Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mymelody
aktív tag
Szia sziasztok beszereztem egy HP6830S gépet. Szuper

A bajom az, hogy a Bluetooth Peripheral Device-hez akar illesztő programot.
Rákerestem itt is, de nem volt igazi megoldás. HP letöltésnél sincs.
Vki tud segíteni?
Vista Basic 32bitElőre is köszönöm!
-
mozzs
csendes tag
-
Magnum_
nagyúr
segitsetek pls!
nem reagál az fn+napocska gombokra a 6910p-m, nem tudok világositani/sötétiteni... ha hangerö állitás még megy, de a monitoron már nem jelez vissza... a környezeti fény érzékelö kapcsolgatása akkurol nem megy, rádugva ment, lehuztam, visszadugtam, most tök sötét a képernyö... mi a fene lehet? help pls.
-
mozzs
csendes tag
Sziasztok,
gépem (6715b) újabban gondol egyet és kikapcsol, de úgy mintha hosszan nyomnám a bekapcs.gombot.
Tegnap egész éjszaka ment a letöltés, reggel ideültem, megnéztem az e-maileket, majd egyszer csak kikapcsol. Ma du. bekapcsolom, minden rendben alapon ketyeg, majd kb 30 perc után kikapcsol.Mi a fene lehet vele?
Pár napja lett újratelepítve a winfos és ki is lett takarítva.
-
Paul14
tag
Hello! Ezt szerintetek megéri megvenni? a leírás szerint 1 év gari van hozzá.
http://www.laptopzala.hu/?base=items&type=detail&id=104799
Köszi
-
(Darkwood)
őstag
Ave!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy honnan tudnék egy HP DV6700-hoz XP-s drivereket találni? A HP oldalán lévő driverek valami miatt nem jók!
Előre is köszönöm!
-
carma217
csendes tag
Sziasztok, van egy 1020eh-m (AMD X2 Ql-60), a legújabb bios rajta van, bekapcsolás után 1 futó firefox mellett
~ 70 fok, de tegnap éppen videót konvertáltam és az everest 95 fokot mutatott. A Hp-nál azt mondják, ez normális.
Akkor kérdem én, ez normális???????? -
Maxiri
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy az utóbbi 1 hónapban olyat csinál a notim, hogy egyszer 15%-ot ír az akksira, aztán 5 perc múlva 37%-ot vagy 56%-ról hirtelen leugrik 18%-ra. Everestben 40570 mWh-t ír az akksira, amikor a névleges teljesítménye 47000 mWh lenne. Már kétszer újrakalibráltam az akksit, mert képes volt lemenni 37000 mWh-ig is. Garin lehetőleg már túl vagyok.
Ma is újra fogom kalibrálni egyszer, mert idő előtt kikapcsol. Ja és fontos, hogy normálisan töltögettem mindig(25% alól fullig), talán egyszer vagy kétszer csináltam olyat, hogy 50% körül dugtam tápra. Ötlet, tapasztalat? 
-
golyani
addikt
válasz
buherton
üzenetére
én most raktam az 1080-am alá egy Zalman hűtőt és a VGA-n hűtött kb 8 fokot és a HDD sem megy 60fokra töredezettségmentesítés közben max 52-re, idleben pedig 38-40, 44 helyett. procin is hozott pár fokot: idle-ben 38 körül mozog azelőtt 42 volt. terhelve is hozott pár fokot
egyszóval jó dolog ez a hűtő 
-
mr.tejjfel
tag
sziasztok.
egy hp 6735s gépől volna szó és olyanban kérnék segítséget hogy az eszközkezelőben van 1 sárga kérdőjel a következő eszközhöz:modem a high definition audio buszon,valaki tudja mitől lehet?minden működik és minden drivert feltelepítettem.
előre is köszönöm.
üdv -
t-bali3
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy érzékelhető sebességben az a +10e Ft a Pavilion Dv5-1120 és 1140 között?
Mert a paraméterek alapján, csak úgy tűnik, hogy az Intel felára van benne... -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Feltelepítettem a hálókarit,meg mindent,kivéve a háttértárolót,az nx5000-re,de hiába próbálkozom,nincs net rajta,tudnátok segíteni.Igen fontos és sürgős lenne!
-
Zaji
őstag
sziasztok!
Bekapcsoltam a Power-on passsord-öt. Most viszont hiàba ìrom be indìtàs utàn a megfelelö jelszòt, nem fogadja el a gèp. bàr garancia mèg van a gèpre nem szívesen viszem szervízbe...
hogyan tudnàm kikapcsolni?
bocs a dupla hozzàszòlàsért, PDA-ròl kicsit nehezebben megy. -
Zaji
őstag
sziasztok!
Bekapcsoltam a Power-on passsord-öt. Most viszont hiàba ìrom be indìtàs utàn a megfelelö jelszòt, nem fogadja el a gèp. bàr garancia mèg van a gèpre nem szívesen viszem szervízbe...
hogyan tudnàm kikapcsolni? -
loweeer
csendes tag
Meg annyi, hogy a windows update-en keresztul erdemes hp drivereket frissiteni (6 laptop drivert akar telepiteni perpillanat), vagy inkabb szedjem le magam a hp oldalarol?
Az asztali gepemmel jartam ugy, hogy windows update firssitette a videokartya drivert, es restart utan nem lattam semmit a kepbol, ugyhogy csokkentett modban le kellett torolnom a drivert. -
loweeer
csendes tag
Koszi, mukodik faszan.
Azert eleg vicces, hogy egy elvileg uj gepnel drivert kell frissitenem, hogy mukodjon rajta minden. "Refubrished"-ként vettem, de ugye ezek elvileg teljesen ujak/serulesmentesek, es kompletten le van rajtuk minden ellenorizve, na mindegy, mukodik az a lenyeg.Nekem crysis utan a videokartya eleri a 79 fokot is.
-
Ginew
aktív tag
no, régivel jó... 2009 januári helyett 2008 03. driver...szal most akkor nem frissithetek..

-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Bnőm kapott egy HP-Compaq nx5000,de nem tom,hogy melyik és nem tom,hogy van e benne Wifi
Van rajta egy "((I))" ilyen jel! Ez Wifi?
-
buherton
őstag
Thx
. Nem igazán volt időm játszani mert óráim voltak, meg jöttem haza, de 3dmark05 után 85°C volt. Érdekes hogy a proci jelentősen hűsebb volt (hirtelen nem emlékszem mert sok órám volt).Recovery partíciót el lehet valahogy érni?
Szerintem csinálok majd egy tesztet, abban részletezek mindent
. -
Ginew
aktív tag
válasz
xcbiker
üzenetére
feltettem de semmi változás.. viszont azt kiprobáltam hogy mikor bekapcsoltam az automata fényérzékelőt, s vakuval erősen belevilágitottam az érzékelőjéve, akkor akadozva, és szaggatva, mert mozgatni kellett meg minden, de totál belenyomva hogy majd kiégette már
szal kivilágosodott arra... de alapból azsem megy, csak ilyen nagyonerős hatásra... de más szabályzó totál nem csinál semmit -
Ginew
aktív tag
válasz
xcbiker
üzenetére
fényerő annyi, ami minimumra véve van, biosban nem néztem semmit még, de hát előtte még minden rendesen ment, majd videokari driver csere s behalt igy.. amugy csuszkák ottvannak a winben is, lehet is huzogatni, csak épp nemcsinál semmit.. sztem az uj nvidia driver tiltja le csak nemtom hogykell ezt feloldani :S
köszi a biost, feltolom
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Pavilion Dv3 mikor debütál itthon? Nekem nagyon bejön a dv sorozat, csak sajna az 5 nagy nekem....

-
-
Ginew
aktív tag
eddigis utáltam a képernyőjét, mert 1 rakás kaki, kevés fényerővel, s mikor megláttam tesóm uj MSIjét aminek kristálytiszta és gyönyörű képe van, ég és föld a 2... pedig olcsó féle az övé.. de most hogy 1 driver miatt még az a maradék fényerő is odalesz, asszem keresnem kell 1 baltát a notinak, müanyag, legalább lesz mivel tüzelni..
egyedül az nvidia vezérlőpultban tudom állitani az asztal szinbeállitások megadásánál a gammát meg a fényerőt, de igy picit körülményes lenne mindig állitani, ill igyis a sötét az 50% ami alapértelmezett, szal csodát igysem lehet vele csinálni, mert nem ugyanaz a fényerőállitó ez mint ami eddig csinálta.. -
Ginew
aktív tag
válasz
spyduck
üzenetére
semmi sem megy, ezsem, akárhova van kapcsolva, a fényerő akárhová van pötyögve amit kiis ir ugye skálázva, a képernyő semmit sem változik, s ugyanigy mikor az energiarészeknél probálom állitani a windowsban, egyszerüen nem lehet állitani.....
amugy nem fn+f11, mert az fn gomb nekem sose csinál semmit, nekem a ctrl gombokkal megy a kék gyorsgombok.. ez igy normális? -
apuc
őstag
válasz
Takitoca22
üzenetére
Picit off..
Viszont a Vista ha legális a szintén legális Win 7-re év vége felé ingyen frissíthető lesz,ez a pletyka
Én 4giga ramra bővítve-persze mivel 32 bites a Vistám 1 gigát nem kezel-így 3 giga a ramom de duálban,és sokkal gyorsabb lett a gép,azóta jó nekem a gyári Vista...Amúgy hogy tetszik a gép??
(Remélem nem bántad meg te sem hogy nem egy renew
) -
Ginew
aktív tag
hogy halna éhen aki kitalálta a drivereket.... videokarihoz kijött 1 ujabb dejó mondom frissitem... azóta nemlehet fényerőt állitani, minimmon van, s akárhogy akármit felveszek maxra, megse nyikkan benne a pilács.. magyarul sötét ez a szar!!!! minnyá földhözvágom..

-
buherton
őstag
Beléptem a HP tulajok táborába
. HP Pavilion dv5 1190eh került a tulajdonomba. Kellemes kis gép. Igaz komolyabban még nem mélyedtem el benne. -
szopi
csendes tag
HP Compaq nx6110 ELADÓ
Merevlemez 60gb ATA , külső sérülések nélkül,töltövel
Processzor : Intel Pentium M 740j, 1.73 GHz, 2 MB L2 gyorsítótár (1,73 2M/533)
Memória : 1x 512 MB DDR 333hz (2 GB-ig bővíthető)
Optikai meghajtó : Pioneer DVD-RW Double Layer
Kijelző : 15.0 hüvelyk átmérőjű TFT XGA (1024x768 pixel) felbontással
Grafikai alrendszer : Intel Video 8-128M w/DDR
Hang: AC'97 16 bit sztereo
Modem : 56K
Hálózati csatoló : Broadcom 10/100 Ethernet LAN
Bővítőhely : PCMCIA Type I/II
Csatlalkozók, egyebek: 10/100mbps WLAN, 56K modem, FireWire I-link, PCMCIA, USB 2.0 (2db), VGA monitor, Wireless 802.11b/g,
Mutatóeszköz : érintőtábla, görgető felülettel
Akkumulátor : 4000 mAh (Lithium-ion)
Méretek : 328 x 267 x 30 mmKérdezném ez a gép árban kb. mennyi??
-
spyduck
nagyúr
Nem próbáltam ki minden HP-t de amiket kipróbáltam azt a következtetést vontam le, hogy:
-"s" kategória hangos és melegszik viszont nem ciripel
-"p" kategória csöndes és nem melegszik viszont ciripel ha akksiról megy, de ez alig hallaható.
-"b"-nél nem tudom, h van-e ciripelés de annak is jó a hűtése és kevésbé melegszik.mod: A BRAND egy márka pl.: Kingstone
-
snpetit
aktív tag
a billentyűzet az gyenge pont. a xx10-esekhez is ritkán van raktáron, de a xx30-asokhoz meg még egyáltalán nincs. létezik 2k-ért 1 az 1 ben illeszkedő (pont olyan formájú és pont akkora) igényes billentyűzet matrica.
Helló!
Erről tudnátok linket küldeni ami él is? 6510p-hez kellene.
Köszi előre is!
-
szopi
csendes tag
HP Compaq nx6110 ELADÓ
Merevlemez 60gb ATA , külső sérülések nélkül,töltövel
Processzor : Intel Pentium M 1.73 GHz, 2 MB L2 gyorsítótár (1,73 2M/533)
Memória : 1x 512 MB DDR 333hz (2 GB-ig bővíthető)
Optikai meghajtó : Pioneer DVD-RW Double Layer
Kijelző : 15.0 hüvelyk átmérőjű TFT XGA (1024x768 pixel) felbontással
Grafikai alrendszer : Intel Video 8-128M w/DDR
Hang: AC'97 16 bit sztereo
Modem : 56K
Hálózati csatoló : Broadcom 10/100 Ethernet LAN
Bővítőhely : PCMCIA Type I/II
Csatlalkozók, egyebek: 10/100mbps WLAN, 56K modem, FireWire I-link, PCMCIA, USB 2.0 (2db), VGA monitor, Wireless 802.11b/g,
Mutatóeszköz : érintőtábla, görgető felülettel
Akkumulátor : 4000 mAh (Lithium-ion)
Méretek : 328 x 267 x 30 mmKérdezném ez a gép árban kb. mennyi??
-
Broki1
tag
válasz
Takitoca22
üzenetére
Spyduck (#6496)
"Biosban kapcsold ki a SATA natív módot vagy ha kell a sata mód ami csak a hibernálásnál előny akkor csináld meg ezt: [link]"
Mivel nálad nem lehet a biosban kapcsolni a sata módot ezért marad az Xp telepítő módosítása.
-
loweeer
csendes tag
Sziasztok!
Buszke tulajdonosa vagyok, immar kb 2 hete
egy dv5 1011-nek. (P7350, 4gig ram, 9600mGT, 250HDD, blue ray)
Ez az elso laptopom, rengeteget keresgeltem mielott megvettem, semmikeppen sem szerettem volna egy alsokategorias laptopot venni, eloszor az xps1530m-met neztem ki, de talaltam egy ilyen gyongyszemet eleg olcson, nem tudtam nemet mondani neki.
Kinezetre nekem nagyon bejon, szerintem jol osszehoztak a szineket, es az anyagminoseggel sincs semmi gondom. Igaz, hogy hatlap a helyszinelok kedvence lehetne ujlenyomatok tekinteteben, de azt le lehet torolni, nem veszes.
Legfokepp filmnezesre, videoszerkesztesre vettem, de a jatekokra is gondoltam. Minap probalgattam a crysis2-t, es 1024x768-ban, atlagos/jatekos vegyes beallitasokkal nagyon szepen fut. Ilyenkor igaz, hogy melegszik (everest 76fokot mutatott a gpu-n) es a ventilator is maxon porog, de nem zavaro.
Nagyon meg vagyok vele elegedve minden teren, en csak ajanlani tudom mindenkinek, egyaltalan nem bantam meg, hogy nem xps-t vettem, sot...Egy kerdes: A fenti touch gombok kozul a quickplay es a wifi gomboknak is ugy kene reagalnia mint a tobbinek? A wifin nem vagyok biztos, hogy azzal tudom-e ki-/bekapcsolni, de a quickplay gomb nem reagal ha nyomkodom.
Udv.
ps: bocsi, nincs ekezetem.
-
Takitoca22
csendes tag
Hali, HP pavilion dv5 ös 1040-es gépem van Vistával. De szeretnék rá XP-t rakni, viszont 20 féle XPt kipróbáltam,de egyik sem megy rá, gondoltam a sata driver miatt de elvileg olyan se ment rá ami már tartalmazta. HPsok azt mondták kapcsoljam le a Sata native módot, viszont átnéztem 5x a bios-t és nem találom sehol. Valaki tudott XPt tenni dv5ös pavilionra és ha igen akkor milyet,vagy milyen drivert integrált bele. Köszi a helpet.
-
Alg
veterán
Nah ,nagyon úgy néz ki hogy a 8510w helyett inkább T500 (Lenovo) lesz az új masina...
Árban ugyanott van, és sztem jobb a T500
Ráadásul 8510w renew nincs is most -
maffir
csendes tag
válasz
spyduck
üzenetére
Értem köszi! A ventivel és cicergéssel kapcsolatban arra gondoltam, hogy végigolvasgatva a fórumot volt aki emiatt többször vitte szervízbe majd végül megvált tőle.. szóval ilyesmi gond az csak egy bizonyos tipushoz volt akkor rendelhető, vagy ez Hp általános?
És meg egy lehet buta kérdés, de mit takar az, hogy Brand RAM ? gugliztam, de vhogy nem akadtam igazi magyarázatra..

-
spyduck
nagyúr
-
maffir
csendes tag
válasz
spyduck
üzenetére
Értelek! Köszi! Szóval akkor felesleges a gari bővitése ;O) háát végülis lassuság-gyorsaság tekintetében a súlyért cserébe vhol mindenképpen kompromisszumot kell kötni... hát legfeljebb többet várok 1-1 feladat elvégzésére.. Mertha jól értem erről van szó, mondjuk sztem videot nem fogok vágni rajta az biztos.
Korábbi hsz-ben olvastam, hogy akadtak problémák ciripelés és venti állandó pörgés.. ilyen és hasonló használati tapasztalat ezzel a típussal??? -
spyduck
nagyúr
válasz
vasamihu
üzenetére
Pfffff
Vannak ám igények
Egy ilyen gép ami minőségi és ezeket is tudja 240k-nál kezdődik.
Ami képes erre az ez: [link]
Viszont nem mondanám egy nagy minőségi darabnak de nem rossz ebben az árkategóriában.El kell dönteni, h veszel egy műanyag gépet erős VGA-val olcsón vagy ugyan akkora árkategóriában egy gyönge VGA-val szerelt minőségi (aluminium-magnézium vázas) gépet egyéb extrákkal.
-
vasamihu
csendes tag
Wow, CoD4-5, gears of war, driver3. max payne 3, ilyesmi.
-
vasamihu
csendes tag
Sziasztok!
Hozzaerto, segitokesz forumtarsak segitseget kernem, az alabbi konfiguraciok kozul melyiket erdemes valasztani, es miert? Valamint a videokartyak kozul melyiknek mi a teljesitmenye, mit kell tudni roluk?
Az is fontos lenne, hogy a notebookok kozul, melyiknel szamithatok melegedesre, gyakori, hangos ventillator mukodesre. Valamint, hogy mik a tapasztalataitok, velmenyetek? Koszonom!HP-Compaq 6730s ( NA783ES)
Processzor Intel Core Duo T3400 (2,16GHz/667MHz/1MB L2 )
RAM 1 x 2GB + 1 x 1GB DDR II
Merevlemez 320GB S-ATA
Optikai meghajtó DVD-Supermulti
Grafikus Kártya ATI Radeon HD3430
Garancia 1 év szervizgaranciaASUS F5SR- AP050
Processzor Intel Core Duo T3200 (2,0GHz/667MHz/1MB L2 )
RAM 1 x 2GB + 1 x 1GB DDR2
Merevlemez 320GB S-ATA
Grafikus Kártya ATI Radeon HD3470 512MB
Garancia 2 év nemzetközi garancia (1 év az akkumulátorra)ASUS X52SG- AP197
Processzor Intel Core 2 Duo T5850 ( 2.16GHz/667MHz/2MB L2 )
RAM 1 x 2GB + 1 x 1GB DDR II
Merevlemez 320GB S-ATA
Grafikus Kártya Nvidia GeForce Go 9300M G 256MB
Garancia 2 év nemzetközi garancia (1 év az akkumulátorra) -
spyduck
nagyúr
A garit úgy érted, hogy amikor veszem adnak rá 1évet, és ha a hp gari ellenörző oldalán a sorozat+termékkód alapján megnézem tovább jelzi a garit, mint amit hivatalosan adnak a vásárlásnál? Tehát tulajdonképp nincs értelme gari bővitést venni, mert gyakorlatilag 2-3éves hivatalos hp gari van rajta?
Igen!
Vedd úgy, h ezek bent ragadtak a HP raktárban és emiatt már csak 2év gari van rá, vagy javították mondjuk egy kondicserével vagy vmivel és emaitt már csak 2 év 10 hónap gari van rá. Fél áron van, szerintem ez belefér.Azt tudom, hogy pata-s a vinyó benne, de ezt esetleg később lehet cserélni gyorsabbra vagy sata-sra??
Én a 4200rpm-re gondoltam az 5400rpm helyett, meg az 1,2ghz-es ULV cpu-ra. -
maffir
csendes tag
válasz
spyduck
üzenetére
spyduck! Köszönöm!!
Fontos a súly, de elsősorban a sok-sok utazás miatt, hanem amiatt, hogy nem cipkedhetek ;O(
Hát többnyire általános dolgokra kell, olykor photoshop (sulis házik miatt)
A garit úgy érted, hogy amikor veszem adnak rá 1évet, és ha a hp gari ellenörző oldalán a sorozat+termékkód alapján megnézem tovább jelzi a garit, mint amit hivatalosan adnak a vásárlásnál? Tehát tulajdonképp nincs értelme gari bővitést venni, mert gyakorlatilag 2-3éves hivatalos hp gari van rajta?
Azt tudom, hogy pata-s a vinyó benne, de ezt esetleg később lehet cserélni gyorsabbra vagy sata-sra??

-
petij
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mikor érkezik új szállítmány renew gépekből?
Egyáltalán várható? Ugyanis a euró és a dollár az egekben.
-
Lacika85
csendes tag
Sziasztok!
A HP laptopokra a garancia milyen károsodásokra, hibákra vonatkozik, és lehet-e bővíteni?
-
spyduck
nagyúr
A LED-re azt mondják szebb a képe és kevesebbet fogyaszt. A 2510p nagyon jó gép de elg lassú benne a winya és a proci. Ha nincsenek gépigényes alkalmazások amiket futtatni akarsz és sokat utazol akkor ideális választás. Ha viszont erősebb gép kell de viszonylag kicsi akkor 6510b vagy 6910p.
A renew "p" széira egyik előnye, h az eladó által említett 1év garancia eddig ismereteim alapján (2sajátt és 15 megkérdezett) 2-3év garancia.
Magyarul többet kapsz mint amennyit veszel
-
Meta
tag
hali
Melyik HP szervízbe vigyem a gépet? POnt most halt meg a vinyója és nagyon sürgőssen kellene dönteni és nem tudom melyik jó. Vagy van több is? Én ezt találtam: [link]
-
szopi
csendes tag
sziasztok.
egy kérdésem lenne, van egy HP nx6110 laptopom van és benne egy 60Gb ATA vincsi van benne szeretném nagyobra kicserélni, de nem tudom hogy a 250 GB ATA vincsit kezeli-e a bios. A gép kb:3-rom éves. -
maffir
csendes tag
Hello! #6585 Hsz-re esetleg vki?? Tényleg senkinek semmi tapasztalata a Hp2510p -vel kapcsolatban???
-
Egon
nagyúr
Adott egy HP 6715b noti. Új oprendszert szeretnék rá telepíteni, de nem akar boot-olni CD-ről. Bios-ban ODD-ről való boot engedélyezve, boot-sorrendben ODD első helyen. Az F12-vel előhozható boot-menüben csak a vinyó és a hálózati bootolás lehetősége szerepel.
Mi lehet a gond?A másik furcsaság. Kb. 30-40 mp mire belép a bios-ba. Ez normális?
-
FunStorm
csendes tag
Sziasztok!
Van nálam egy Dell inspiron 5160 típúsú gépezet. A panasz az volt rá h egy kékhalál után nem akart bekapcsolni a gép, és azóta csak akkumulátorról hajlandó egy minimális kis életjelet mutatni-már ha annak lehet nevezni. A jelenség annyiból áll h a power gomb megnyomása után csak villog egy sárga led, ami a töltést jelezné, gyakorlatilag olyan, mint ha készenléti üzemmódban lenne, de semmit nem lehet vele csinálni. Ha vkinek van ilyen tapasztalata, kérem ossza meg velem
előre is köszi, további szép napot/estét! Csáó
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ma is újra fogom kalibrálni egyszer, mert idő előtt kikapcsol. Ja és fontos, hogy normálisan töltögettem mindig(25% alól fullig), talán egyszer vagy kétszer csináltam olyat, hogy 50% körül dugtam tápra. Ötlet, tapasztalat?
egyszóval jó dolog ez a hűtő

. Nem igazán volt időm játszani mert óráim voltak, meg jöttem haza, de 3dmark05 után 85°C volt. Érdekes hogy a proci jelentősen hűsebb volt (hirtelen nem emlékszem mert sok órám volt).
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

. HP Pavilion dv5 1190eh került a tulajdonomba. Kellemes kis gép. Igaz komolyabban még nem mélyedtem el benne.
Pyttawrx