- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
FullGas
aktív tag
Sziasztok!!
Úgy nézki holnap boldog tulajdonosa leszek egy fél éves HP Pavilion 1160eh-nak
Szeretnék rajta játszogatni is, viszont ahogy itt a fórumon olvasgattam nem ártana alá egy noti hűtőpad Ebben szeretnék segítséget kérni: Szerintetek érdemes venni, és ha igen akkor milyet
Én nézegelőttem egy kicsit és Iponon találtam egy kettőt ami tetszik:
-egy olcsóbb->[link]
-Thermaltake->[link]
-Coolermaster 1,[link] 2,[link]Köszi a választ
-
adm
őstag
válasz aussiejoe #7882 üzenetére
ha akad még a chs-nél akkor biztos lehet rendelni is. próbáld meg őket. viszonylag naprakészen frissítik a kínálatot.
arra gondoltam, hogy a most 510-530k körül kapható 8730w FU469EA konfig (T9400, WSXGA, FX 2700M) kezdhet 400k körül renew-ként. azt sajnos nem lehet tudni mikor érkeznek, így csak akkor alternatíva ha nem sürgős
16core - 32thread - 64gb
-
Jégkokó
veterán
Én ezekről nem tudtam, amikor nézegetem a jó mulltkor az depot meg az árgépet, akkor ott ilyenek nem ovltak.Igaz ez nem igazán megfizethető kategoria, semmivel sem tud többet mint egy normál dv5 pavilion és mégis 300 ezer fölött van az ára
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
g.gergo
senior tag
válasz bocsika #7892 üzenetére
a játéktól mért is kopik a gép? egyébként amit bocsika belinkelt gépet, annak ati 4650-e volt, amit meg én mondtam tp-t annak meg nv9300, és ezzel is többet lehet kezdeni mint "desznyók között passzinánozni". de hagyjuk is, partalan a "vita". mki azt vesz amit akar. nekem se tp-m van, és valszeg nem is lesz az ára miatt, de volt már pár gép a kezembe (használva) és azért merészkedtem javasolni mást.
-
Jégkokó
veterán
válasz bocsika #7892 üzenetére
Valószínűleg csak bolti garancia van rá, szóval ha bármi baja lesz kakor azt ott próbálják megcsinálni vagy elküldik külföldre valahova.Ugyan ez van a telefonoknál, hogy 1-2 éve eu garanciát adnak rá, ami itthon semmit se ér.Én éppen ezért preferálom inkább a hivatalos garanciát.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
bocsika
aktív tag
válasz g.gergo #7885 üzenetére
Az olcsóbb és a thinkpad nem tudom hogy fért össze a jelen esetben. Mert ok hogy van ez alatt is thinkpad de azokban Intel GMA 4500MHD van. Valószínűle nem a desznyók között akarok pasziánszozni vele. Szépnek szépek de csak annak éri meg aki rettenetesen sokat rohangál a gépével.
Szobatársnak dv5-1180eh van fél éve és sehol sem kopik pedig játszik rajta rendesen. (Pedig olyan arik a piperetükör tapipad, meg a szembe villogós ledek. Amúgy nem rossz.)
Az Acer tényleg le akar mindenkit nyomni. De az övék az papír.
A dv6 elég új Mo.-on. Hol lehet ilyet tapizni. Találkozott vele valaki?(#7891) Jégkokó
Akkor az írott 2 év gari az nem gyári HP gari? Miért? -
Jégkokó
veterán
válasz bocsika #7884 üzenetére
Csak éppen ezekkel az a legnagyobb baj, hogy magyarországon nem forgalmazzák egyiket se csak a DV5 pavilionokat, és nem igazán célszerü a bolti garancia a HP vel szemben, mert mig egy blt fél év alatt eltünhet szó nélkül, addig a HP nek a megszünése elég csekély
-
t-bali3
senior tag
válasz sakeee82 #7889 üzenetére
Én egy Vaio SR-t szerettem volna az elején, még gondolkoztam is, hogy esetleg Angliából lehetne rendelni, de sajna az ár és a macera miatt is inkább egy Pavilion mellett döntöttem. Nem bántam meg, mert nagyon szeretem
De ha egyszer megindul a szekér akkor gondolkodás nélkül lecserélem és átigazolok egy másik fentebb említett táborba...
[ Szerkesztve ]
-
t-bali3
senior tag
válasz g.gergo #7887 üzenetére
A gyártók arra állnak rá, amire szerintük van kereslet , aki úgy gondolkodik, mint Te az Thinkpadet vesz, aki, mint én az Paviliont, aki meg a pénztárcájával gondolkodik az Apple-t, Vaio-t vesz (legalábbis itthon, amcsiba azért megérik az árukat) .
A lényeg, hogy mindháromra van kereslet, ezért csak azt kell eldönteni melyik táborba tartozol, esetenként születsz[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
válasz t-bali3 #7886 üzenetére
persze, eldöntheted, mivel a te pénzed. csak arra akartam rávilágítani, h a gyártók sztem ráálltak az adjuk el a semmit jó pénzért/felárért, aminek elég sokan bedőlnek, a belső műszaki tartalom meg alig-alig fejlődik. a tp meg ha csak egy kicsit is vigyázol rá, akkor az 2-3 év múlva is kb úgy fog kinézni mint újkorában. na mindegy ... mki döntsön tetszése és pénztárcája alapján
[ Szerkesztve ]
-
-
g.gergo
senior tag
válasz bocsika #7884 üzenetére
mint gép sztem jó... csak nem ennyiért. a hp alapvetően minőségibb készülékeket gyárt, de azért majdnem azonos konfig mellett sztem sok az a +64e ft. ettől olcsóbban is vehetsz még ettől jobb gépet is pl. thinkpad-et, és azért az egy thinkpad. bár kétségtelen, h azok nem olyan mutatósak, de ezt neked kell eldöntened, h mire veszed a gépet, szobadísznek, vagy egy használati tárgynak. azért én nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ezekeből a lakkozott gépekből 3 év múlva.
-
aussiejoe
csendes tag
nagyon köszi az infókat, tervezésen és modellezésen van a nagyobb hangsúly, arra voltam a legkíváncsibb, hogy oda megfelel-e.
nem tudom, hogy kapható-e még a 8710w..., mint messziről jött ember, készpénznek vettem, hogy a "raktáron van" raktáron van-t jelent, ahogy több kereskedő + argep.hu & co hirdeti... jövő héten felhívogatom őket.
ha nincs készleten, akkor legalább meglesz az ürügyem a 8730w-re
tényleg, mikor lesz a renew 8730w? 400k körül kezd a modell? Úgy érted, hogy a teljesítménye / felszereltsége kisebb lesz, mint a jelenlegi gyengébb 8730w-nek? Merthogy a mostani jóval több, mint 400k.
-
|kisbandi|
tag
Túlmelegedő akkumulátorok találhatóak több HP notebookban
Csekkoljátok, nehogy gond legyen belőle.
-
Magnat
veterán
Hi,
írtam nem olyan régen, h van nálam egy betegeskedő nx6125, ezzel kapcsolatban kérnék vmi tanácsot. Az történt, h kifingott a vincsije, aztán végül egy másik gépben sikerült lekapni róla a lényegesebb adatokat, de teljesen furcsán viselkedik, mert lehet partícionálni, és a formázás is csak akkor akad el, amikor a file systemet létre akarja hozni format utánór. Szal úgy tűnik, h a vincsi kuka. Csakhogy ami sokkal aggasztóbb, h úgy tűnik, más gond is van: betettem egy másik vincsit és sajnos azzal is azt csinálja, amit az eredetivel, h master módban nem hajlandó felismerni, csak áll a nagy feketeség és bal felül villog a cursor. Slave módban felismeri telepítéskor a win, lehet is telepíteni rá, de rebootkor elakad a dolog, mivel valszeg nem bios szinten ismeri fel slave módban, hanem a win. Ami érdekes, h amikor elkezdtem a gépet vizsgálgatni, akkor még simán elindult a telepítő master hdd-vel is, csak a partíciót akkor még nem akartam formázni, mert nem volt lementve. Szal olyan, mintha a kifingott hdd után most vmi más is elromlott volna. A biosban csak a boot sorrendet állítottam el, de már csináltam egy load defaultot is, semmi változás. Lehet, h szinte egy időben több dolog is elromlott? Vagy az egyik alkatrész rontotta el a másikat, csak amikor először bekapcsoltam, akkor éppen működött? Esetleg találkozott már vki ilyennel?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
adm
őstag
válasz aussiejoe #7874 üzenetére
irigylem a rémálmod
ha jól sejtem mindkettő gyári új. a 8710w gc124 (lehet még kapni?), a 8730w meg fu469.
teljesítményben egyértelmű előnye van a 8730w-nek, prociban ~10%, vga-ban ~20%. újabb, talán szebb, de mindenképp frissebb. a felbontása eggyel kisebb, 2-vel kevesebb usb-je van, viszont 2hdd-je.ha újban gondolkodsz akkor a 8730w az újdonság faktort leszámítva, csak akkor éri meg ha sokat 3d-zel (főleg a quadrok által támogatott programokkal). előbb-utóbb befoghatók a gpu-k is pl a renderelésbe (valós időben is akár), akkor is lesz némi előnye a 2700M-nek.
ha nem a fő profil a látvány, akkor bőven elegendő a 8710w teljesítménye. én is 8710w@gc124-et használok ezekre. amire a rajzoláshoz, modellezéshez és nem folyamatos renderhez szükséged van az meg van benne és ebben az esetben semmi extrát nem kapsz +130k-ért. a hűtése korrekt, jól van összerakva, minden elérhető hozzá ami a 8730w-hez. (130k-ból már összelehet dobni egy 4magos rendernode-t vagy majdnem kijön egy jobb 24"-es fullhd monitor).
DE
ha "megelégszel" egy bemutató darabbal, nem sürgős a vétel és a teljesítményt és az újdonságot választod akkor érdemes lenne megfontolni a renew 8730w-t. lassan érkezniük kell és ez a modell kb 400k körül kezdhet.[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
Jégkokó
veterán
-
aussiejoe
csendes tag
adm, egy hatalmas dilemma, amelytől se nappalom, se éjszakám :
- HP 8710w (Core 2 Duo T7700 2,4 + nVIDIA Quadro FX 1600) kb 380e Ft-ért, vagy
- HP EliteBook 8730w (Core 2 Duo T9400 2,53 + nVIDIA Quadro FX 2700M) kb 510e Ft-ért.4 Gb RAM mindkettő
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek - büdzsé okokból - ez most fejtörést okoz.
A kérdésem: ár/érték arányban melyik teljesít jobban ArchiCAD (akár v12), AutoCAD, illetve Open GL alapú rendering programokkal normál méretű projektek esetén (vagyis nem az Empire State Building, hanem pl. úszoda).
Egyelőre Win XP 64, de később talán Win 7 alatt.Érdemes-e többet fizetni a 8730w-ért? Minden vélemény most welcome!
Nagyon köszi! üdv Joe
-
zetecR
addikt
válasz RoadRunnerNG #7849 üzenetére
Ad hibaüzenetet?
-
sakeee82
aktív tag
válasz 2Bálint #7869 üzenetére
Találtam megoldást a melegedés csökkentésére.
Nem tom Vistával és Xp-vel van-e ilyen lehetőség, de Win7-alatt az energiagazdálkodáson belül be tudtam állítani, hogy a proci maximum terhelésnél csak az 50%-át használja fel az erejének, így nyertem kb 8-10 fokot max terhelésnél.
Játék alatt még a 60 fokot sem érte el a procihő.
Netezés,msn,zene,torrent és 55 fok alatti a cpu hő! Igaz így nem használom ki a proci erejét, de ha nem játszom annyit, minek 2 ghz..[ Szerkesztve ]
-
Scrym
tag
-
CimbiX
aktív tag
válasz SeniorTilla #7851 üzenetére
Hello,
köszi a valszt. Az "always on" opciot kikapcsoltam, de semmi nem valtozott sajna
A hömerseklet netezes közben (Aero bekapcsolva, a proci 6*-os szorzoval 1,6 MHz-en megy):GPU: 53°
CPU: 38°
HDD: 57°Na most engem nem zavarna, ha ezek az ertekek 10°-al magasabban lennenek, de az allando kis zugas Office/Net alatt mar annal inkabb irritalo tud lenni... a BIOS-ba viszont ennel jobban nem akarok belenyulni, s a garit sem szeretnem kockaztatni... egyeb ötlet valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
2Bálint
tag
-
sakeee82
aktív tag
válasz 2Bálint #7855 üzenetére
Oh kellemetlen. Még, jó hogy van ügyfélszolgálat...
Az enyémnek az elmúlt 3,5 hónapban még semmi baja nem volt! De ami késik...Ha xp vagy vista van fenn nálad, akkor a Puma State Control nevű progival lehet a Griffin magos amd-ket under-voltingolni, és nekünk ugye az van. Sajnos nem tudom, hogy kell használni, mert kicsit érdekes a használata, de a lehetőség adott
-
2Bálint
tag
válasz sakeee82 #7852 üzenetére
nahát forcs, nekem is ugyanaz a gép van, és nekem sem ismeri fel. Pedig elvilge a progi fel van rá készítve.
Jah, és mégegy öröm, úgy néz ki, 1 szűk hónapig bírta a gép. Bekapcsolom, kép nincs, a kis kijelzők világítanak, a caps lock és a num lock lámpái meg villognak. HP ügyfélszolgálat meg le van terhelve.
király
-
Scrym
tag
Köszi a válaszodat!
Egy deka CD-t nem kaptam hozzá.
T-Mobilnál vettem, mobilinternettel, Aranytárskártyával.
Minden a winyón van rajta. 3 partíción. Amúgy Vista Recovery van az egyik partíción.
Úgy nincs bajom a Vistával, mert elég tűrhető, főleg amire én használom a gépet (Internet, irodai alkalmazások, stb.), csak gondoltam fel dobom az XP-t is.
Meg hát maga az érzés zavar, hogy le vagyok korlátozva egy operációs rendszerre. Valahogy ki lehet kerülni ezeket a dolgokat nem? Pl. tegnap a Boot menüben nem is találtam olyat, hogy CD-ről Boot-oljon. Azt végül is beraktam az XP lemezt és be Boot-olt magától. El is kezdte tölteni a szokásos dolgokat, azt egy idő után kék halál!
Gondolom valami BIOS beállítás, hogy nem engedi fel, nem?
Amúgy én is megvagyok elégedve vele, az aksit még nem volt alkalmam igazán tesztelni.
Köszi a segítséget! -
veterán
A BIOS-ban kapcsold ki az állandó ventillátor beállítást. Fan Always On a neve. Így talán halkabb lesz. Mondjuk a dv7-eseknek alig van hangja, szerintem a dv5 se hangosabb, esetleg a kisebb méret miatt.
Az órajelet a rendszer automatikusan változtatja, mint a Vcore-t is, a terhelés függvényében.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
CimbiX
aktív tag
Hali,
lehet valamilyen modon csökkenteni egy dv5 1142-ön (p8400 proci, 9600M GT DDR2) az orajeleket, ezaltal a hütöventik hangjat is enyhitve? Nalam alapjaraton is hallhato a noti, s bar nem igazan zavaro, de egy silent-mod megiscsak megfelelöbb lenne netezesre...
-
RoadRunnerNG
tag
Csak nekem, vagy másnak sem akar felmenni Win Update-ról Vistán az Intel - Network - Intel(R) 82566MM Gigabit Network Connection? indíg elkezd telepíteni, de aztán nel lesz belőle semmi.
A Windowsnak leke van, mint a nőknek, ezért szeretem...
-
adm
őstag
ennyiért szinte biztos, hogy nem vállalnak javítást 24 órán belül. nem kevertél össze valamit?
+1 éves carepack - 23k
+2 éves carepack - 35k
és ezekhez jöhetne
a 3éves helyszíni garancia - 42k16core - 32thread - 64gb
-
Jégkokó
veterán
válasz Napfénysüti #7840 üzenetére
Akkor azt valószínűleg tönkretették a kulturált vásárlók, nekem nem mozog furcsán egyik gomb se a billentyűzeten.De tudom milyne egy beragadó gomb vagy a space gomb féloldalas lenyomódása.
-
zoli62
addikt
Milyen recovery cd-ket kaptál hozzá? Csak azért, mert lehet downgradelni XP-re. Én pl. Xp recovery cd-ket kaptam hozzá, alapból nem jár hozzá Vista. Ha felhívod a vevőszolgálatot, (06 1 3821111), és bediktálod a szériszámot és a termékszámot, akkor küldenek hozzá Vista recovery cd-ket is. Én fél éve vettem, és még a Vistát is megszoktam rajta. A proci szerintem megfelelő sebességű, nekem még 1.8 Ghz-es van benne. Meg vagyok vele elégedve, stabil.Akku három órát még mindig bír.
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
NX6310
Találkozott már valaki olyannal, hogy vadi új akksit nem tőlt a noti sőt nem is érzékeli hogy van benne akksi.
A kipurcant akksi helyett vettem egy új akksit. Viszont bekapcsolva se az XP se az NHC nem érzékel akksit.
Ha csak töltőre van dugva a gép akkor a sárga led -ami a töltést jelzi- villan egyet majd ég kb félpercet majd elalszik.
Eladóval konzultáltam azt mondja valami elektronikát keresne a gép az aksiban ami ebbe az "után gyártottba" nincs benne. Egy Bios downgrade szerinte segítene, Visszaraktam a fentlévő 1.24 2008.xx verzió helyett egy 1.09 2006.xx biost de a probléma nem oldódott meg.
Ki let próbálva az akksi egy NC6120-ban abban se muzsikált azon 2005.xx bios volt.
Az enyémbe az NC6120 akksija simán ment."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
Scrym
tag
Üdv.!
Nemrég vettem egy HP 6730s Notebook-t. Nem egy izmos gép, de nekem bőven megteszi. Pentium Dual-Core T4200-s proci van benne.
Valaki le tudná írni, hogy ez a proci kb. milyen szinten van? Azt gondolom, hogy a Core 2 Duo alatt van, de azért nem egy hulladék proci, vagy? Igazából próbáltam összehasonlító teszteket keresni, de nem nagyon találtam használhatót.
Még egy kérdés. Gyárilag Vista Basic van rajta. Gondoltam lehet fel rakom mellé (vagy helyette) az XP-t. Úgy hallottam ez nem olyan egyszerű némelyik Laptopnál.
Ha valaki tud segíteni, hogy hogy lehet megoldani szívesen fogadom.
És ha esetleg van valakinek ilyen notija, szívesen megoszthatná tapasztalatait!
Előre is köszi! -
adm
őstag
általában érdemes bővítést venni igen, de a kondíciók kérdésesek.
a 24 órás kiszállást úgy érted, hogy 24 órán belül elszállítják? csak mert a helyszíni garanciánál, amikor kimennek a helyszínre javítani vagy egyből cseregépet visznek az munkanapokon 8-16-ig működik. (gyakorlatban a következő délelőtt)
a másik az ár. ennyiért a compaq modelleket 1-ről 3 évre lehet bővíteni általában.
16core - 32thread - 64gb
-
Jégkokó
veterán
válasz Napfénysüti #7836 üzenetére
Egyébbként először én is féltem a fényes felülettöl, de kb ugyan olyan maszatos lesz mint a telefonom, egy nokia N82 és azt meg már megszoktam, hogy néha meg kell törölgetni.
Amugy a billengyűzete sztem teljesen jó nem kattog iszonyatosan, mert láttam már erre is példát.A borítása pedig nem fog kifényesedni, mint sok matt notinál, már nem egy ilyen notit is láttam, és hát nem nyujt vmi szép látványtA főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
zoli62
addikt
Hp tulajdonosoktól kérdezem. Szerintetek érdemes HP Care csomagot venni? Bruttó 35000 Ft három évre, és 24 órás helyszíni kiszállás jár vele.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz SeniorTilla #7835 üzenetére
Értem. Mondjuk én a telefonomtól is frászt tudok kapni mikor maszatos. És mindig az
Viszont egy dolgot még észrevettem és cáfoljon meg egy tulaj.
Ugye ott "hülye azé.." helyen a kiállított gépeket végigtapogatja vagy 1000 ember, és hát a billentyűzet az nagyon gyengének tűnt nekem (de lehet csak hozzászoktam a jóhoz: R61 NMB billel ). Ez remélem csak azért van mert valami bunkó jól megcsapkodta. Ha nem akkor ez azért elég elkeserítő.Més que un club!
-
veterán
válasz Napfénysüti #7833 üzenetére
Ujjlenyomatos könnyen lesz, viszont simán meg lehet borotválkozni a touchpad tükrében... Lányoknak sminkelni is jó!
Ez sem utolsó szempont
Viccet félretéve. Az olyan sok gépnél előforduló "kifényesedés" itt nem történik majd meg szerintem, mert eleve tükörfényes a pad.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
9600GT 512 RAM-mal a legerősebb a dv5-ben (tudomásom szerint). A 9200GS gyengébb, az ATI3450-ről nem is beszélve.
Úgy tudom, hogy 9200GS-ből csak 256-os van...
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma megnézegettem pár Paviliont a "hülye azért nem vagyok" boltban.
Szép gépnek tartom őket egész addig míg nem kellene használni. A tapipad már szerintem a puszta nézéstől is maszatos lenne. Nagyon csillog villog az egész. Meg ami még elsőre nem jött be az a zsanér kialakítása...
Szóval így ránézésre ennyi a szubjektív véleményem. Otthoni multimédiára gondolom jó vétel lehet. Meg mint műtárgy szépMés que un club!
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nincs arra lehetőség DV5-nél, hogy az érintőgombok világítását lekapcsoljuk, mert sötétben filmnézésnél zavarnak.
-
focibarat
csendes tag
Üdvözlet!
Két hete vettem egy HP6735S laptopot amire XP-t tett fel egy helyi szaki. Pár napja aztán folyton előjön az üzenet hogy.
"ati catalyst control center has encountered a problem and needs to close"
A laptopban ati radeon 3200 videókártya van.
Azóta úgy felmérgeltem magam, hogy be se nagyon kapcsolom, de akkor a bekapcs után ez az üzenet mindig megjelenik.
Mit lehet tenni? Vigyem vissza garanciára, vagy tudtok biztos megoldást a helyreállításra?
Előre is kösz a válaszokat (amúgy laikus vagyok így egy kicsit részletesebb válasz kellene).
Ha már itt volt szó róla, akkor kérem jelezzétek, melyik dátum körül keresgéljek..
(néztem angol nyelvű oldalakat a neten, de ott nem nagyon lehet megoldást találni erre a problémára).
Üdvözlettel: focibarat -
Jeromoss
csendes tag
Az enyémben is HD3450van és AA nélkül high-on megy rajta a COD5 akadásmentesen. Szal nem olyan gyenge ez a kari.
-
Luda
csendes tag
DV5-nél melyik a legerősebb videókártya? Mert láttam én már 9200M GS-t, 9600 GT-t, ATi Radeon HD3450-t, HD3450s-t. Persze mindegyiknél az 512 mb-s változatról lenne szó.
-
Jégkokó
veterán
Nekem ezzel az a bajom, hogy a notim sose került kereskedelmi forgalomba igy nem tudom, hogy hol lenne nyoma garancia kezdetének, amit én tudok, hogy március 5. én hoztam el a zsir uj dobozzal együtt
-
zoli62
addikt
Szia. Hpshopban ehhez (6730s) egyáltalán nincs akkumulátor, Usanotebook-ot már megkerestem. Jelenleg kifogytak. Amúgy ők 1 év garanciával adják. Swisspartsnál is tudnék rendelni, drágábban, de ők csak 3 hónap garanciá adnak. Akkor hogy is van ez? Miért ennyire különböző a garanciaidő? Logik.hu-t is klrdeztem, ők más forrásból szerzik be, és náluk vana garancia, a három közül a legolcsóbbak.
Ui: Mi van az akksiddal?
-
sakeee82
aktív tag
-
ati888
senior tag
válasz sakeee82 #7807 üzenetére
Hi.
Amikor az én notimnak baja volt szóltam a debreceni HP szervíznek, hogy mi a gond, Ők elkérték a gyári számot és szériaszámot, eljöttek érte, megjavították és visszahozták. Szó nélkül. Se számlát, se garanciapapírt nem kértek csak megnézték a gyári számok alapján, hogy meddig garanciás.
És ez is N***bookstore-os asnew gép.
ati
-
t-bali3
senior tag
Garanciával minden rendben, bár még szerencsére nem kellett élnem vele, úgyhogy csak abban kell reménykedned, hogy nehogy kifogj egy rossz példányt, de az már csak a szerencsétől függ, vagyis inkább a szerencsétlenségtől, mert azért mélyen remélem, h több a jó, mint a rossz...
Ja és ha jól emlékszem volt ott egy olyan oklevél a boltban, hogy "HP kiemelt partner".
[ Szerkesztve ]
-
sakeee82
aktív tag
válasz 2Bálint #7808 üzenetére
Nekem is az van ráírva!
Szóval akkor elmehetnek az anyjukba de nagyon gyorsan.
Nekem ezt még az is tetézi, hogy szegedi vagyok, így nem fogok felmenni balhézni, elég lesz nekem a számla a gari érvényesítésére.
Bár lehet megérne egy telefont, hogy tudják mekkora idióták.[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként a pontos tipuszám a boltban kerül rá a garjegyre, viszont az 1 vagy 2 éves pelcsni az már a forgalmazónál.Ott lett ez elcseszve, amit a boltban még tetőztek azzal, hogy egy tök más tipuét irták rá. Sztem érdemes lenne a forgalmazót is seggberugni ezért, mert ők hibáztak először
-
zoli62
addikt
Szeretnék véleményt kérni az Usanotebook.hu mintaboltról. 6730s-hez szeretnék 8 cellás akkumulátort venni tőlük. (KU532AA) Mennyire megbízhatók a minőséget, és a HP garanciát tekintve? Köszönöm.
-
-
sakeee82
aktív tag
válasz 2Bálint #7802 üzenetére
Most beszéltem a Hp magyarországi vevőszolgálatával.
A gépre valóban 2 év garancia van, vagyis ha az enyém lejár 2009.11.19-én, akkor az eredeti számláról készített másolat(ezen rajta van a gép termékszáma), vagy a garancia levél másolatának elfaxolás bizonyítja, hogy 2 évig, gyári pick up&return garania van.De emellett javasolta, hogy az Euronicsal tisztázni kellene a dolgot. Ez majd az előző tulajra vár, de elvileg a számla bizonyító erejű vagyis a 2 év garancia érvényesíthető vele.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Sorry kétszer ment el.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Na kaptam a notebookstoretól konfigurációkat és árakat a 6930p-re:
14.1" WXGA+ Antiglare/ Intel GMA-x4500/ Intel Core2Duo T9400 (2.53/6/1066)/ 2048MB/ 250GB/ DVD-RW/ WiFi/ Bluetooth/ FreeDOS
*a HP Renew Program keretében hivatalosan újraértékesített termék.
Ára: 199.992Ft+áfa14.1" WXGA+ Antiglare/ Intel GMA-x4500/ Intel Core2Duo T9400 (2.53/6/1066)/ 2048MB/ 160GB/ DVD-RW/ WiFi/ Bluetooth/ FreeDOS
*a HP Renew Program keretében hivatalosan újraértékesített termék.
Ára: 196.300Ft+áfa14.1" WXGA Antiglare/ Intel GMA-x4500/ Intel Core2Duo P8600 (2.4/3/1066)/ 2048MB/ 160GB/ DVD-RW/ WiFi/ Bluetooth/ FreeDOS
*a HP Renew Program keretében hivatalosan újraértékesített termék
Ára: 174.990Ft+áfa14.1" WXGA Antiglare/ Intel GMA-x4500MHD/ Intel Core2Duo P8400 (2.26/3/1066)/ 2048MB/ 160GB/ DVD-RW/ WiFi/ Bluetooth/ FreeDOS
Ára: 166.600Ft+áfa14.1" WXGA Antiglare/ Intel GMA-x4500MHD/ Intel Core2Duo P8400 (2.26/3/1066)/ 2048MB/ 160GB/ DVD-RW/ WiFi/ Bluetooth/ Windows Vista Business
Ára: 199.990Ft+áfaKi melyiket venné? Nem bánnám ha nem kellene azért 240k-t kifizetnem de az a max határ így természetesen csak azokat másoltam be amik beleférnek ebbe az összegbe.
Mondjuk furcsállom hogy többhöz csak FreeDos jár.Més que un club!
-
Magnum_
nagyúr
srácok, tudom, nem apró, de eladó az én 6910p-m. bővebben az aprók között ha érdekel vkit persze.. 120k, hibátlan, stb...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz SeniorTilla #7780 üzenetére
Sajátom nincs csak használtam business gépeket. Lehet igazad van hogy azért nincsenek. Bár ahol eddig jártam azok nem kis cégek világméretben sem.
Ha meglesz az új öszetehetjük nyugodtan.
Azért én is megnézném hogy ha a Pavilionokkal úgy bánnának itt mint a mostani gépekkel akkor azok mennyire bírnák. 500k már tényleg sok egy magánszemélynek. De egy cégnek bőven megérheti.Mint konzumer biztos nem rossz gépek elismerem. Inkább vennék Paviliont mint valami Acert. Sőt aláírom hogy ha valaki nem hordozza és otthonra kell annak jobb. Csak alapból nem erre találták ki ezeket a gépeket.
Azt például rohadtul nem tudtam soha megérteni mikor valaki játékra vett notebookot...Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest