- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pyttawrx #53498 üzenetére
Nem Win11-et akarok telepíteni, hanem valami történt és "tova szállt" a biztonsági processzor a notiból. A jelenség előtt rendesen Win11 kompatible volt a noti.
A kérdés arra vonatkozik, hogy uefi-ből reseteljem a TPM konfogot vagy Win10 alól?
Olvasgattam ezt az oldalt is közben. [link]
Tehát mondom egy hónapja a noti latest update volt minden és a Win11 upgrade elhalasztva. De valami történt és nem tudom, hogy mi. Azóta azzal a fekete képernyővel bootol a noti. Nyomok egy n-t és indul a Win10.
Mi történt a biztonsági processzor konfigurációjával? Vagy mi okozhatja ezt? -
törölt tag
Erre a TPM anomáliára esetleg valaki? [link]
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Grande Ale #53494 üzenetére
A legfrissebb drivert tedd fel és a router beállításait is érdemes megnézni, gyakran külön-külön jók az eszközök, de együtt nem.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Grande Ale #53491 üzenetére
Esetleg a Wifi energiagazdálkodási lehetőségeit is nézd át.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Grande Ale #53491 üzenetére
Szia!
Az valószínűleg Realtek hiba lesz, guglizz rá, sokan szívnak ezzel az adapterrel.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Grande Ale #53489 üzenetére
Szia!
Az eh-1000 szériához ezt írja:
Compatible with Miracast® devices
Integrated wireless options with dual antennas
Realtek 802.11b/g/n/a/ac (2 × 2) MU-MIMO supported and Bluetooth® 5
Realtek 8852AE Wi-Fi® 6 Bluetooth 5.2 WLAN
Intel® Wi-Fi 6 AX200 + Bluetooth 5 (non-vPro™) (802.11ax 2 × 2, MU-MIMO, supporting gigabit ƭle transfer
speeds)
Integrated wireless options with single antenna (M.2/PCIe)
Realtek RTL8821CE 802.11b/g/n/a/ac (1 × 1) MU-MIMO supported and Bluetooth 4.2 comboEzek közül bármelyik lehet, régiónként is változhat.
Ha nincs vele gondod,akkor mindegy, ha van, akkor az eladónál, boltnál jelezd. -
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésben kérnék egy kis segítséget.
Ez a laptopom: [link] [link]
A wifi a leírás szerint: Kombinált Intel® Wi-Fi 6 AX200 (2x2) és Bluetooth® 5 (gigabites fájlátviteli sebesség támogatásával)
Ami benne van: Realtek RTL8852AE WiFi 6 802.11ax PCIe AdapterMost ilyenkor mi van? Nem inteles kellen legyen? Mindenhol azt írják.
A hp oldala sorozatszám alapján keresve intelest ír, bár ezt adja be: HP Pavilion 15,6 hüvelykes laptop 15-eh1000 (2H5A6AV)
Ez a gép meg gyakorlatilag ez: HP Pavilion Laptop 15-eh1003nh(396M4EA)Most akkor ez mi lehet? Vagy teljesen mindegy amúgy, hogy realtek vagy intel?
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy érdekes esetem ismét, akár lehet Win10 > Win11-TPM2.0 téma, de van HP BIOS specifikus része is. Ezért inkább itt kezdeném a kérdezést.
Adott a noti: HP 245 G8 (Ryzen5 3500U)+gyári OEM Win10 Home. Rajta egy helyi fiók (rendszergazda) és egy MS fiók PIN kóddal (általános user). A notit az utóbbi fiókkal használják.
A jelenség előtt a WU szerint az eszköz Win11 kompatibilis, elhalasztva későbbre az upgrade.
Majd egyszer szólnak, hogy valami bibi van. Ugyanis az MS fióknál belépéskor. "A PIN kód nem elérhető az eszközön" felirat. A PIN módosításra ide dob a rendszer. [link]
Ha Y-t nyomok semmi reakció (nincs BitLocker).
Ha N-t nyomok a rendszer elindul rendesen.
A PIN-t sikerült megcsinálni egy megerősítéssel, az müködik.
Amit nem értek az az, hogy a TPM2.0 beállítások és a Win11 kopatibilitás miért változott meg. A rendszer és a bios is naprakész.
Windows biztonságban nincs "Szabványos hardver biztonság". [link]
WU szerint: [link] WIN11 HealtCheck: [link]
BIOS Security beállítások: [link]
Clear TPM-re vonatkozó leírás: [link]
Ez utóbbiban kérném a segítségeteket, értelmezni, hogy mi történik ha "clear"-t nyomok?
Mitől fordulhat ez elő? -
Kbali
nagyúr
válasz
janos666 #53485 üzenetére
Sajnos ez szerintem nem igaz. Faternak most vettünk egy Aspire5-ös gépet (Acer Aspire 5 A515-44G-R2UD), abban a 8 giga memória egyben van, nem dual. Találtam is róla tesztvideót, ahol összehasonlították a dedikált VGA-s párjával single és dual memóriával és két modullal verte a dedikált gépet.
Egyébként azért szoktam ajánlani azt a masinát is, mert gyárilag adják az SSD bővítőt hozzá, sőt szerelhető otthon, az Acer oldalán fent is vannak a tutorial videók. -
-
Mikeee89
senior tag
Dual channelben van a CPU-Z és a HP oldalán lévő specifikáció szerint. 2x4 GB DDR4 2666 Mhz.
-
Mikeee89
senior tag
A milyen notebookot vegyek csoportban kérdezősködtem és végül egy HP 15s (eq1043nh) laptop mellett döntöttem. 220e volt OS nélkül. Megjött hétfőn a laptop (specifikáció: [link] ).
Eddig tetszik, beüzemeltem, ment rá Win 10, pár szoftver. Gyors és könnyen használható, tetszik, hogy van a billentyűzetnek háttérvilágítása. Az hosszú "í" betű helyét szokni kell, mert mindig a bal shiftet nyomkodom. Nekem a képernyő fényereje is megfelel (250 cd), este sötét szobában tegnap minimum fényerőn használtam (kislámpa fénye mellett). Netezésre, kisebb munkára (word, excel, powerpoint, kisebb photoshop, audacity, weboldal szerkesztés, stb), filmezésre nekem tökéletesen megfelel. Remélem hű társam lesz pár évig.
Netezés közben nincs hangja sem, mintha passzív módban menne.
Nagyobb terhelésre megindul a ventilátor, de nem egy repülő úgy sem.
Játszani nem akarok rajta, arra ott a PS4 Pro-m.Kinek van még hasonló konfigurációjú HP 15s gépe (ryzen 5 4500u, 8 gb ram, 512 gb m.2 ssd)? Mik vele a hosszabb távú tapasztalatok?
-
korpicschess
veterán
-
válasz
korpicschess #53479 üzenetére
Hűű sajnálom, nekünk eddig ne volt panasz, de igen mindig érdemes körbefotózni, én a MM-el jártam így egy telóval, az volt a röhej, hogy ők fotózták le (mivel kötöttem az ebet a karóhoz), és megpróbálták megmagyarázni, de mikor mutattam nekik, hogy de én nem így hoztam ide, még 1x bepróbálkoztak, hogy hát csak köztes pont, na erre kihívattam a akármilyen vezetőt .
picit beszélgettünk.... Csak én nyertem megint
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #53354 üzenetére
Aloha Kft. részemről senkinek sem ajánlott. Az ügyet a Békéltető Testületen keresztül rendeztük, a pénzt visszakaptam, elnézést nem kértek, szerintük nem hibáztak.
Bárki aki visz oda gépet, érdemes körbefotóznia, mert a panaszkönyvben és a maps értékeléseken is sokan panaszkodtak megkarcolt gépekre, amiért nem vállaltak felelősséget.
-
válasz
SeniorTilla #53477 üzenetére
Bocsi, 430 G4. 2018 januárjában vettem. Mondjuk az S21 ultra topikban a gyári átalakítót mondták inkább, hogy vegyek + külön jack kábelt. Mondjuk az talán van is itthon, de nem valami jó minőségű szerintem. Na mindegy, lehet bepróbálkozok vele.
-
-
Sziasztok!
Van egy HP Probook 430 laptopom. A jack audio kimenet beszart. Meg lehet oldani szerintetek, hogy usb-c-n keresztül a hangot átvigyem egy aktív hangfalba? Mert S21 Ultra telóhoz most készülök ilyen, vagy ehhez hasonló usb-c-jack kábelt venni és jó lenne, ha a laptophoz is jó lenne.
-
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy HP250 G3 . Vettem bele egy ssd-t és nem látja a Bios. ötlet ?
Régi winyoval megy gond nélkül
-
kormi0312
senior tag
válasz
kormi0312 #53427 üzenetére
Sziasztok,
Sikerült szert tennem 2db ugyanolyan patriot modulra ( 8gb 3200mhz )
Be is raktam őket, viszont a biosz is és a windows is csak 8gb-t lát a 16 helyett.
Aida64 viszont mindkét slotba írja hogy látja a modulokat.
Visszatettem A gyári 2db 4GB (2666mhz) modulokat, azokat hibátlanul kezeli .
Az lenne a kérdésem hogy elképzelhető hogy nem tudja kezelni 3200 as modulokat vagy esetleg a 16 GB val van problémája? -
thotzoltan
tag
válasz
Pyttawrx #53462 üzenetére
eddig a saját Dell Precisionomat,Inspironunkat,illetve az Asus rogot sikerült feltelepítenem,a 10 év alatt,amikor kellett,és amilyen op rendszert kellett...de ott egyszerűen letöltöttem a megfelelő drivert,és nem volt gond..itt ír egy rakomány drivert,és igazából nem tudom eldönteni,melyiket rakjam fel..ennyi a gond.főleg úgy,hogy minden adatot tud a gépről a HP...
-
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53465 üzenetére
A Probook teljesítményben proo-bb, mint az ENVY? Vagy hűtésben combosabb? Alu házas, ahogy olvastam. Akkor csak az alsó része?
-
-
válasz
#63718632 #53463 üzenetére
Nekem pavilion x360-14dh1002nh van! Mindennap hozom-viszem. Eddig coolert cseréltem benne, más bajom nem volt vele. Zsanérok stabilak nem törtek vagy repedtek eddig, most lesz 2 éves.
Nálam igen inaktiválódik a bill. Azt hittem szeretni fogom ezt a kihajtós dolgot, de nem nem szeretem, nem használom. Szerintem nem is bírná ha mindig hajtogatnám. Amikor használtam nekem fura volt, hogy a bilentyűzetet fogom, és azon tartom a gépet, kénylmetlen volt, ipad air 4 van mellette, sokkal jobb kényelmesebb.
Ez csak személyes tapasztalat nyilván! -
törölt tag
Sziasztok!
Az x360-as sorozatról szeretnék egy pár infót. Alapesetben ezek úgy működnek, hogy vízszintesig (180°) kihajtva notiként viselkednek? Majd túl hajlítva átvált tablet módba és a billentyűzet inaktiválódik?
Van itt három típus, emelkedő ársorrendben.
1: Pavilion x360 Convertible 15-er.......
2: ENVY x360 13-ay.........
3: ProBook x360 435 G8
Tartósság, masszivitás és gépház kivitelében is az emelkedő sorrend igaz?
Igazi hurcibálós, vegyes használatú, ki-be hajtogatós használatra kellene. -
válasz
thotzoltan #53461 üzenetére
Ne haragudj, de miért rontanád el, plusz világosan oda van írva mihez mit.. Lehet még nem drivereztél normálisan gépet? Most nem sértésnek szánom, csak próbálom kideríteni, hol akadsz el és miért?
-
thotzoltan
tag
itt próbáltam én is megtalálni a megfelelő drivert...Dell-lem van,azon nem 55 intel közül kell kikeresni,és nem akartam elrontani...kösz a segítséget!
-
válasz
thotzoltan #53456 üzenetére
Nekem mindig sikerülni szokott, "pár" darabon túl vagyok már. Próbáld meg azt amit Pytta linkelt.
-
válasz
thotzoltan #53458 üzenetére
-
válasz
thotzoltan #53456 üzenetére
Hp oldal típus akár gyáriszám alapján töltsde le, majd telepítsd fel a win10-es drivereket, ritkán szabad, sőt nem kell engedni az os-nek, hogy feltegye. Net nélkül a gyártói oldalon lévőket tedd fel, chipset, kártyaolvasó, vga…. stb
-
thotzoltan
tag
válasz
SeniorTilla #53452 üzenetére
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Egy teljesen furcsa kérdésem van. Nekem mindig (ez kb a 6.) HP notebookom volt-van. Most jelen pillanatban egy Zbook (I7 +win 10 pro) de voltak újabbak és régebbiek is.
Mindig csak melóra használom őket, gond nélkül. Ha nagyon unatkozom akkor elindítok rajta
valami online adást, hbo go , netflix, vagy horizon go, vodafone tv stb...
Ezeknek közös jellemzője, akármilyen wi-fin és kábelen, firefoxon és Chrome-on ,hogy egy kis idő múlva (negyed -fél óra) elkezd erőlködni, egyre sűrűbben kapcsol be a ventilátor,a végén folyamatosan jár,és melegszik (nem vészesen), akadozni az adás majd élvezhetetlen lesz és megáll, csak akkor tudom újraindítani ha kikapcsolom és újraindítom a gépet. Akkor megint 15 perc.
Mivel minden HP gépen, minden oprendszeren így volt évek óta, beletörődtem.
De a múlt héten bekapcsoltam a kolléganőm asztali fujitsuját és azon semmi hiba, egy napig is szépen megy.
Azóta nem hagy nyugodni mi lehet a gond? -
janos666
nagyúr
válasz
Grande Ale #53448 üzenetére
Próbáltad az összes USB portot, vagy csak egyet?
-
válasz
thotzoltan #53451 üzenetére
win update mindent megtalál
-
thotzoltan
tag
Sziasztok! HP 250 3168NGW Windows 11 telepítés után az eszközkezelőben ezeket írja ki hibába,hiányolva a drivert...egyéb alapvető rendszereszköz,ismeretlen eszköz és 3 PCI eszközt...a HP oldalán nem sikerült megtalálnom a megoldást, lehet hogy csak szerencsétlenkedek?
-
Grande Ale
őstag
válasz
SeniorTilla #53449 üzenetére
Persze, csak ugye ott volt mellettem, kényelmesnek megoldásnak tűnt.
-
válasz
Grande Ale #53448 üzenetére
Dugd a telefont a töltőjére, a laptop nem erre való
-
Grande Ale
őstag
Rádugtam a telefonom töltés céljából a laptopra. (HP Pavilion 15-EH1003NH 396M4EA)
Először gyorstöltést ír, utána átvált sima töltésre. Vajon miért?
Elvileg tudja a port a PD töltést. -
válasz
janos666 #53446 üzenetére
Ez már 3 éves gép, ettől függetlenül nem jellemző ez a probléma. Nem szólt még senki aki ilyet vett, hogy gond lenne a billentyűzettel.
Van viszont Elitebook 850-es hasonló problémával, abban most volt billentyűcsere, az altgr működött hol-igen-hol-nem. Az elite 3 éves garis, a tiéd 2.
Érdemes levenni a bill. sapkát és megnézni, mi van alatta. Simán lehet, hogy bement alá valami. Akkor van egyébként hasonló jelenség, ha el van törve a műanyag mechanika ami tartja a sapkát.
-
janos666
nagyúr
Egy "HP ENVY x360 15-cp0001ng" gépen elkezdett tönkremenni a Ctrl/strg gomb.
Néha reagál a legfinomabb nyomásra is, máskor arra sem, ha izomból lepréselem.
Ez egyformán ilyen Windows és Linux alatt is.
Ki tudom ezt valahogy cserélni itthon is, ha rendelek egy billentyűzetet, vagy túl bonyolult?
Vagy ha itthon is szét tudom szedni eléggé, akkor lehet, hogy az is elég lenne, ha csak letakarítanám az érintkezőjét? (Bár semmit nem szórtam/öntöttem bele.)
(Kicsit frusztráló, hogy egy ilyen drága gépen ilyen hamar tönkremegy a billentyűzet úgy, hogy alig használom. Ez inkább csak munkára van, és kb. a hét 6 napján a táskában pihen.) -
Kbali
nagyúr
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Szert tettem egy használt 8460p-re. Nem, nem a kamionról esett le, az exemé volt, ő most váltotta le egy TP P50 Workstation-nalVan benne 4 giga Ram, i5-ös processzor, pontosan milyen most nem tudom, de nem U-s az biztos, 250-es Hdd meg az alap tn kijelző, Win7. Esztétikailag nem a legszebb, de elmegy.
Elfelejtettem, az akksi még legalább 3 órát bír, tehát egész jó állapotban van
Szerintetek érdemes még ezt az öreg gépet tuningolni, ssd-ram-win10 vonalon, vagy inkább így ahogy van eladni és kipótolni egy újabbra?
Igazából semmi extrára nem használnám, csak tartalom fogyasztás, netezés, ilyenek... -
bajnokpityu
félisten
válasz
SeniorTilla #53438 üzenetére
köszönöm a segítséget. A végén nem lehetetlen, h mégis tőled vásárolok.
Két dolog van, még ami zavar a tipusnál.
Pont azért vennék 10nm egy intelt, mert ebben már megy elvileg a HDR és a 4k@60Hz, ehhez képest azt irja a [link] termékleirás, hogy HDIMI 1.4.A másik meg, h nem lehetetlen, hogy fog kelleni néha displayport, szintén 4k@Hzre, ami valami usbC adapteren keresztül megy-e?
-
cheeka
tag
Sziasztok!
Probook 650 G1-et használok, nagyon szeretem. Most kell vennem egy másik gépet, szerintem megint egy használt 15collos Probook-ot fogok venni. Dokkolóval szeretném majd használni, ezért marad megint a 650. Úgy látom, hogy a második generációsokban csak 4cellás az akku, ez azt jelenti, hogy rövidebb az üzemidő? A második generációs is olyan stabil és jó, mint az ami most van nekem? Tábláztkezelő, pdf,távoli asztal,böngésző sok-sok oldal egyszerre megnyitva, a mostani stabilan hozza, pedig csak i3 4th gen., 4gb. A keretem 100-120k. Milyen gépeket ajánlanátok nekem?
Köszi a segítséget. -
válasz
bajnokpityu #53437 üzenetére
A dw sorozat már vállalható, a sima 15s a nem ajánlott, legolcsóbb
-
bajnokpityu
félisten
ezek mennyire ajánlott tipusok?
[link]
vagy ezek még a túl olcsók, h minőségi HPk legyenek? -
-
kormi0312
senior tag
válasz
SeniorTilla #53433 üzenetére
Borderlands 3-at játszom rajta és 95% a memória kihasználtsága ezalatt.
Neked esetleg van tapasztalatod ilyen téren? -
-
-
kormi0312
senior tag
válasz
SeniorTilla #53428 üzenetére
Én is ezt olvastam külföldi fórumokon, csak nem voltam \ vagyok benne biztos hogy ez így működik is, mert volt olyan fórumozó akinek 16GB ram volt a gépében és úgy is nehezményezte hogy csak 512MB a vram.
Nem tudom, hogy érdemes lenne e nekem is 16GB ramot rakni bele, mert így 8GB-val maxon megy az 512MB vram a radeon software szerint
-
tom2085
csendes tag
Sziasztok! Járt már valaki így? Egy érintőképernyős HP Pavilion x360 - 14-dh1002nh laptopban kicseréltem a komplett kijelzőt, de bekapcsolás után az érintőpanel érdekesen működik. Vízszintesen középen minden rendben, de ahogy koppintok felfele a kijelző lefele érzékeli, és ha lefele haladok a közepétől felfele érzékeli.
https://www.youtube.com/watch?v=tOB7sSteYaI
Mi lehet a probléma? Nem kompatibilis az új kijelző a laptoppal? Vagy valahogy be kellene kalibrálni? Bekapcsolás után a hp diagnosztikánál az érintőpanel tesztnél is fordítottan érzékel.
(Ha a régi törött kijelzőt rakom vissza, akkor működik rendesen az érintőpanel. -
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53426 üzenetére
Napra kész minden, a bios is. Úgy lesz.
-
-
kormi0312
senior tag
Sziasztok,
Nemrég vettem egy HP 15s-eq1045nh AMD Ryzen5 4500U laptopot.
Azt tapasztaltam, hogy a VRAM mennyiséget nem lehet külön beállítani BIOS-ban sem, az konstans 512MB.
Másoknál is ez a helyzet vagy csak én vagyok béna?Köszi szépen előre is a segítséget
-
-
törölt tag
Sziasztok!
HP 245 G8 széria. Anno volt egy felvetésem a bekapcsoló gombot illetően. [link]
Szeptember óta nem jött elő a fent jelzett hiba, vagy érdekes jelenség az adott gépnél.
Az elmúlt két hétben viszont megint ezzel a jelenséggel adták ide, hogy megint "nem jó" és random kikapcsol és nem tudják bekapcsolni.
Megint neki álltam tesztelni a gombját. Vagy 50-szer bekapcsol-leállít, minden féle permutációban. Mindig bekapcsolt, érdekes módon.
Majd másnap magam mellé tettem teljesen feltöltve, 3-4 órát ott volt (akksiról) és figyeltem hátha kikapcsol. Úgy kb. 50%-os merültségnél kikapcsoltam, haza mentem. Vittem magammal, majd otthon be akartam kapcsolni. Nem, egy istennek nem akart bekapcsolni. Se akksiról, se tápról. A töltés jelző led pirosan világított. Egész addig nem tudtam elindítani, amíg a töltés jelző led fehérre nem váltott. Ekkor is csak a bekapcs gomb hosszú nyomásával. Ezután feltöltött rendesen és megint lehetett ki-be kapcsolni. Minden féle képpen.
Felvetődött bennem a kérdés, hogy az akksi nem közli a valós adatokat magáról a Win10 felé? Ki van lőve minden az energia beállításokban. Nincs hibernálás, nincs altatás. Kritikus 5 vagy 10% (nem tudom most pontosan) szintnél van a kikapcsolás beállítva.
Viszont az az érdekes, hogy ezt a szintet a Win10 szerint a tálca jelző ikon szerint meg sem közelítjük.
A noti garanciás még. Viszont sok szervízórát kéne rá szánni, hogy ez elő jöjjön. Én rászántam vagy 10 órát összesen. Azzal nem leszünk előrébb, ha egy-két hétre beadjuk, majd visszadják, hogy semmi baja.
Finomítsak az energia beállításokon?
Ami miatt kétségek közt vagyok, az a tény. Hogy van még másik kettő ilyen notink, más beszerzésből. Ugyan ilyen beállításokkal és azok nem produkálják ezt a jelenséget.
Lehet ez vissza jelző elektronika hiba? -
akaido
addikt
Üdv!
Van egy Zbook 15 G3 gépem: 80D5 KBC Version 10.75 alaplap, gyári 200W táp, i7 6820 CPU, Quadro M1000M és Intel VGA 2x8 GB Hyundai/Hynix 2133 Mhz RAM, N81 1.54 BIOS, plusz egy Thunderbolt 3 Dock, képA gond, hogy ha csatlakoztatom a ZBook-hoz működés közben a dokkolót, az sokszor "kékhaláloztatja" a Zbookot, mind Win10 és most már Win11 rendszeren is.
Gyakran akadozva mennek ill. BSOD-t okoznak az USB-s eszközök: egér, bill., fejhallgató, akkor ha csatlakoztatom őket. Van úgy, hogy a dokkról indítom az egész rendszert, simán bekapcsol, majd a Windows használata közben kb. 5 perc után BSOD, újraindul, utána normális minden.Létezik bevált megoldás a hiba kiküszöbölésére?
Érdemes-é pl. a HP SoftPack Download Managert használni és azzal leszedni és telepíteni hozzá a dokkolóhoz való speckó drivereket, vagy elvileg azok nélkül is működnie kellene flottul mindennek? -
-
whited
addikt
Sziasztok
Az alábbi géphez tudnék venni billentyűzetet valahol?
hp elite x2 g8
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy HP 250 G7 lapos. Plussz memóriát tettem bele, de mikor szedtem szét a gépet szétugrott a LAN csatinál lévő rugós burkolatrész. Tudja valaki, hogy milyen csavar megy ide esetleg?
-
-
jsystem
csendes tag
válasz
SeniorTilla #53409 üzenetére
köszi, ettől féltem
-
-
jsystem
csendes tag
-
válasz
tomaszka88 #53401 üzenetére
Szia, ház nézd az 1. a 4mag 4szál a 2. cpu egy 2 mag 2 szál, de a többi paraméter is fontos lenne, háttértár, memória állapot, és ugye hogy mit takar a munka szó ebben az esetben. Mert az excel, word is lehet munka, meg photoshop, videóvágás is. És nagyon nem mindegy.
-
válasz
Hát, keltsd őket életre először, a többit majd meglátjuk
-
törölt tag
válasz
Szerintem, ne pazarolj rájuk egy percet se!
-
tomaszka88
aktív tag
válasz
Pyttawrx #53400 üzenetére
Sziasztok Kedves Fórum Tagok!
Szeretném kikérni a véleményeteket. Van két olyan HP Pavilion 17 laptopom amit nem mostanság használtam, és szeretném őket kicsit életre kelteni.
Az egyikben AMD A4-5000 1.50 GHZ proci van, a másikban pedig AMD A4-5150M 2.7GHZ+turbo 3.3GHZ melyik lenne jobb munkára, és internetre?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest