Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Senhi
aktív tag
válasz

peredit

üzenetére
						Az attól függ hol és mikor

Win alatt nem igazán zavaró, főleg ha az ember külön egeret használ (én még a vga órajelét is visszavettem winben 80/80mhz-ra... kb 2-3 fokot nyertem vele
 ), de játék közben ha a wasd-re vagy szokva akkor hosszabb meneteknél megizzadhat a tenyered, mert a vga pont a bal alsó sarokban van 
 Proci valahol középen-felül, mert ott szokott még meleg lenni... ezt egyáltalán nem veszed észre. - 

Senhi
aktív tag
válasz

peredit

üzenetére
						Mégis mit szeretnél tudni? (1190-esem van)
Ugyan olyan, mint a gyengébb modellek. Sok teszt van róla a neten.
Azért gyorsan összefoglalom azt amit én tapasztaltam:
- minőség rendben van... egyedül a dvd olvasó külső burkolata messze színvonalon aluli. (Mozog és mindig félek, hogy letörik) Ezt sok helyen olvastam. Ill. a kijelző tetején a műanyag is egy kicsit "ropog", de nem úgy néz ki, mintha szétesne.
- Gombok szerintem nagyon kényelmesek.
- Melegszik rendesen játék közben és win alatt is végig erősen langyos.
- Akksi kicsivel 2 óra fölött bírja... játék 1 óra alatt lenullázza. (pl. trackmania) Én már ki is néztem hozzá egy 12 cellásat. (kicsit meg is emeli a gépet így gondolom a hűtése is jobb lesz)
- vga a ddr2 ellenére szépen viszi a legtöbb játékot még natív felbontáson is és pl. proci is kellően erős
- dvb-t tuner használhatatlan... nekem csak akkor működik jól ha az antenna ablak közelben van és direkt rálátása van az adótoronyra
- összességében szerintem egy jó gép... azt amit vártam tőle hozza. Emellett tele van apró figyelmességekkel: 2 távirányító, 2 hangkimenet (egyszerre u.az megy rajta) stb. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
 - Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
 - Monitor hiba topik
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - iPhone topik
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - bambano: Bambanő háza tája
 - További aktív témák...

- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Proci valahol középen-felül, mert ott szokott még meleg lenni... ezt egyáltalán nem veszed észre.
 Pyttawrx