- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Sziasztok,
A pavilion x360, pavilion 13 és envy 13 zsanérjai hogy bírják a gyűrődést? Milyenek a tapasztalataitok?
Köszi
-
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Egy ProBook 430 G4-hez szeretnék venni egy dokkolót.
Ami bonyolítja a helyzetet, hogy a home office miatt a gép jelenleg felváltva van rákötve a perifériákra egy Lenovo T480-assal, így az lenne az ideális, ha az eszköz ezzel a géppel is kompatibilis lenne.
Tudtok esetleg ajánlani egy olyan dokkolót, ami mindkét notebookhoz jó lehet?
Külön dokkolókkal foglalkozó topicot nem találtam.Köszönöm!
-
-
atika88
senior tag
válasz
SeniorTilla #51095 üzenetére
Próbáltam másik kábellel is, és az összes sata porton is (hdd1 hdd2 és rom meghajtóén is). Az eredmény ugyan az....és az említett F2 tesztnél a HDD-re azt írja, hogy nem létezik. Tehát tesztelni sem tudom. És igen, próbálta már hdd-vel és ssd-vel is.
-
-
atika88
senior tag
HP Pavilion dv7-6c14ez noti BOOT után követőt hozza: "kérem telepítsen operációs rendszert a hdd-re". És nem is hajlandó indulni vele. De amint külső USB-re teszem (Sata csatlakozora alakító kábellel) az egyébként WIN10et futtató hhd-t: azonnal bootol a gép.
Telepítő usb kulcsrol is indul a gép, csak akkor meg telepíteni nem tudom, mert illesztőprogram hiba miatt nem is látja a telepítése szolgáló hdd-t.Találkozott már vki ilyennel? Mi lehet ez? Mi rá a megoldás? BIOS frissítés már volt.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Truman #51089 üzenetére
Sok a befolyásoló tényező ilyenkor. Pl nem mindegy, hogy milyen fényes vagy éppen sötét szobában használjuk a szeretett masinánk. A mostani laptopomon bőven megvagyok elégedve a maximális fényerővel naplementéig, utána meg szépen fokozatosan megyek nullára éjfélig..
Pedig tavaly ilyenkor még álmodoztam a Macbook pro gépek fényerejéről.. most meg minek az úgy vagyok vele, megszokás kérdése az egész.
A másik meg, hogy a matt kijelzők tipikusan vagy kiégetik a szemünk, vagy tök sötét amikor éppen kéne.. nem szeretem őket, de megértem, hogy munkára sokszor jobb választás lehet többeknek. -
Mennyire megbízhato a Zbook G6-os 17" széria? Vannak tapasztalatok vele?
-
Truman
senior tag
válasz
Farkassacred #51088 üzenetére
Igen azok segítenek rajta picit. Csak fura, hogy az előző laptopom belépő szintű volt csak, és mégis teljes fényerőn kiégette a szemem, ez meg annak csak kb 65% -át tudja csak.
Böngészni, munkára elég ez a fényerő, de a videók nagyon sötétek. -
Truman
senior tag
válasz
SeniorTilla #51085 üzenetére
Van ennek olyan egyáltalán? Én nem találom. Ez alapján próbálom.
-
-
-
Truman
senior tag
HP ProBook 450 G6 tulajok, ha vagytok itt. Ti nem tartjátok túl kevésnek a fényerőt a maximumon is? A előző laptopomnak nagyobb volt. Bár az TN volt ez meg IPS.
-
válasz
Farkassacred #51079 üzenetére
Plusz egy MX250 VGA, ami sokszor jól jöhet
-
Farkassacred
őstag
válasz
nordadvert #51078 üzenetére
Remek választás. A nagyobb kijelző sokszor bizony döntő szerepű.
Plusz ha jól láttam akkor abban a notiban a legújabb intel proci duruzsol már. -
nordadvert
újonc
válasz
Farkassacred #51073 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
Az Envy lett a befutó, a célnak jobban megfelel elsősorban a kijelző mérete miatt. A 13"-hoz kellene egy monitor, de azt nem tudnám hova tenni. -
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #51076 üzenetére
Azt se tudjuk igazán, hogy mennyire közeli a kapcsolat.
Családon belül én ingyen adom tovább a dolgaimat..
Visszatérve arra a spectrére, a hajlíthatósága és a kis" 13-as kijelzője miatt nem igazán lehet hatékony munkaeszköz, esetleg max félig munkára/félig szórakozásra lehet ajánlható, viszont arra már nem is lenne ez olyan rossz vétel talán. -
válasz
Farkassacred #51075 üzenetére
Na ez lenne az igaz g*rénység... nem is, inkább pitiség
senki ne haragudjon meg, ha nem muszáj.
Nem hiszem, hogy el szokta adni a karácsonyi ajándékát, aztán vesz belőle egy másikat...
-
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla #51074 üzenetére
Nem tudjuk azt a családon belüli kedvezményes árat sajnos.. Ha esetleg nagyon olcsó max megveszi és eladja, aztán vesz egy envyt.
-
-
Farkassacred
őstag
válasz
Farkassacred #51070 üzenetére
Tényleg, a kijelző méretét sajnos nem néztem.. Valóban sokkal jobb a 15-ös kijelző irodai felhasználáshoz. Bár ha feleannyiért megkapod a másikat..
-
válasz
nordadvert #51069 üzenetére
Az Envy sokkal erősebb gép minden tekintetben. A kijelzője is kiváló, bátran megveheted, nem fogsz benne csalódni. A Spectre 13 más világ, a kettőt nem is lehet összehasonlítani. Ez egy nagyon csinos vékony kis gép, még kisebb, mint az elődje volt, már-már kis füzetlap méretű. Kategóriában és anyaghasználatban veri az Envyt, árban is nyilván. De én nem tudom, hogy mik az igényeid. Neked kell eldöntened, hogy 15-ös erős gépet veszel, vagy egy 13-as kis cukiságot, amivel mindenki megnéz az utcán
de jóval szerényebb a teljesítménye.
Ha teheted, akkor Spectre 15-öst vegyél, bár az nincs itthon forgalomban ha jól tudom, és minimum 2x ennyibe kerül mint ezek. Nem véletlenül. H-s proci, 4k OLED kijelző, GTX1650 VGA, stb-stb.
-
zolee001
őstag
válasz
Ezen sokat nem kell agyalni szerintem,ha a kedvezményes ár megfelel akkor egyértelmü,hogy a spectre a nyerö
-
Farkassacred
őstag
válasz
Ha nincs leharcolva a spectre és még ha olcsóbban is jönnél ki vele, mint a másikkal, akkor mindenképp őt ajánlom inkább.
-
nordadvert
újonc
válasz
nordadvert #51068 üzenetére
Még egy lehetőség adódott: családon belül átvehetnék kedvezményes áron egy ilyet: [link]
Egy bajom van, hohy nem bővíthető a ram. Esetleg egyéb vélemény? -
nordadvert
újonc
Sziasztok! Régóta nézem a HP laptopokat, de nem olt sürgős a vásárlás eddig. Mostanra az eddig preferált Probook ára eléggé elszállt, így akár már egy Envy is szóba jöhet, főleg a kijelzője miatt. Pl. ez [link]
MI a tapasztalatok az Envy-ről? Felhasználás otthoni, irodai lenne. -
-
D10S
újonc
Lenne egy megmosolyogtató kérdésem: Ha én csak böngészésre, full hd youtube videók és sorozatok nézésére használnám a gépet, akkor mondjuk a következő 5 évre elég, ha a gépnek csak integrált videokártyája van (Intel UHD Graphics), vagy jobb lenne, ha MX vagy GTX sorozatú kártyával rendelkezőt vásárolnék? 300-350e Ft körül keresgélek. Köszi!
-
-
krisz77
tag
válasz
SeniorTilla #51062 üzenetére
sorolnál nekem egy pár jót?
-
-
krisz77
tag
válasz
SeniorTilla #51060 üzenetére
mert ezek legalább még jol öszerakot gépek
-
-
krisz77
tag
megoldhato ez valahogy ?
-
krisz77
tag
sziasztok valakinek sikerült már hp 8470p 2570p 2170p laptopba ips kijelzót tenni ?
-
törölt tag
Sziasztok!
Elkelne némi információ az alábbi HP notiról. A közeljövőben HDD > SSD cserére és karban tartásra készülök.
HP 15-bw002nh (SN#CND744499S/ProdID:2GH56EA#AKC)
[link]
AMD A6-9220/Radeon R4 (Excavator/Stoney Ridge)
[link]
Felmerült az a gondolat, hogy ha lehet M.2 SATA vagy M.2 NVME SSD-t teszek bele a SATA3/2,5" helyett.
Találtam egy szerelős videót is.
[link]
Ebből nem derül ki pontosan, hogy van-e vagy nincs mindegyik típus alaplapján M.2 csati. Itt a videón lévő konfig szerintem Inteles.
Szóval elképzelhető, hogy az AMD-s konfigok alaplapja már tartalmazhat M.2 csatolót és bootolni is tud róla?Másik kérdés pedig a memória bővítéssel kapcsolatos.
A noti adatlapján 1x4GB DDR4 modul szerepel, viszont a videón látszik a második memória slot is. Tennék bele még egy 4-es modult is, ha 100% biztos, hogy van nekem is második slot.
Ha menne a RAM bővítés, kell-e a beszerzésnél gyártó specifikus HP modulokat keresnem?Remélem van köztetek valaki, aki szerelt már ilyen tipust.
-
Megtudná valaki nekem mondani, hogy mi a helyzet a HP Zbook-nál a garanciával külföldi gép esetén? Kint dolgozom, és ha itt vásárolok, arra otthon is érvényes a garancia? Kell valamit honosítanom? Minden esetben helyszíni garancia van? Természetesen üzletben számlával venném.
Köszönöm
-
PpenoO
őstag
Sziasztok,
Van nekem egy 840 G2 TN paneles laptopom HD felbontású kijelzővel amit szeretnék FULLHDra upgradelni.
Találtam itthon céget aki kicserélné de ebayhez képest horror áron tudna alkatrészt.
Youtubeon elérhető videók alapján nem tűnik bonyolultnak a kijelző cseréje és bétorkodom a gondolattal, hogy magam kicserélem.
A kérdés csak az, hogy az Ebayen kapható FULLHD kijelző (806362-001) plug'n play cserélhető a HD kijelzővel (806363-001) vagy sem.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
krisz77
tag
sziasztok a hp 2570p menyire ajánlot ?
-
-
ElRamos
tag
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket:
1 hete vásároltam egy HP Probook 650 G2 laptopot a feleségemnek otthoni munkavégzés céljából. A géphez nem volt akkumulátor, azt a mai napon küldte meg az eladó. Beletettem a gépbe, majd bekapcsolás után az akkumulátor töltöttségi szintje 79%-ot mutatott. Rádugtam a gépet a hálózatra, viszont az akkumulátor nemhogy töltődne, folyamatosan csökken a töltöttségi szintje. Elnézést a fogyatékos kérdésért, de mit rontottam el?
Elvileg jól tettem bele a gépbe, mert hálózati csatlakozás nélkül is megy a gép.
Az aksit így tettem bele:
https://www.youtube.com/watch?v=cd7eTLSXgNk
Köszönöm a segítséget!
Üdv: ElRamos
-
j.la
tag
válasz
Farkassacred #51026 üzenetére
Köszi szépen a válaszod!
@Seniortilla neked is!
-
törölt tag
válasz
Gergello #51045 üzenetére
Igen, én is éreztem, hogy ez az Emag zsákutca. Bár volt pozitív vásárlásom náluk, de notit nem merek tőlük venni. Nagyon sok negatív véleményt lehet olvasni erről a shopról.
Ez az OMEN viszont tetszik, és a HP Renew programja is megbízhatónak tűnik (az eladó meg végképp
). Én úgy láttam, hogy ezt a gépet itthon nem forgalmazták, de a hirdetésben magyar bill. szerepel, OEM Win, szóval szerintem mindegy is. Ez az OMEN sokkal jobb ajánlat, mint a Bestbyte PAVILION GAMING 15-DK0013NH notija 325e Ft-ért (csak 8 GB, freeDOS, butább kijelző, igaz 3 év gari).
Átgondolom!
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Van egy régi HP 250 G3 notim aminek a kijelző színei egészen mások ( sokkal sötétebbek) mint az asztali gépeimen.(nincs vga a notiban)
Kérdésem az lenne, hogy hol lehet a kijelző színeit megváltoztatni, módosítani?Előre is köszi a válaszokat.
-
Gergello
addikt
válasz
#33889536 #51044 üzenetére
Percről-perce rosszabbul hangzik a történet.
Ezt ajánlom helyette.Magyar számla, magyar gari, magyar eladó.
Fémházas OMEN, nem a műanyag Pavilion.
Pavilionba beraknál még 8 gb ramot majdnem itt lennél árban, cserébe rosszabb gép
külföldi. Billentyűzete magyar egyáltalán vagy csak EU ?A pavilionban lévő 8 gb (valószínűleg 1x8 single chanel) memória nagy érvágás, azt mindenképp bővíteni kell !
-
törölt tag
Köszönöm a választ! Emag-ról szabad vásárolni? A HP 3 éves garanciája tekintetében van jelentősége, hogy egy román webshopból, vagy egy hazai, üzlettel rendelkező webshopból vásárolok? Én úgy láttam, hogy a Pavilionoknál hozzák/viszik a 3 éven belül. Számlát és garilevelet a románok is adnak.
-
-
KrAt
veterán
válasz
SeniorTilla #51041 üzenetére
Sejtettem..
Miknek milyen beállításokon kéne lennie? Én arra tippelek, hogy nem kikapcsol, hanem vmi S6 (vagymi) state-be megy csak le, és azért a drain..
-
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
kb. 2 hónapos HP EliteBook 830 G6 + Win10:
normális jelenség az, hogy kikapcsolva, mindent kihúzva belőle, kb 1-2%-ot merül naponta?
Amit próbáltam:
- minden WakeOnLan dolgot kikapcsoltam, mind BIOS, mind Win10 esetén
- BIOS-ban az energiagazdálkodás 79%-ra tölti az akksit, fast charge kikapcsolva
- legfrissebb BIOS
- Windows alatt hibernálást kikapcsoltam
- ha bedugva van a TypeC-s Dell dokkoló (tudom, még nem jött meg a sajátja..) akkor 1 hétvége alatt 0-ra meríti.Tudok még valamit tenni, ez ilyen, vagy gari?
Előre is köszi,
Attila -
-
törölt tag
Ha valakit zavar, akkor az "elmult" és a "youtubre" miatt elnézést.
-
törölt tag
Sziasztok! Nagyon laikus vagyok... Ezt a notit meg szabad venni? HP PAVILION GAMING 15-DK0013NH (i5-9300H (2,4 GHz, 8 MB), 8 GB DDR4, SSD 512 GB, GTX 1660 Ti 6GB GDDR6). Átlagár 400 000 Ft körül van, Bestbyte akció: 325 000 Ft.
Kb. 15 éve játszottam utoljára
, anno még a COD1-gyel és a Far Cry 1-gyel, de most kedvet kaptam újra, hogy néha kikapcsolódjak az elmult pár év fps játékaival. Ezen kívül böngészésre, youtubre, filmnézésre használnám a gépet. A válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
apaszka #51033 üzenetére
Az akksi tönkremehet így is. Viszont ebben az állapotában ki kellene venni a laptopból. Nem célszerű így benne hagyni. Sajnos ez csere. Ha teheted gyárit vegyél. Ha nem hurcolod a noti, úgymond asztaligépként használod, akkor meg nem biztos hogy kell, max ha biost akarsz frissíteni.
-
apaszka
veterán
válasz
Pyttawrx #51032 üzenetére
Mi lehet vele a gond? Havi egyszer lett berakva,és használva pár órát,és 3/4 ig feltöltve,aztán pihi!
Van e értelme valami okos emberrel felújítatni ,vagy megérné e megnézetni ?
(A fogyvédők előtt van amúgy ,de nem bízom benne nagyon!)
Garanciálisan jelezve lett nekik,de húzták az időt aztán meg elutasították a szervizt...) -
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Van egy EliteBook 840 G5-öm (i5-8350) egy HP Ultraslim Dock 2013-as dokkolóban, és jövő héten érkezik egy LG 29WL500-B monitor, ami HDR képes.
A monitoron 2 db HDMI 2.0 bemenet van, az Ultraslim Dockon 2 db Displayport 1.2(?) kimenet (és egy VGA). A laptopon egy HDMI 1.4 (de ehhez nem férek hozzá, ha a dokkolóban van a laptop, mert pont eltakarja).Szeretném a HDR-t kihasználni, viszont őszintén szólva elvesztem, hogy mi milyen szabvány és hányas verziótól támogatja. Mi lenne a legjobb megoldás, milyen átalakítót, új dokkolót, stb vegyek?
-
zolee001
őstag
válasz
Farkassacred #51021 üzenetére
Passzolom,életemben nem vásároltam a román szutyoktól de magyartól sem,nem tudom,hogy mennyiben alkudott meg a cégvezér a HP val,maga a masina valóban jól teljesit,3 db nak nem volt klavija igy a cégvezér a kezembe nyomta
ujlenyomatok csak sötét képernyönél láthatóak,reklámjában olvastam,hogy vmi taszitó anygaggal van bevonva (azt hittem csak maszlag )
Ellenben az idösebb Sonym ahol nem kell tapicskolni csak a levegöben mutogatni (gesture) az hiányzik -
Farkassacred
őstag
Nem egy kategória a kettő, ha jól rémlik. Az elite egy lépéssel feljebb áll minőségben (ahogy árban is persze..), de átlagos napi használatra az envy jobb választás lehet. Megbízható mindkét típus, innentől már csak az számít, hogy hol veszed.
Tavaly engem pont egy media marktban kiállított envy típus vett rá a laptop vásárlásra, szimpatikus kis vasnak tűnt a helyszínen nagyon is.
-
j.la
tag
válasz
SeniorTilla #51024 üzenetére
Köszi! Megbízhatóság szempontjából melyiket ajánlanád?Teljesen átlagos használatra lenne. Mik a tapasztalatok?
-
-
j.la
tag
Sziasztok,
Egy ideje fontolgatom a laptopvásárlást, de nem tudok dönteni két széria között. Envy vs. Elitebook. Korábban egy Elitebook 8460p-m volt.Van valamilyen lényegi különbség a két széria közt? Tudtok ebben segíteni?
Köszi szépen!
-
Andras67
újonc
Sziasztok!
Beárazással kapcsolatban valaki tudna itt segíteni?
Lenne egy eladó hp notebookom de nem igazán tudom mennyit érhet és csak egy olyan topicot találtam beárazásra ami már le volt zárva. -
Farkassacred
őstag
válasz
zolee001 #51018 üzenetére
Szép darab azt meg kell hagynom, bár az ára is húzós azért. Megbízható e vajon ez az emag ilyen téren azt nem tudom, nem biztos hogy megkeresném őket, ha használt terméket keresek épp.
SeniorTilla: Az érintő képernyő nyomhatta meg az árát, jól mutat ezeknél a gépeknél nem vitatom. De én az istenért se akarnám összetapicskolni a kijelzőt, elég a porszemeket letakarítani róla.. -
válasz
Farkassacred #51017 üzenetére
tényleg drága volt, én is árultam őket korábban, de nem 2013-as gépek. 2017-18-ban mentek nálam (mondjuk nem 500-ért, hanem 215-250 között...)
-
válasz
zolee001 #51016 üzenetére
Használt gépre nincs support, ezt mindenki tudja. Gondolom az áruk sem 527e Ft volt
Egyébként nem kell gyári image, a win10 szépen kezeli az összes gépet, a régebbieket is, x360-asokat, speciális cuccokat is. Én feltenném a helyedben az egyikre, ráereszteném az win updatet, esetleg kézzel néhány spec. HP-s programot vagy környezetet, és ha kész, abból installálni a többit.
-
zolee001
őstag
válasz
Farkassacred #51017 üzenetére
https://www.emag.hu/hp-spectre-13-pro-13-3-touch-notebook-angol-dx73rbbbm/pd/DX73RBBBM/?X-Search-Id=aa457ce7ed9e8cc7ba40&X-Product-Id=28009989&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
ilyenek, -
zolee001
őstag
válasz
SeniorTilla #51015 üzenetére
Most jön a poén
Ezen gépek jelenlegi ára 527.000 ft,ezen darabok a HP!!!! managerinél /üzeletkötöinél voltak és nem annyira régen "jóárasitva" kiszórta HP mint használt gépek. (némelyikben 9!!! üzemóra volt összesen)
Elviekben megszokott dolog,hogy az eredeti háttértárat nem adják használtakhoz (adatvédelem) de mivel ezekben elég macerás lenne a mittom én milyen ssd-t cserélni igy valami full format akármivel gyalulták le (gondolom én)
Mindez az én feltételezésem de a céghez (jelenlegi tulaj) már igy kerültek
A csodás 04 es WU katyvasz 100 % on járatja a gpu-t random modon és használhatatlánná téve az összes ilyen eszközt,ez volt az utolsó szög
A HP hivatalos oldala is sokatmondó ha már nincs Recovery tölük.figyelmeztetnek,hogy az aukciós oldalakon (ebay) figyeljen oda a user,hogy tipusszám alapján vegyen recoveryt (ha talál)
2019 ben járt le róluk a gari,szal nem p1 es akármihez kellene support -
-
zolee001
őstag
válasz
Pyttawrx #51012 üzenetére
A server automatikusan menti minden kliensét image alapon is,hdd csere esetén automatikusan visszarakja az imaget a WDS server
Macrium home usereknek való
Az origi imagehez én ragaszkodnék,majd felhivom a HP usát,ott kicsit más a ügyfélkezelés,pláne 1000 usd-s gépeknél -
zolee001
őstag
válasz
Pyttawrx #51010 üzenetére
54 db gép,Windows server domain,minden átkozott update után a nyomorék win10 gépek félig müködnek,minden alkalommal domainból ki majd vissza (hivatalos MS workaround)igy ez kissé unalmas már
W7,W8 kliensek évek óta teszik a dolgukat ahogy kell probléma nélkül
Mivel vpn,pki infrastruktura,ipsec,nap,ts gateway+server is van amihez nem árt ha müködik a domain és a group policy igy meguntam
(server 2012 van upgrade server 2016 ra olyan 1.5 milla) -
zolee001
őstag
Urak!
Véletlenül nincs valakinek HP Spectre X2 Pro masinája amin fellelhetö az eredeti recovery image (windows 8.1)?
Köszönettel -
válasz
Farkassacred #51005 üzenetére
Prémium gép, prémium szolgáltatásokkal.
Örülök, hogy sikerült!
-
Farkassacred
őstag
válasz
Farkassacred #50945 üzenetére
Végül akksi és ventilátor csere is lett a dologból énnálam, és szerencsére egy nap alatt el is intézték a cserét, egyedül csak a hétvége miatt kellett várni. Most mintha egy teljesen más laptop lenne a kezemben, "áldom a jó istent". Korrektek voltak nagyon a hp-s kollégák, ilyen jó szervizes tapasztalatom még sosem volt eddig. A csomagolás is atom biztos volt a kiszállításnál. 5/5 pont.
Sok régebbi laptopnál úgy látszik érdemes lehet a ventilátor cserén is elgondolkodni pasztázás mellett. Nálam ez mondjuk pont egy típus hiba valszeg a 2017-es daraboknál ha jól olvastam, tehát ismerős lehetett a szervizesek előtt szerencsére.
Még egyszer köszi a tanácsokat. -
bigrock
addikt
Sziasztok!
Ismerősömnek vagy egy HP Probook 13,3" laptopja, ami nem indul.
Ha kiveszem az akksit és rádugom a tápot, kb. 2-3 mp-ig világít a power LED, de aztán elalszik és nem kapcsol be. A táp leadja a 19,6 V-ot.
Ha az akksit visszateszem, amikor bepattant a helyére, ugyanez a jelenség és szintén nem indul. Ha viszont bent van az akksi és úgy adom rá a tápot, akkor meg sem villan a power LED. Valami ötlet? -
válasz
Kussolj #51001 üzenetére
Kussolj
csendes tagez marha jó
Privacy Screen-est ne vegyél, sokat ront a képminőségen és a fényerőn kikapcsolt állapotban is, bekapcsolva pedig katasztrófa. A sureview rétege mindig ott van a kijelző előtt. Csillog, fakul oldalról, stb-stb. Csak office feladatokra való maximum
-
vtechun
veterán
Sziasztok!
Látom pont az a téma, ami engem is aggaszt. Elitebook 8460p-m van. Gyakran és magasan jár a ventije. Seperc alatt 90-98 fokra felmegy a hőmérséklet. Szerintetek mi lehet az oka?
Leszedtem az Intel Extreme Tuning Utility-t, hogy megnézzem miket ír. Rányomva a stress tesztre, az addigi alap 55-60 fokról 2 másodperc alatt felmegy 90 fölé(ja és persze throttlingol is). Kikapcsolva a stress tesztet, ugyanennyi idő alatt lemegy. Szerintetek mi miatt lehet? Gyakorlatilag 2 másodperc alatt el is vezetődik a felesleges hő, meg ugyanolyan gyorsan be is melegszik. Szóval a gyanúm, hogy a heatpipe (hőcső) lenne rossz, nem tűnik igazoltnak. Tiszata a venti is, nemrég volt újrapasztázva is, akkor pár óráig mintha jobb lett volna, de lehet csak placebo érzés volt. Ötlet? Köszi!
-
Kussolj
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Elitebook 830 G6, aminek tudom a serialját, de fizikailag nem férek hozzá. Ki szeretném deríteni, hogy melyik fajta (250-400-1000 nit, 45-72% NTSC, Sure View) kijelző van benne.
A HP PartSurfer ezt állítja róla:PNL,13.3FHD AG UWVA 840 flat Privacy3,IV
Ezt hogyan kéne értelmezni, a Privacy3 a Sure View gen3-ra utalhat, amiből kövektezik, hogy 1000 nit és 72% NTSC?
Más: a 830 G5 létezik 120Hz-es panellal, míg a G6-nál nem látok ilyen opciót. Ennek mi az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest