Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
MATEO6600
üzenetére
Nincs mit.
Hát, ezt sajnálattal olvasom. Sajnos, sikerült belefognod egy gyári hibásba. Elég bosszantó az ilyen, de sajna olyan műszaki eszköz még nem gyártódott, amiből mindegyik működik amit legyártanak és ellenőriznek
Kiábrándító tud lenni, tudom. Szerencsére lehet komplett cseréltetni ilyenkor. Ha másodszorra is belefognál egy gyári hibásba, lottózz.
-
MATEO6600
őstag
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A billentyűzetről?
Amúgy meglett az í, altgr+J, a nagy Í pedig altgr+I.
Raktam rá magyar matricát este. Így már kezd használhatóvá válni.
Viszont a billentyűzet világítás még most sem működik.Egyébként erről a notebook-ról van szó, csak 8GB ddr3, és 240GB SSD vel.
-
-
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. HP Zbook g2 notebookon nem működik a billentyűzetvilágitás gomb. A többi hotkey megy szépen.
Öteleteket varok.
Még valami. í betűt hol találom meg a kérdőjelet -
MATEO6600
őstag
Most érkezett meg hozzám egy Elitebook 850 G7-es. Nagyon szuper.
A billentyűzettel akad azonban gondom.
Nem értem, hogy a HP hogy gondolta, hogy alapból az FN gomb felülírja az F1-12 gombokat.
Letiltottam BIOS-ban ezt az opciót.
Azt várnám, hogy ha pl F4-et nyomok, akkor az F4 parancs teljesüljön. Ha Fn+F4, akkor pedig fényerő csökkentést.
De rohadtul nem ez történik.
Ha letiltom az Action Keys Mode-t, akkor Fn-el sem tudom elérni a fényerőcsökkentés és stb funciót, továbbá egy szimpla Alt + F4-et sem tudok működésre bírni (Alt+tab-ot se).
Ez így mi?
-
Land
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi!
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azt látod, hogy ez nem rendelhető sehol...

-
-
Land
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen, de egy szerszámboltban T10-től indulnak a készletek, ami már túl nagy.
-
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok. HP 450 G1 laptopban van 4 GB RAM. Mennyivel lehetne bővíteni?
-
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Van egy EliteBook 820 laptopom, BT-on csatlakozik hozzá egy fejhallható. Eddig ez ok, de zenehallgatás közben szakadozik a hang. Ezzel mit lehet kezdeni? A fejhallgató más eszközzel nem produkálja ezt a hibát.
Válaszokat előre köszönöm. -
Pehi
senior tag
Szevasztok! Segítségeteket kérném! Van egy HP 250 G4 laptopunk,és akkumulátort szeretnék venni hozzá. Az adatai szerint kidobta hozzá a 10,95 V feszültségüt is, meg a 14,6-t is. Két féle lenne hozzá? Mindenhol 14,6 V-t árulnak,de egy boltnál találtam 11V-t is. A miénk egyébként ilyen. Ebbe akkor nem lehet beletenni a másikat? Köszi előre is!

-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Pl. Omen 17 felső kategóriája, RTX2070-től. Amiket te írtál, azokban nincs rá lehetőség
-
Catman
aktív tag
Közben sikerült meghackelnem linux alatt a suspend-et. Ugyanis az AMD CPU-val szerelt újabb HP laptopokon nem működik linux alatt a suspend-to-ram. (5.11-es kernelben már van újfajta sleep támogatás.) Kis keresgélés után találtam leírást, ami alapján az ACPI table-t kicsit módosítva újra működik a sleep.
mkdir acpi
cd acpi/
sudo cat /sys/firmware/acpi/tables/DSDT >dsdt.aml
iasl -d dsdt.aml
nano dsdt.dsl
keresd meg:
DefinitionBlock ("", "DSDT", 2, "HPQOEM", "8707 ", 0x01072009)
csere erre:
DefinitionBlock ("", "DSDT", 2, "HPQOEM", "8707 ", 0x01072010)
keresd meg:
Name (XS3, Package (0x04)
csere erre:
Name (_S3, Package (0x04)
iasl dsdt.dsl
mkdir -p kernel/firmware/acpi
cp dsdt.aml kernel/firmware/acpi/
find kernel | cpio -H newc --create >dsdt_patch
sudo cp dsdt_patch /boot
sudo nano /etc/default/grub
keresd meg:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"
csere erre:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash mem_sleep_default=deep"
add hozzá ezt a sort:
GRUB_EARLY_INITRD_LINUX_CUSTOM="dsdt_patch"
sudo update-grub -
Catman
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, küldik majd érte a futárt.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Létezik olyan hp notebook melyben 2 db m2 ssd-t lehet tenni? Főleg a 255 g7 és az elitebook 840 g3 érdekrlne. Köszönöm.
-
-
Pferi
senior tag
-
Catman
aktív tag
Sziasztok. Vettem két HP 15s-eq1037nh gépet a gyerekeknek. Az egyik tökéletesen működik, viszont a másik azt csinálja, hogy bekapcsoláskor néha nem bootol, csak világít a power led, és fekete a képernyő, néha pedig a caps lock is villog (5.3, ha jól tudom, ez alaplaphibára utal). Ilyenkor kikapcsolom, bekapcsolom, néha kell egy cmos reset, de előbb-utóbb elindul. Nem szeretném a boltnak visszaküldeni, inkább megjavíttatnám, ha lehet. Érdemes ezzel a szervizt hívni? Alaplapcserét csinálnak? Ha igen, az SSD tartalma megmarad utána, vagy azért érdemes lementeni?
-
Bandita777
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.Adott egy HP Elitbook 850 laptop, az elmúlt időben mintha szétosztották volna a képernyőt. Balról kb. az egy harmada nem jeleníti meg rendesen a képet. Csináltam egy videót róla, ahol látszik a probléma. Hátha találkozott már valaki ilyen hibával.Csak azt szeretném tudni, hogy ez kijelző, szalagkábel, vagy esetleg BGA hiba lehet. Vagy valami amire még én se gondoltam. Köszi előre is a segítséget.
[link] -
kromatika
veterán
válasz
wreakz
üzenetére
Szia.Nagyon köszönöm a választ. Pontosan erről van szó ahogy irtad. Nem voltam képben,hogy ezeknél a notiknál már nem az alap lapban,ha nem az aksiban van beépitve a cmos elem. Mondjuk nem látom mi ennek az értelem,miért csinálták ezt.De akkor hálózaton marad mindig. Köszönöm szépen a válaszod.

-
wreakz
tag
válasz
kromatika
üzenetére
Szia,
Ha jól értem, kivetted az akkumlátort a gépből, és mindig CMOS resettel indul ha lehúzod a hálózati kábelt.
Hát ez egyszerű mível ezekbe a gépekbe már nincs alaplapi CMOS elem ami elősegíti a beállítások megtartását, hanem már az akkumlátorba van benne.
Vagy tedd vissza az akkumlátort, vagy hagyd mindig hálózatra dúgva.
Remélem nem én értettem félre. -
kromatika
veterán
Sziasztok. Van egy HP Pavilion Gaming 17-cd1006no notim. [link] És érdekes jelenséget produkál.Az aksit ki vettem a notiból,mivel kizárólag hálózatról használom. A jelenség.: Ha estére árramtalanitom a elosztót,amire rá van dugva a noti, mi után vissza kapcsolom,a gép kb 30 mp után ezt a szöveget irja ki. " The CMOS checksum is invalid. The cmos will reset to the default configuration and will be rebooted.please chek your bios setup options to see if they change. AZ az. "A CMOS ellenőrző összege érvénytelen. A cmos visszaáll az alapértelmezett konfigurációra, és újraindul. Kérjük, ellenőrizze a BIOS beállítási lehetőségeit, hátha megváltoznak." Ezt csak akkor csinálja ,ha előtte nincs a noti áram alatt.Amikor napközben be van dugza az elosztóba,akkor hibátlanul indul. Nem értem mi lehet a gond:A bios ban többször is rá kattintottam a load default ra. Illetve azt is ki probáltam,hogy a notin áramtalanitva nyomtam a bekapcs gombot 1 percig. És az a furcsa hogy ezt csak akkor irja ki,ha előtte áramtalanitva van a noti. A legfrisebb bios van fent, jog tiszta win 64 bit home,ami reggelva van az alap lapba. A gyári souuport assistans progi sem talál hiányzó drivert.Mi lehet a baj?Mit kellene állitanom a biosba?
-
Joker88
őstag
Adott egy HP G62 típusú notebook ( pontos típusjelzés : [kép] )
A gond az, hogy ha Windows 7-et telepítek rá,egy a bejelentkezési képernyő nem is látszódik. Betölt a Win7 , van hang is, van pl USB kulcs csatlakoztatási hang is, csak kép nincs.. Nemtudom,hogy mi volt előtte a baja, úgy kaptam,hogy ha tudom valamire használni,akkor enyém.. -
Joker88
őstag
Adott egy HP pavilion gép ( pontosabban nem tudom,mert a matricája eléggé harcedzett )
Az van , hogy bekapcsolás után, 3x villanik a Caps Lock majd újraindul a notebook.
Semmi csipogás,csak a villogás 3x..
Mi szokott ilyenkor lenni? Hogy lehet életre kelteni ?
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Dehogyis eszem ágába sincs.
-
Remekelek28
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Már szét vsn szedve a gép. Ki is vsn cserélve.
-
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Nem. F9 boot, F10 bios, F2 diag ha jol emlékszem. De lesznek még csodák számodra. Uefi/legacy. Milyen telepítőd van?
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Már mint honnan jött ez a hülyeség amit írtál.
Ha pro matrica van a gép alján, akkor ahigy Tilla írja nincs baj, telepíted, majd aktiválja magát. Ha home van az alján, akkor azzal aktiválja magát, kivéve, ha nem raksz rá mást. -
Remekelek28
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen gyárilag. Magyarul az új ssd vel is látni fogja? Amugy f9 cel bootol be? A telepités meg f2?
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Ha gyárilag van rajta a pro, akkor a licensz a biosban van, és ha újratelepíted a rendszert, akkor azt a kulcsot fogja használni. Telepítéskor nem is kér kulcsot, mert látja a gépben lévőt.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Remekelek28
üzenetére
Német a gép.
Forditva,pro van telepitve a gépemen de homehoz van licencem. Bár tudok telepiteni prot is de ahhoz nibcs licencem. De azt mondod ahhoz is jo lenne a home licencem. ? Ez eredeti licence amugy 16 számjegyű. Még anno egy full drága géphez kaptam. Azért akarom ujrarakni,mert igy legalább full magyar lesz. Nem kell magyaritgatni meg egyebek.
Illetve még valami gondolom nem lehet 2 db m2 ssd t beletenni? -
válasz
Remekelek28
üzenetére
Ez honnan jött?? De ezekre a pro való

Ha win10 hom-val jött ki, de van pro kulcsod (legális), akkor bármikor aktiválható azzal ha felteszed a pro-t, de home alól is indítható.
Én a helyedben klónoznám a rendszert, akkor ugyan ott folytatod, ahol abbahagytad.
Macrium free reflect progival, így: [link] -
Remekelek28
őstag
Sziasztok.
Egy hp elitebook 850 g6-ban ha cserélrm az ssd-t 256 ról 512 re akkor a rajta levő win 10 pro gyári licencét tudom valahogy érvényesiteni az új ssd n?
Win 10 home licencem amugy van. De ezekre a pro való -
Pano
veterán
Hali!
Tudja esetleg valaki, hogy mi általában a különbség a HP Optimized (Modern Standby) és az alap Windows 10 kiegyensúlyozott energiaséma között? [elitebook 845 g7]. Neten semmi érdemleges infót nem találtam, de aztán lehet hülyén kerestem.
Sajnos az energia sémák speciális beállításai valamiért mocsok hiányosak lettek (i love w10), így nem tudom összehasonlítani őket. Meg kb semmit állítani. Csak annyi találtam, hogy a modern standby mód miatt ilyen kevés a beállítás, de semmilyen neten fellelhető tipp/beállítás nem működik a legfrisseb windowson, amivel elő lehetne csalni a beállításokat (vagy ki lehetne kapcsolni a modern standby-t). -
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Egy HP 2133 -on történt BIOS frissítés, első verziós BIOS volt benne, a tulaj kérésére frissítettem, F06 verzióra, hibát a frissítés nem írt ki, azóta csak újraindul, a BIOS -ba bele lehet lépni de bármit átállítok benne nem bootol be, csak újraindul folyamatosan ennél a képernyőnél, F2-re F9-re, F11-re nincs reakció.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
-
RootRulez
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Teljealsítményre ugyanolyan. Szemre a csatlakozó is. Tuti az a baj?
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Eltört a töltő, vettek hozzá újat, de olyat csinál a noti, hogy nem kapcsol be, csak villog a bekapcsoló gomb, mikor aksi nélkül bedugja a töltőt. Tehát hozzá se kell nyúlni, már villog ha bedugták. Ha benyomnák se reagál semmire, csak villog a LED a bekapcsoló gombban ia ennyi.
Ez mi miatt lehet?
-
Lacc
aktív tag
Sziasztok!
A HP Zbook Studio G3 Mobile Workstation-nre azt mondják, hogy alaplap hibás (memória, ssd, akkumulátor cserélgetéssel nézegették, tápról is).
Még mielőtt elvittem, bekapcsoló gombra (tápon, vagy akksiról) reagál egy tized másodpercre, minden felvillan, és annyi, nem megy tovább.
Viszont visszahozva helyi szervízből, már azért más, tápra kapcsolva, már nem egy ilyen tized-fél másodperces felvillanás van, hanem rendesen 7 másodpercig (7.6-ot mérek) felvillan a bill világítás és a több led is, aztán 6-szor újrapóbálja és leáll. (Ez azért már haladás)
Ami furcsa, hogy ezt hálóra kapcsolva csinálja, akksiról nincs ez a bill felvillanás, csak a töltés led világít fel 4-szer, 5-ször.Persze előtte-utána sem pörgött fel a ventilátor, sőt a képernyő is kikapcsolt állapotban volt.
Nektek, esetleg van-e ötleteteket hogy máshol van a hiba, és nem alaplap hibás, vagy érdemes másik szervíznél is kérni bevizsgálást, talán diagnosztikát, ahol nem csak cserélgettik a ram, akku kombót? (Gondolom, ahhoz BP-n kellene keresni)
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Itt van előttem egy tök új Hp Elitebook 845 G7.
A probléma az lenne, hogy a kijelző valami brutál után húzásos (400 nites panel), mint ha kb 80 ms lenne a válaszideje. Ha akár közepesen gyorsan húzzuk az egeret, simán hármat látni belőle.
találkozott már valaki ilyesmivel? -
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Bios háttértárra vonatkozó beállítások. Vagy az usb-t nem látja?
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mikori az iso telepítőd? Lehet írtad.

-
wreakz
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Gépek driverei között szokott lenni. Itt a doksi [link]
-
-
wreakz
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szóval a trükk az alábbi.
Windows telepítőnél mikor eljutsz a meghajtókig ott rákattintasz a Load Driver-re, és a géphez tartozó Storage drivert betöltöd oda, és onnantól már látszódni fog.
Egyre több ilyen géppel találkozzom én is, ez mindig segít. -
-
wreakz
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Régebben valaki szólt hogy most vett egy FreeDOS-os gépet, és nem láttja a windows telepítő az SSD-t, és te is jelezted hogy neked is van ilyen géped. Ezek az új 11. genesek ?
-
Land
veterán
Üdv!
HP Elitebook 8530P-hez akkumulátort jó áron hol lehet beszerezni? -
-
CortezX
aktív tag
Üdv! 2 dologban kérném a véleményetek/tapasztalatotok. Azt már eldöntöttem, hogy egy Elitebook/Zbook 840 G6 fogja váltani a Probook 430 G4-et. Alkalmi 4k videó vágás és képszerkesztéshez (nulla játék) megéri-e a felárat a Radeon Pro WX3200 4 GB? Illetve ha ez szépen teljesít, akkor kvázi feleslegessé válik az asztali pc. Úgy tudom csak ez a lényegi különbség a 2 gép közt. Külföldi tesztek alapján az üzemidő, a hőmérsékletek és a zajszint kb ugyanaz.
Linuxot használ valaki hasonló gépen? Az infra kamera marha kényelmesnek tűnik, de gondolom linuxon ez is, meg az ujjlenyomat olvasó is felejtő. Anno pár hónapig használtam ubuntut a Probookon, de voltak furcsaságok. Nem vagyok sajnos nagy linux guru, de a win10-ből kezd egyre inkább elegem lenni megint.
-
Hínár929
tag
Szia,
Neked szerencséd volt.
Az én gépemet kétszer vitték el javításra, elsőre nagyon gyorsan "kész lett", kedden vitte a futár-csütörtökön hozta. Utána egy hétig volt távol, ezzel nem is lenne baj, de ugyanazt a hibát produkálja a javítások után.
Mehet megint, de nem érzem, hogy lenne fogalmuk bármiről is. -
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Látszik, hogy már kinőtték a garázst, amiről még 2012-ben itt írtam.
[link] -
-
Pferi
senior tag
Le a kalappal a HP szerviz előtt. Múlt hét csütörtökön a futár elvitt egy HP 250 G7 laptopot, ma pedig vissza is hozták, alaplapcsere lett a vége a bajnak.
-
Banderos
tag
Sziasztok van egy HP elitebook 2560p notebookom i5 2520qm processzoral ki szeretném a procit kicserélni egy i7 2670qm re de nem találom a cpu support listát kompatibilis lenne ebbe a gépbe elvileg chipset és foglalat szerint igen valaki esetleg tudna segíteni ebben tudja kezelni a notebook előre is köszönöm a segítséget

-
válasz
Tornádó úr
üzenetére
Pavilion 15-cs-hez van kijelzőm
-
Gus
aktív tag
válasz
Levelezo12
üzenetére
F10 ?
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Tornádó úr
üzenetére
Szia!
A gép típusa, modellszáma többet segítene, de a legbiztosabb, ha szétszeded és megnézed a kijelző típusát, annál tutibb nincs.
-
Tornádó úr
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni! Motor balesetben összetörtem Hp Pavilion (15,6'' FHD/Ryzen5/8GB/512 GB SSD/Win10H) laptopomat. A gép működik, a kijelzőnek annyi. Több helyen is próbálkoztam már a kijelző beszerzésével, de eddig még sikertelenül. Annyit tudok róla, hogy 30 pines full hd slim kell bele, de nem minden ilyen kijelző kompatibilis a berakásnál. A kijelző típusára és modellszámára lenne szükségem.
Előre is köszönök és elfogadok minden segítséget!!!! -
válasz
Levelezo12
üzenetére
Ennek a gyakorlatban semmi értelme egy ilyen gépnél
-
mrbego
aktív tag
válasz
Levelezo12
üzenetére
Szia.
Amúgy mit szeretnél átállítani a BIOS-ban?
Nekem hasonló gépem van csak 15 colos (dv5-1140eh), viszont a BIOS-ban gyakorlatilag az időt, dátumot és bootsorrendet tudom állítani. Mást nem, de nem is volt rá szükség. -
Levelezo12
csendes tag
Kedves Fórumtagok!
Van egy régi HP laptopom 17,3 colos kijelzővel.
Model: HP Pavilon dv7-1140eg FP917EA
Proci: kétmagos Intel Core2 2GHz
Op.rendszer: Win Embedded 8 64 bit
Tár: 120 GB SSD+ 320 GB HDD
Memória: 8 GB
::::::::::::::::::::::::::
A problémám: nem tudok rájönni, hogyan lehet úgy belépni a BIOS-ba (Insyde F.2D), hogy lássam a teljes BIOS fát, kibontva.
Most csak néhány menüpontot látok, még a boot sorrendet épp be tudom állítani, de semmi mást.
Nem látom a laptop leírásában sem, hogyan kell ezt megtenni.
Bújom a Net-et, a fórumokat, a youtube-ot, de semmi érdemi infó.
Sőt a youtubon vadászva jöttem rá, hogy csak részben látom a BIOS-t.
A szokásos BIOS-ba belépési módozatokat (ESC+ F11) már ismerem.
::::::::::::::::::::::::::::::::
Tudom régi gépről van szó, de a probléma adott. Reménykedem abban, hogy valakit hátha érdekel annyira a probléma, hogy esetleg érdemi infóval segítsen,
mindenféle rosszmájú kritika nélkül.
Azért írom ezt, mert a kérdést már feltettem a hivatalos HP support, angol nyelvű csoportjába is, két hét alatt csak leszólták a gépet és egy olyan "szakértői" válaszra futotta: nem kellett volna ilyen régi gépet vennem.
Nem a gép kora volt a kérdés, egyébként meg nálam öregedett meg a gép, mely most is jól szolgál.
::::::::::::::::::::::::::::::::
Kérem, ha valaki tud érdemi infóval segíteni, tegye meg.
Nagyon köszönöm! -
tooma
újonc
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)