Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
napocska2
üzenetére
Köszi a linket.
Azt hiszem, hogy felejtős, az én tudományom a hagyományos (gombos) mobiltelefonok szerelésénél azt hiszem megáll, múltkorában a Nokia 5800-val is kudarcot vallottam.Egy szerviz mennyiért takaríthatja ki? Ha porszívóval kiszívatom a nyílásoknál, az mire lehet elég? Asztali gépemet anno úgy takarítottam...
-
-
-
-
_ak_
addikt
válasz
napocska2
üzenetére
Itt telepítés végén elért max értékek:
alaplap: 66C
athlon x2: 68-69C
vga: 86C
hdd: 47CTöbbször is mondtam a tulajnak, h vigye el valahová portalanítani a gépet, mert ha ez így marad, akkor nem csak pár ezret kell költeni-e majd rá...
A legszebb, h üres járatban sem sokkal jobbak az értékek.

-
_ak_
addikt
válasz
napocska2
üzenetére
Az előző telepítéssel addig működött amíg fel nem tettem egy nforceos drivert, Gondolván, h meg van a megoldás újra húztam megint a W7-et, de most telepítés után a biosban átállítottam a vga memóriát (a linklet fórumban írt valaki hasonló megoldást) és most restart, update meg ki-be kapcsolás után is jól működik a wifi.
Elképzelhető, h ez a bios állítós megoldás működik, de olvastam olyat is, h annyira felmelegszik a vga alaplap, h a egyes forrasztások elengednek, ez esetben lehet már az is, h megint minden forró a gépben így összeérnek benne a tüskék és azért megy. Igaz utóbbit nem sokára ki fogom tudni próbálni, kikapcsolva hagyom egy ideig aztán meglátjuk.Mindenesetre köszi a linket!

-
_ak_
addikt
válasz
napocska2
üzenetére
Az sem hangzik vmi jól, d én még ennyi rendszerességet sem találtam az egészbe, vagyis annyit h restart után eddig egyszer sem kapcsolt be. Vagy win update közben, volt, h a driver telepítés után, és eddig egyszer sleepből ébredés után (de akkor is win update ment) kapcsolt be. Volt olyan is, h laptop kikapcsolása után is elindult, de restart után még egyszer sem volt jó.

szerk.: de amúgy igen én is találtam egy rakás hasonló hibával küszködő embert dv6000-es szériáknál, de ott leginkább a wifi kártya vagy az alaplap cserje jelentette a megoldást. Állítólagosan sok gyári hibás került ki és vagy a melegedés káros hatással van a wifire is.

-
adm
őstag
válasz
napocska2
üzenetére
scart van a tv-n? én valami hasonlóval oldottam meg a lejátszást régebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
vagy inkább

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már csak el kéne találni a valódi értékeket. Erre van valamilyen program?
Azt nem értem, hogy miért nem tették kikapcsolhatóvá, vagy legalább csak a táv kivételével lépne életbe...

Dúrnám lefele a fenébe.
Pyttawrx