- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kácsa
aktív tag
NX7400 notinál van olyan probléma,hogy az egyik beépített hangszóró recseg.Vista Ultimate van fent,a legújabb driverek.Szétszedtem ,a hangszóró nem sérült ,nem mozog.Miután összeraktam gondoltam rá,hogy felcserélem egymásközt,de már összeraktam.
Valaki találkozott-e ilyen problémával ? megoldás ?
Probáltam WinMediaPlayer-el és WinMediaCenter-el is,recseg.ZoLee
-
törölt tag
Sziasztok! Döntenem kéne a következő két laptop között, érveket és ellenérveket kérek szépen: Acer 6930G-644G25 VS HP dv5-1180
Acer mellett szól: 1GB VGA memória, 4GB RAM, numpad, ujjnyomi
-
tulipe09
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám: nemrég vettem HP Pavilion dv5 1190eh laptopot (Vista Home), és a hibernálás nem működik megfelelően. Ez azt jelenti, hogy hibernálom, megvárom amíg tényleg rendesen ki is kapcsol, ki is húzom a konnektorból, és mégis reggelre (kb. 4-5 óra alatt) lemerül.
Ma este észrevettem, hogy bekapcsolt magától. legalábbis a kis fehér HP ikon a gép tetején világított ezerrel, és a ventillátor is ment, reggelre pedig attól kapcsolta ki magát (mivel én lusta voltam elmenni odáig) hogy lemerült, és bekapcsolásnál is azt mondta, hogy készenléti meg állapotba került annyira nem volt energiája...Nem állítottam át semmi ilyesmit, mondjuk nem is nagyon találtam konkrétan a hibernálásra vonatkozó beállítást csak azt a gagyit amit az energiasémáokhoz ad, de az nem fedi ezt...
Olyan módon használom a gépet, hogy a hibernálás szinte minden második alkalommal amikor kikapcsolom akkor nagyon célszerű és fontos lenne, ezért mindenképp szeretnék megoldást találni a problémára.
Van valakinek ötlete?
Előre is köszi!
Tulipe -
-
bikmakk
tag
válasz kozyadam #7493 üzenetére
A noti-hátizsákok ugyanolyan biztonságosak, mint a noti-válltáskák vagy a noti-kézitáskák, az én hátizsákom fala vastagabb is, mint a kézitáskámé.
Azért nem olyan egyszerű azokból kilopni a notit Nem egy 20 dekás pénztárcáról van szó, hanem egy legalább 2 kilós A4-es méretű valamiről, azért azt nem lehet csak úgy kiemelni zsebtolvaj módra. Emellett ahol beteszed, ott általában van valami rögzítő is, nekem pl. tépőzáras, ezt is észrevennéd ha valaki cibálja. De emlékszem anno találtam olyat is, amiben a noti-rekesz zipzárja a hátrészen volt, annál már abszolút lehetetlen kilopni a táskából. (Szerintem legegyszerűbben a kézitáskát lehet ellopni, csak ki kell tépni a kezedből és futni vele...)
A hátizsák kényelmes és egészséges, viszont összegyűri a ruhád a válladon. Az oldaltáska divatosabb és még úgy sem nehéz cipelni a notit. A kézitáskát nehéz cipelni, főleg tömegközlekedve, viszont az a legelegánsabb. Védelmi szempontból nem igazán van köztük különbség szerintem.~ ASUS P5N7A-VM ~ Intel Core2Duo E7300 ~ 2x2GB Geil Value DDR2 800Mhz ~ WD Caviar Green 1TB/32MB ~ LG GGC-H20LRB ~ Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ~ Thermaltake LanBox Lite ~ Silverstone NightJar 300W Fanless ~
-
almaspece
tag
Hello!
nincs valakinek esetleg dv5 (dv5 1210) sorozathoz driver cd-je? esetleg nem töltené fel valahova iso-ban?
-
g.gergo
senior tag
válasz kozyadam #7490 üzenetére
A spec. notebook-ok szállítására alkalmas hordtáskáknak megvan az az előnyük, h kipárnázottak, ütödés ellen elég jól védik a gépet. Ebből a szempontból egy sima hátitáska nem sokat ér. Az meg nem igazán érhető, h hátitáskában vagy bármi másban könnyen meglovasíthatja-e vki a gépet?! Megfogja vki és elviszi... ennyi.
-
_core
aktív tag
válasz kozyadam #7487 üzenetére
Marciusban vasarolt 1180-ban talalhato memoria tipusa Everest szerint.
DIMM1:
Modul neve Qimonda 64T256020EDL2.5C2
Modul mérete 2 GB (2 ranks, 8 banks)
Memória típusa DDR2 SDRAM
Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)
DIMM3:
Modul neve Ramaxel Tech. RMN1150EC48D7W-800
Modul mérete 1 GB (1 rank, 8 banks)
Memória típusa DDR2 SDRAM
Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)Everest v4.60.1500 meres
Memória olvasás:
Dual DDR2-791 6-6-6-18 5712 MB/mp
Memória írás:
Dual DDR2-791 6-6-6-18 3621 MB/mp
Memória másolás:
Dual DDR2-791 6-6-6-18 4027 MB/mp
Memória késleltetés:
Dual DDR2-791 6-6-6-18 81.2 ns -
kozyadam
tag
válasz bikmakk #7486 üzenetére
igen azt néztem én is, hogy a 1190es és 1199es modellekben 45nmes proci van. nem is lenne rossz vétel de elég drágán vesztegetik sajnos.
idő közben felmerült még két kérdés bennem a laptopokkal kapcsolatban
1, a 1180-asban milyen memória van? az már tudom, hogy 800MHz-re váltani nem hoz teljesítménynövekedést, de a minőségével nem vok tisztában. ki mit tud a gyártóról?
2, ki hogyan szokta hordozni a notiját, én hátitáskát néztem hozzá, mert az a két vállamat terheli és nem a kezemet húzza le, de félek, hogy így könnyebb elemelni a gépet. az egyvállas táskákat és a kézi táskákkal nem szimpatizálok, de azért megkérdem, hogy melyik a kényelmesebb és a biztonságosabb.
-
bikmakk
tag
válasz kozyadam #7460 üzenetére
Mivel én is szemezek a dv5 sorozattal, így utánaérdeklődtem és azt mondták, hogy a 1199 és 1190 modellekben nagyobb kapacitású aksi van, mint pl. a 1180-asban. Emellett azokban a proci is kisebb fogyasztású, így biztosan hosszabb az üzemidejük is. Sajna drágábbak is 25-30 ezerrel
~ ASUS P5N7A-VM ~ Intel Core2Duo E7300 ~ 2x2GB Geil Value DDR2 800Mhz ~ WD Caviar Green 1TB/32MB ~ LG GGC-H20LRB ~ Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ~ Thermaltake LanBox Lite ~ Silverstone NightJar 300W Fanless ~
-
Studiossrác
aktív tag
válasz JackRabbit #7480 üzenetére
Hello.
Ha nem érzékeli a meghajtót, akkor hiába teszed fel a driverét....előző tulajdonosnál biztos ment az a hálókártya? Nem akarlak elkeseríteni, de eléggé elképzelhető, hogy rossz benne a hálókari
-
zetecR
addikt
válasz JackRabbit #7481 üzenetére
Boot from Multi Bay. Ugyanis a CD drive-od a multibay-ben van.
De a boot sorrend asszem F10-zel is bejön. -
JackRabbit
csendes tag
SZERK 2: lső kérdés megoldva, második kérdés továbbra is fennáll.
-
JackRabbit
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy problémám.
Most vettem egy 6730s notit (használtan) és mivel az előző tulaj rajtahagyta a saját rendszereét, ezért nekem kellett újrarakni. Fel is raktam szépen a Vista Home Premiumot, csakhogy és de! Nem érzékeli a hálókártyát...drivereket letöltöttem a HP oldaláról (másik géppel, mert a notival így csatlakozni sem tudok a netre) de azokkal sem működik...Valami tipp?
Második kérdés pedig: BIOSban be szeretném állítani, hogy CD-ről bootoljon a cucc, de szerencsére semmilyen ilyen opció nincsen a boot sorrend beállításánál BIOSban...van helyette Notebook Hard Drive, Notebook Upgrade Bay, USB CD-ROM, USB Hard Drive, SD Card és minden felesleges szarság...hogy tudnám mégis rábírni, hogy CD-ről bootljon?
Válaszokat előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
R
senior tag
valami wireless wlan kartya segedrogram xp-re?
-
|kisbandi|
tag
válasz Nyusziman #7474 üzenetére
Milyen jó, hogy olvasod a Neked szóló üzeneteket és ilyen talpraesetten használod a guglit...
-
R
senior tag
Hi,
van vmi wifi kereso segedprogram? mit erdemes letolteni xp-re?
bios-ban vagy hol lehet ki-bekapcsolni a beepitett wlant?[ Szerkesztve ]
-
kozyadam
tag
válasz Nyusziman #7474 üzenetére
http://osirisdevelopment.com/BatteryBar/index.html
létezik belőle free meg pro verzió is, nézd meg melyik szimpatikusabb Neked
a gyártó oldala szerint a FREE is mutatja a hátralévő időt stb, a PRO csak annyiban különbözik, hogy több beállítási lehetőség van, illetve be lehet állítani töltöttségi riasztást. Ha esetleg tévednék akkor javítson ki vki
-
Goose-T
veterán
válasz Chris'o75 #7455 üzenetére
Nekem is ugyanilyen gépem van, és az is csinált furcsaságokat: elment a kép hirtelen és vissza sem jött, valamint néha kifagyott pár másodpercre akár naponta többször (ha szólt valami, úgy csinált, mintha megakadt volna a lemez). Pár hónapja Vistát telepítettem XP helyett, azóta egyáltalán nem találkoztam ezekkel a problémákkal. Szerintem vacakok hozzá az XP-s driverek. Sajnos a Vista-telepítés után már rákényszerültem a vinyócserére, mert a gyári 80-as Hitachi rohadt lassú hozzá. Vettem egy 5400-as, 320GB-os WD-t, ezzel már nagyon pöpec, minden vinyóteszten legalább 50%-os előnyben van a régihez képest. Szóval érdemes lecserélni a vinyót, olyan lesz, mintha kicserélték volna a gépedet. Ja, a memóriát is érdemes fejleszteni, nekem most 2GB van benne, ezzel már tűrhető a Vista, de a legjobb szerintem 4 gigával lenne.
[ Szerkesztve ]
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
kozyadam
tag
válasz g.gergo #7461 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
még olyan kérdés merült fel bennem, hogy a gyártó weboldala szerint 667MHz-s memória van a gépben, ezt ha lecserélem 800 MHz sebességűre az jelent vmilyen tényleges változást a sebesség szempontjából? megéri ezt a cserét végrehajtani, vagy a tényleges különbség átlagos felhasználás során (net, film, játék) nem észrevehető
-
zetecR
addikt
válasz Chris'o75 #7455 üzenetére
Ha kicsi a 80GB, akkor mindenképp érdemes nagyobbra cserélni.
Ha gyorsabbat szeretnél, akkor 7200-esben kellene gondolkoznod, a Tomshardware-en van 7200-es HDD review.Ha nagyon gyorsat akarsz, akkor SSD.
Ha érdekel a 80GB 5400 Hitachi gyári HDD vs 32GB Samsung SLC SDD CrystalMark eredménye, estefelé belinkelem.
[ Szerkesztve ]
-
capafog23
őstag
Mondjatok valami programot vagy beállítást hogy 1160-as hp-n hogy lehet nézni hogy mennyi ideig bírja még?! becslései szerint, mert a vista a tálcán csak annyit mond hogy ennyi %-on van.
Szerk: Természetesen aksiról való működésről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Touchsmart Tx2z sorozatban nem tudjátok, hogy milyen foglalatú a VGA - ha nem integrált - lehet e cserélni? (3200-as Ati gyárilag)
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
buherton
őstag
Véletlenül rá löttyintettem tejet a laptopra, és nem indul. Szerintetek megcsinálják gariban?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
g.gergo
senior tag
válasz kozyadam #7460 üzenetére
Elképzelhető. A legtöbbet ami fogyaszt, az az LCD, ráadásul, ha még csúcsra is járatod, akkor simán elképzelhető terheléssel az az 1 óra. Azért az ipon leírására nem sokat alapozz, rengeteg az elírás. Inkább nézz körül más teszteket is.
Nyugodtan használd akku nélkül 230V-ról, egyes vélekedések szerint ilyenkor jobb az aksit vmi száraz hűvös helyen tartani, és néha-néha használni. Az 512MB memória az dedikált, azaz "különálló", ezen felül még lecsippenthet a rendszermemóriából. Vinyó, ram csere alapból nem gari vesztés, de erről érdeklődj a forgalmazónál.
-
kozyadam
tag
Üdv!
Egy dv5-1180eh megvásárlásán töröm a fejemet. Több kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban.
1, Üzemidő: ipon.hu szerint max fényerő és terhelés mellet 1 óra az üzemidő. tényleg ennyire gyorsan lemerül? átlagos használtat mellett kinek meddig bírja? az megoldható, hogy akku nélkül, konnektorra kötve használjuk? ilyenkor mennyit romlik a teljesítménye?
2, Videókártya: az 512 MB memória amit a HP oldalán írnak teljes egészében a 3 GB rendszermemóriából jön le, vagy a dedikált azt takarja, hogy az különálló és a rendszermemóriából még lehet osztani 1GBot? az ipon.hu elég nagy hátránynak írja a DDR2 800MHz memót, ami visszafogja a kártya teljesítményét a memória sávszél miatt. Ez mennyire érzékelhető pl játékokon?
3, Bővítés: ha vmilyen alkatrészt cserélek (pl vinyó vagy memó) az a gari elvesztésével jár?
[ Szerkesztve ]
-
RoadRunnerNG
tag
válasz Stalker-2572 #7350 üzenetére
Lehetséges, hogy egy gumi tartó okozza ezt.
Azok tudnak ilyan foltot csinálni.A Windowsnak leke van, mint a nőknek, ezért szeretem...
-
tupacamaru
veterán
válasz Zoli1222 #7454 üzenetére
Azt neked kell eldöntened hogy megéri-e neked. Mi most vettünk a páromnak az asztali gép helyett egy DV7-est. Eleve olyat néztünk hogy egy pár játék azért elfusson rajta és nagy kijelzője legyen. A nagysága és a súlya nem számított mert nem lesz a lakásból kivive. Az árából egy csúcsszuper asztali gépet tudtunk volna venni, de az helyhez lett volna kötve.
Legelőször azt kell eldöntened hogy mihez szeretnéd használni és csak utána nézelődni.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Chris'o75
tag
Sziasztok!
Két dologban kérnék egy kis segítséget!
van egy lassan 2,5 éves HP NX7400-as gépem!
Mostanában csinálgat olyat hogy mondjuk Win MédiaPlayer video lejátszás közben mikor teljes képernyőn van és bemozgatom az egeret beugrik a két fehér szokásos kezelősáv a szélnén de egy elég rendeset rezonál a kép középen függőleges csíkban és ez visszatéréskor nagyképernyőre is igaz!
Néha menet közben is észre veszem! Mintha csak aksis használatkor csinálja de ez nem száz!
Ha otthagyom mondjuk letöltök éppen valamit egyszer csak mintha kikapcsolna a képernyő de hallom megy a gép! Ilyenkor csak power gombal való leállítás vagy hibernálás segít! Ma ezt film nézése közben is eljátszotta!Mi lehet a baj?
A másik pedig 80G-ás a vinyóm gondolkozom hogy egy nagyobbra cserélem benne!
Érdemes ill. mit javasoltok ha igen?Danke
Üdv C10 féle ember létezik a világon, aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem
-
Zoli1222
addikt
válasz tupacamaru #7451 üzenetére
És úgy általában jó noti? Azt a pénzt megéri?
-
Jégkokó
veterán
Igen csak már a vista felirat majdnem teljesen lekopott pedig szinte nem is érintkezik semmilyen felületel, max akkor amikor az ölembe van a noti
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
tupacamaru
veterán
válasz Zoli1222 #7448 üzenetére
Szerintem a DV5-ös és 7-es szériában nem cserélhető a VGA, legyen az NVIDIA-s vagy ATI-s. Kép.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Jégkokó
veterán
szerintetek az normális hogy elkezdett lekopni a vista matricáról a vista felirat?Parázok tőle, hogy a végén minden lekopik róla és akkor cseszhetem hogy legális oprendszer mert egy szar papirt nem adtak a vistához, pedig sztem egy könyvecske amin rajta van a serial kód elég hasznos lenne
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Zoli1222
addikt
Erről mi a véleményetek? Ebben cserélhető a vga?
-
hegti
aktív tag
válasz D-Phrag #7441 üzenetére
szia
van benne bluetooth, lenni kéne
nekem január 26-a ota megvan. szinte semmi bajom vele.
csak vista telepitő lemezt nem adtak+ raktak fel sok számomra felesleges programot.
ezért jó lenne egy vista lemezMikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
A_ScHuLcZ
addikt
Korábban írtam a topicban arról, hogy az újabb windows 7 buildeknél gond van a laptopommal, miszerint alvó állapotból nem tud visszajönni (pontosbítok: visszajön, de nem ad képet, egyébként megy minden, hallom a háttérben, csakhát képernyő nélkül... )
Volt ilyen probléma kisebb számozású HP laptopoknál is (ha jól tudom 2xxx és 6xxx széria főleg), azoknál vmilyen intel video driver telepítése megoldotta a problémát (viszont az az én laposomhoz nem jó, eleve ati kártya van benne), nekem8510p-m van.Namost azt már sikerült kiderítenem tök véletlen folytán, hogy mi okozza a hibát, csak arra nem tudok rájönni, hogy miért. Akkor jön elő a hibajelenség, ha az energiagazdálkodási beállításokban átállítom azt az opciót, hogy mi történjen, ha lecsukom a lapos fedelét. Alapból ugyebár sleep van kiválasztva akksi és 220as üzemmódban is, ha viszont átállítom nincs műveletre, akkor egyből jön a hiba.
Más is találkozott ilyennel? Nekem win7 7048, 7068-as buildek óta csinálja, 7000-el még rendben volt minden, 7077-et pedig még nem raktam fel, nem tudom van-e egyáltalán értelme...
(Véletlenül jöttem rá, mikor más profilt használtam, utána teszteltem egyesével átállítva amiket szoktam, és pont ennél jött elő, többször is próbáltam)Ötlet?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Studiossrác
aktív tag
Közbe jutott eszembe és szerkeszteni már nem tudok: a hiedelemmel ellentétben igenis csendes a gép...nem is ezért írok megint, hanem azért mert a Pro Evolution Soccer 2009 nem fut a gépen...pedig minden alkatrész jobb mint a játék optimális gépigénye, mégis lassú a játék. Nem szaggat, hanem lassú. Szerintem ez a játék valahogy bekapcsolja az energiagazdálkodást . Nem tudom, hogy hogyan, de ez történik. Ismerősöm notija(nem hp-s), ugyanez rajta a hiba... Úgyhogy ez a játék nem fut rajta
-
Studiossrác
aktív tag
válasz motox002 #7438 üzenetére
Hello.
Nekem 6730s-em van. Szerintem nagyon is jó laptop. Igaz még csak 1 hónapos, de semmi gond nincs vele. Suliba, mindenhova hordozom és gyakorlatilag karc sincs rajta. Hordozom, ebből is adódik, hogy rengeteget használom.
Játékra is jó(bár én csak ritkán használom arra). Néha tolok rajta 1 kis CS: Source-ot azt kifújt...De fifa 2009 majdnem full grafba fut rajta, cod5 multit is játszottam rajta..
Én ajánlom bárkinek, közhiedelemmel ellentben szerintem ez 1 nagyszerű gép.
Megjegyzem ismerősömnek már 1,5 éve hibátlanul megy az S szériás hp gépe......Mod: viszont nyilván nem mind1, hogy milyen felszereltségűt veszel(videókari,proci, memória stb), persze ez akkor fontos különösen ha játékra is szeretnéd használni
[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
HP Pavilion dv5 1180eh típushoz kérdés: van bent alapból Bluetooth? Mert nekem nem talál a driver eszközt? Az lehetséges, hogy kivették az adaptert belőle? Vagy az nem "elérhető" helyen lenne?
-
norrcy
csendes tag
a laptopomon amit 3 hete vettem megjelent a képernyőn egy fekete folt közepén egy olyan csíkkal ami úgy néz ki mintha beszakadt volna. A laptopot nem ejtettem le szoval nem tudom h hogyan sérült meg a képernyő és víz sem érte. Meg lehet ezt javítani?
[ Szerkesztve ]
-
adm
őstag
-
motox002
csendes tag
Sziasztok! Most akarok venni egy HP compaq 6730-at, és a véleményetekre vagyok kiváncsi a géppel kapcsolatban, játékra is szeretném használni, de nem tudom, hogy jó-e ez a konfiguráció egy mai játék elindításához. Köszi előre is a válaszotokat!
-
adm
őstag
válasz D-Phrag #7433 üzenetére
1. minden paraméterük megegyezik.
2 GHz T5800 2 800 MHz 65 nm M0 2 MB Micro-FCPGA N/A
2 GHz T7250 2 800 MHz 65 nm M0 2 MB Micro-FCPGA N/A
(az új osztályzás szerint az egyik *** a másik **** kategóriába tartozik, ami vicc.)
megoldás: frissíts everestet vagy jelezd fiery-nek az everest topikban.2. ez feature és nem bug. működik az energiagazdálkodás. lehet szabályozni és ki is lehet kapcsolni (nem érdemes). ha nincs vagy csak kismértékben van terhelve a proci csökkenti a szorzót és ezzel kisebb feszültséggel képes működni, ami az akkus üzemidőt hosszabítja.
16core - 32thread - 64gb
-
D-Phrag
senior tag
Üdv! most jutottam hozzá egy HP Pavilion dv5 1180eh típusú notihoz. Van benne egy T5800-as Core2, amit az Everest egyes helyken T7250-nek lát. Kérdésem, hogy ez miből fakad? A másik érdekesség, ami viszont jobban felkeltette az kivánbcsiságom, hogy mért van az hogy az Everest CPUID a proci sebességét folyamatosan ingadozónak mutatja!? Ez normális tevékenység? 2GHz a proci, van hogy kisebb ingadozások van hogy lemegy 1500 körülire, majd van amikor 700 körül. Remélem nincs baja procinak... Nyugtassatok meg!
-
xcbiker
addikt
-
xcbiker
addikt
válasz spyduck #7427 üzenetére
nem mondom... csak én is azon a véleményen vagyok mint te... ezért a vigyor.
Én nem az a fajta ember (kereskedő, szervizes) vagyok aki dörzsöli a tenyerét ha valamelyik szerencsétlen ügyfélnek tönkremegy valamilye.
Ez a fajta hozzáállás távol áll tőlem. Ennél humánusabb vagyok.[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Zoli1222
addikt
válasz tupacamaru #7417 üzenetére
A notik ilyen tönkremenősek, h gari nélkül már nem érnek semmit?
-
t-bali3
senior tag
Helló!
Nem tudjátok, hogy DV5 1160-as notebook képfrissítését lehet-e valahogyan 60Hz felé tolni?[ Szerkesztve ]
-
shark300
tag
válasz tupacamaru #7418 üzenetére
Hello! Köszi, ez elég rossz hír sajnos
Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.
-
tupacamaru
veterán
válasz shark300 #7416 üzenetére
Szerintem az alaplapra van forrasztva fixen a VGA chip. Kép.
-
tupacamaru
veterán
válasz Zoli1222 #7408 üzenetére
Az M szerintem csak annyit jelent hogy Mobil gépekbe való VGA chip van benne. Attól még lehet az alaplapra forrasztott, de akár cserélhető is. Gari nélkül én sem merném megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
shark300
tag
Hello!
Szeretném update-elni Pavilion Dv5-1180eh notim videókártyám, csak nem tudom, hogy van-e rajta MXM csati.
Köszönöm!Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.
-
metál_mackó
csendes tag
válasz Studiossrác #7407 üzenetére
Nagy méretű fájlokat másoltam (egyik partícióról a másikra), és pont ezért nem értem hogy miért vacakol ennyire...
+ felraktam a HD Tune-t, és ezzel csináltam egy gyorstesztet, aminek az lett az eredménye hogy átlag 59,5 MB/sec-el másol
Ezen kívül találtam még valamit amit nem értek: az infóknál azt írja ki a HD Tune, hogy a HDD ATA/133-as módban megy, ennek nem ATA/300-ban kellene mennie (legalábbis úgy emlékszem hogy ez a SATA II jelölése)
-
napocska2
senior tag
válasz Zoli1222 #7408 üzenetére
Sajna nem tudom, hogy mit jelent az M, de biztos vannak itt, akik értenek hozzá!
Gondolkodtam én is a Win7-en, csak a Wlan miatt már kellett egyszer újrarakni a Vistát és már nincs energiám megint görcsölni. Örülök, hogy ezt belaktam, de nem tettem le a Win7-ről.
És mikor veszed a gépet? -
Studiossrác
aktív tag
válasz metál_mackó #7401 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy mit másolsz. Ha nagyobb méretű fájlokat másolsz az gyorsabb, mintha kis méretű(teszem azt mp3-at) másolgatsz a gépeddel
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Ati mobility radeon hd 3430-ról tudtok valamit?
Egész jól muzsikál nem ez vele a bajom, csak nem találok róla semmi tesztet(játékok futnak rajta bőven csak érdekelne a konkrét tudása). Persze 3Dmark-al tesztelhetném, de örülnék neki ha lenne valami konkrét teszt/tapasztalat valakinek a tarsolyában.(meg megnézhetném progival az órajeleit, de engem valamilyen szubjektív tapasztalat érdekelne)
Remélem tudtok segíteni
-
napocska2
senior tag
válasz Zoli1222 #7404 üzenetére
Szia!
Simán megéri! Az enyém 6810em, annyi a különbség, hogy 250 Gb vinyó, a VGA meg 8400M GS és 160e-ért vettem egy hónapja.
A Vistához egy kicsit hozzá kell lassulni, de egyébként elégedett vagyok vele, leszámítva, hogy a Wlan csak újraindításra indul el, simma bekapcsolásra nem szeret... -
Zoli1222
addikt
Sziasztok.
Erről a gépről mi a véleményetek?
HP Pavilion DV6815nr.
Turion64 X2 TL-60 2Ghz.
3GB 667 Mhz DDR2 RAM.
Nvidia GF 7150M VGA.
160GB HDD.
15,4" WXGA screen, 1280X800.
6 cellás akku.
Altec Lansing hangszórók.
Vista Home Premium (angol).
Angol billentyűzet.
5-in-1 kártyaolvasó.
3 USB.
Érintésérzékeny funkciógombok.110.000 HUF-ot megér?
-
napocska2
senior tag
Te mondtad meg a tutit!
Vettem a szétforrasztgatott helyett egy másik svideo+rca->scart átalakítót kemény 330 Ft-ért, meg egy mezei 4 tűs s-video kábelt és csodák csodájára színes kép jelent meg a TV-n. Majdnem dobtam egy hátast a meglepetéstől!Tehát mindenkinek aki ilyen gonddal kűzd, javaslom, hogy próbálgassa ezt a típusú átalakítót, mert nem egyformák belül!
Ja, és bnorci71-t is meg kell követnem, mert ezek szerint mégiscsak az a különbség a 4 és 7 tűs között, amit írt!
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
pavilion dv5 tud sd kártyáról bootolni?
-
metál_mackó
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Lenne nekem egy kérdésem amivel a nálam okosabbakhoz fordulnék:
Van nekem egy hp 6735b típusú notim, amiben most cseréltem ki a gyári HDD-t egy nagyobbra, amit a WD gyárt, 5400 RPM-es és 500 Gb-os. Sikeresen felraktam a Vistát, be is frissítettem úgy ahogy kell, felraktam a hp oldaláról leszedett drivereket is. Namármost elkezdtem a TC-el másolgatni nagyobb fájlokat és azt látom, hogy a másolási sebesség elindul 50 mb/s-el de pár másodpercel később elkezd esni, egészen 15-20 mb/s-es értékig, majd ezt tartja végig a másolás során.
Ha van valakinek valami sejtése, hogy mi okzza ezt, akkor nagyon megköszönném ha megosztaná velem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- HP OMEN laptop
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest