Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
válasz Sanyabá #7635 üzenetére
mert kereskedő. nem mondhatja hogy nem. még ha a konkrét üzlet nem is sikerül az átlag vásárló akkor is visszamegy, mert segítőkésznek gondolja a boltot.
ha nincs írásos megbízás/megrendelés fix határidővel akkor semmi. mindenképp érdemes rászánni az időt, mert a vészmegoldás ~2x annyiba kerül (+1 év 35k).
lehet én tudom rosszul, de a garancia időn túl +1 hónapig még lehet hozzá normál bővítést venni nem?
mod: csak részben.
"A HP Care Pack szolgáltatás megvásárlására a garancia idő belül van lehetőség. A Post Warranty (garancia lejárta utáni)HP Care Pack szolgátatás megvásárlása legkorábban a garancia vagy a meglévő HP Care Pack lejáratát megelőző 90. napon, legkésőbb a garancia vagy az érvényes HP Care Pack lejáratát követő 30. napig tehető meg."
forrás[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
Nick906
csendes tag
válasz Sanyabá #9016 üzenetére
Annak jónak kell lennie, mivel a TV-nek és a notinak is van VGA (D-dub) csatija.
Vagy mivel a notinak van s-video kimenete, a TV-nek meg kompozit bemenete, egy ilyen is jó lehet.Azt viszont nem tudom megmondani h minőségben milyen különbség van a kettő közt.
[ Szerkesztve ]
-
adm
őstag
válasz Sanyabá #9102 üzenetére
lassan 2 éve került forgalomba az utódja (8510w). mivel alapból 3 év garanciával adták 2 évet állt, így új nem nagyon lehet, maximum nem (annyira) használt.
itt a sima változat az nc8430 (a 8510p elődje). 105k-ért. a vga valószínűleg a firegl alapja, a felbontása csak wsxga. és még erre is van fél év garancia. ha bővíted 40k-ért plusz egy évvel, még akkor is 25k-val beljebb vagy.
használnád/kihasználd a fireglt?
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
adm
őstag
válasz Sanyabá #9105 üzenetére
általános feladatokra évekig tökéletes lesz az nw8440/nc8430, páran akár egy vállalkozást is mernénk rá alapozni, de filmnézős gépként van ennél jobb választás.
- nincs digitális, főleg hdmi kimenete
- a komponensei viszonylag nagy teljesítményűek, de a vga pl nem tehermentesíti a procit hd anyag lejátszásakor, így fölöslegesen fűt.a helyedben az előbb linkelt nc8430-at, egy hd lejátszót vennék ízlés és pénztárca szerint a wd hd media player-től (25k) a popcorn hour-ig (70k) majd valamikor hozzá egy terrás vinyót.
16core - 32thread - 64gb
-
DigitalAngel
tag
-
-
CharlieDrop
veterán
válasz Sanyabá #24051 üzenetére
Aláírásomban a link. De ha ide kattintasz egyszerűbb
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
darvak
senior tag
válasz Sanyabá #24094 üzenetére
Nm!
Azt láttad, h elég hangos 1 darab??A max terhelésnél iszonyú.
Meg kicsit vibrál is a vinyó, a kijelző meg olyan középszerű.
Persze a ház,összeszerelés, anyagminőség helyén van.
MOD: (#24093) AMD Power
A6-3400M
A te géped hasonlóan teljesít proci téren, mint az A6-3400M,ha nem tuningolod az A6-ot.
Elvileg lehet alulfeszelve 1.9 GHz-ig járatni, akkor már a cpu R11.5 =2,19DE pl. a z575am grafikai egysége: 6720G2
Open GL tesz R11.5=20 pont, jóval jobb a te gépednél.
amúgy a kommentek között láthatsz még benchmarkot itt:
kommentek között[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Sanyabá #24100 üzenetére
Tesztbe írták,h jah eléggé rezonál, amíg nem teszel alá valami puha dolgot csillapításra.
a 4530-4535s notik is elég hangosnak vannak titulálva, mert folytonosan megy a venti, idle állapotban se áll le.
De az 53 DB az brutál.
MOD: Ennek az i5-ös procis változatnak az idle zaja akkora, amekkorának teljes terhelés mellett illene lennie a gépnek (nagyjából).
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz Sanyabá #24078 üzenetére
Nem rossz, csak a vinyót kell vmi gyorsabbra cserélni, esetleg ssd.
A tapasztalatom az, hogy sokat elvesz a lassú vinyó a rendszerből.Hát én sem 15 vagyok, de ha nagy képernyőre van szükségem, akkor rákötöm külső monitorra.
Egyszerűen egy 17"-os noti túl nehéz, legalább is ha viszem magammal...[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Thusor
őstag
válasz Sanyabá #24354 üzenetére
Akkor te még nem láttál Apple laptopot. Annak nincs egyáltalán légbemeneti nyílása az alján...csak a billentyűzet felől szív levegőt.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Z86
őstag
válasz Sanyabá #24472 üzenetére
Akkor gari szempontból elég jól áll, szerintem a felbontás kicsi, de ez teljesen szubjektív. Az árral kapcsolatban: én sem adnám ennél olcsóbban. Ettől függetlenül nem írta oda, hogy az ár fix
A teljesítménye ma is megfelelő, kivétel ha erőforrás igényes dolgokra szeretnéd használni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest