjuk kínai item locationnal elég körülményes visszárúzni.Tényleg, a 6910p-hez nincs magyar billentyűzeted? Vagy ezt már kérdeztem?
-
zetecR
addikt
A 6910p-hez pl komplett videós oldal van az alkatrészek cseréjéhez.
-
zetecR
addikt
Az én renew 6910p olyan, mintha tényleg vadi újan a saját dobozából bontottam volna ki.
Tökéletes esztétikai állapotban van, az illata is vadiúj és persze - eddig legalábbis, remélem még jó sokáig - tökéletesen működik.Ja, és imádom.
Sőt, a monitor szűk betekintési szögeit is megszoktam, és más LCD-ket nézegetve rájöttem, hogy ezt a hátrányát leszámítva iszonyatosan jó minőségű a képe.
-
zetecR
addikt
válasz spyduck #6425 üzenetére
Ha leveszed a billentyűzetet, akkor látod alatta az üres mini PCIe csatlakozót.
Ott kellene lenni a WWAN kártyának.Én is ezzel kínlódok, hogy vegyek-e itthon 30-40.000-ért HSDPA-t, vagy rendeljek e-bay-en 18-20.000-ért HSUPA-t, ami nem 100%, hogy kompatibilis.
Viszont ha megy, talán egy picit időtállóbb. -
zetecR
addikt
válasz Littleborka #6471 üzenetére
Nálam Corel + Photoshop megy alkalomszerűen, ha nem az asztalin nyomom.
Igaz nem külső monitoron, de semmi baja.
Nem nagyon használják ezek erősen a VGA-t, prociból oldanak meg mindent.Egyébként az asztalimban is most perpillanat nincs dedikált VGA, az Intel GM33 intergrált VGA-ja dolgozik: fullHD-t is nyekkenés nélkül visz.
Sőt, Tomb Raider Underworld is elfogadhatóan megy rajta. -
zetecR
addikt
válasz asismisery #6485 üzenetére
Jó a nicked...
Egyébként az ASIS dolog nekem sem szimpatikus, én sem vettem volna abból a "szériából".
-
zetecR
addikt
Lehet, hogy buta kérdés, de ha BIOS-ból letiltom azokat a portokat, adaptereket, amiket nem használok (Bluetooth, infra, flash media reader, 1394, stb), az jótékony hatással lehet az akkumulátoros időre, vagy ezek csak akkor fogyasztanak, ha használom őket?
-
zetecR
addikt
válasz RoadRunnerNG #6532 üzenetére
Mi az a Java kártya?
-
zetecR
addikt
válasz RoadRunnerNG #6538 üzenetére
És az minek neked?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest