- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
SeniorTilla #53895 üzenetére
Köszi, ránézek.
-
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
[Ebbe] a notiba hol tudok venni aksit?
Köszönöm! -
petya1985
tag
válasz
Pyttawrx #53881 üzenetére
Igen ij,volt rajta win 11 pro ,de go doltam ujrahuzom a sajatomra. Na bebootoltam pendrivrol ,formaztam ,particionaltam es elkezdte telepiteni. Mikor felteszi es elsonek ugye ujraindul utana jon a kekhalal.
Mar mindent probaltam,ki es bekapcsolva a secure bootot is,tobb fajta win verzioval,masik pendrivval de mindig ugyan az. Sot csokkentet modot se hozza be,ugyan az az uzenet jon ki mint telepites utan.SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Ha jol tudom ez vmi videovezerlos hibauzenet,de telepitobe ezt ugye nem lehet orvosolni...
Szal tanacstalan vok.
Par kepet mellekelek.
-
-
gatto_
senior tag
válasz
GoodSpeed #53873 üzenetére
Nincs túl sok praktika. Ha szorosabban meg tudod fogni akkor kézzel le lehet húzni róla, ha nagyon szoros akkor egy kis lapos csavarhúzóval, vagy egy pengetővel felpattintod. A kábelen és a kártyán is vannak szám és szín jelölések, hogy melyik hová való. Erre érdemes figyelni. Aztán a helyére illeszted és rányomod. [Itt] egy videó hogy lásd. De ha rákeresel hogy "wifi card change" akkor egy csomó videót találsz.
-
válasz
gatto_ #53859 üzenetére
Köszi
A két drót ami kivezet belőle... van valami praktika, hogy hogyan kell leválasztani, és az új adapterre ráapplikálkni, mert valami nagyon pici csatlakozó felületen keresztül van rákötve.
#53858Kbali: Már a kukában van
Kitakarítottam a CPU hűtőt. Egyelőre nem pattintottam, és csavaroztam a hátlapot a helyére, mert hallgatom, hogy zúg e... ha zúg, akkor csere. A hőmérséklet AIDA64 Extreme Edition Stress Teszt szerint 60 fok alatt van. Abban a szobában ahol van, nincs klíma, mert anyám nem bírja.
-
petya1985
tag
probáltam a secure boot-ot kiloni,de mikor ujra inditottam,akkor ujralotte magát és kiirta ,h kell neki jelszo,amit nem tudok,bár o irt vmi 4 jegyu szamot.. ,a lenyeg,h nem tudom kiiktatni a secure-t ,h legacy legyen..
-
petya1985
tag
sziasztok.
szeretnék segitseget kerni! van egy HP Probbok 650 G8,szinte uj. volt rajta win 10,de gondoltam leszedem a sajátomra,usbvel szerettem volna. el is indul a telepito USBrol,de mikor ujraindul(elsonek) az osszetevo masolasa utan a gep,hiba uzenet jon,és nem megy tovabb a telepites. nem tudom mar mit tegyek!
tipp????
-
-
válasz
Pyttawrx #53856 üzenetére
Köszi. Azt jól látom, hogy az Intel 3168NGW Dual Band Wireless-AC 3168 PCI-Express 802.11ac WLAN Bluetooth 4.2 WiFi Card G86C0007K310-ot tudnám AX-esre cserélni? Csak, mert a nagyobbik routerem AX-es, a telefonom AX-es, lényegében csak ez az AC-s.
A Coolert holnap kitakarítom.
-
HP Pavilion 15 cc516nh - 2LE41EA
iFixit Essential Electronics Toolkit V2 (IF100a)-lal szétszedtem, mert a ventilátor valami bődületes hangot adott ki, és úgy láttam, hogy az akkumulátor felnyomta a billentyűzetet...
Szóval megnéztem. A szoftveres HP diagnosztika szerint minden rendben van. Ránézésre kuka az akkumulátor, és a venti is...
HP TF03XL-t nem is láttam, csak utángyártottat (gyors keresés), a ventit meg még nem azonosítottam...
-
Benőke
őstag
válasz
@rglaaf #53853 üzenetére
Wifi is új vagy más notit nem dobál le?
Nekem is ez volt, fiam panaszkodott hogy ledobálja a gépét, aztán kiderült a feleségemét is, én meg tudtam hogy az enyémet is. Wifi hergelése jelentette a megoldást...
Log ban ott volt szépen hogy ledobálta a klienseket, de a mobilokat nem.
Aztán mint kiderült az egész szériát érintő hw hiba frisítésel se lehetett orvosolni (éljenek a szolgáltatói routerek). Úgy hogy letiltogattam minden sallangot, az alap 2,4GHz wifi maradt 5GHz tiltva. Meg a csatornákkal is játszottam és az IP6 tiltásával együtt ez a 3 hozta meg a megoldást. Azóta okés.
-
@rglaaf
veterán
Sziasztok
Újonan vásárolt Hp 250 g8 noti folyamatosan dobálja le a wifit
Minden frissítés meg volt amit felajánlott tudtok erre a hibára vmi megoldást köszi -
válasz
atomanti19 #53851 üzenetére
Picit faragtam ott az összefoglalón is, esetleg fusd át hátha. illetve igyekszem megnézni ott is amit írtál és próbálok(unk) sgeíteni.
-
atomanti19
aktív tag
-
válasz
atomanti19 #53849 üzenetére
Szia!
Előbb ezek a topikok lesznek a tied.
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Ha ott megvan a pontos típus és azzal lenne még kérdés, arra itt jobban kapsz választ. -
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
840 G2-t váltanék fürgébbre, méret nekem megfelel. A keret 400k, újat preferálok, de lehet használt is, csak gyári garival. Irodai munkára és általános felhasználásra, sokat lesz hordozva így 2kg alatt maradnék. Köszi a segítséget! -
motown5l
senior tag
Sziasztok. Nagyon gondolkodom rajta, hogy vegyek e hozzá ceruzát. Esetleg valakinek van tapasztalata? Érdemes annyi pénzt ki adni érte? Kijelzo 13.3 colos
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Egy kis érdekesség egy új HP laptopról, amely Linuxot futtat:
HP Dev One – egy nagyszerű, jól megtervezett AMD Ryzen Linux laptop
HP Dev One - A Great, Well Engineered AMD Ryzen Linux LaptopHP Dev One - The BEST Linux Notebook of 2022 so far!
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53841 üzenetére
Köszönöm szépen
Szerintetek az ESET Internet Security vagy a Bitdefender számít jobbnak? -
-
törölt tag
Sziasztok!
A McAfee vírusirtót elég, ha a vezérlőpultból törlöm vagy van külön eltávolító?
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis info kellene HP ZBook 17 G3-as notiról. [link]
Bootol a noti a SATA-s bővítőben lévő lemezről vagy SSD-ről is?
Szemezgetek egy ilyen modellel (i7-6820HQ/16 GB/256 GB SSD-1 TB HDD/Intel IGP).
A HDD helyére tennék SATA-s SSD-t, dual bootban Win/Linux-al használnám. -
MuMa012
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valakit vagy olyan céget, aki vállal HP Probook 430 G5 laptop processzorának újrapasztázását? Elsősorban Pécs-Budapest reláció érdekelne. Előre is köszönöm! -
Benőke
őstag
válasz
SeniorTilla #53832 üzenetére
Nekem ez ilyen becsípődés hogy kezd elegem lenni a business színekből
Simán venném fehérben vagy zöldben akár lilában csak ne ez a két árnyalat legyen már mindig, de ez van
Talán Sárga, Piros, vagy rózsaszín amit nem vennék meg.Bekapcsoló gomb. SW megoldás? Mac en jól működik, de win alatt nem. Ott kezdem hogy ezeket tiltom. Alvó állapot, és 2 nap alatt megszívja az akkut 0-ra. Nem fun. Hétfőre mindent elfelejt.
Stabil, gyors nethez kábel kell. Nem kell mindig a wifi -vel kínlódni, pláne ha sok van közelben, mind a stabilitás mind a sebesség kuka. 5GHZ -es től meg fáj a fejem ha sokáig megy mellettem a gép. Kábel barát vagyok. Irodában és otthon pedig rendes monitorral használnám 32". USB-C -s dokk hát vagy velem van a baj vagy ezek nem forrották még ki magukat. Így meg úgy néz ki a gép most mint a sündisznó.Lenovo -t nem szeretnék, de köszi.
-
válasz
Benőke #53831 üzenetére
Én a helyedben megvenném nyugodtan azt amit szeretnél. Főleg ha jó áron van. Részletre kell mert akkor simán vissza lehet vinni.
A szín nagyon fontos, de legalább a szürke nem rózsaszín vagy fehér. És legfőképp, nem fekete. Gyűjti a hőt!
A bekapcsoló gombot nem is kell használni, hiszen ott van a sw megoldás és az alvó állapot. Dokkolni minek
, ma már minden wireless, haladni kell a korral.
A szerviz botrányos lehet, nézelődj Lenovo vonalon.
A rossz szájíz legjobb ellenszere a fogmosás vagy a házipálinka.
-
Benőke
őstag
Sziasztok.
Új notit nézegetek, idén valamikor nem sürgős és ráakadtam a HP Probook 450/455 szériára. Most a g8, és tapasztalatok érdekelnének.
Régebben rengeteg HP gép ment át a kezemen és nem volt túl jó a szám íze. Elitebook is, hazai szerviz meg botrányos volt.
Szóval a business kategóriában "jó" áron van ahogy nézem. Nem full műanyag mint sok más gyártónál, ez nagyon tetszik benne. Külső másodlagos mert unalmas fekete vagy randa szürke az üzleti paletta. Ami fura hogy a Backspace fölé tették a ki be kapcsoló gombot.
Akinek ilyesmije van azoktól szeretném kérdezni mi a tapasztalata, minőségre, használhatóságra és úgy egyáltalán az összkép.Teljesen átlagos felhasználásra lenne, otthonra csak van ez a becsípődésem hogy üzletit veszek mert hosszú évekig nincs vele nyűg.
Korábban dokkolóval használtam a gépeimet, de miután a beépített dokkolókat megszüntették és ezeket az USB-C szörnyszülötteket hozták ezt kihagytam, úgyhogy mindenképpen a 15" méretben gondolkodom. Ez egy emészthető kompromisszum továbbra is.Köszönöm.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #53828 üzenetére
-
Sziasztok , Milyen notebook topicból érkezem , sajnos ott nem kaptam választ a kérdésemre .
Esetleg van itt valaki aki AutoCad – SolidEdge – EdgeCAM – Fusion 360-al dolgozik ? -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #53821 üzenetére
Csöbörből vödörbe
De ON kérdés: Elitebook 830/840 G8 (i5-1135G7) szabad venni, tartós irodai munkáraVagy maradjak a jólbeváltadellnemkellmás vonalon?
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53821 üzenetére
Köszönöm szépen
-
AC_adapter
csendes tag
válasz
AC_adapter #53822 üzenetére
Munkalap- átkozott szövegjavító-) -
-
-
törölt tag
A McAffe csinált egy teljes ellenőrzést, nem talált semmit. Lehet ettől még vírus a gépen?
Jó vírusirtónak számít vagy az ESET Internet Security jobb? -
törölt tag
Sziasztok!
A Google Chrome ma azt írta, hogy engedélyezem-e a McAfee webvédelmi bővítményt vagy valami hasonlót. Nem is telepítettem fel semmilyen bővítményt. Miért írhatta ezt? Engedélyezzem?
-
törölt tag
Sziasztok!
A HP Assistant ezeket az opcionális frissítéseket találta:
Intel Chipset installation and utility driver
Hangkártya frissítés
Ezeket feltegyem? -
SZIGMA
aktív tag
válasz
SeniorTilla #53808 üzenetére
Az is PH, szóval azt lehet.
-
válasz
SeniorTilla #53808 üzenetére
Csak tabló formájában
-
-
válasz
#31816946 #53805 üzenetére
Ohh ha már neten vagy ez a veszély fenn áll, legyen bármilyen frissítés feltéve vagy nem feltéve.
Sajnos ez a hátrány a netnek. Úgy tudhatod megpróbálni kivédeni, ha kétes oldalakat nem látogatsz, illetve kétes linekre nem kattintasz rá. Ezzel is csak csökkented az esélyt, kizárni sosem fogod tudni. -
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53803 üzenetére
Köszönöm szépen
Ameddig nincs fent ez a frissítés, addig úgy is megfertőződhet, ha az internethez csatlakozik a számítógép vagy bármilyen weboldal megvan nyitva? -
-
törölt tag
Sziasztok!
Nálam a HP Support Assistantban nem jelent meg a BIOS frissítés a szoftver és eszközillesztő frissítésnél.
A Windows Update választható frissítésnél van egy olyan, hogy HP inc. firmware 15.32.00
Ezt érdemes feltenni? A HP Support Assistantban hogy hogy még nem jelent meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest