Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
|kisbandi|
tag
Én a 6530b-t választanám, ezek miatt: újabb, gyorsabb (és hűvösebb) processzor, n-es wifi, 8GB-ig bővíthető memória. A videókarija nem éppen egy gamer modell, de a FullHD videókat viszi.
Nekem ennek a nagyobbik testvére van (6730b) szinte ugyanilyen felszereltséggel.
Ha érdekel, olvass bele a blogomba![ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
6910p-nél a hanggal nem lesz semmi gond, kifejezett hűvös és halk.
4GB felett a 32bites Win úgy se lát semmit.
az n-es WiFi-t Te tudod, hogy kell-e, viszont kérhető/cserélhető.
FullHD-t GMA X3100-is viszi, viszont keveset fogyaszt, úgyhogy ha játék nem kell, akkor inkább ilyet válassz. -
spyduck
nagyúr
Válaszd csak a 6530b-t nyugodtan. Ezt így dupla 6910p tulajként mondom, nagyon jó gép de szerintem a 6530b újabb és jobb. Kicsit nehezebb és rosszabb az anyagminősége de én inkább a 6530b-t venném az újabb technológia miatt.
A bill-t meg mivel renew és nemzetközi Hp garancia van rá, besétálsz a szervizbe és azt mondod, h ragad a bill. erre ők automatikusan rendelnek neked egy magyart
A teszthez kell:
-memtest86
-hard disk sentinel
-Everest 4.xx
-nézegesd az eseménynapló[ Szerkesztve ]
-
őstag
Jó választás!
nekem is ilyen a céges notim, csak a legdurvább ami ebből van asszem:
t9400 proci
ati hd2300
1440*900
4 giga ramés ph-s skinzone matrica
én nagyon szeretem! kérdésre, szerezz egy magyar xpsp3-s telepítőlt, és elvileg mennie kellene a gépen lévő seriallal.
Bár én vistát javasolnám, nekem is azzal fut, és semmi gondja.Telepítésnél recovery partíciót ne töröld, és akkor szerintem nem lehet gond, bár én lezúztam róla simán
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
spyduck
nagyúr
A HP rendszerében szeptemberig tart a garancia de elvileg te kaptál egy zöld garilevelet ami a tényleges garidat mutatja. Az a Szeptember azt jelenti amikor kiadta a HP a viszonteladónak, vszínűleg addig állt a raktárban.
Az XP-t úgy tudod lecserélni magyarra, h felhívod a HP-t és mondod, h külföldi XP-d van és magyarra szeretnéd cseréltetni, ő erre elkéri a géped szériaszámát, a teneved és címed és kb 1 héten belül küldi az eredti magyar XP-t.
Telepítésnél semmi extrát nem kell csinálni. Berakod a HP recovery DVD-t és indítod a telepítést (azt is küld a HP). -
spyduck
nagyúr
Ne is rakj rá Vistát Kérj a HP-tól magyart XP-t.
A "í" betűt pedig az altgr "j"-vel tudod elérni. Én a magyar billen is ezt használom.
A pendrive-t pedig dugd be abba ahol nem működik-->menj bele az eszközkezelőbe és a problémás dolgot töröld majd automatikusan újratelepíti. -
adm
őstag
- vehetsz 20k-ért vista business-t, ott ahol a notit vetted.
- ha már van licenszed, azt is használhatod (egyszerre 1 gépen ugye...)
- ha felsőoktatásban tanulsz, akkor msdn vagy campus programon keresztül szintén.- telepítheted és használhatod legálisan próbaverzióként, de nem 30 hanem 120 napig. leírás.
az újratelepítés a recovery-vel technikailag kijátszható, jogilag nem biztos.[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
csabors
tag
Szia!
Kapsz egy telepítő lemezt -Vista előre van aktiválva, Xp-t neked kell - , és egy driver lemezt amiről Te választod ki, hogy mit akarsz telepíteni. Drivereket általában mindet, a "fjúcsörök" közül ami tetszik.Biost csak akkor frissítsd ha valami nem működik úgy ahogyan szeretnéd.
VGA azt nem tudom...
Üdv:
Nikon
-
a dervis
csendes tag
Nekem 7200-as (ST9200420AS) vinyóm van, (8710w-ben), csak akkor hallom, ha ráragasztom a fülem! Tuti csendes (tuti a hallásom is...).
Ja és az a sarok a noti leghidegebb pontja...
Everest Random és Linear teszt 6-7 perc, + Read test suite+100% terh. 8p. után: 56 C ).
Szerintem nyugodtan vehetsz 7200-ast.[ Szerkesztve ]
A feszültség alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs feszültség alatt. Csak más a fogása...
-
xcbiker
addikt
quicklaunch driver szokott felelni ezért.
Bár én mondjuk nem szoktam "kiugrani az ablakon", ha nem látom csilli-villi ábrán a képernyőn, hogy a fényerőt mennyire vettem le vagy föl, mert úgyis olyanra állítom ami megfelel.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
sakeee82
aktív tag
-
Jégkokó
veterán
Nekem ezzel az a bajom, hogy a notim sose került kereskedelmi forgalomba igy nem tudom, hogy hol lenne nyoma garancia kezdetének, amit én tudok, hogy március 5. én hoztam el a zsir uj dobozzal együtt
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
NEMO1968
őstag
válasz ati888 #38293 üzenetére
Hello!
Szerintem mindet.
Ha kihagysz valamit,akkor nem tudod ki-be kapcsolni pl. a WiFi-t,vagy nem tudsz hálózatra csatlakozni.
A bluteoothnál nem tudsz fájlt küldeni fogadni,vagy nem is lát eszközöket,stb...[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
veterán
-
veterán
válasz ati888 #38304 üzenetére
QuickLaunch gombok illesztője kell hozzá.
Miért nem teszel fel minden drivert rendesen?
A többieknek: persze az a legegyszerűbb, ha felraktok mindent ész nélkül. De nem értem, miért van szükség 2 lan, 2 wlan illesztőprogramra? A gépben csak egy van. Azért van fent több driver a hp oldalán, mert vannak gépek amiket ezzel, és vannak amiket a másikkal szereltek. A sok összevissza installált driver később csak bajt és lassulást fog okozni, semmi szükség rájuk, ha nincs a hardver a gépben. Pl. WWAN modul sem kell, ha nincs benne.
De cáfoljatok meg
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Ren Hoek
veterán
válasz ati888 #38316 üzenetére
Az, hogy nem ébred fel nem tudom miért van... (nekem már csináltak olyat gépek, hogy bekapcsolt, de a képernyő nem "ébredt" fel) de azt tudom, hogy miért alszik el.
Szerintem kapcsold ki az automatikus "elalvást" ... Energiagazdálkodásnál be tudod állítani mikor aludjon el. Ez sleep biztosan, mert hibernáláskor teljesen kikapcsol a gép és nem villog semmi.
Ja és legújabb BIOS-t, chipset drivereket tedd fel, és nézd át a BIOS beállításokat, hátha van valami a sleep-el kapcsolatosan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 640 G5 szép állapotban, i5-8365U , HU világítós bill, Gyári garancia 2025-ig
- Dell Latitude E5470 Core i5 16GB + ajándék dokkoló
- MSI gamer laptop
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Dell Latitude E3510 15.6" 256GB SSD, 2.10 GHz intel Core i3-1011U, Intel UHD Graphics - Használt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs