- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovacsit
tag
válasz
SeniorTilla #53198 üzenetére
hát ezt már oda vissza átolvastam .. konkrét drivert se itt sem a hp support oldalán nem talaltam. Serial szerint is lekérdeztem , 16 drivert listáz a tároláshoz, de egyik sem jó..
-
-
kovacsit
tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek,
Van egy 15-RA049nh notebook SSD-vel.
W10 települne rá pendriveról, (cserés lett az SSD) de a telepítő nem látja a disket, drivert kér.
A hp support oldaláról az össze tárolóhoz mellékelt drivert letöltöttem, de a W10 telepítő azt állítja, egyik sem tartalmazza a szükséges drivert...
Melyik a hozzá illeszkedő (sata?) driver? Hogyan lehet ezt megtalálni?
Köszi előre is! -
korpicschess
veterán
Tegnap használtam a gépet utazás közben, akkuról a hőfok 40 fok alatt volt, így feltételezem, hogy nem (csak) pasztázási a gond.
Van alulfeszelésre esetleg ajánlott módszer? Akkus üzemben is totál rendben volt a sebesség, ráadásul passzív volt, tehát a venti sem ment.Nyilván jobb a tempó akkuról, de elég hangos a venti. Szerintem az energiagazdálkodási beállításokon lehetne még mit csiszolni, de az energiasémákban elég korlátozott a beállítási lehetőség.
Még azon gondolkozom, hogy fixre bekapcsolni a ventit BIOSban táp esetén, és akkor lehet, hogy mindig lenne hangja, de átlagban kevésbé lenne "zavaró".
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Tegnap vettem egy hp 15 2021 i5 hybrid notit.
W11 alatt van erre olyan szoftver, ami az akkumulátor töltési küszöbértékét szabályozza?
50-80% között szeretném beálltani.
Nem találtam, semmit..
-
Pano
addikt
válasz
korpicschess #53190 üzenetére
Visszafejlődésnek nem mondanám, inkább csak megragadt és próbálja a maxot kihozni és tartani a lépést a gyártástechnológiából amivel dolgozik, aminek sajna itt-ott jönnek hátrányai. Annyira azért nem vészes.
Szerintem egy jó és új paszta csodát fog tenni. A HP amúgy is inkább az alacsony hőfokra és tartósságra törekszik a teljesítménnyel szemben. Ezt valaki szereti, valaki nem. -
korpicschess
veterán
Köszi! Majd valamikor ránézek, bár csak több éves Arctic MX2-őm van itthon, de lehet a gyárinál az is jobb. Úgyis berakok még egy RAM-ot. Energiatakarékos/kiegyensúlyozott beállítással egyébként egészen oké.
Majd kiderül, hogy mennyire throttlingol, ha fut rajta a sakk program, full CPU terheléssel, az felér egy stressz teszttel. Azt gondoltam, így utánajárás nélkül, hogy az Intel nem tudott visszafejlődni 5-6 év alatt.
A Support assistant a serial alapján 2 év 5 hó garit ír a gépre. Pasztázás és ilyesmi számíthat ennél? Mondjuk az inkább, hogy csak adásvételim van, semmi papír, de olvasgatva, valamelyik márkaszerviz tuti beveszi, anno is pozitív tapasztalatom volt velük.
-
Pano
addikt
válasz
korpicschess #53188 üzenetére
Hali!
Sajna megesik, hogy a gyári pasztázás gatya, szinte mindegyik gyártónál. Érdemes első körben egy rendes pasztázást szakszerűen elvégezni és azután megnézni.
Amúgy a 10. genes intelek sajnos hajlamosak melegedni, ha dolgozik az intel dynamic tuning. -
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Vettem egy HP 830 G7 notit használtan, előtte is HP gépeket használtam, 840 G2-ről váltottam. Nagyon tetszik, és hihetetlen pöpec. 10. genes i5 van benne.
Egy dolog viszont van: a proci hőmérséklet szerintem elég magas. A gép valszeg nem volt még szétszedve, és nem idős, így nem hiszem, hogy pasztázási gond lenne, bár ki tudja.
Windows 11 Pro van rajta, tegnap frissített a HP Support tool bios-t. Van esetleg valami javasolt beállítás?
A venti gyakran felsüvít, a hőmérséklet 50 fokról pillanat alatt 80 fokra felmegy a CoreTemp szerint.Friss install, így lehet, hogy esetlegesen még valami hiányzik!?
Előre is köszi!
-
zolnagy
őstag
HP 250 G6 gépembe meghalt az akku, vennék bele újat.
Na most a probléma az, hogy ha rákeresek a géphez való akkura, vagy egyenesen arra a számra, ami az akkun van, akkor más feszültségű akkukat hoz minden oldal. Ránézésre ugyanúgy néz ki (minden tüske, forma stimmel), de 14,4 V, meg 14,8 V-osokat dob ki (itt tudom, hogy vhol 4*3,6V, máshol 4*3,7V-al számolnak), miközben a gyári akkun 10,95 V van.Pl ezeket hozza: [link] [link] [link] [link]
Egészen pontosan ezek vannak a gyári akkun: HSTNN-LB7V, 10,95V 31,2 Wh, 2670 mAh, HP part number 919681-421
Valaki tudna ebben segíteni, aki ilyen géphez rendelt már akkut?
És egy megbízható bolt ajánlatot is szívesen vennék.Köszi!
-
Lalikiraly
addikt
válasz
Grande Ale #53182 üzenetére
Ismerős Lenovója is egyszer csinálta ezt. Mikor hideg időben hazavitte és rögtön bekapcsolta. Lehet nem tetszett neki. Azóta semmi.
-
Grande Ale
őstag
válasz
SeniorTilla #53184 üzenetére
Újraindítás után megszűnt, remélem nincs gond.
-
válasz
Grande Ale #53182 üzenetére
Lehet driver probléma, RAM vagy LCD
-
Pano
addikt
Ryzen 5-ös elitebookoknál be lehet valahogy kapcsolni, hogy legyen akku módban is turbo boost? Régen volt ilyen opció biosban, de most nem találom.
-
Grande Ale
őstag
A szívbajt hozta rám a gépem. A kijelző elkezdett csikozodni, vagy hogy mondjam, mikor zavar van a tévé adásban, talán úgy tudom leírni a legjobban. Mi a fene lehetett ez? Újraindítás után megszűnt.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
840 G6 csak %-osan írja ki az akku hátralévő kapacitását, óra-percben nem.
Win10 és Win11 alatt sem.
Milyen beállítás kellene hozzá? -
válasz
Grande Ale #53176 üzenetére
Hű. Hát bevallom nem csináltam még ilyet ennél. Szerintem hagyd. Inkább a win upd-re katt még 1x, hátha.
-
válasz
Grande Ale #53174 üzenetére
Szerintem most valami történik a HP-nál, mert sok más laptopnál eltünt a támogatás, vagy valami változott. Vélhetően ezért van a felkiáltó jel, valami történt letöltés közben.. stb
Kutakodom még. -
válasz
Grande Ale #53171 üzenetére
Olyat én még nem láttam, hogy ne lenne bios az HP oldalon
Kép a HP géped support oldaláról? vagy link -
válasz
Grande Ale #53168 üzenetére
Szia. Valamiért csak nem frissült le. talán nem volt töltőre téve? Szedd le a Hp oldaláról és frissítsd te. (Kizárólag saját felelősségre a BIOS updatek).
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Van egy HP Notebook 15s-fq1049nh-gépünk. A windows update-ről frissült a bios, azóta ezt írja: [kép]
Biost nem tudok frissíteni, a Hp support assist nem talál másikat, manuálisan pedig nem tudom, letöltést sem találok. A gép amúgy tökéletesen működik.Találkozott valaki már ilyennel?
-
Pano
addikt
Hali!
Azt tudja valaki, hogy HP-nál a noti elnevezésében a "IDS Base Model" pontosan mit takar? Google nem igazán ad releváns találatot rá.
-
.mf
veterán
Basszus, hogy ez nem jutott eszembe... Eredeti konfigban update-eltem a Radeon sw-t, de mindenféle csak rosszabb lett tőle, ezért amikor az SSD-t kicseréltem, teljes gyári visszaállítást csináltam és nem tettem fel külön a Radeon sw-t, azt hittem nincs is, csak az alap driver, amit a windows maga telepít. De mégis ott volt a Radeon sw, és a Settings - Display - Vari-Bright csinálta ezt a szarságot.
A másik, amiért eddig nem terelődött erre a gyanú, hogy egy kollégámnak szintén ez a gondja a Probookjával, amiben intel/nvidia van, ezért gyanakodtunk valami rejtett BIOS energiatakarékossági beállításra.
Na mindegy, megoldódott, köszi! -
.mf
veterán
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy Probook 635 Aero G7-est, ami amúgy nagyon jó kis gép, de van egy számomra nagyon nagy hibája. Hálózaton nincs vele gond, de akksin van benne valahol egy rejtett energiatakarékossági beállítás, ami teljesen leveszi a kontrasztot, talán a bitmélységbe is belenyúl. Ez nekem azért nagy baj, mert fotózok, és így akkuról nem tudok vele fotókat kidolgozni, szerkeszteni, ha a kép helyett egy összefolyó masszát látok. Viszont se BIOSban, se Windowsban nem találtam sehol erre beállítást, amivel ezt ki lehetne kapcsolni. Van esetleg valami rejtett BIOS menü? Vagy ez kikapcsolhatatlan HP-s betegség?
Köszi! -
-
motown5l
senior tag
válasz
SeniorTilla #53155 üzenetére
Hello. Másnap délelőtt hívtak kész a laptop. Driver probléma volt. A Windows frissítés teszi tönkre a wi fi kártyát. Rossz driverel updatel. Felül írja az eredetit.
-
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy elitebookok szervizeltetéséhez szükséges a számla/blokk, vagy csak simán sorozatszám alapján megy?
-
mexel
veterán
Semmi, elvileg megvan
-
motown5l
senior tag
válasz
SeniorTilla #53155 üzenetére
Hello. Vissza vittem ma. 28 napig cseres lett volna. De október 3.an vettem, így ki csúsztam az időből. Ott kellett hagynom. Mondták a boltba hogy holnap lesz a szerelő. Makd ő, meg nézi. De szerintük szoftveres probléma esz. Ha mégse az akkor el küldik szervize. Igazad van. Ennyiért ilyen konfiggal jobbat nem kapok. Minőségil gép. 16gb memóriával. Köszönöm a segítséget. Holnap délután már fogom tudni hogy mi, a baja. Majd jelentkezek. 👍
-
válasz
motown5l #53154 üzenetére
Én sok envyt eladtam ryzen-nel, nem volt ilyen probléma egyikkel sem. Most is több, mint 10db van raktáron. Sztem ne engedd el az envy vonalat, ha tetszik a gép. Ennyiért nem kapsz jobbat, ami full fémházas és igényes kialakítású. Ez a wifi probléma sztem szoftveres lesz. Próbáld meg win10-zel is.
-
motown5l
senior tag
válasz
SeniorTilla #53153 üzenetére
Próbáltam más driverel is. Ugyan az a gond. Le esik a sebesség, és szét kapcsol. Ugy döntöttem hogy vissza viszem ma. Nézek helyette egy másik típust.Hp oldalon nagyon sokan panaszkodnak rá. Sokaknak ugyan ez a baj vele. Most van belőle egy új generációs procival szerelt. Ryzen 7
5700U procival. De félek tőle. Nem tudom milyen típust nézzek. Esetleg valami tanácsod ilyen ár kategóriába? -
-
motown5l
senior tag
sziasztok .wi-fi problemam van.mindig el dobja a laptop a wi-fit.Mitol lehet ez? windows 11 van fent.de a 10 el is elo fordult. egy HP ENVY x360 Ryzen 7 rol lenne szo.Esetleg valami otet?
-
válasz
jerry311 #53150 üzenetére
Ha nem is akarod megérteni a lényegét, akkor írhatunk mi bármit, ha a magad igazát akarod hallani. Amúgy vélhetően az egységesítésnek is az lesz az elve, ami most próbálunk neked elmagyarázni, ahogy most is pl dell-nek és a HP-nek is van ugyanolyan töltője, de egyik a másikat nem helyettesíti
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
SeniorTilla #53147 üzenetére
19.5 V 65 W minden minőségi tápon ugyanazt jelenti.
Ha ez nem elég (mert mondjuk nem morzéz HP-t minden ezredmásodpercben), akkor ott gyártói szívatás van a dologban, amiért a HP továbbra is bekaphassa.
Ez az én véleményem a témáról. -
-
válasz
Feenyx #53143 üzenetére
A Probook nem fémházas, csak a palmrest fém, de sztem már az elitebookban is. Nem olyanok, mint a régebbi modellek, azokban több volt az anyag. Trackpoint nincs a probookban, valóban, és a garija tuti nem helyszíni, valszeg háztól-házig futáros. De ezt a konkrét gép lekérdezésével tudod csak meg, az elitebooknál is. Még Zbookok is vannak 10 napos háztól-házig grival, tehát az onsite nem alap egy elitebooknál.
-
Feenyx
aktív tag
válasz
SeniorTilla #53141 üzenetére
Hát pont ez az, amiért kikötöttem az elitebook szériánál, a minőség miatt. A céges gépem egy elitebook 830 g6, amit szeretek is.
Macbook volt kinézve először, de nem vagyok biztos abban, hogy annyi pénzért meg tudom szokni a MacOS-t. (Tudom tud Windows futtatni, de akkor minek vennék Mac-et, ha Windows-t futtatnék mindig rajta).
Csak így képeken/videókon nézve kívülről tényleg szinte egyforma a Probook és az Elitebook. Mind a kettő ugyanúgy fémházas és kívülről “csak” annyi a különbség, hogy a Probookban nincs Trackpoint? (Vagy nem tudom, hogy hívják a HP-nál a billentyűzett közötti kis pöcköt)
A probookra is helyszíni gari van, mint az elitebookra?
Amúgy a spectre se lenne rossz, de maradi vagyok és nem szeretnék, hajtogatható kijelzőt, tabletnek meg ott az ipad prom. Illetve megnézve az usanotebookot és a mysoftot, ott olcsóbbra jön ki a 840 g8, mint a spectre. -
MadMancs
veterán
válasz
SeniorTilla #53140 üzenetére
Csak rakná. De épp ezaz hogy sikeresen törölve lettek a Recovery particiók. Így kell a média, legalább egyszer míg visszapakol magának mindent. Na ennél akad el 80%.
-
válasz
Feenyx #53139 üzenetére
Ez jó kérdés. Mi éri meg és mi nem. Megéri átlagos felhasználásra 25 millisó BMW-t venni, amikor a 8 milliós opel, ford, mittudomén is elvisz ugyanoda, majdnem ugyanolyan gyorsan?
Igen megéri, pl. azoknak, akik igényesek és nem szeretnének a szürke tömegbe olvadni, vagy szeretik a prémium dolgokat, amikkel egészen más élmény autózni, notebookozni.
Ha van rá pénzed, akkor vedd meg az elitebookot, nem fogsz benne csalódni. Ha csak egy tárgy kell amin bejön a net és megy a film, akkor jó a probook is. Sajnos kinézetre már alig van különbség közöttük.
Viszont a felhasználásodra én inkább konzumer gépet ajánlanék, a felső polcról. Pl. Spectre. Ez nem az az átlagszürke cucc mint a probook és elitebook, hanem sok extrák nyújtó prémium gép.
-
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok,
Jelenleg szemezgetek a Probook 640 G8-al és az Elitebook 840 G8-al.
Azt szeretném kérdezni, hogy a kettő között (mármint Probook vs Elitebook) kiépítésben/felépítésben és támogatottságban mi a különbség? Megéri egy átlag otthoni felhasználásra (tartalom fogyasztás, netezés) az Elitebook a felárat? -
MadMancs
veterán
válasz
SeniorTilla #53137 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Igen saját laptomomon az is történt, felesleges reco és társai.
De ez egy olyan kollégáé akinek egyszerűbb lenne F11 ha elbarmol valamit, mint keresni valakit aki helyrehozza. -
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Adott egy HP 250 G7 laptop (nem az enyém). Sikeresen kinyírták a rendszert, reco partíciókkal együtt. Szeretnék vissza a gyárit.
Na én meg is találtam MS Store ban aHP Cloud Recovery Tool nevű alkalmazást ami arra hivatott hogy a gyári lemezképet/gyári partíciókat visszavarázsoljuk.
Odáig minden rendben hogy kiválasztom (persze elkészült pen ről bootolva) hogy teljes gyári visszaállítás. Megcsinálja particionálás, majd itt megakad, elvan a végtelenségig. Egész éjjel itt tartott. Most újraindőtottam, ugyanúgy itt akad el.
Van ötlete valakinek mi lehet a baja? -
GSP
aktív tag
Dhampir & CortezX - köszönöm a véleményt.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Van arra lehetőség, hogy valahonnan le töltsem a komplett gyári szoftvert. Hogy úgy tudjam telepíteni, mint amikor még vettem, és be kapcsoltam először a gépet. Mivel le formaztam az, ssd t.El szállt így a Windows is ami rajta volt.
-
ZavaBalazs
őstag
sziasztok, nagyon fura problémát vettem észre:
hp zbook g7 + universal C dokk + opera, ha egy monitoron youtube-ot nézek (lehet más videómegosztóval is rossz, hirtelen ezzel vettem észre), a videó kb 15-20 FPS-sel megy, ha föléviszem a kurzort, és aktívan tartom, akkor megy rendesen a videó, amint eltűnik a kurzor, megint belassul. dokkról lehúzva gond nélkül megy.
erre valami ötlet? mintha valami energiatakarékossági elbaszás lenne. -
-
Balage85
tag
válasz
SeniorTilla #53125 üzenetére
Köszi!
Azt kihagytam, hogy 14-es kellene a hordozhatóság miatt. Itt azért már szűkül a kör, nincs választék dedikált vga-kból, stb. Egyedül a ZBook T500-asa van.
-
GSP
aktív tag
Egy EliteBook 855 G7 friss tulaja lettem, tapasztaltabb kollégákat kérdezném, okés ez a modell? (Ryzen 5 cpu)
Köszönöm. -
válasz
Balage85 #53124 üzenetére
Két teljesen más gépről beszélsz. Nem lehet, nem szabad őket összehasonlítani, mert más-más célra lettek tervezve. Az x360 nagy divat, nem is feltétlenül a hasznossága miatt (mert nem az), hanem a design miatt. Gyönyörű egy Spectre 15-ös, fele olyan vastag, mint egy Zbook. és sokkal szebb is. Spectre 15 van pl. GTX1605Ti-vel, 4k oleddel, 600-700k körüli áron. Zbook FHD IPS kijelzővel, Quadro T1000-rel is ugyanennyi. Ha grafikai munkaállomás kell, akkor Zbook, met ugye ez az, bár ugyanazon az áron gyengébb gépet kapsz, mintha Spectre-t vennél. Teljesítményben ez a Spectre megveri a Zbookot, de: nem grafikus programokra optimalizált VGA van benne. Nehéz kérdés. Ha nem számít a 4k oled kijelző, akkor Zbook. Ha igen, akkor Spectre. És a Spectre valszeg többet elmegy akksiról.
-
Balage85
tag
Sziasztok!
Ha egy paramétereiben és árban is megegyező Spectre vagy Zbook között kellene választani, akkor ti melyikre tennétek le a voksotokat?
i7-1165G7, 16GB, FullHD IPS
Annyi hogy a Zbook-ban van egy Nvidia T500Hasznos lenne a 16:10-es képarány, de azt a Spectre tudja csak OLED-ben és annyit nem biztos hogy ér számomra amennyivel többe kerül.
Itt ezekről 2in1 laptop-okról azt olvastam, hogy a felhasználók nagy része nem is használja, nem tudom hogy én ki fognám-e. Mondjuk Lightroom-ban sokat dolgozom, nem tudom hogy ott használható lenne-e.
Hordozva sokat lenne, munkaeszközként használnám. A teljesítmény kiemelten fontos.Az interneten található pontszámokat nehezen tudom összehasonlítani, mert külön kategóriában értékelik őket. Építési minőségre a Zbook masszívabbnak tűnik.
-
válasz
Fox Mulder #53104 üzenetére
Végül Green Cell utángyártott akkumulátort rendeltem, hibátlanul működik vele a notebook, felismeri, tölti és hozza az elvárt működési időt.
Viszont a gyári HP Support Assistant nem tudja kalibrálni ami nem is igazán lenne fontos, de minden egyes bekapcsoláskor a dos-ban kiírja, hogy nem eredeti akku van benne.
Ezt lehet valahogy orvosolni, vagy ez az utángyártott akkuk velejárója? -
VÁMpír
aktív tag
sziasztok,
biztos bővített már RAM-ot a társaság egy része. Nekem az AID ezt írta ki:
Ramaxel RMSA3260NA78HAF-2400
8 GB (1 rank, 16 banks)
SO-DIMMIlyen típust nem találtam, szemezgettem az elérhető kínálatból, ti melyiket választanátok? mindegy?
CSX SODIMM 8GB / 2400MHz (CSXD4SO2400-1R8-8GB)
8GB, 2400MHz, CL17, DDR4
12kKingston Value SODIMM 8GB / 2400MHz (KVR24S17S8/8)
8GB, 2400MHz, CL17, DDR4
14k
Apacer SODIMM 8GB / 2400MHz (ES.08G2T.GFH)
8GB, 2400MHz, CL17, DDR4
17k -
jerry311
nagyúr
válasz
SeniorTilla #53116 üzenetére
Egy Hama töltő volt, öreg az is. Próbáltam Dell töltővel (szintén 19.5 V, tű plusz, palást mínusz, ugyanaz a méret, akárcsak a HP), de nem töltött. Ugyanazokat a tüneteket produkálta, mint a Hama töltővel.
Szerzek egy eredeti HP töltőt, de sok reményt nem fűzök hozzá. -
Nem a töltő a gagyi? Próbáld meg gyári töltővel, az utángyártottak általában sz*rok
-
jerry311
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
Üdv,
Ide hozott nekem egy barátom egy HP 8460p laptopot (Win 10) amibe vásárolt új utángyártott akkut.
A gyári töltő már rég feladta, egy univerzális Hama van hozzá.
Az gond, hogy nem tölt.
Akkuról ment, amíg a gyári 40-50% el nem fogyott, akkor is akkuról ment, ha be volt dugva.
Ha kiveszem az akkut, akkor megy konnektorról a végtelenségig.
Van ugye egy ilyen akku jeles funkciógomb, de az nem csinál semmit.
Ez mi lehet? Akku? Töltő? Valami elektronika? Vagy hiányzik valami driver és alapból ki van kapcsolva a töltés, amit nem tudok bekapcsolni a funkciógombok meghajtója nélkül? -
Lalikiraly
addikt
Sziasztok!
Meglett a hiba, igaz hogy újrahúztam a Win11 et, de nem ez volt a fő dolog.
Hanem észrevettem, hogy a TV az nem 60Hz-en ment hanem 59.97 en. Mondjuk ezt nem értem miért van, de átállítottam a Windowsban hogy 60Hz és már minden príma. Álomjó a gép a 2x4GB rammal. -
Lalikiraly
addikt
válasz
SeniorTilla #53108 üzenetére
pedig tényleg marhagyors a gép. De úgy látszik megoldódott a dolog.
A Win11 et nulláról újrahúztam és most nem rakom fel külön az AMD driver pakkot. a Win11 mindent felrakott csak AMD kezelőfelület nincs. a Store ból meg kiszedték. De talán most jó. -
válasz
Lalikiraly #53107 üzenetére
Ne haragudj, de ez a két dolog üti egymást:
Athlon 3050U
Egyébként pokoli gyors a gép.
Nem kötekedni akarok, de ez a processzor a legbelépőbb szint, nagyon távol áll a pokoli gyorstól.
-
Lalikiraly
addikt
Sziasztok!
Egy furcsa hibával állok szemben
HP 245 G8 win 10 ről win 11 re frissítve. persze gyári.
És a böngészők alatt olyan mintha nem lenne meg sem a 30 vagy a 60FPS kb mintha szaggatna a kép.
Youtube fhd 60 fps es videóknál is vannak mikro laggok.
Radeon driver frissítve van. Jah igen Athlon 3050U van benne. a terheltség elenyésző. 2x4GB RAM dual channel aktív, minden ok.
De olyan furcsa a belső monitoron és külső kijelzőn egyaránt, hogy szaggat picit kb minden.Először a driver frissítés előtt csak a külső kijelzőn szaggatott. Ment a noti képernyője meg a külső és a külső szaggatott a notin meg nem. Ez mi a fenétől van? Most húzzam újra a winfost?
Egyébként EDGE és Chrome alatt is. Próbáltam a radeon anti lagot de az sem segít. Egyébként pokoli gyors a gép.
Előre is köszi a tippeket.
-
-
válasz
Fox Mulder #53102 üzenetére
Swissparts
[link]
Nyilván nem olcsó! Eu-s készlet van 1-2 hét max és nálad van -
-
válasz
Fox Mulder #53102 üzenetére
Tudjuk az akksi sps számát?
elvileg ez: L11119-856? -
-
peestike
senior tag
válasz
Fox Mulder #53094 üzenetére
nekem green cell megy pár hónapja egy 250 g5-ben, eddig rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Autós kamerák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LENOVO IdeaPad 5 Ryzen 7-5700U 8 gb ram 512gb m2 ssd win 10/11 + office
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest