- Fórumok
- Notebookok
- HP notebook topic
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Hát mit tudom én
Win 10 home retail, innen a hardverapróról vásárolt kóddal, ugyanattól az eladótól, ugyanúgy ahogy az elmúlt 2-3 évben a családban az összes gépet csináltam
Azóta még feltettem egy "Intel Dynamic Tuning Driver-t" a hp oldaláról, és a 2 ismeretlen eszköz kivételével minden más nem működő eltűnt, a maradékról meg úgy döntöttem, jóvanazúgy, rendben működik a gép.
Szóval megcsináltam, de rájöttem ismét miért nem foglalkozom laptopokkal csak a legszűkebb családtagoknak
-
s7evcsenko
addikt
-
liszi70
nagyúr
-
bozso067
tag
-
n0is3es
aktív tag
-
janos666
nagyúr
-
Mikeee89
senior tag
Dual channelben van a CPU-Z és a HP oldalán lévő specifikáció szerint. 2x4 GB DDR4 2666 Mhz.
-
Biqci
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
-
nyesteb
tag
Frontend fejlesztéssel foglalkozom, többségében.
Dokkolóval használok 2monitorral most egy T430-at, ami kezd öreg lenni már, de még jól bírja. 5 éve nyúzom, ezért gondolkodom a váltásban. Néha nem a dokkoló előtt ülök, főleg, ha elviszem a gépet valahova, ott lenne jó a nagyobb monitor.Köszi az infót! Amikor aktuális lesz, körbe nézek majd!
-
korpicschess
veterán
Nem volt sürgős, én használtan vettem a gépet, és ez volt rajta, de persze van licenszem amúgy mindegyikhez szerencsére. Most gugliztam, a HP nem listázza a kompatibilis gépeket, de azt írják, hogyha a saját appjuk kiírja, hogy Win11 frissíthető, akkor nyugodtan. Ez azért beszédes.
Emellett a Windows 11 végre hoz egy csomó olyan dolgot, amitől jóval kevésbé tűnik elavultnak egy Mac mellé rakva, szóval szeretném élvezni. Az asztali gépem és a régi laptopom nem támogatta, ez is egy szempont volt. Egyszerűen sokkal jobb érzés használni.
Fel tudom rakni Win10-re is a cuccaimat, de már a 4. újratelepítésem lesz ezen a gépen, és annyira nem rajongok érte. -
korpicschess
veterán
Jaja, teljesen igaz. Megkérdeztem egyébként, de ez simán lehet jófejség függő, hátha itt van tapasztalat. Bár sejtem, hogy valszeg annyival többe kerül gyári árakon egy érintős kijelző, hogy nincs értelme kifizetni a pluszt. Ha tudom valami, majd megírom.
Csak jövő hétfőn viszem be, legalább a hétvégét ne töltse ott. 1-2 napot mondtak a bevizsgálásra. -
SeniorTilla
veterán
-
zamator
csendes tag
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
zamator
csendes tag
-
akaido
addikt
-
Catman
aktív tag
-
hódmaci
senior tag
-
MATEO6600
őstag
-
SeniorTilla
veterán
-
Surfym@n
senior tag
-
Balázs_a_laz
aktív tag
-
zolocz
csendes tag
-
Bandesz99
tag
-
nfsu17
veterán
Engem aztán el lehet, simán.
Pl mondom a gondom megint.
Mi a kül a HP és a HPQ között? Az egy betűn kívül?
Ha van a boltban, ahol veszem ASIS-ra, RENEW-ra 1 év garancia, akkor sem éri meg ezeket venni? Szinte minden gép ott ilyen volt és kinézetre NEM mondtam volna meg egyikről se, hogy nem vadiúj. Ámbátor "jóval" olcsóbbak.Az összes Pavilionnal gond van, vagy csak a 6000-es szériának nem jó az alaplapja?
Nézzétek el nekem bizonytalanságom, vkinek ez 2 havi fizetése, nem 1 évre veszi és nem szeretné a szervízben tudni a jószágát.
Mégegyszer körbenézek és keresek valamit 200k maxig, mert a 240k lehet mégis sok lenne.

Elnézést.

-
Overtaker
csendes tag
Ez tök jó, de a kijelzőméret a problémám, nekem az túl pici már. Ennek a 15,4-es megfelelője pedig már elég drága.
-
RedWing
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- HP notebook topic
- (kiemelt téma)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Végül is csak netezni, meg alap dolgokra kell.

Pyttawrx